Aldatılma vakası yine hayal kırıklığı :(

Bu cimri sevgiliniz değil mi ? Bence üzülmeyin hem cimri, hem aldatıyo evlendikten sonra gerçek yüzünü görseniz daha kötü olurdu.

Bacım istediğin saatte görüşürsün sen bakma yorumlara hani nerde özgürlük bu ne baskılı mesajlar ya inanamiyorum yani herkesin kendi hayatı yok ilk buluşmada yok 5.buluşmada bize ne konu bu mu ? Sana da geçmiş olsun erkekler böyle ya çoğu yüzsüz bide. Hani tekrar yoluna çıkar yani yazar eder. Gerisi sana kalmış

Kadın 40 ve boşanmış olunca noluyor? Yollumu oluyor? Hani bende 40 ve boşanmışımda.. merak ettim yani!

Valla öyle olmasa zorla konuşmaya çalışmazdı kadında erkek arkadaşımın ayarındaymış bence belli konuşmasından
Sen bence aldatılmayı çoktaaaan hak etmişsin. Dilerim evlenip boşanmanın tadına varırsın. Haddini fazlasıyla aşmışsın. Allah seni ıslah etsin.

Sen bence aldatılmayı çoktaaaan hak etmişsin. Dilerim evlenip boşanmanın tadına varırsın. Haddini fazlasıyla aşmışsın. Allah seni ıslah etsin.

Ben mi haddimi aştım sizin seviyenize inmeyeceğim o kadını savunan birine edecek lafım kadının da sevgiliminde karakteri belli beddua da sahibini bulur derler

Kadını savunmanıza gerçekten anlam veremiyorum ikisi de aynı benim gözümde kadının konuşmalarını bilmeden yorum yapıyosunuz gerçekten günahımı alıyosunuz

Ben mi haddimi aştım sizin seviyenize inmeyeceğim o kadını savunan birine edecek lafım kadının da sevgiliminde karakteri belli beddua da sahibini bulur derler
İyi de, kadının yaptığı birşey yok ki? Sadece şüphe ediyorsun.

İyi de, kadının yaptığı birşey yok ki? Sadece şüphe ediyorsun.
Bakın kadın benle 1 saat konuştu yalancının teki bana gelmiş diyorki o benim oğlum yaşında abla der bana bu kadını savunuyosunuz.
Ben hoşlandım o yüzden aradım devamlı aramızda birşey geçmedi diyor zaten düzgün biri olsa tutup beni arayıp şöyle konuşmazdı

Arkadasim burada sen ve diger arkadasinin seviye yorumlarini goruyorum beni bir gulme aliyor :))) o seviye nerede ben niye goremiyorum acep :) yazdiginizi dusunerek, olcup tartarak yazin biraz.

Arkadasim burada sen ve diger arkadasinin seviye yorumlarini goruyorum beni bir gulme aliyor :))) o seviye nerede ben niye goremiyorum acep :) yazdiginizi dusunerek, olcup tartarak yazin biraz.

Yoruma göre cevabımında seviyesi değişiyor haliyle

Burdan mı anladın sevgilinde gözü olduğunu yani?

hayır yazdım devamını bi böyle diyor bi ben hoşlandım yanlış anladım sürekli aradım o bana umut vermedi sizi çık seviyor yazık edersiniz diyor. Bu kadının savunulacak bi tarafı yok arkadaşlar Eski sevgilimle tencere kapak

Yoruma göre cevabımında seviyesi değişiyor haliyle

Yorumda kotu bir sey yoktu. Kaldi ki alakasiz beni de alintilamissin onceki postlarimda ona cevap verme geregi duymadim, cunku belli ki okudugunu anlayamiyorsun simdi iyice emin oldum.

teknoloji vasıtasıyla tanışıp 2 aydır yine sadece teknolojisi vasıtasıyla görüştüğünüz birine fazla anlam yüklemişsiniz bence.
umarım bundan sonra yüzyüze görüşmeden, beraber zaman geçirmeden kimseyi tanıdığınızı düşünmez ve değer vermezsiniz.

Şimdi, bu adamı 1 buçuk aydır tanıyorsun. O kadın ne zamandır tanıyor, biliyor musun? Sevgiline ne zaman açılmış, ne zaman sevgilin bu kadını reddetmiş, kadın seni 1 buçuk aydır biliyor muydu? Bunlar önemli.

Yorumda kotu bir sey yoktu. Kaldi ki alakasiz beni de alintilamissin onceki postlarimda ona cevap verme geregi duymadim, cunku belli ki okudugunu anlayamiyorsun simdi iyice emin oldum.

Saygı duyuyorum üstten konumu takibi bırakabilirsiniz isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…