- 25 Mart 2020
- 62
- 93
- 18
Senin ailende mi tarikatli,çok şükela, bayildimBenim ailemde de var ama bunlarınki gibi değil
Kadın 40 ve boşanmış olunca noluyor? Yollumu oluyor? Hani bende 40 ve boşanmışımda.. merak ettim yani!Yoo gayette evlilik niyeti olduğunu söylüyordu. Erkeklerden bi habersiniz derken. Benimle konuşurken 40 yaşında bi kadınla ne yaptığı belirsiz olan bir adama güvenin mi diyorsunuz? Kişisel eşyalarını karıştırmadım ki telefonu çaldı bakmasını istedim
Kadın 40 ve boşanmış olunca noluyor? Yollumu oluyor? Hani bende 40 ve boşanmışımda.. merak ettim yani!
Vay vay vay neler duyacağız daha bismillah:) Allah insanı cehaletle sınamasın sonuçlar böyle oluyor işteKimse bosanacagim diye evlenmez ve hicbirimizin bosanmayacaginin bir garantisi yok.
Evliler de karaktersiz ve onursuzmus:)
Valla öyle olmasa zorla konuşmaya çalışmazdı kadında erkek arkadaşımın ayarındaymış bence belli konuşmasındanKadın 40 ve boşanmış olunca noluyor? Yollumu oluyor? Hani bende 40 ve boşanmışımda.. merak ettim yani!
Sen bence aldatılmayı çoktaaaan hak etmişsin. Dilerim evlenip boşanmanın tadına varırsın. Haddini fazlasıyla aşmışsın. Allah seni ıslah etsin.Valla öyle olmasa zorla konuşmaya çalışmazdı kadında erkek arkadaşımın ayarındaymış bence belli konuşmasından
Sen bence aldatılmayı çoktaaaan hak etmişsin. Dilerim evlenip boşanmanın tadına varırsın. Haddini fazlasıyla aşmışsın. Allah seni ıslah etsin.
İyi de, kadının yaptığı birşey yok ki? Sadece şüphe ediyorsun.Ben mi haddimi aştım sizin seviyenize inmeyeceğim o kadını savunan birine edecek lafım kadının da sevgiliminde karakteri belli beddua da sahibini bulur derler
Bakın kadın benle 1 saat konuştu yalancının teki bana gelmiş diyorki o benim oğlum yaşında abla der bana bu kadını savunuyosunuz.İyi de, kadının yaptığı birşey yok ki? Sadece şüphe ediyorsun.
Burdan mı anladın sevgilinde gözü olduğunu yani?Bakın kadın benle 1 saat konuştu yalancının teki bana gelmiş diyorki o benim oğlum yaşında abla der bana bu kadını savunuyosunuz.
Ben mi haddimi aştım sizin seviyenize inmeyeceğim o kadını savunan birine edecek lafım kadının da sevgiliminde karakteri belli beddua da sahibini bulur derler
Arkadasim burada sen ve diger arkadasinin seviye yorumlarini goruyorum beni bir gulme aliyor :))) o seviye nerede ben niye goremiyorum acep :) yazdiginizi dusunerek, olcup tartarak yazin biraz.
Burdan mı anladın sevgilinde gözü olduğunu yani?
Yoruma göre cevabımında seviyesi değişiyor haliyle
Şimdi, bu adamı 1 buçuk aydır tanıyorsun. O kadın ne zamandır tanıyor, biliyor musun? Sevgiline ne zaman açılmış, ne zaman sevgilin bu kadını reddetmiş, kadın seni 1 buçuk aydır biliyor muydu? Bunlar önemli.hayır yazdım devamını bi böyle diyor bi ben hoşlandım yanlış anladım sürekli aradım o bana umut vermedi sizi çık seviyor yazık edersiniz diyor. Bu kadının savunulacak bi tarafı yok arkadaşlar Eski sevgilimle tencere kapak
Yorumda kotu bir sey yoktu. Kaldi ki alakasiz beni de alintilamissin onceki postlarimda ona cevap verme geregi duymadim, cunku belli ki okudugunu anlayamiyorsun simdi iyice emin oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?