Aldatılma ve sonrası

Babası ölüm döşeğinde iken neler çevirmiş
Keşke sen kendin dönmeseydin evine,o da gelip almayacaktım zaten demiş laflara bak

Ve siz bunları öğrendikten sonra hala o hayvanla birlikte mi yaşıyorsunuz?

Ve siz bunları öğrendikten sonra hala o hayvanla birlikte mi yaşıyorsunuz?
Psikoljim öyle kötü ki ama her gün yeni bi pisliğini buluyorum başta o üstte biz altta ufak buraz babasînı tanıyana kadse idare edebilir miyim diye düşübdüm ama tabu ki sağlıklıbi düşünce değil xaten gidiyorumama ona olan öfkem sevgjmi bitirmiyor farkındayım ben onun o eski beni seven halini seviyor özlüyorum O kadar allak bullağım ki onu artık zerre kadar umursamamak istiyorum

Bir de bu kadın öğretmen ya ortaokulda ingilizce öğretmeni ben çok pişmanım ama sandifiniz gibi bişey olmadı diyor hala

Acilen bir avukata gidin. Aldatilmayi öğrendikten sonra 6 ay icinde dava acmazsaniz affetmis sayiliyorsunuz. 6 ayi gecti mi ogrenmeniz? Kocaniz olacak o adamin cebindeki bungalov ve villa paralarini siz alin. Tutsun size bir ev, catir catir odesin kirasini. O dekontlar sizin deliliniz, kopyalarini aldiniz mi?

Telefon dökümlerini de çıkarttırdım ilk günler korkydab ne desem yapıyordu günde 5-6 defs arıyormuş kızı ben de kızı sevdiğinu düşünüyorum

Demekki babasının üzüntüsü ya da sizin annesi ile kavgası ilişkiniz üzerinde bir etki yapmamış. Vefattan bir gün önce tatile gitmeyi kafaya koymuş. O yüzden içinizi ferah tutun.
Ben şahsen burda da kimseye rahatlıkla boşanın boşanmayın diyemem. Hem sadece kısım kısım anlatıyorsunuz. Ne kadar ayrıntı verebilirsiniz ki. Sizin aile durumunuz iş durumunuz eşinizin karakteri herşey etkiler bu durumu. Muhtemelen doğum iznindesiniz bence uzaklaşıp ailenizin yanında düşünmek için güzel bir fırsat. Ama her ihtimale karşı siz gene delillerinizi toplayıp ayrılın derim. Bir de boşanmak için ayrılıyor gibi gitmeyin sonrasında eşyalarınızdan olmayın. Planlayıp ona göre hareket edin derim.

Benim kadına bir lafım yok o bekar. Sadakat yemini veren kocası. O konuya girmedim. Hiçte takılmak değil bu kadar para yedirmiş. Zaten zengin galiba da çünkü ailemin geliri gayet iyi olmasına rağmen o villalara gitmek bizi zorlar.

Babası ölüm döşeğinde iken neler çevirmiş
Keşke sen kendin dönmeseydin evine,o da gelip almayacaktım zaten demiş laflara bak
Ailem hic sormadılar kîzım kal burada ama neden bu kadar zaman gelmiyor diye Ben de daha kalamadım annem bi kere olay olduktan donra geldi çaktırmadım sözde ama anlamış bi yakınıma dert yanmiş bu arads prezervatif kurusunu bulunca benu aldatĵyor dönücem diye aramiştım ama bi daha annem hiç sormadı Bilmemezlikten gekiyor maalesef .Bu da sebep oldu dönmeme

Ayrıca o arkadaş neden cüzdan, anahtar, telefon düşürmek yerine prezervatif düşürüyor

Ben anladığım kadarıyla o kadına aşıksa siz ayrılmayı düşünüyorsunuz,öylesine bir şeyse devam etmeyi
Bitti öylesine bir şeydi diyor galiba,inanıyor musunuz buna gerçekten

Anladım demek ki arkanızda değiller
Sen ne yapmak istiyorsun gerçekten

Mail ve ekrwn görüntüleri var avukatla gorüştüm telde bu arada 2 ay oldu öğreneli beni yemeğe götürüp hediye filsn aldı ben de buraz bn yiyeyim dedim ama cektifi fotolaeın hepsini sildim telefondan

Zaten o paraları yedirmese evli adamla takılmax o kadın demek istiyorum.
Kim evli adamla takılır para yemek isteyen.
Bekar adam ona o paraları harcamaz.
Evli harcar mecburen.
Yoksa elde edemez.
Bunun da sevgiyle ilgisi yok.
Adam zengin imajı vermiş tavlamak için

Ben annesinle tartışmadım annesinden destek beklmek üzerine ikimiz tartıştık

ispatları toplayıp zina davası açın. tabii içiniz o adamı tekrar alacaksa bilemem. Gerçekten eşiniz benim babam gibi sürekli pişmanlıklar yalvarmalar annemi. affetmesi ama ne azalmadı biliyor musunuz o kadınlar. 1 kerede kimse kalmıyor. bu kız gidecek başkası gelecek

Erkeklerden nefret ettim.. babası ölüm döşeğinde eşi hamile adam tatillerde, gezmelerde, para yedirmelerde..

Telefon dökümlerini de çıkarttırdım ilk günler korkydab ne desem yapıyordu günde 5-6 defs arıyormuş kızı ben de kızı sevdiğinu düşünüyorum
O zaman defolsun gitsin ona.
Ya ne sevgisi ya bırak allahaşkına.

çoğu zaman söylemiyorlar evli adamlar. bi arkadaşımın başına geldi baksan hiçbir şekilde evli olduğunu anlamazsın sosyal medyası var karısıyla 1 fotoğrafı yok sürekli dışarda arkadaşları ile tatilde orda burda. Kadını savunmuyorum ama burda suç kocanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…