- 26 Şubat 2020
- 2
- 6
- 1
- 41
- Konu Sahibi Savascibaykus
Herkese yorumlarindan dolayi tesekkur ederim. Duruma dair bir bilgi vermediğim halde illa ki boyledir diyerek laf sokmayi ihmal etmeyen arkadaşlar sizlere de teşekkür ederim. Neyse. Ben kendmce doğru olanı yapmaya çalışıyorum bu noktada katkı verecek olanların fikirlerini suzgecimden geçirerek kendi dogrumu oluşturmaya calisacagim. Bu baglamda biraz ayrinti vererek bu durumu atlatmami engellediğini düşündüğüm kısımları aktararak sizlerden fikir istiyorum. Beni çok rahatsız eden kisimlardan biri karşıdaki kadının mesajlarında konuşmalarında benden söz etmesi ve eşimle konuşurken eşime benden dolayı o kenarda dursun sen benimsin seni en iyi ben yasatirim minvalinde konuşması. Yani bu haddi kendinde bulması. Diyeceksiniz ki bunu niye takiyosun dediyse dedi ama bilmiyorum o kadına olan ofkem geçmiyor. Ozguvenim yerlerde. Hayatım boyunca çok zor bir yaşantım oldu bir çok sınavlardan geçtim disimle tirnagimla bir yerlere geldim çocukluktan kalan yoğun bir degersizlik hissiyle bogustum durdum şimdi bi de böyle bir olay yaşamak bu hissimi ve eksiklerini öyle bir yüzüme çarptı ki altında kaldım ezildim. Ki bu olayla karşılaştığımda çok zor zamanlar gecirmekteydim sağlık problemleriyle alakali. Ve ailevi bir sürü sıkıntı. Yani her yönden sıkışmış bir haldeydim. Hangi problemle ugrasacagimi şaşırmış bir halde deli tavuk gibi çırpındım durdum. Çok karisigim kısacası. Eşime de o kadına da öfke doluyum. Kendimi de sucluyorum. Kendimi değersiz hissediyorum. Bir çıkış arıyorum ama ışık bir beliriyor bir kayboluyor. Umutsuzluğa düşüyorum. Yorgunum