Aldatılma ve sonrası

Firda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
35
24
88
Istanbul
Merhaba arkadaşlar,
Uzun bi süredir 9 aydır çok zor bir süreç geçiriyorum çok yoruldum tükendim artık.
Yaklaşık 1 yıl önce kayınpederim uzun zamandr gördüğü kanser hastalığından artık ağırlaşmaya başlamıştı ve hastane süreci başladı .Sürekli hastaneye gidip geliyorlardî eşim tek çocuk ve nisan da yatış yapıldı 1 ay a yakın kaldı ve en son yoğun bakımda vefat etti. Bem de hamileydim 2 gün sonra doğjm yaptım .Eşimin ailesiyle altlî üstlü oturuyoruz. Ne olduysa doğumdan sonra ben de lohusalık psikoljisiyle annesinden destek bekledim ve tartıştık bu sebep oldu .O günden sonra eşim buz gibi oldu bsns karşı hiç bir şekilde temas ettirmiyor sarılmak dahi tok yeni kıyafetler almaya başladı telefonunu değistirdi ve ben lohudayken geceleri bırakıp içmeye gidip 1 gibi gwliyordu .Ben zaten yeni doğum yapmışim bir de 4 yaşında bir evladım daha var Kendimi suçlu hissettim üzerine düşmedim çocuk babasını kaybetti brn de annesini istemiyor gibi anladı diye Daha sonra ben annemlwrin yanına gitmek durumunda kaldım bi süre çocuklarla kalayım dedim ve oraya gidince beni ısrarla almak istemedi defalarca gel dememe rağmen tam 23 gün kaldım ve çok zorlandım Beni almaya geldi ve yol boyunca kaç defa evlisin yuvana dönmelusin şarkısını dinletti Sobraki günlerde yube evden uzaktı bdnden de uzaktı Bana edirneye gidiyorum dedi Tesadüf eseri eski telefonundsn hgs den sapanca ya gittiğini öğrendim çok kısa zamsn sonra arabasında yarısı kullanılmış prezervatif kutusu buldum .Yüzlesyim vallahi arkadaş düşürmüş bilmem ne derken bu eskisi gibi bana iyi davranmays başladı tekrsr artıkdîşarı çıkmalar alışverişler bitti denecek kadar azaldı ama benim içimdeki şüphe beni kemirdi .Bana artık ona güveneyim diye tel şifresini vermisti tahmin etmedigi bi şekilde bsnka kayıtlarındsn kıza defalarca para gönderdiğini sapancada özel havuzlu villalar tutuldugunu vs gördüm kızı da buldum kız ögretmen ve aynı zamabda şatkısi ısratla dertleştiklerini o paraların öğrencilere kitap bagis paeasî oldugünu vs bi dünya yalab sıktı yani Eşim boşanmak ustemiyor ama ben gururuma yediremiyorum en zoruma giden kızı belli ki sevmiş Şu an görüşneselet bile bu beni mahvediyor .simdi boşanıcam ama farklı şehre taşîbıcam evlatlarımı düsünüyorum ve bu acıyı nasıl unutucam bilmiyorum hala onu nasıl sevebiliyorum .O nasıl bu kadar gaddar olabildi beynim almıyor. Iyileşmek istiyorum artık

Kadın onu para için o da kendini gururunu oksatmak için yani karşılıklı ikisi de birbirini kullanıp faydalanmış olayda yanan siz olmuşsunuz aynısını siz yapsanız o kabul eder miydi ? Yok etmez tabi niye sorsan ben erkeğim benim gururum kaldırmaz siz niye kaldıracaksınız ki gurur sadece beyinden noksan etten fazla olanlarda yokki sizde kendinizi ezdirmeyin şimdi yapan sonra yine yapar .

Adam için kız 2 günlük biri değil. Resmen onu sevmiş. Her şey açık ve net. Bi biz bulamadık bizi villalara götüren, para gönderen. Ayrıca 2 çocuğunun rızkını başka bir kadına yedirmiş. Emin olun kitap parası değil. Ben eşinizin kızı gerçekten sevdiğini düşünüyorum. Sizi de düzeni bozulmasın diye kenarda tutmak istiyor. Siz bilirsiniz valla affederseniz komik duruma düşersiniz

Görüşmediklerini nereden biliyorsun
Eşinle beraber misiniz şuan

Çok üzüldüm. Siz de ağır şeyler yaşamışsınız oysa ki. Lohusalık cidden ağır bir dönem, ölüm acısı da eklenmiş. Hem yalnız bırakılmışsınız hem de ihtimal dahilinde aldatılmışsınız. Affedin affetmeyin diyemem ama bir kere bu yola sapan dönmez diye düşünüyorum. Hem siz eskisi gibi olabilir misiniz bu da önemli. Çocuklarınız için unutmaya çalıştınız diyelim sonrasında düşünüp daha ağır bir ruh hali içinde bulabilirsiniz kendinizi. Aileniz size destek olur mu böyle bir süreçte?

Lütfen affetmeyin işiniz var mı çalışıyor musunuz? Yoksa bebeğinizle ailenize dönün hemen boşanma davası açın iş bulun lütfen. Böyle birini affedemezsiz siz hamileyken bu adam gününü gün etmiş

Bankacıydım bebwğimuze bakmak için çıkrım ama şu an ailemin olduğu şehirdw boşluk varmış telde görüßtüm müdútle belki olabilir

Ve siz bunları öğrendikten sonra hala o hayvanla birlikte mi yaşıyorsunuz?

Bu arada o dönwm borsada iyi kazandım ondan harcadım gibisine getirdi yeni kkbsine baktık 300bin borcu var hep savruktu hep ben tutmaya çalıştim ama harcayacak olan birinj bulup yine harcıyormuş
O yüzden derler ya kocanın parası varsa ye
Yoksa o yedirecek birini mutlaka bulur diye
Adama bak sinir oldum gece gece

Boşanmalısın.
Böyle bir şey kabul edilemez.
Evet çok zor ama bunu yapmalısın mutlaka.
Havuzlu villalar falan ne ya bu böyle.
Terbiyesiz adam .

Benim buraya yazmamdaki sebep de asıl şu her burda durduğum dakuka içimden diyotum ki ne işin var neyi bekliyorsun psikolgla görüşüyorum ben senib en doğru karaeını vermende yardımcı olabilirim ama seni yönlwndiremem diyor .Arkadaşlarım korka korka konuşuyor kimse yuvanı yık gel diyeniyor onları da anlıyorum byrada herkes daha rahat konuşur diye yazdim ben bunları haketmedim o dönem bana ne sözler söyledi nasıl sindirdiyse beni öyle bi suçluluk hissettim ki alttan aldım Kendime kızıtorum resmwn beni bırakmayı düşünmúş Annenlerden döndüğümde sen gelmeseydin ben seni almıcaktüm dedi Ben o kadar çabaladım ki sanıyorum ki babasını kaybetti acılı ben onuyalnız bıraktım ondan böyle yapıyor Bir de işin acı yani iddiasına göre kızla hastanede tanışmışlar ve babadınıni vefatından bir gün önce bungalovlara bakıyormuş ekrab görüntüsü almiş adi pislik

Ne sevgisi ya.
Adam takılmış .
Tabi konu sahibi kesinlikle boşanmalı o ayrı.
Bu evli adamla olan kadınlar ucuza gitmez zaten amaçları para yemek.
Kendini zengin tanıtmıştır adam.
Kadının zaten beklentisi yok adam evli .
Bare yiyeyim demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…