• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilma travmanizi nasil astiniz

Herkese yorumlarindan dolayi tesekkur ederim. Duruma dair bir bilgi vermediğim halde illa ki boyledir diyerek laf sokmayi ihmal etmeyen arkadaşlar sizlere de teşekkür ederim. Neyse. Ben kendmce doğru olanı yapmaya çalışıyorum bu noktada katkı verecek olanların fikirlerini suzgecimden geçirerek kendi dogrumu oluşturmaya calisacagim. Bu baglamda biraz ayrinti vererek bu durumu atlatmami engellediğini düşündüğüm kısımları aktararak sizlerden fikir istiyorum. Beni çok rahatsız eden kisimlardan biri karşıdaki kadının mesajlarında konuşmalarında benden söz etmesi ve eşimle konuşurken eşime benden dolayı o kenarda dursun sen benimsin seni en iyi ben yasatirim minvalinde konuşması. Yani bu haddi kendinde bulması. Diyeceksiniz ki bunu niye takiyosun dediyse dedi ama bilmiyorum o kadına olan ofkem geçmiyor. Ozguvenim yerlerde. Hayatım boyunca çok zor bir yaşantım oldu bir çok sınavlardan geçtim disimle tirnagimla bir yerlere geldim çocukluktan kalan yoğun bir degersizlik hissiyle bogustum durdum şimdi bi de böyle bir olay yaşamak bu hissimi ve eksiklerini öyle bir yüzüme çarptı ki altında kaldım ezildim. Ki bu olayla karşılaştığımda çok zor zamanlar gecirmekteydim sağlık problemleriyle alakali. Ve ailevi bir sürü sıkıntı. Yani her yönden sıkışmış bir haldeydim. Hangi problemle ugrasacagimi şaşırmış bir halde deli tavuk gibi çırpındım durdum. Çok karisigim kısacası. Eşime de o kadına da öfke doluyum. Kendimi de sucluyorum. Kendimi değersiz hissediyorum. Bir çıkış arıyorum ama ışık bir beliriyor bir kayboluyor. Umutsuzluğa düşüyorum. Yorgunum

Ben de aldatıldim. Hem de beni eski karısıyla aldattı. Terk etti ve giderken altınlarımı kardeşimin hastane parasını bile aldı. Geçiyor emin ol. Kendine değer ver. Sağlığınla ilgilen spor yap. Bakım yap. Hiç bir şey yapamıyorsan yürüyüş yap. En uzak markete git.
Çok üzüldüm. Alamadınız mı hakkınızı. İnşallsh çok beterini yaşar

Herkese yorumlarindan dolayi tesekkur ederim. Duruma dair bir bilgi vermediğim halde illa ki boyledir diyerek laf sokmayi ihmal etmeyen arkadaşlar sizlere de teşekkür ederim. Neyse. Ben kendmce doğru olanı yapmaya çalışıyorum bu noktada katkı verecek olanların fikirlerini suzgecimden geçirerek kendi dogrumu oluşturmaya calisacagim. Bu baglamda biraz ayrinti vererek bu durumu atlatmami engellediğini düşündüğüm kısımları aktararak sizlerden fikir istiyorum. Beni çok rahatsız eden kisimlardan biri karşıdaki kadının mesajlarında konuşmalarında benden söz etmesi ve eşimle konuşurken eşime benden dolayı o kenarda dursun sen benimsin seni en iyi ben yasatirim minvalinde konuşması. Yani bu haddi kendinde bulması. Diyeceksiniz ki bunu niye takiyosun dediyse dedi ama bilmiyorum o kadına olan ofkem geçmiyor. Ozguvenim yerlerde. Hayatım boyunca çok zor bir yaşantım oldu bir çok sınavlardan geçtim disimle tirnagimla bir yerlere geldim çocukluktan kalan yoğun bir degersizlik hissiyle bogustum durdum şimdi bi de böyle bir olay yaşamak bu hissimi ve eksiklerini öyle bir yüzüme çarptı ki altında kaldım ezildim. Ki bu olayla karşılaştığımda çok zor zamanlar gecirmekteydim sağlık problemleriyle alakali. Ve ailevi bir sürü sıkıntı. Yani her yönden sıkışmış bir haldeydim. Hangi problemle ugrasacagimi şaşırmış bir halde deli tavuk gibi çırpındım durdum. Çok karisigim kısacası. Eşime de o kadına da öfke doluyum. Kendimi de sucluyorum. Kendimi değersiz hissediyorum. Bir çıkış arıyorum ama ışık bir beliriyor bir kayboluyor. Umutsuzluğa düşüyorum. Yorgunum
Bu olay cocuklugunuzdan kalan degersizlik hissini cozmeniz icin olmustur belki de. Kendimizle ilgili cozmemiz gerekenleri gormezden gelip ustunu ortunce hayat zorla cozmemiz icin zemin hazirliyor. Ben buna hep sahit oldum.
Kendinize yonelin. Iyilesmek icin kitaplar okuyun. Arastirma yapin. Degersizlik hissi emin olun insanlarin cogunun sahip oldugu bir sey. Esinizle ilgili ne yaparsiniz bilemem ama ruhunuzu iyilestirmek icin elinizden geleni yapin. Niyet edince yolu da bulacaksiniz.

