Babası ölüm döşeğinde iken neler çevirmişBenim buraya yazmamdaki sebep de asıl şu her burda durduğum dakuka içimden diyotum ki ne işin var neyi bekliyorsun psikolgla görüşüyorum ben senib en doğru karaeını vermende yardımcı olabilirim ama seni yönlwndiremem diyor .Arkadaşlarım korka korka konuşuyor kimse yuvanı yık gel diyeniyor onları da anlıyorum byrada herkes daha rahat konuşur diye yazdim ben bunları haketmedim o dönem bana ne sözler söyledi nasıl sindirdiyse beni öyle bi suçluluk hissettim ki alttan aldım Kendime kızıtorum resmwn beni bırakmayı düşünmúş Annenlerden döndüğümde sen gelmeseydin ben seni almıcaktüm dedi Ben o kadar çabaladım ki sanıyorum ki babasını kaybetti acılı ben onuyalnız bıraktım ondan böyle yapıyor Bir de işin acı yani iddiasına göre kızla hastanede tanışmışlar ve babadınıni vefatından bir gün önce bungalovlara bakıyormuş ekrab görüntüsü almiş adi pislik
Ve siz bunları öğrendikten sonra hala o hayvanla birlikte mi yaşıyorsunuz?
Psikoljim öyle kötü ki ama her gün yeni bi pisliğini buluyorum başta o üstte biz altta ufak buraz babasînı tanıyana kadse idare edebilir miyim diye düşübdüm ama tabu ki sağlıklıbi düşünce değil xaten gidiyorumama ona olan öfkem sevgjmi bitirmiyor farkındayım ben onun o eski beni seven halini seviyor özlüyorum O kadar allak bullağım ki onu artık zerre kadar umursamamak istiyorumVe siz bunları öğrendikten sonra hala o hayvanla birlikte mi yaşıyorsunuz?
Bir de bu kadın öğretmen ya ortaokulda ingilizce öğretmeni ben çok pişmanım ama sandifiniz gibi bişey olmadı diyor halaNe sevgisi ya.
Adam takılmış .
Tabi konu sahibi kesinlikle boşanmalı o ayrı.
Bu evli adamla olan kadınlar ucuza gitmez zaten amaçları para yemek.
Kendini zengin tanıtmıştır adam.
Kadının zaten beklentisi yok adam evli .
Bare yiyeyim demiştir.
Benim buraya yazmamdaki sebep de asıl şu her burda durduğum dakuka içimden diyotum ki ne işin var neyi bekliyorsun psikolgla görüşüyorum ben senib en doğru karaeını vermende yardımcı olabilirim ama seni yönlwndiremem diyor .Arkadaşlarım korka korka konuşuyor kimse yuvanı yık gel diyeniyor onları da anlıyorum byrada herkes daha rahat konuşur diye yazdim ben bunları haketmedim o dönem bana ne sözler söyledi nasıl sindirdiyse beni öyle bi suçluluk hissettim ki alttan aldım Kendime kızıtorum resmwn beni bırakmayı düşünmúş Annenlerden döndüğümde sen gelmeseydin ben seni almıcaktüm dedi Ben o kadar çabaladım ki sanıyorum ki babasını kaybetti acılı ben onuyalnız bıraktım ondan böyle yapıyor Bir de işin acı yani iddiasına göre kızla hastanede tanışmışlar ve babadınıni vefatından bir gün önce bungalovlara bakıyormuş ekrab görüntüsü almiş adi pislik
Telefon dökümlerini de çıkarttırdım ilk günler korkydab ne desem yapıyordu günde 5-6 defs arıyormuş kızı ben de kızı sevdiğinu düşünüyorumNe sevgisi ya.
Adam takılmış .
Bare yiyeyim demiştir.
Benim buraya yazmamdaki sebep de asıl şu her burda durduğum dakuka içimden diyotum ki ne işin var neyi bekliyorsun psikolgla görüşüyorum ben senib en doğru karaeını vermende yardımcı olabilirim ama seni yönlwndiremem diyor .Arkadaşlarım korka korka konuşuyor kimse yuvanı yık gel diyeniyor onları da anlıyorum byrada herkes daha rahat konuşur diye yazdim ben bunları haketmedim o dönem bana ne sözler söyledi nasıl sindirdiyse beni öyle bi suçluluk hissettim ki alttan aldım Kendime kızıtorum resmwn beni bırakmayı düşünmúş Annenlerden döndüğümde sen gelmeseydin ben seni almıcaktüm dedi Ben o kadar çabaladım ki sanıyorum ki babasını kaybetti acılı ben onuyalnız bıraktım ondan böyle yapıyor Bir de işin acı yani iddiasına göre kızla hastanede tanışmışlar ve babadınıni vefatından bir gün önce bungalovlara bakıyormuş ekrab görüntüsü almiş adi pislik
Benim kadına bir lafım yok o bekar. Sadakat yemini veren kocası. O konuya girmedim. Hiçte takılmak değil bu kadar para yedirmiş. Zaten zengin galiba da çünkü ailemin geliri gayet iyi olmasına rağmen o villalara gitmek bizi zorlar.Ne sevgisi ya.
Adam takılmış .
Bare yiyeyim demiştir.
