- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.287
- 598
Aralarında anlaşmalı bir ilişki de olabilir. Nerden bileceğiz değil mi? Zaten o gollü mollü muhabbetlerden sonra bitirmek en doğrusu.Yorumunuz çok komik. o yüzden yalvarıyor dimi. Kadın arayıp beni birşey yaşamadık diyor. Kadın defalarca yazmış cevap vermemiş aramaları cevapsız. Kadının yaşını da vurgulamadım tabiki 40 yaşında çocuklu biriyle olabilir karar onun. Ben böyle birini istemiyorum o konuda netim kadının yaşıyla sıkıntım yok kimbilir daha neleri vardır
Aralarında anlaşmalı bir ilişki de olabilir. Nerden bileceğiz değil mi? Zaten o gollü mollü muhabbetlerden sonra bitirmek en doğrusu.
Arkadaşlar 2 aydır biriyle konuşuyordum daha önce tanıştığım biriydi. Ve bugün ilk defa görüştük.
Telefonda konustugunuz kisiymis sevgiliden ziyade henuz sevgili adayiymis bekar insansiniz baska adaylarinizda olabilir biz ne bilelim her konuya nokta virgulune hakim olma sansimiz yok
Olmamis hakkinizda hayirlisi daha iyisine denk gelirsiniz umarim
Hic tanimadigi yabanci birine "sen" diye hitap eden bir zatin dediklerini zaten dogruluk cercevesinde degerlendirmem. Sayginizi ve aldiginiz kultur seviyenizi belli etmissiniz. Evliliginiz tabiki yuruyordur. Hic sasirmadim.Bir seyleri sindirmeden evli kaliyorum. Karakterimden ve onurumdan asla taviz vermedim. Ben de sizin gibilerin yanlis tercihleri ile surekli ona buna camur atmanizi anlamiyorum. Inanmiyorsan demek gibi dogru bir tercih yapmadin. Bunun sorumlusu kim? Yine sen.
Hic tanimadigi yabanci birine "sen" diye hitap eden bir zatin dediklerini zaten dogruluk cercevesinde degerlendirmem. Sayginizi ve aldiginiz kultur seviyenizi belli etmissiniz. Evliliginiz tabiki yuruyordur. Hic sasirmadim.
Siz mükemmelsiniz falan galiba? Herkese laf etmenize anlam veremedim ne olmuş gece beraberlerse2 aylik iliskide gece 1 bucukta yanyana olmanin pek gereği yokmus bence. Yani böyle davranip erkeklere nasil güvencez demeyin. Akillica davranin.
Ben sizinle muhatap degilim. Olmayi da hic düşünmüyorum. Reel hayatta bir yerlerde sizinle denk geldik ne yazik ki. Sevmedigim insanlardan birisiniz. Sizi bu sebeple yoksayma karari aldim.Siz mükemmelsiniz falan galiba? Herkese laf etmenize anlam veremedim ne olmuş gece beraberlerse
Hic tanimadigi yabanci birine "sen" diye hitap eden bir zatin dediklerini zaten dogruluk cercevesinde degerlendirmem. Sayginizi ve aldiginiz kultur seviyenizi belli etmissiniz. Evliliginiz tabiki yuruyordur. Hic sasirmadim.
Daha ilk gunden free vermişbence sanşlısın başta çıktı ortaya
Tarikatli ne ya, kafalara gel
İtikatlı diyecekti heralde tarikat olsa dayanamazdınTarikatli ne ya, kafalara gel
Hayır, ehl-i tarik (tarikat ehli) demek istemiş.İtikatlı diyecekti heralde tarikat olsa dayanamazsın
Güvenmiyorum başka bir şey de çıkabilirHayır, ehl-i tarik (tarikat ehli) demek istemiş.
Reel hayatta beni asla tanımıyorsun ismimi bile bilmiyorsunBen sizinle muhatap degilim. Olmayi da hic düşünmüyorum. Reel hayatta bir yerlerde sizinle denk geldik ne yazik ki. Sevmedigim insanlardan birisiniz. Sizi bu sebeple yoksayma karari aldim.
Ayrica burada farklı farklı hayatlar çiziyorsunuz. Kimi yerde evlendim ayrildim, kimi yerde hic evlenmedim daha yasim genç diyorsunuz. Burada yazdiginiz hiçbir sey sizin gerçek fikriniz değil. Bu nedenle bundan sonra sizi ciddiye almayacağım. Zerre kadar umrumda degil ne yazdiginiz.
Öyle bir yöbetmelik geldiğini bilmiyordum covid sebebiyle. Normalden bahsediyorsunuz sandım kusura bakmayın. Amerika’da yaşıyorum ben.Nasıl yok, tüm işletmelere 24 te kapatma emri var.
Malum kısıtlı normal hayata dönüş yaşıyoruz ya, her şey belirli sınırlar içerisinde kullanıma açık ya hani?
Tatlım açıkçası erkekler 3 aydan önce aşık olmaz her kadının bir huyu vardır bazısı sabreder tüm kadınları ekarte edene kadar yanında olur ama bu risklidir bu yanında olduğun sürece onlardan karşılayamadığını senden bekleyebilir
Diğer kadınlar ise siler erkek gerçekten seviyorsa gelir ve düzelir
Nerden anladın?Sanırım bu üye erkekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?