Öfke ve hayal kırıklığı bir anda geçmiyor. Ama ben ne yaptım. Gezdim tozdum. Keyif aldığım ne varsa onu yaptım. Merak ettiğim yerlere gittim merak ettiğim konuları araştırdim okudum fln. Bol bol başka insanlarla biraraya geldim. Hayat güzel. Bir şerefsiz yüzünden hayatı kendine zehretmeye gerek yok.

Ben travma gecirmediysem kimse geçirmez bence....
Aynı adam tarafından 3 kez aldatıldım
Bir sevgilim tarafından ilişki 3 gunlukken djjsjs burakıldım(sebebi paraydı vay efendim ben neden ödememişim hesabı halbuki aklımdaki plan başkaydı ben de onu misafir ettiğimde ödeyecektım)

şimdi söyle bakalım neden travma gecireyim
Aldatılmak korkunç bir şey değilmiş benım için
Öcü gibi görürsek altından kalkamayız...
Kimse aldatılmaz değil kimse de aldatmaz değil...

çok sevsem bile fifty fifty butun olayların oluş ihtimali....
Aldatılma olayı benle alakalı değil kaldı ki benle de alakalı olabilir demek uyumlu degılmısız

asıl aldatmak yerine ayrılalım diyemeyen insan kendini aldatmış olur hepsi bu

Konu sahıbı aldatıldım ve ayrıldım dememıs. Sadece aldatıldım demis ve atlatamamıs.
Zannediyorum ki adamla beraber hala. Evlı ya da sevgili bilemem.

Affetmeseydınız hanımefendi.
Dunyadakı tek erkek oymus gıbı Affetmeseydınız.
Eger yol verseydiniz aldatıldıgınızda, simdi kimseyle kendinizi kıyaslamaz tertemiz yeni hayatınıza alısmıs olurdunuz. Ben adamla beraber oldugunuzu varsaydım yazıklarınızdan. Aldatılmayı atlatan kadınlar adamlara yol veren kadınlar oluyor genelde.

Adamın sizde olması falan bos tesellı bu arada. İlk fırsatta gene yapacak cunku bırkere yaptı.

Çok güzel bir yükselme olmuş tam yerinde. Banada yazdıkları ayrılmadığını düşündürdü konu sahibinin.🤦🏼‍♀️

Şimdi adamla berabersiniz atlatırsınız merak etmeyin. Unutturur o size sonra arka planda devam eder aynen. Sizde unutmuş olursunuz işte. Yeniden gözünüze sokulana kadar tabi. Belki o zaman ayrılırsınız kendinize önem ve değer verirsiniz doğal olarak bu soruyuda sormazsınız.

Ne zaman aldatılma konusu görsem eski eş kişisinin yasatriklari gelir aklıma. "Bir kere yapan yine yapar" sözünü doğruladı yaşadıklarım. Hem ikincide, üçüncüde yada ruhum duymadan bilmem kaçıncıda daha da profesyonelleserek yapıyorlar. Çok çok nadirdir 1 kere aldatıp sonra asla böyle bi olaya tekrar bulasmayan sanırım. Ben çocuklarımın hatrına bir kere şans verdim. Ama bilememisim ki kendimi kör kuyulara atmışım. 2 sene antidepresan kullandım. Psikolojik tedavi de aldım ama geçmedi hiç. Bir yalan dünya içinde mutluluk oyunları oynarken benim bildiğim 2. Kez (?) Yine aldatıldım. Hem de çok daha ağır bi şekilde. Ailem arkadaş çevrem ya da iş hayatım bile yoktu. Ama gözümü karartıp delilleri toplayıp tek celsede 1 hafta içinde boşadım eski eş kişisini. Zaman geçti başka biri ile evlendim. Dünya iyisi bir adamla evliyim ama hep gardim havada. Oysa hiç bir şekilde aldatacak başka bi kadına bakacak biri değil eşim. Ama o aldatılma travması öyle bi travma ki sanırım ömür boyu izi kalıyor. Hep bir B plânım oluyor işte. Biz kadınlar asla bir erkeğin insiyatifine birakmamaliyiz kalbimizi. Hep güçlü olmamız gerekiyor. Siz de o gücü kendinizde bulacaksiniz. Dünyaya bir kere geldik. Kimsenin oyuncağı olmamaya gayret etmeliyiz kendi adıma diyorum bunu. Size de sabır ve güç diliyorum. Bir gün tamamen sıfırlanmasa da çok çok azalacak acınız. Sevgiler...

Bosanmak cıkis yolu?

