Aldatılma vakası yine hayal kırıklığı :(

Haklısınız kesinlikle şu an üzgünüm ister istemez ama uzun vadede sevinicem

Yemin ediyorum 33 yaşında kadınım 3 nişanlı 15-20 sevgili eskittim bu söylediklerinizi ilk defa duyuyorum. Böyle saçma sapan genellemeler yapmayın allah aşkına ya, ne demek erkek 3 aydan önce aşık olmaz? hayır çapkın da bir kadınım, erkekleri tanıyorum =)))

Cimrimi diye merak ettigin konu actigin sevgilimi bu sevgili?

Bir seyleri sindirmeden evli kaliyorum. Karakterimden ve onurumdan asla taviz vermedim. Ben de sizin gibilerin yanlis tercihleri ile surekli ona buna camur atmanizi anlamiyorum. Inanmiyorsan demek gibi dogru bir tercih yapmadin. Bunun sorumlusu kim? Yine sen.

Karşısına düzgün biri de çıkmamış olabilir kişiyi yargılamayalım

Muhtemelen öyle ama olumsuz şeyler yaşadı diye tüm ilişkiler böyledir demek sadece kendini kandırmak oluyor, farkında değil ama durumu tam olarak bu.
Uğraşamadım, sadece seni alıntıladım. O kullanıcı boşanma aşamasında şu an diye biliyorum. Ağır şeyler yaşıyor. Böyle düşünmesi normal şu anda. Çok görmeyin.

Uğraşamadım, sadece seni alıntıladım. O kullanıcı boşanma aşamasında şu an diye biliyorum. Ağır şeyler yaşıyor. Böyle düşünmesi normal şu anda. Çok görmeyin.
Allah yardımcısı olsun. Üzgün, kırgın, güvensiz olabilir ama kendinden çıkıp böyle çıkarım yapması hoş değil yine de.

Kadının 40 yaşında olmasını vurgulamanız, siz 30 yaşında olduğunuz için onu kendinizden aşağı gördüğünüzü gösteriyor. Hani o yaşlı, siz genç falan.

Ama yaşa bakmıyor gördüğünüz gibi bu durum. 40 yaşında kadın kazanabiliyor, siz kaybedebiliyorsunuz :)

Kırk mırk. Sizden hoş demek ki.

Yorumunuz çok komik. o yüzden yalvarıyor dimi. Kadın arayıp beni birşey yaşamadık diyor. Kadın defalarca yazmış cevap vermemiş aramaları cevapsız. Kadının yaşını da vurgulamadım tabiki 40 yaşında çocuklu biriyle olabilir karar onun. Ben böyle birini istemiyorum o konuda netim kadının yaşıyla sıkıntım yok kimbilir daha neleri vardır

komik geldi sorunuz 1 günde başka kişiyle görüşecek halim yok herhalde
Arkadaşlar 2 aydır biriyle konuşuyordum daha önce tanıştığım biriydi. Ve bugün ilk defa görüştük.

Telefonda konustugunuz kisiymis sevgiliden ziyade henuz sevgili adayiymis bekar insansiniz baska adaylarinizda olabilir biz ne bilelim her konuya nokta virgulune hakim olma sansimiz yok

Olmamis hakkinizda hayirlisi daha iyisine denk gelirsiniz umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…