- 13 Ağustos 2022
- 8.821
- 4.471
- 103
- 32
Kızdığım noktayı anlamadınız.Lohusa bile olsa eşi babası yeni olmuş insana naz yapılmaz.Adam kötü de olsa burada kadında da hata var.Bence konu sahibi yaşananların kabullenme sürecinde daha. Dikkat ettim sürekli nasıl yapar bunu,nasıl bu kadar gaddar olur gibi ifadeleri var.
Lohusa psikolojisi,ihanet,yeni bir doğum.Her bir delil ile taşlar yerine oturdukça daha çok sarsılıyorsunuz sanki.
Benimde dileğim kabul edip affetmemeniz. Seviyor mu o kızı sevmiyor mu inanın mühim değil. Siz en ince noktalarına kadar düşünüyorsunuz,irdeliyorsunuz hak veriyorum ama inanın önemi yok.
Ahlak kadına has değildir.Siz ihanet eden olsaydınız o....u diye adınız sağır sultana gitmişti. Kocanız tam bir ahlaksız ve haysiyetsiz.
Lütfen ilk iş muayene olun yasal süreyi göz önüne alın delilinizi toplayın ve bu işi bitirin. Çocuklarınız,hatıralarının(size göre güzel olan yıllar) gelecek kaygısı hepsini düşünüyorsunuz,mutlaka hale yola girecektir.
Abla otu az çek. Hiçbir sebep aldatmanın nedeni olmaz, olamaz. Kızdırdıysa eşi başka şekilde tavrını koysaydı başka kadınla mı olmasi gerekiyordu?. Siz başlatmışsınız ne demek yahu !! Kadın kadının düşmanı mı cidden bazı yorumlara şok oluyorum.Kızdığım noktayı anlamadınız.Lohusa bile olsa eşi babası yeni olmuş insana naz yapılmaz.Adam kötü de olsa burada kadında da hata var.
Tartışmaya girme bile. Bir kadın bir kadına bunu reva görebiliyorsa ne desen boş.Abla otu az çek. Hiçbir sebep aldatmanın nedeni olmaz, olamaz. Kızdırdıysa eşi başka şekilde tavrını koysaydı başka kadınla mı olmasi gerekiyordu?. Siz başlatmışsınız ne demek yahu !! Kadın kadının düşmanı mı cidden bazı yorumlara şok oluyorum.
Hayır değilim.Esine ilgi göstermezsen soluğu dışarıda alır.Ve kimse kusura bakmasın bende annemi kaybettim.Babasi olmuş acısını yaşamamış adam.Abla otu az çek. Hiçbir sebep aldatmanın nedeni olmaz, olamaz. Kızdırdıysa eşi başka şekilde tavrını koysaydı başka kadınla mı olmasi gerekiyordu?. Siz başlatmışsınız ne demek yahu !! Kadın kadının düşmanı mı cidden bazı yorumlara şok oluyorum.
Susayım susayım diyorum damara basar gibi konuşuyorsunuz.Hayır değilim.Esine ilgi göstermezsen soluğu dışarıda alır.Ve kimse kusura bakmasın bende annemi kaybettim.Babasi olmuş acısını yaşamamış adam.
Iyi saatte olsunlar...Kızdığım noktayı anlamadınız.Lohusa bile olsa eşi babası yeni olmuş insana naz yapılmaz.Adam kötü de olsa burada kadında da hata var.
bunu kaynana parası yiyip her fırsatta babasını ezdirip milyon kere kocamı boşayacam diye konu açan biri söyleyince ciddiye alamadım kusura bakmaKızdığım noktayı anlamadınız.Lohusa bile olsa eşi babası yeni olmuş insana naz yapılmaz.Adam kötü de olsa burada kadında da hata var.
