Aman Allahım en kötü en egolu erkek burcuHsyır aslan Narsist manipülasyoncu gösteroş budalası pislik
Koça yakın çıktı,bu koçun bi tık pasif olan agresifiAman Allahım en kötü en egolu erkek burcu
Asla affetmicem ama öyle canını yakmak istiyorum ki sanki parası olmasa kim ona bakıcaktı şimdi zaten bi yandan derdu arabanın gitmesi morali çok bozuldu arabayî boşalt ver artık deyince Beni onun yanında tutan hiç bisey yok Beni sevniyor benim en cok önemseduğum konu bu Niye kalayım ki bubunls bitti diyelim başkasinı bulurTamam da siz aldatsanız adınızı çıkarırdı ederdi. Ama o yapınca affedildi. Canı yanınca ne olacak? Evet yansın haklısınız ama yine onu affedeceksiniz
Bir yuvanin evliligin sevginin icine ihanet zina girdiyse o evlilikten hayır gelmez sevgi saygı bitmiş zaten yürütmeyi deneseniz bile boşa belli zaman sonra gene bozulcak ufacik kavgada yüzü vurulcak cümleler olucak ayrılın diyemem yuva yıkmak cok kolay . Siz en iyi karari verirsiniz zaten kalbinizin sesini dinleyin allah yardimciniz olsunMerhaba arkadaşlar,
Uzun bi süredir 9 aydır çok zor bir süreç geçiriyorum çok yoruldum tükendim artık.
Yaklaşık 1 yıl önce kayınpederim uzun zamandr gördüğü kanser hastalığından artık ağırlaşmaya başlamıştı ve hastane süreci başladı .Sürekli hastaneye gidip geliyorlardî eşim tek çocuk ve nisan da yatış yapıldı 1 ay a yakın kaldı ve en son yoğun bakımda vefat etti. Bem de hamileydim 2 gün sonra doğjm yaptım .Eşimin ailesiyle altlî üstlü oturuyoruz. Ne olduysa doğumdan sonra ben de lohusalık psikoljisiyle annesinden destek bekledim ve tartıştık bu sebep oldu .O günden sonra eşim buz gibi oldu bsns karşı hiç bir şekilde temas ettirmiyor sarılmak dahi tok yeni kıyafetler almaya başladı telefonunu değistirdi ve ben lohudayken geceleri bırakıp içmeye gidip 1 gibi gwliyordu .Ben zaten yeni doğum yapmışim bir de 4 yaşında bir evladım daha var Kendimi suçlu hissettim üzerine düşmedim çocuk babasını kaybetti brn de annesini istemiyor gibi anladı diye Daha sonra ben annemlwrin yanına gitmek durumunda kaldım bi süre çocuklarla kalayım dedim ve oraya gidince beni ısrarla almak istemedi defalarca gel dememe rağmen tam 23 gün kaldım ve çok zorlandım Beni almaya geldi ve yol boyunca kaç defa evlisin yuvana dönmelusin şarkısını dinletti Sobraki günlerde yube evden uzaktı bdnden de uzaktı Bana edirneye gidiyorum dedi Tesadüf eseri eski telefonundsn hgs den sapanca ya gittiğini öğrendim çok kısa zamsn sonra arabasında yarısı kullanılmış prezervatif kutusu buldum .Yüzlesyim vallahi arkadaş düşürmüş bilmem ne derken bu eskisi gibi bana iyi davranmays başladı tekrsr artıkdîşarı çıkmalar alışverişler bitti denecek kadar azaldı ama benim içimdeki şüphe beni kemirdi .Bana artık ona güveneyim diye tel şifresini vermisti tahmin etmedigi bi şekilde bsnka kayıtlarındsn kıza defalarca para gönderdiğini sapancada özel havuzlu villalar tutuldugunu vs gördüm kızı da buldum kız ögretmen ve aynı zamabda şatkısi ısratla dertleştiklerini o paraların öğrencilere kitap bagis paeasî oldugünu vs bi dünya yalab sıktı yani Eşim boşanmak ustemiyor ama ben gururuma yediremiyorum en zoruma giden kızı belli ki sevmiş Şu an görüşneselet bile bu beni mahvediyor .simdi boşanıcam ama farklı şehre taşîbıcam evlatlarımı düsünüyorum ve bu acıyı nasıl unutucam bilmiyorum hala onu nasıl sevebiliyorum .O nasıl bu kadar gaddar olabildi beynim almıyor. Iyileşmek istiyorum artık
Gerçekten insanlar artık ne yapacağını şaşırdı biraz ilgi görmek için.Lodosçu diyorum ben bunlara,evli olduğunu biliyormuş ama aranız bozukmuş demiş konu sahibine
Koç erkeğine aşık olan ben iyi ki kurtuldum. Koç kibar ama çok manipüle ediyorKoça yakın çıktı,bu koçun bi tık pasif olan agresifi
Ben hiç koç burcu birini(erkek)tanımadım ama kızları çok kavgacı oluyorlarKoç erkeğine aşık olan ben iyi ki kurtuldum. Koç kibar ama çok manipüle ediyor
KesinlikleAman Allahım en kötü en egolu erkek burcu
Aslında şeytan diyor ara okulu Çünkü iddiaları şu Para göndwrmiş kitap alınsın diye kadın da dağıtîrkrn öğrebcilere foto video atmiş inansın diyw eşime Ben de diyorum ki arayim okulu öğretmen kişi böyle bıylr yapmıs desem birsz başı ağrısa Sonuçta aldatma onlaeı ilgilenduren bi durum degil Sonra diyorum ki bırak Allah ından bulsun canım çok yanıyor saldiracak yer arıyorumOlay cikartirsaniz sıkıntı yaşar çünkü evli olduğunu bilerek yaptıysa bı olay cikarabilirsiniz
Dahs geçeb sene taşındık yeni ev yapıldı kiradsn kurtulslım diye zaten burayw taşındık kendini bekar mı gördü ne bileyim sapıttı eskiden hiç böyle değildi akşamlseı biximlr oturur haftasonları bizimlr nr olduysa geçen sene aralık ds almiş haattu ekimde biz taşınmıstıkBence bi sakince düşünün. Biri size gelse bu hikayeyi anlatsa, ne derdiniz?
