- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.267
- 798
Mail ve ekrwn görüntüleri var avukatla gorüştüm telde bu arada 2 ay oldu öğreneli beni yemeğe götürüp hediye filsn aldı ben de buraz bn yiyeyim dedim ama cektifi fotolaeın hepsini sildim telefondan
Borç harçla ne zengini yok kadın da suçlu ćünkü evli olduğubu en başından biliyormyş bizim aramız bozuk olduğu icin dertlesnişler güya Ama çok pişmanmıs vsBenim kadına bir lafım yok o bekar. Sadakat yemini veren kocası. O konuya girmedim. Hiçte takılmak değil bu kadar para yedirmiş. Zaten zengin galiba da çünkü ailemin geliri gayet iyi olmasına rağmen o villalara gitmek bizi zorlar.
Suçlu olabilir ama yuvasını düşünmeyen adamın yuvasını kimse düşünmez. Siz şimdi kadını boş verin o Allah’ından bulur. Siz bi duruma bakın. Bir bebek var. Ona tek bakabilir misiniz. Bu arada adamla ilgili keşke güzel deliller olsa zina davası açsanız tazminat alırsınız.Borç harçla ne zengini yok kadın da suçlu ćünkü evli olduğubu en başından biliyormyş bizim aramız bozuk olduğu icin dertlesnişler güya Ama çok pişmanmıs vs
Ben anladığım kadarıyla o kadına aşıksa siz ayrılmayı düşünüyorsunuz,öylesine bir şeyse devam etmeyi
Bitti öylesine bir şeydi diyor galiba,inanıyor musunuz buna gerçekten
Ben anladığım kadarıyla o kadına aşıksa siz ayrılmayı düşünüyorsunuz,öylesine bir şeyse devam etmeyi
Bitti öylesine bir şeydi diyor galiba,inanıyor musunuz buna gerçekten
Yok her halükarda boşanmayı düşünüyotjm zaten asıl sorum aşık olması o döbem saklamak için özwl bi çaba göstermenisi Bu bana olan sevgisini tamamen bittiğini gösteriyor zaten ama şimdi bi dünts yalan sankı ölüyor bana aşkından
Kesinlikle ama ksdın da biliyordum diyor saklamadı zaten sizinle arası kötüymüş o dönem diyor bi de banaçoğu zaman söylemiyorlar evli adamlar. bi arkadaşımın başına geldi baksan hiçbir şekilde evli olduğunu anlamazsın sosyal medyası var karısıyla 1 fotoğrafı yok sürekli dışarda arkadaşları ile tatilde orda burda. Kadını savunmuyorum ama burda suç kocanın
kadın zaten allahından bulsun. Sizin eşiniz malesef ki sizi kaybetme korkusunu yaşamamış. üstelik hamileyken sizi aldatmış yani bilmiyorum bu onun karakterinin iğrenç olduğunu gösterir. sizin bir probleminiz de yok sıkıntı karşıdaki. Bir kere yapan yine yaparKesinlikle ama ksdın da biliyordum diyor saklamadı zaten sizinle arası kötüymüş o dönem diyor bi de bana
Suç kocanın tabi.çoğu zaman söylemiyorlar evli adamlar. bi arkadaşımın başına geldi baksan hiçbir şekilde evli olduğunu anlamazsın sosyal medyası var karısıyla 1 fotoğrafı yok sürekli dışarda arkadaşları ile tatilde orda burda. Kadını savunmuyorum ama burda suç kocanın
Haha kadını avlamış zenginim diye.Borç harçla ne zengini yok kadın da suçlu ćünkü evli olduğubu en başından biliyormyş bizim aramız bozuk olduğu icin dertlesnişler güya Ama çok pişmanmıs vs
Yok her halükarda boşanmayı düşünüyotjm zaten asıl sorum aşık olması o döbem saklamak için özwl bi çaba göstermenisi Bu bana olan sevgisini tamamen bittiğini gösteriyor zaten ama şimdi bi dünts yalan sankı ölüyor bana aşkınd
Kadınla konuştun mu yaniKesinlikle ama ksdın da biliyordum diyor saklamadı zaten sizinle arası kötüymüş o dönem diyor bi de bana
Bence bozardı çünkü,sen gelmesen ben seni gelip annenin evinden almayacaktım demiş konu sahibineSuç kocanın tabi.
Ama seviyor falan denmiş o kadar para harcamış .
Ölçü bu değil onu demek istedim.
Para yedirmeden evli bir adam kimseyle olamaz zaten.
Açığını kapatacak bir şekilde.
