Aldatılma ve sonrası

Tamam da siz aldatsanız adınızı çıkarırdı ederdi. Ama o yapınca affedildi. Canı yanınca ne olacak? Evet yansın haklısınız ama yine onu affedeceksiniz
Asla affetmicem ama öyle canını yakmak istiyorum ki sanki parası olmasa kim ona bakıcaktı şimdi zaten bi yandan derdu arabanın gitmesi morali çok bozuldu arabayî boşalt ver artık deyince Beni onun yanında tutan hiç bisey yok Beni sevniyor benim en cok önemseduğum konu bu Niye kalayım ki bubunls bitti diyelim başkasinı bulur

Bir yuvanin evliligin sevginin icine ihanet zina girdiyse o evlilikten hayır gelmez sevgi saygı bitmiş zaten yürütmeyi deneseniz bile boşa belli zaman sonra gene bozulcak ufacik kavgada yüzü vurulcak cümleler olucak ayrılın diyemem yuva yıkmak cok kolay . Siz en iyi karari verirsiniz zaten kalbinizin sesini dinleyin allah yardimciniz olsun

Lodosçu diyorum ben bunlara,evli olduğunu biliyormuş ama aranız bozukmuş demiş konu sahibine
Gerçekten insanlar artık ne yapacağını şaşırdı biraz ilgi görmek için.
Piyasada bekar erkek çok da artık kimse kimseye böyle para falan yedirmiyor.
Bunlarda üç kuruş yemek biraz prenses muamelesi görmek için evli adamlarla oluyor.
Salak salak tipler

Aman Allahım en kötü en egolu erkek burcu
Kesinlikle
Olay cikartirsaniz sıkıntı yaşar çünkü evli olduğunu bilerek yaptıysa bı olay cikarabilirsiniz
Aslında şeytan diyor ara okulu Çünkü iddiaları şu Para göndwrmiş kitap alınsın diye kadın da dağıtîrkrn öğrebcilere foto video atmiş inansın diyw eşime Ben de diyorum ki arayim okulu öğretmen kişi böyle bıylr yapmıs desem birsz başı ağrısa Sonuçta aldatma onlaeı ilgilenduren bi durum degil Sonra diyorum ki bırak Allah ından bulsun canım çok yanıyor saldiracak yer arıyorum

Dahs geçeb sene taşındık yeni ev yapıldı kiradsn kurtulslım diye zaten burayw taşındık kendini bekar mı gördü ne bileyim sapıttı eskiden hiç böyle değildi akşamlseı biximlr oturur haftasonları bizimlr nr olduysa geçen sene aralık ds almiş haattu ekimde biz taşınmıstık

Prezervatif kelimesini görünce aklıma benim yaşadığım bir prezervatif anısı geldi.Ozellikle de hamilelikte illa aldatiyorlar erkek türünden tiksindim iyice.O şüphe ile yaşanmıyor ve aldatan bunu tekrar tekrar yapıyor neyazikki.Hakkinizda hayırlısi olsun.

Son düzenleme:
Bi de ben 4 aylıkken korona oldum ve sonra ben de vajinal mantar oldu ama hiç daha önce böylr bi durum yoktu ben hayatımda hiç böyle bişey görmedim kullsnmadığim fitil kalmadı Doğum doktoru ilk defs bu ksdsr dirençli seni görüyorum dedi bu durjm da beni şüphelendurdu bu olaylar çıkınca

Hpv var bide. Mantara rahmet okutur. İlerleyince neyse

Söylrdim zaten eşjme kadın öğretmen rezidansta oturuyor arabası var estetik yaptırmış ve klip de çıkarmıs nasil olucak bunlsr hangi parayls E piyasada benimki gibi enayi çok yiyiyorlar işte

Söylrdim zaten eşjme kadın öğretmen rezidansta oturuyor arabası var estetik yaptırmış ve klip de çıkarmıs nasil olucak bunlsr hangi parayls E piyasada benimki gibi enayi çok yiyiyorlar işte
Ne klibi şarkı mı söylemiş

Neyin yemegi neyin birazda ben yiyeyim demesi? Aklınızı mı kacırdınız siz? Sayfalar dolusu bosanmak istediginizi söylemenize ragmen sürekli düsünceler icindesiniz böyle böyle ömrü yemek yiyerek harcayacaksınız görülüyor ki. Yasalar geregi 6 ayınız var. Bu 6 ay icinde zaman kaybetmeden halletmeniz gerekiyor. Siz birazda ben yiyeyim derdindesiniz.

Ayrıca kadın suclu falan degil. Suclu olan esiniz kadın bekar esiniz evli size yemini verende o. Kadın gram sevmiyor esinizi para tatlı geldi cünkü. Esiniz cok sevmis. Cünkü erkek yatırım yaptıgı kadını ister ve sever. Üstelik annenizin evine gitseniz kadınla görüsmeye devam edecek emin olun. Hatta evlenebilir de.

Ve hicbir sey yapamaz cöl maymunu hicbir sey. Esyalarınızı toplayıp kaybolun ortadan. Oturupta ishalli agzından cıkan ask sözlerine kanmayın.

Hpv var bide. Mantara rahmet okutur. İlerleyince neyse
Bana bi kere bunun lafını yaptı ya bi test varmış yaptırsak mı hpv diye gibisinden sobra ben de netten vaktım cinsel yolla bulaştğını okuyuncs ben tek eşliyim niye yaptirayım dedim Aa ben onu başka bişey sandım diye kıvırdi Doğum doktoruma giducem ams çok uzülüyor ve utanıyorjm doğum yaptırdğm doktoruma cinsel sağlık testi yaptırıcan

Bu adam koç burcu mu? Çok iyi manipülasyon yapıyor gavat

Astrolojide antiscia vardır. Yansıma burclar. Her burc bir diger burcun yansımasıdır. Bunlardan biride koç-basak birbirinin aynasıdır.

Bu yüzden bir basak olarak asla ama asla koç erkekleriyle yapamam. Birbirimizi yeriz aynılıktan mesela.

Vardır onun başka yedikleri de.
Kocan gerizekalısı yuvasına zarar verdi işte .
Saman kafalo herif.
Bu tip kadınlar çok var piyasada

Konu sahibi böyle yorumlara cevap yazmıyor. Benzer seyleri bende yazdim.
Oraya gitmisler, bunu yapmislar diye ic dokmeye gelmiş. Eşi 6aylik sure olayini biliyorsa konu sahibini oyaliyor olabilir zaten Google a yazinca cikiyor bu sure. Konu sahibi haklarini kaybettikten sonra eşi sahalara geri döner. Bosanacagini sanmıyorum ben

Ben başak demiştim ama sonra düşününce başak erkeği cimridir,öyle villa filan tutmaz bedavaya getirmeye çalışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…