- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi Savascibaykus
Ama duymak istediği buuuu ben napabilirim kiii![]()
Sen de haklısın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama duymak istediği buuuu ben napabilirim kiii![]()
E ne diyebiliriz ki başka? Ayrılmamış, unutup mutlu olmak için bir şeyler duymak istiyor yani. Bende söyledimNeyse ki ıronıymıs![]()
Bır an üzüldük ama ben ınsallah ironidir dedım inanmak istemedimE ne diyebiliriz ki başka? Ayrılmamış, unutup mutlu olmak için bir şeyler duymak istiyor yani. Bende söyledim![]()
‘’ Aldatıldım ‘’ değildi konu, ‘’ Aldatıldım unutamıyorum ‘’ unutmak mutlu olmak için bir şeyler bekledi. Ama ben beklentileri karşılayamadım sanırım sustuuumBır an üzüldük ama ben ınsallah ironidir dedım inanmak istemedim![]()
Mevzu ne aslında biliyor musun, bu keltos tipsiz kocalar karısını aldatınca degerlenıyor‘’ Aldatıldım ‘’ değildi konu, ‘’ Aldatıldım unutamıyorum ‘’ unutmak mutlu olmak için bir şeyler bekledi. Ama ben beklentileri karşılayamadım sanırım sustuuum![]()
Gerçekten öyle ya harika tespit...Mevzu ne aslında biliyor musun, bu keltos tipsiz kocalar karısını aldatınca degerlenıyor
O an Javier bardem oluyor bet suratlılar.
Kadın yol vereceğine hırs yapıyor hata da orda baslıyor.
Diger kadına mı yar edeyim kafasına giriyorlar.
Sonra da böyle habıre kendını kıyas sındırememe guven duygusunun yok olması ve berbat psikoloji ile yasamaya calısıyorlar.
Ne dıyelım, allah herkesi iyi insanlarla karsılastırsın.
Ben okurken insallah ironidir dedım![]()
Yahu siz boşandığı eşiyle tekrar evlenmek isteyen ama kocası klozeti tamir ettirmiyor diye dertlenen üye degil mısınız?Demek ki beni sevmiyormu# dedim yoluma devam ettim. Ah vah etmedim. Ama çok sevdiğim biri tarafından aldatılsam bir süre yas tutar inzivata çekilirdim. İliski bakimindan inziva tabi kendimi spora verirdim
İroni yapmışsınız, bir an gerçek sandım bu yüzden kusma ikonu koydum. PardonKüçük bir kaçamaktı , insanoğlu şaşar beşer , geldi geçti hala sende adam. İstese bırakabilirdi seni öyle değil mi? Bak ne oldu o aldattığı kişi geçti gitti nerde? Yok. Düşmüştür bir çıkmaza ne biliyim daha ne denir bilemedimÜzülme yaaaa
![]()
Cinsel.olarak olmasa da yaşamış biri olarak .. o kişi pişman oluyor geçiyor zaman olaylar unutuluyor.. acısını cikardiysan tabii yanına kalmadığı sürece ... Hiç bir şey senden önemli değil unutma ..1 yil once aldatildigimi ogrendim ve hala ustesinden gelemiyorum. Konunun ayrintilarini ve kadina dair ayrintilari unutamiyorum aci cekiyorum. Psikolojik yardim aliyorum ama bu durumdan kurtulmuş degilim. Belki bunu yaşayan ve atlatan kadınların bana da faydası dokunur dedim. Sürekli kendimi o kadınla kiyasliyorum kendimi sürekli eleştiriyorum çok mutsuzum. Ikı ileri bir geri sürekli patinaj halindeyim.
Ne olırsun bu bir teselli olmasınKüçük bir kaçamaktı , insanoğlu şaşar beşer , geldi geçti hala sende adam. İstese bırakabilirdi seni öyle değil mi? Bak ne oldu o aldattığı kişi geçti gitti nerde? Yok. Düşmüştür bir çıkmaza ne biliyim daha ne denir bilemedimÜzülme yaaaa
![]()
O muymuşum ben de simdi öğrendimYahu siz boşandığı eşiyle tekrar evlenmek isteyen ama kocası klozeti tamir ettirmiyor diye dertlenen üye degil mısınız?