Bence korunulamayan zührevi hastalıklar var. Bı insan aldatirken, aldattığı insanın hayatini tehliye atıyor öncelikle. Ben bu durumda sevgi, saygı göremem.
Bakın daha aile olma şuuru konusuna girmedim. Sizi anasının dibinde yaşatan, omuriliği gelişmemiş bir ergenle, maalesef evlendiğinizi düşünüyorum.
Bilemiyorum ya ygazacak çok şey var aslında. Kafam dağınık bugün.
Prezervatif kelimesini görünce aklıma benim yaşadığım bir prezervatif anısı geldi.Ozellikle de hamilelikte illa aldatiyorlar erkek türünden tiksindim iyice.O şüphe ile yaşanmıyor ve aldatan bunu tekrar tekrar yapıyor neyazikki.Hakkinizda hayırlısi olsun.Merhaba arkadaşlar,
Uzun bi süredir 9 aydır çok zor bir süreç geçiriyorum çok yoruldum tükendim artık.
Yaklaşık 1 yıl önce kayınpederim uzun zamandr gördüğü kanser hastalığından artık ağırlaşmaya başlamıştı ve hastane süreci başladı .Sürekli hastaneye gidip geliyorlardî eşim tek çocuk ve nisan da yatış yapıldı 1 ay a yakın kaldı ve en son yoğun bakımda vefat etti. Bem de hamileydim 2 gün sonra doğjm yaptım .Eşimin ailesiyle altlî üstlü oturuyoruz. Ne olduysa doğumdan sonra ben de lohusalık psikoljisiyle annesinden destek bekledim ve tartıştık bu sebep oldu .O günden sonra eşim buz gibi oldu bsns karşı hiç bir şekilde temas ettirmiyor sarılmak dahi tok yeni kıyafetler almaya başladı telefonunu değistirdi ve ben lohudayken geceleri bırakıp içmeye gidip 1 gibi gwliyordu .Ben zaten yeni doğum yapmışim bir de 4 yaşında bir evladım daha var Kendimi suçlu hissettim üzerine düşmedim çocuk babasını kaybetti brn de annesini istemiyor gibi anladı diye Daha sonra ben annemlwrin yanına gitmek durumunda kaldım bi süre çocuklarla kalayım dedim ve oraya gidince beni ısrarla almak istemedi defalarca gel dememe rağmen tam 23 gün kaldım ve çok zorlandım Beni almaya geldi ve yol boyunca kaç defa evlisin yuvana dönmelusin şarkısını dinletti Sobraki günlerde yube evden uzaktı bdnden de uzaktı Bana edirneye gidiyorum dedi Tesadüf eseri eski telefonundsn hgs den sapanca ya gittiğini öğrendim çok kısa zamsn sonra arabasında yarısı kullanılmış prezervatif kutusu buldum .Yüzlesyim vallahi arkadaş düşürmüş bilmem ne derken bu eskisi gibi bana iyi davranmays başladı tekrsr artıkdîşarı çıkmalar alışverişler bitti denecek kadar azaldı ama benim içimdeki şüphe beni kemirdi .Bana artık ona güveneyim diye tel şifresini vermisti tahmin etmedigi bi şekilde bsnka kayıtlarındsn kıza defalarca para gönderdiğini sapancada özel havuzlu villalar tutuldugunu vs gördüm kızı da buldum kız ögretmen ve aynı zamabda şatkısi ısratla dertleştiklerini o paraların öğrencilere kitap bagis paeasî oldugünu vs bi dünya yalab sıktı yani Eşim boşanmak ustemiyor ama ben gururuma yediremiyorum en zoruma giden kızı belli ki sevmiş Şu an görüşneselet bile bu beni mahvediyor .simdi boşanıcam ama farklı şehre taşîbıcam evlatlarımı düsünüyorum ve bu acıyı nasıl unutucam bilmiyorum hala onu nasıl sevebiliyorum .O nasıl bu kadar gaddar olabildi beynim almıyor. Iyileşmek istiyorum artık
Bi de ben 4 aylıkken korona oldum ve sonra ben de vajinal mantar oldu ama hiç daha önce böylr bi durum yoktu ben hayatımda hiç böyle bişey görmedim kullsnmadığim fitil kalmadı Doğum doktoru ilk defs bu ksdsr dirençli seni görüyorum dedi bu durjm da beni şüphelendurdu bu olaylar çıkıncaBence bi sakince düşünün. Biri size gelse bu hikayeyi anlatsa, ne derdiniz?
