Tarikatci abimiz ilk buluşmada gece bir bucuklara kadar sizinle kafede oturuyor demek, şuradan bile anlayabilirsiniz işin aslını zaten. Bazıları din üzerinden iyi ve düzgün imajı vermeye çalışıyor ne yazık ki.
Bu adam maaş kartını bana verirsin dememiş miydi size güya şakayla karışık!
Bu yaşadığiniza aldatma bile dennez aslında, ilk defa görüşmüşsünüz yüz yüze ilk seferde ne olduğu da ortaya çıkmış işte ne güzel.
5 vakit namaza bakarsan senle beraber 4 e kadar izni var.
İnsanları dinleri ile değil ahlakı ile değerlendirmelisiniz.
“5 vakit namazlı, tarikatlı biri..”
Canım uyan biraz, pipinin dini olmaz.
Tatlım açıkçası erkekler 3 aydan önce aşık olmaz her kadının bir huyu vardır bazısı sabreder tüm kadınları ekarte edene kadar yanında olur ama bu risklidir bu yanında olduğun sürece onlardan karşılayamadığını senden bekleyebilir
Diğer kadınlar ise siler erkek gerçekten seviyorsa gelir ve düzelir
Cimrimi diye merak ettigin konu actigin sevgilimi bu sevgili?
Uzulmeyin ⚘ artik yolunuza bakin derim, dogru insan sayisi cok az. Artik ben de hic umut verici yorumlayamiyorum etrafi.
Bizim evliligimiz cok iyi, kocam cok duzgun 1 insan diyenlere de hic inanmiyorum. Sahsi fikrim sadece sizin yasadiginiz gibi olaylari sindirebilen kisiler evli kalabiliyor. Kendi karakterinden, onurundan odun veremeyen bizim gibi insanlar da yalnizlik ile arkadas oluyor.
Bir seyleri sindirmeden evli kaliyorum. Karakterimden ve onurumdan asla taviz vermedim. Ben de sizin gibilerin yanlis tercihleri ile surekli ona buna camur atmanizi anlamiyorum. Inanmiyorsan demek gibi dogru bir tercih yapmadin. Bunun sorumlusu kim? Yine sen.
Yok bu baska nedir?yok bu başka
Evet bu
Muhtemelen öyle ama olumsuz şeyler yaşadı diye tüm ilişkiler böyledir demek sadece kendini kandırmak oluyor, farkında değil ama durumu tam olarak bu.Karşısına düzgün biri de çıkmamış olabilir kişiyi yargılamayalım
Karar ver; o mu, başkası mı?yok bu başka
Evet bu
Uğraşamadım, sadece seni alıntıladım.Muhtemelen öyle ama olumsuz şeyler yaşadı diye tüm ilişkiler böyledir demek sadece kendini kandırmak oluyor, farkında değil ama durumu tam olarak bu.
Yok bu baska nedir?
Allah yardımcısı olsun. Üzgün, kırgın, güvensiz olabilir ama kendinden çıkıp böyle çıkarım yapması hoş değil yine de.Uğraşamadım, sadece seni alıntıladım.O kullanıcı boşanma aşamasında şu an diye biliyorum. Ağır şeyler yaşıyor. Böyle düşünmesi normal şu anda. Çok görmeyin.
Kadının 40 yaşında olmasını vurgulamanız, siz 30 yaşında olduğunuz için onu kendinizden aşağı gördüğünüzü gösteriyor. Hani o yaşlı, siz genç falan.
Ama yaşa bakmıyor gördüğünüz gibi bu durum. 40 yaşında kadın kazanabiliyor, siz kaybedebiliyorsunuz :)
Kırk mırk. Sizden hoş demek ki.
bu maç biter diyen adam mı aman aman uzak durun adam hem cimri hem de ne gizemli
Arkadaşlar 2 aydır biriyle konuşuyordum daha önce tanıştığım biriydi. Ve bugün ilk defa görüştük.komik geldi sorunuz 1 günde başka kişiyle görüşecek halim yok herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?