Benim buraya yazmamdaki sebep de asıl şu her burda durduğum dakuka içimden diyotum ki ne işin var neyi bekliyorsun psikolgla görüşüyorum ben senib en doğru karaeını vermende yardımcı olabilirim ama seni yönlwndiremem diyor .Arkadaşlarım korka korka konuşuyor kimse yuvanı yık gel diyeniyor onları da anlıyorum byrada herkes daha rahat konuşur diye yazdim ben bunları haketmedim o dönem bana ne sözler söyledi nasıl sindirdiyse beni öyle bi suçluluk hissettim ki alttan aldım Kendime kızıtorum resmwn beni bırakmayı düşünmúş Annenlerden döndüğümde sen gelmeseydin ben seni almıcaktüm dedi Ben o kadar çabaladım ki sanıyorum ki babasını kaybetti acılı ben onuyalnız bıraktım ondan böyle yapıyor Bir de işin acı yani iddiasına göre kızla hastanede tanışmışlar ve babadınıni vefatından bir gün önce bungalovlara bakıyormuş ekrab görüntüsü almiş adi pislik
Benim buraya yazmamdaki sebep de asıl şu her burda durduğum dakuka içimden diyotum ki ne işin var neyi bekliyorsun psikolgla görüşüyorum ben senib en doğru karaeını vermende yardımcı olabilirim ama seni yönlwndiremem diyor .Arkadaşlarım korka korka konuşuyor kimse yuvanı yık gel diyeniyor onları da anlıyorum byrada herkes daha rahat konuşur diye yazdim ben bunları haketmedim o dönem bana ne sözler söyledi nasıl sindirdiyse beni öyle bi suçluluk hissettim ki alttan aldım Kendime kızıtorum resmwn beni bırakmayı düşünmúş Annenlerden döndüğümde sen gelmeseydin ben seni almıcaktüm dedi Ben o kadar çabaladım ki sanıyorum ki babasını kaybetti acılı ben onuyalnız bıraktım ondan böyle yapıyor Bir de işin acı yani iddiasına göre kızla hastanede tanışmışlar ve babadınıni vefatından bir gün önce bungalovlara bakıyormuş ekrab görüntüsü almiş adi pislik
Evet kesinlikle birbirlerine denkler Ben yıllarca onusevdim hiç böyle bi yüzünü görmedim içim yanıyor nasıl bunları yaşatmış bana çok üzülüyorum Affetmek gibi amacım asla yok ama en affedemedigim benim evlatlarımın anne babasıyla huzurlu mutlu bi evde büyüme haklarını ellerinden aldılar O zevki peşinde benim çocuklarımı mağdur etti Ayrı şehirlerde olduğumuz için ayda bir görebilirler ancak bu canımı yakıyor faturanın onlara kesilmesi Zaten bu durum beni hep tuttu Kendime o kadar kızıyorum ki eş seçimini doğru yapamadım aşıkken kör oluyor insanGeçmiş olsun,
Anladığım kadarıyla senin acının kaynağı aldatıldığın süreçte sana yaşattıkları ve bu kadar kolay gözden çıkarma yoluna girmiş olması.
Yani tanıdığın güvendiğin iyi bildiğin insanın bu yüzünü görmek hakikaten büyük şok ama senin müsade ettiğin kadar sana zarar verirler müsade etme kendini motive et biri babasının yasında uçkuru peşine düşmüş bir ....... diğeri insanların hayatına haşere gibi kanalizasyondan giren bir ...... insan bunlar bir araya gelmişler senin kırıntılarını çalıp bunu kar saymışlar tablonun onlar açısından ne kadar acınası olduğunun nasıl bir eziklik içinde oldukları görebiliyormusun.
Evet kesinlikle birbirlerine denkler Ben yıllarca onusevdim hiç böyle bi yüzünü görmedim içim yanıyor nasıl bunları yaşatmış bana çok üzülüyorum Affetmek gibi amacım asla yok ama en affedemedigim benim evlatlarımın anne babasıyla huzurlu mutlu bi evde büyüme haklarını ellerinden aldılar O zevki peşinde benim çocuklarımı mağdur etti Ayrı şehirlerde olduğumuz için ayda bir görebilirler ancak bu canımı yakıyor faturanın onlara kesilmesi Zaten bu durum beni hep tuttu Kendime o kadar kızıyorum ki eş seçimini doğru yapamadım aşıkken kör oluyor insan
Hayır değilim.Esine ilgi göstermezsen soluğu dışarıda alır.Ve kimse kusura bakmasın bende annemi kaybettim.Babasi olmuş acısını yaşamamış adam.