Ailem hic sormadılar kîzım kal burada ama neden bu kadar zaman gelmiyor diye Ben de daha kalamadım annem bi kere olay olduktan donra geldi çaktırmadım sözde ama anlamış bi yakınıma dert yanmiş bu arads prezervatif kurusunu bulunca benu aldatĵyor dönücem diye aramiştım ama bi daha annem hiç sormadı Bilmemezlikten gekiyor maalesef .Bu da sebep oldu dönmemeBabası ölüm döşeğinde iken neler çevirmiş
Keşke sen kendin dönmeseydin evine,o da gelip almayacaktım zaten demiş laflara bak
Anladım demek ki arkanızda değillerAilem hic sormadılar kîzım kal burada ama neden bu kadar zaman gelmiyor diye Ben de daha kalamadım annem bi kere olay olduktan donra geldi çaktırmadım sözde ama anlamış bi yakınıma dert yanmiş bu arads prezervatif kurusunu bulunca benu aldatĵyor dönücem diye aramiştım ama bi daha annem hiç sormadı Bilmemezlikten gekiyor maalesef .Bu da sebep oldu dönmeme
Acilen bir avukata gidin. Aldatilmayi öğrendikten sonra 6 ay icinde dava acmazsaniz affetmis sayiliyorsunuz. 6 ayi gecti mi ogrenmeniz? Kocaniz olacak o adamin cebindeki bungalov ve villa paralarini siz alin. Tutsun size bir ev, catir catir odesin kirasini. O dekontlar sizin deliliniz, kopyalarini aldiniz mi?
Mail ve ekrwn görüntüleri var avukatla gorüştüm telde bu arada 2 ay oldu öğreneli beni yemeğe götürüp hediye filsn aldı ben de buraz bn yiyeyim dedim ama cektifi fotolaeın hepsini sildim telefondanAcilen bir avukata gidin. Aldatilmayi öğrendikten sonra 6 ay icinde dava acmazsaniz affetmis sayiliyorsunuz. 6 ayi gecti mi ogrenmeniz? Kocaniz olacak o adamin cebindeki bungalov ve villa paralarini siz alin. Tutsun size bir ev, catir catir odesin kirasini. O dekontlar sizin deliliniz, kopyalarini aldiniz mi?
Zaten o paraları yedirmese evli adamla takılmax o kadın demek istiyorum.Benim kadına bir lafım yok o bekar. Sadakat yemini veren kocası. O konuya girmedim. Hiçte takılmak değil bu kadar para yedirmiş. Zaten zengin galiba da çünkü ailemin geliri gayet iyi olmasına rağmen o villalara gitmek bizi zorlar.
Ben annesinle tartışmadım annesinden destek beklmek üzerine ikimiz tartıştıkDemekki babasının üzüntüsü ya da sizin annesi ile kavgası ilişkiniz üzerinde bir etki yapmamış. Vefattan bir gün önce tatile gitmeyi kafaya koymuş. O yüzden içinizi ferah tutun.
Ben şahsen burda da kimseye rahatlıkla boşanın boşanmayın diyemem. Hem sadece kısım kısım anlatıyorsunuz. Ne kadar ayrıntı verebilirsiniz ki. Sizin aile durumunuz iş durumunuz eşinizin karakteri herşey etkiler bu durumu. Muhtemelen doğum iznindesiniz bence uzaklaşıp ailenizin yanında düşünmek için güzel bir fırsat. Ama her ihtimale karşı siz gene delillerinizi toplayıp ayrılın derim. Bir de boşanmak için ayrılıyor gibi gitmeyin sonrasında eşyalarınızdan olmayın. Planlayıp ona göre hareket edin derim.
Erkeklerden nefret ettim.. babası ölüm döşeğinde eşi hamile adam tatillerde, gezmelerde, para yedirmelerde..Zaten o paraları yedirmese evli adamla takılmax o kadın demek istiyorum.
Kim evli adamla takılır para yemek isteyen.
Bekar adam ona o paraları harcamaz.
Evli harcar mecburen.
Yoksa elde edemez.
Bunun da sevgiyle ilgisi yok.
Adam zengin imajı vermiş tavlamak için
O zaman defolsun gitsin ona.Telefon dökümlerini de çıkarttırdım ilk günler korkydab ne desem yapıyordu günde 5-6 defs arıyormuş kızı ben de kızı sevdiğinu düşünüyorum
Valla bende.Erkeklerden nefret ettim.. babası ölüm döşeğinde eşi hamile adam tatillerde, gezmelerde, para yedirmelerde..
çoğu zaman söylemiyorlar evli adamlar. bi arkadaşımın başına geldi baksan hiçbir şekilde evli olduğunu anlamazsın sosyal medyası var karısıyla 1 fotoğrafı yok sürekli dışarda arkadaşları ile tatilde orda burda. Kadını savunmuyorum ama burda suç kocanınZaten o paraları yedirmese evli adamla takılmax o kadın demek istiyorum.
Kim evli adamla takılır para yemek isteyen.
Bekar adam ona o paraları harcamaz.
Evli harcar mecburen.
Yoksa elde edemez.
Bunun da sevgiyle ilgisi yok.
Adam zengin imajı vermiş tavlamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?