Gelecek vermek gibi bir durumu yok çünkü.
Ben konudaki adamın da boşanıcağını sanmıyorum kurulu düzenini erkekler kolay kolay bozmaz.
Konuştum telde ağzından laf alabilir mitim diye de sonuna kadae inkar ediyor ama bana ahlaksız da dwsenuz haklidıniz diyor bir nevi kabul ediyot yaniKadınla konuştun mu yani
Allah sana sabır versin
Ben de aynı şeyi düşünüyorum ya şöyle ben prezervatif kutueunu buldugum gün öfkeden delirdim vakizi topluyordum vallahi benim değil diye ağlıyor ve ne diyor biliyor musunyz Gitme annrm ölür O resmen anndsini çocujlsrı düşünüyor ben ev hizmetçisiyim Ya annesinu düşündü ya kadın bosanmıyacağını ya da zengin olmadgınî anlayınca şutladıBence bozardı çünkü,sen gelmesen ben seni gelip annenin evinden almayacaktım demiş konu sahibine
O,kesin o bulduğu kadından tekme yedi,bari karımı kaçırmayayım diyor
Sizi severken diye bir durum yok bildiğiniz maske takmış şimdi şu şekilde düşünün siz onu seviyorsunuz ya ondan başka biriyle bir birliktelik düşünebiliyor musunuz insan birini severken başka birini midesi kaldırmaz.Psikoljim öyle kötü ki ama her gün yeni bi pisliğini buluyorum başta o üstte biz altta ufak buraz babasînı tanıyana kadse idare edebilir miyim diye düşübdüm ama tabu ki sağlıklıbi düşünce değil xaten gidiyorumama ona olan öfkem sevgjmi bitirmiyor farkındayım ben onun o eski beni seven halini seviyor özlüyorum O kadar allak bullağım ki onu artık zerre kadar umursamamak istiyorum
Beni de en ćok düsübdürem durum küçük bebeğim bulundugum yerdeki şubelete başvurdum dönüş olmadı kayınvalidem bebeğime bakabiluyor o kreş yaşına gelene kadar idare etsem defim ama o da olmsz onunla altlî üstlü Öfkeme mani olmsktan korkutorum çoxukların önünda Ailemin ysnına dönücsm aile apartmanındalae babannem tek bi dairedw bi süre onun yanına giderim ilk etapta dedjm iş me girebilirsem çok iyi olucak büyük oğlumu okuls yazdırirjm küçügübe de annem bakar Tabi şöyle de bi problem var benim görüştügüm psikolog çift terapisine yönlendirdi çocuklar var diyr ve gittik ayrı ayrı görüşüyiruz kayınpedwrim zamanında çok şiddet uygulamış eşime Psikolg da şiddet eğilimi var diyor Bu durjm beni tedirgin edoyor avcılığa meraksardı Arabanın arkasında av tüfeği var öfke kontrol sorunu var Şu anlık o tarafönı pek göstermiyor ama boşanıpçocukları alınca ne yapacaĝından tedirginim boşanıcam bunun dönüşü yok ama kafamda sürekli bunlsrı düşünüyorum Normalde nasıl tatlî dilli nasıl kivar tam dersin el iyisi olayı bilenler inanamadî tam bi narsist
Şimdi bu kocan olacak şahıs hem seni aldatıp hem de öldürmekle mi korkutuyorKonuştum telde ağzından laf alabilir mitim diye de sonuna kadae inkar ediyor ama bana ahlaksız da dwsenuz haklidıniz diyor bir nevi kabul ediyot yani
eski zamanlaean bahsediyoeum zatrn gecen sene aealık syında 2.hat almış seven adam aranır mı Ben nasıl tanıyamadım baban yoğum bakımda eşin doğum yapıxak sen otel bakıyorsin Nasıl bir gaddarlıkSizi severken diye bir durum yok bildiğiniz maske takmış şimdi şu şekilde düşünün siz onu seviyorsunuz ya ondan başka biriyle bir birliktelik düşünebiliyor musunuz insan birini severken başka birini midesi kaldırmaz.
Anlaşmalı boşanmıyor ben zaten zina yolutla boşanalım istiyorum bütün yediği naneler çıksın ortayaŞimdi bu kocan olacak şahıs hem seni aldatıp hem de öldürmekle mi korkutuyor
Ben olsam çocuklarımı alıp hemen giderim yanından yamacından
O üstte siz altta nasıl olacak böyle
O düşündüğün şeyi yap,git babaannenle kal ama kışkırtmadan güzellikle ayrılalım diye ikna et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?