Ben kayınvalidBence kayınpederiniz yeni ölmüşken kaynanayla tartışmanız çok saçma. Lohusa bile olsanı eşini yeni kaybeden birinden ne gibi bir destek beklediniz ki? Bu kısımda sizi haksız buldum. Ama eşinizle bu noktaya gelmenizin kaynanayla olan kavgayla alakası yok anladığım kadarıyla. O yüzden içiniz rahat olsun bu konuda.
Yapılacak 2 şey var. Ya boşanacaksınız ya da sineye çekeceksiniz. Ortası yok bu işin üzgünüm.
Çok teşekkür ederim yazdıkların için o kadar iyi geldi ki Ben de öyle olacağına inanıyorum şu an tek istediğim pek sanmasam da çocuklarim için babalık görevlerini yerine getirmesi onları sevsin başka bişey istemiyorum ondan Zamanla her şey daha güzel olur umarımVe senin doğru düzgün bir adamla evlenmiş olma hakkını.., bir sürü mağduriyetin var bence cezalar yetersiz oda üzücü ama hayat kısa işte bundan dolayı acılarını aşıp hayatına odaklanman lazım onaracak çok şeyin yetiştirecek iki evladın var ve karma diyorlar, ilahi adalet diyorlar ben gittiğin yolun çıktığı sokak diyorum o kadın bir gün ağır sapık birine denk gelecek eşin bir gün ... ararken belasını bulacak sen doğru olduğun için eninde sonunda doğru bir yere çıkacaksın
Tabi canım acısını sapancada başka karılarla yaşamıs kesin orda kadına içini döktü kardes kardeş uyudular. Bir kutu prezarviti de üzüntüsünden başka kadınlarda kullanmış zaten. Ben size hak verdim.Hayır değilim.Esine ilgi göstermezsen soluğu dışarıda alır.Ve kimse kusura bakmasın bende annemi kaybettim.Babasi olmuş acısını yaşamamış adam.
Bunu yazmak için mercimek beyinli olmak lazımHayır değilim.Esine ilgi göstermezsen soluğu dışarıda alır.Ve kimse kusura bakmasın bende annemi kaybettim.Babasi olmuş acısını yaşamamış adam.
Hayır değilim.Esine ilgi göstermezsen soluğu dışarıda alır.Ve kimse kusura bakmasın bende annemi kaybettim.Babasi olmuş acısını yaşamamış adam.
Senin okuduklarını anlama kıtlığın var. Anlatmaya çalışsam emeğime yazık.Hayır değilim.Esine ilgi göstermezsen soluğu dışarıda alır.Ve kimse kusura bakmasın bende annemi kaybettim.Babasi olmuş acısını yaşamamış adam.
Seçimimi yanlıs yaptım diye düşünme. Böyle bişey yapacagını düşünsen zaten evlenmezdin. Bende aynı duyguları yasadm cocugum yok ama tüp bebek yapmstk embriyo transferine gidecektik. Hiç mi tanımadım ya diye kriz geçirdiğimi bilirim annemden babamdan özür diliyodm yanlıs secim yaptm diye ama yola cıktıgın yolda değişmiş öyle düşün. Allah yardmcınız olsn inşallah büyük bir ferahlamayla çıkarsınız içindenEvet kesinlikle birbirlerine denkler Ben yıllarca onusevdim hiç böyle bi yüzünü görmedim içim yanıyor nasıl bunları yaşatmış bana çok üzülüyorum Affetmek gibi amacım asla yok ama en affedemedigim benim evlatlarımın anne babasıyla huzurlu mutlu bi evde büyüme haklarını ellerinden aldılar O zevki peşinde benim çocuklarımı mağdur etti Ayrı şehirlerde olduğumuz için ayda bir görebilirler ancak bu canımı yakıyor faturanın onlara kesilmesi Zaten bu durum beni hep tuttu Kendime o kadar kızıyorum ki eş seçimini doğru yapamadım aşıkken kör oluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?