Aldatilma travmanizi nasil astiniz

‘’ Aldatıldım ‘’ değildi konu, ‘’ Aldatıldım unutamıyorum ‘’ unutmak mutlu olmak için bir şeyler bekledi. Ama ben beklentileri karşılayamadım sanırım sustuuum:63:
Mevzu ne aslında biliyor musun, bu keltos tipsiz kocalar karısını aldatınca degerlenıyor
O an Javier bardem oluyor bet suratlılar.
Kadın yol vereceğine hırs yapıyor hata da orda baslıyor.
Diger kadına mı yar edeyim kafasına giriyorlar.
Sonra da böyle habıre kendını kıyas sındırememe guven duygusunun yok olması ve berbat psikoloji ile yasamaya calısıyorlar.
Ne dıyelım, allah herkesi iyi insanlarla karsılastırsın.

Mevzu ne aslında biliyor musun, bu keltos tipsiz kocalar karısını aldatınca degerlenıyor
O an Javier bardem oluyor bet suratlılar.
Kadın yol vereceğine hırs yapıyor hata da orda baslıyor.
Diger kadına mı yar edeyim kafasına giriyorlar.
Sonra da böyle habıre kendını kıyas sındırememe guven duygusunun yok olması ve berbat psikoloji ile yasamaya calısıyorlar.
Ne dıyelım, allah herkesi iyi insanlarla karsılastırsın.
Gerçekten öyle ya harika tespit...
Saçma sapan bi duygusallık olur, sevdiğimi anladım kafaları falan tahmin edebiliyorum ama teslim olmamak lazım bu duygulara işte. Eminim çok zordur Allah’ım kimseye yaşatmasın. Konu sahibiiii burda mısın? Affetmişsin zaten bırak artık, bak önüne yuvana sende. Daha fazla mutsuz etme kendini.

Valla ben totosuna tekmeyi basarak aştım. 1-1.5 ay kadar denedim affedebilecekmiyim diye. Iiih ciks yok yani nefesim kesildi. Aynada yuzume bakamaz oldum. Dedim gule gule. Sonrasi ferahlik, sonrasi guzellik...
Kus gibi oldum. Ona da cok tesekkur borcluyum. Iyi ki aldatmis. Yoksa salak ben, bana zerre uygun olmayan o adamdan sırf elle tutulur bir neden yok diye ayrilmayip devam edecektim buyuk ihtimalle. Simdiki huzurlu hayatim yerine sacma sapan sıkıntıların icinde olacaktım uzerime vazife gibi.

Son düzenleme:
Ayrıldıysanız geçiyor
Ama ayrılmadıysanız ki yazdıklarınızdan çıkardığım ayrılmamışsınız, ona tekrar yapmasına fırsat verip yeni aldatılışım ne zaman gelecek diye hergün güvensizlikle binbir soruyla acabalarla sadece bekliyorsunuz çünkü bitmiyor affettikçe yapıyorlar ne yazık ki.
Ve erkeğe rahatlama geliyor “ne de olsa affediyor”

Demek ki beni sevmiyormu# dedim yoluma devam ettim. Ah vah etmedim. Ama çok sevdiğim biri tarafından aldatılsam bir süre yas tutar inzivata çekilirdim. İliski bakimindan inziva tabi kendimi spora verirdim

bir kere aldatıldım , çok güzel kadındı yalan yok. Kıyaslama bile yapacak durumda değildim :)
tabi bitti olması gereken buydu . Arada kalamazsın o bir tercih yapmış ve o tercih bir başkası napabilirdim . Kadına hesapta sormadım , saflık seviyem %99 çünkü. Aylar geçti bu kadın beni buldu , aradı . Öyle bir carlıyor ki sanki ben almışım sevgilisini elinden , allahım üsluba falan hiç girmiyorum gerçekten bu kadar sokak ağızıyla konuşan ,küfürbaz , itici bir kadın görmedim yani. Hak ettiğini bulmuş olmasına sevindim açıkçası , tencere yuvarlanır kapağını bulur. Siz kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın sizin de daha güzel özellikleriniz vardır , bir başkasının da . Önemli olan karşımızdakine nasıl baktığımız , ne bulmak istediğimiz :)

Demek ki beni sevmiyormu# dedim yoluma devam ettim. Ah vah etmedim. Ama çok sevdiğim biri tarafından aldatılsam bir süre yas tutar inzivata çekilirdim. İliski bakimindan inziva tabi kendimi spora verirdim
Yahu siz boşandığı eşiyle tekrar evlenmek isteyen ama kocası klozeti tamir ettirmiyor diye dertlenen üye degil mısınız?

Küçük bir kaçamaktı , insanoğlu şaşar beşer , geldi geçti hala sende adam. İstese bırakabilirdi seni öyle değil mi? Bak ne oldu o aldattığı kişi geçti gitti nerde? Yok. Düşmüştür bir çıkmaza ne biliyim daha ne denir bilemedim :KK50: Üzülme yaaaa:KK200:
İroni yapmışsınız, bir an gerçek sandım bu yüzden kusma ikonu koydum. Pardon

1 yil once aldatildigimi ogrendim ve hala ustesinden gelemiyorum. Konunun ayrintilarini ve kadina dair ayrintilari unutamiyorum aci cekiyorum. Psikolojik yardim aliyorum ama bu durumdan kurtulmuş degilim. Belki bunu yaşayan ve atlatan kadınların bana da faydası dokunur dedim. Sürekli kendimi o kadınla kiyasliyorum kendimi sürekli eleştiriyorum çok mutsuzum. Ikı ileri bir geri sürekli patinaj halindeyim.
Cinsel.olarak olmasa da yaşamış biri olarak .. o kişi pişman oluyor geçiyor zaman olaylar unutuluyor.. acısını cikardiysan tabii yanına kalmadığı sürece ... Hiç bir şey senden önemli değil unutma ..

Küçük bir kaçamaktı , insanoğlu şaşar beşer , geldi geçti hala sende adam. İstese bırakabilirdi seni öyle değil mi? Bak ne oldu o aldattığı kişi geçti gitti nerde? Yok. Düşmüştür bir çıkmaza ne biliyim daha ne denir bilemedim :KK50: Üzülme yaaaa:KK200:
Ne olırsun bu bir teselli olmasın

Yahu siz boşandığı eşiyle tekrar evlenmek isteyen ama kocası klozeti tamir ettirmiyor diye dertlenen üye degil mısınız?
O muymuşum ben de simdi öğrendim :D koca seçerken klozeti tamir ettirebilmesi önemli tabii. Eee neden alaturka tuvaleti kullanmıyormuşum klozet yerine

Back
X