Bence korunulamayan zührevi hastalıklar var. Bı insan aldatirken, aldattığı insanın hayatini tehliye atıyor öncelikle. Ben bu durumda sevgi, saygı göremem.
Bakın daha aile olma şuuru konusuna girmedim. Sizi anasının dibinde yaşatan, omuriliği gelişmemiş bir ergenle, maalesef evlendiğinizi düşünüyorum.
Bilemiyorum ya ygazacak çok şey var aslında. Kafam dağınık bugün.
Hpv var bide. Mantara rahmet okutur. İlerleyince neyseBi de ben 4 aylıkken korona oldum ve sonra ben de vajinal mantar oldu ama hiç daha önce böylr bi durum yoktu ben hayatımda hiç böyle bişey görmedim kullsnmadığim fitil kalmadı Doğum doktoru ilk defs bu ksdsr dirençli seni görüyorum dedi bu durjm da beni şüphelendurdu bu olaylar çıkınca
Söylrdim zaten eşjme kadın öğretmen rezidansta oturuyor arabası var estetik yaptırmış ve klip de çıkarmıs nasil olucak bunlsr hangi parayls E piyasada benimki gibi enayi çok yiyiyorlar işteGerçekten insanlar artık ne yapacağını şaşırdı biraz ilgi görmek için.
Piyasada bekar erkek çok da artık kimse kimseye böyle para falan yedirmiyor.
Bunlarda üç kuruş yemek biraz prenses muamelesi görmek için evli adamlarla oluyor.
Salak salak tipler
Ne klibi şarkı mı söylemişSöylrdim zaten eşjme kadın öğretmen rezidansta oturuyor arabası var estetik yaptırmış ve klip de çıkarmıs nasil olucak bunlsr hangi parayls E piyasada benimki gibi enayi çok yiyiyorlar işte
Bana bi kere bunun lafını yaptı ya bi test varmış yaptırsak mı hpv diye gibisinden sobra ben de netten vaktım cinsel yolla bulaştğını okuyuncs ben tek eşliyim niye yaptirayım dedim Aa ben onu başka bişey sandım diye kıvırdi Doğum doktoruma giducem ams çok uzülüyor ve utanıyorjm doğum yaptırdğm doktoruma cinsel sağlık testi yaptırıcanHpv var bide. Mantara rahmet okutur. İlerleyince neyse
Bu adam koç burcu mu? Çok iyi manipülasyon yapıyor gavat
Astrolojide antiscia vardır. Yansıma burclar. Her burc bir diger burcun yansımasıdır. Bunlardan biride koç-basak birbirinin aynasıdır.Bence başak
Vardır onun başka yedikleri de.Söylrdim zaten eşjme kadın öğretmen rezidansta oturuyor arabası var estetik yaptırmış ve klip de çıkarmıs nasil olucak bunlsr hangi parayls E piyasada benimki gibi enayi çok yiyiyorlar işte
Neyin yemegi neyin birazda ben yiyeyim demesi? Aklınızı mı kacırdınız siz? Sayfalar dolusu bosanmak istediginizi söylemenize ragmen sürekli düsünceler icindesiniz böyle böyle ömrü yemek yiyerek harcayacaksınız görülüyor ki. Yasalar geregi 6 ayınız var. Bu 6 ay icinde zaman kaybetmeden halletmeniz gerekiyor. Siz birazda ben yiyeyim derdindesiniz.
Ayrıca kadın suclu falan degil. Suclu olan esiniz kadın bekar esiniz evi size yemini verende o. Kadın gram sevmiyor esinizi para tatlı geldi cünkü. Esiniz cok sevmis. Cünkü erkek yatırım yaptıgı kadını ister ve sever. Üstelik annenizin evine gitseniz kadınla görüsmeye devam edecek emin olun. Hatta evlenebilir de.
Ve hicbir sey yapamaz cöl maymunu hicbir sey. Esyalarınızı toplayıp kaybolun ortadan. Oturupta ishalli agzından cıkan ask sözlerine kanmayın.
Ben başak demiştim ama sonra düşününce başak erkeği cimridir,öyle villa filan tutmaz bedavaya getirmeye çalışırAstrolojide antiscia vardır. Yansıma burclar. Her burc bir diger burcun yansımasıdır. Bunlardan biride koç-basak birbirinin aynasıdır.
Bu yüzden bir basak olarak asla ama asla koç erkekleriyle yapamam. Birbirimizi yeriz aynılıktan mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?