Ne zaman aldatılma konusu görsem eski eş kişisinin yasatriklari gelir aklıma. "Bir kere yapan yine yapar" sözünü doğruladı yaşadıklarım. Hem ikincide, üçüncüde yada ruhum duymadan bilmem kaçıncıda daha da profesyonelleserek yapıyorlar. Çok çok nadirdir 1 kere aldatıp sonra asla böyle bi olaya tekrar bulasmayan sanırım. Ben çocuklarımın hatrına bir kere şans verdim. Ama bilememisim ki kendimi kör kuyulara atmışım. 2 sene antidepresan kullandım. Psikolojik tedavi de aldım ama geçmedi hiç. Bir yalan dünya içinde mutluluk oyunları oynarken benim bildiğim 2. Kez (?) Yine aldatıldım. Hem de çok daha ağır bi şekilde. Ailem arkadaş çevrem ya da iş hayatım bile yoktu. Ama gözümü karartıp delilleri toplayıp tek celsede 1 hafta içinde boşadım eski eş kişisini. Zaman geçti başka biri ile evlendim. Dünya iyisi bir adamla evliyim ama hep gardim havada. Oysa hiç bir şekilde aldatacak başka bi kadına bakacak biri değil eşim. Ama o aldatılma travması öyle bi travma ki sanırım ömür boyu izi kalıyor. Hep bir B plânım oluyor işte. Biz kadınlar asla bir erkeğin insiyatifine birakmamaliyiz kalbimizi. Hep güçlü olmamız gerekiyor. Siz de o gücü kendinizde bulacaksiniz. Dünyaya bir kere geldik. Kimsenin oyuncağı olmamaya gayret etmeliyiz kendi adıma diyorum bunu. Size de sabır ve güç diliyorum. Bir gün tamamen sıfırlanmasa da çok çok azalacak acınız. Sevgiler...
:KK9:

Aldatilmadim zannediyorum daha once ama saçma bir şekilde hayatimda kimse olmadigi halde aldatilma fobim var. Burada kadinlarin hikayelerini okumak güçlendiriyor. Kimse aldatilmayi asla haketmez. Aldatmak karaktersizliktir ve bence bir suçtur. Bunu erkeklere ogretmek lazim, keske kolay bir yolu olsaydi.

1 yil once aldatildigimi ogrendim ve hala ustesinden gelemiyorum. Konunun ayrintilarini ve kadina dair ayrintilari unutamiyorum aci cekiyorum. Psikolojik yardim aliyorum ama bu durumdan kurtulmuş degilim. Belki bunu yaşayan ve atlatan kadınların bana da faydası dokunur dedim. Sürekli kendimi o kadınla kiyasliyorum kendimi sürekli eleştiriyorum çok mutsuzum. Ikı ileri bir geri sürekli patinaj halindeyim.
Kendinizı o kadınla kıyaslamayın cunku aldatmak ve buna iştirak etmek üstün bir şerefsizlik gerektirir. Aldatan kendine eder. Hala evli mısınız o kısıyle

Mevzu ne aslında biliyor musun, bu keltos tipsiz kocalar karısını aldatınca degerlenıyor
O an Javier bardem oluyor bet suratlılar.
Kadın yol vereceğine hırs yapıyor hata da orda baslıyor.
Diger kadına mı yar edeyim kafasına giriyorlar.
Sonra da böyle habıre kendını kıyas sındırememe guven duygusunun yok olması ve berbat psikoloji ile yasamaya calısıyorlar.
Ne dıyelım, allah herkesi iyi insanlarla karsılastırsın.
Javier Bardem kismi haric birebir katiliyorum.Javier cooook cirkin yaa😀

Çok güzel bir yükselme olmuş tam yerinde. Banada yazdıkları ayrılmadığını düşündürdü konu sahibinin.🤦🏼‍♀️

Şimdi adamla berabersiniz atlatırsınız merak etmeyin. Unutturur o size sonra arka planda devam eder aynen. Sizde unutmuş olursunuz işte. Yeniden gözünüze sokulana kadar tabi. Belki o zaman ayrılırsınız kendinize önem ve değer verirsiniz doğal olarak bu soruyuda sormazsınız.
Ne kadar kolay konusmussunuz bıçak gibi sözleriniz hanımefendi norveçte değil turkiyedeyiz bilmem anlatabildim mi üniverste mezunuyum derece ile bitirdim 2 çocuğum var ne yaparim ne ederim boşansam şu kucucuk şehirde diye hep dusunurum

Ben de aldatıldim. Hem de beni eski karısıyla aldattı. Terk etti ve giderken altınlarımı kardeşimin hastane parasını bile aldı. Geçiyor emin ol. Kendine değer ver. Sağlığınla ilgilen spor yap. Bakım yap. Hiç bir şey yapamıyorsan yürüyüş yap. En uzak markete git.
Peki bu kadar güçlü nasıl oluyorsunuz yani bi yerden sonra yorulmuyormusunuz...

Back
X