Aldatılma ve sonrası

Bir an önce kabullenin yoksayin ve yolunuza bakın ilerde affederseniz daha çok pişman olursunuz hep şüpheyle geçer günleriniz çocuklarınizla yeni hayat başlayın

Artık umrumda degil zaten bırakmasun artik bana sarmasın gitsin ne halt yerse yesiblwr zaten pişmanım ama canim ysnıyordu o an onu yaptım tabi ki de hata

Üzgünüm ki bende öyle hissediyorum bosanamayacak gibi.
Artık umrumda degil zaten bırakmasun artik bana sarmasın gitsin ne halt yerse yesiblwr zaten pişmanım ama canim ysnıyordu o an onu yaptım tabi ki de hata
Bosanacagınızı sanmıyorum ama olur ki bosandınız veya sürectesiniz burdan yazın. Öyle umrumda değil demeyle olmuyor. İki bi sevgi kırıntısı atsın önünüze düsüyorsunuz.

Boyle seylerı gordukce gıtgıde aska olan inancimi kaybetmeye basladim , ben de cok aldatildim, asla affetme o kadar cok pşsman oluyolarki sonradan , ama is isten gecmis oluyor , aldatan yine aldatir , ve mesela affettin diyelim , icinde hep huzursuzluk olucak acaba beni aldatiyormu falan diye , boyle yasanmaz , ayril gitsin balim

Ben aldatıldıktan sonra hiç sevememiştim Allah korusun da nasıl hala sevilebiliyorsunuz anlamıyorum. Sapancada villa tutmalar da meşhur oldu, eşim elin kızını alıp tatile goturecek yarım kutu prezervatif harcayacak ben de onu sevicem. Güzel hayat. Gençliğine güzelliğine yazık keşke ayrılsan bitirsen ama...

Zaten evlendiğime bin li
Bitiyor zqten ama hala inanamıyorum nasıl ben anlamadım böyle bi adam olduğunu Hala qnlayamıyorum bi insan babası ölünce nasil bunların peşine düşer bu kadar merhametsizlik Şok gecirmis gibiyim bunca yıl maske mi takıyordu nasıl böyle bi adam çıktı inanmak istemiyorum sanıeım

Bu adamla daha fazla evli kalma. Evet çok üzüleceksin sonuçta geçmiş onca zaman var ama affedersen bundan yüz bulup belli süre sonra tekrar yapacak nasıl olsa beni affediyor diye. Allah yardımcınız olsun umarım doğru kararı verirsiniz.

Evet çok doğru yorum,para yedirmesi sevdiğinden değil kadını elde tutmak için

Bence konu sahibi yaşananların kabullenme sürecinde daha. Dikkat ettim sürekli nasıl yapar bunu,nasıl bu kadar gaddar olur gibi ifadeleri var.
Lohusa psikolojisi,ihanet,yeni bir doğum.Her bir delil ile taşlar yerine oturdukça daha çok sarsılıyorsunuz sanki.

Benimde dileğim kabul edip affetmemeniz. Seviyor mu o kızı sevmiyor mu inanın mühim değil. Siz en ince noktalarına kadar düşünüyorsunuz,irdeliyorsunuz hak veriyorum ama inanın önemi yok.

Ahlak kadına has değildir.Siz ihanet eden olsaydınız o....u diye adınız sağır sultana gitmişti. Kocanız tam bir ahlaksız ve haysiyetsiz.

Lütfen ilk iş muayene olun yasal süreyi göz önüne alın delilinizi toplayın ve bu işi bitirin. Çocuklarınız,hatıralarının(size göre güzel olan yıllar) gelecek kaygısı hepsini düşünüyorsunuz,mutlaka hale yola girecektir.

Bence kayınpederiniz yeni ölmüşken kaynanayla tartışmanız çok saçma. Lohusa bile olsanı eşini yeni kaybeden birinden ne gibi bir destek beklediniz ki? Bu kısımda sizi haksız buldum. Ama eşinizle bu noktaya gelmenizin kaynanayla olan kavgayla alakası yok anladığım kadarıyla. O yüzden içiniz rahat olsun bu konuda.

Yapılacak 2 şey var. Ya boşanacaksınız ya da sineye çekeceksiniz. Ortası yok bu işin üzgünüm.

Ben 43 yaşında 15 yil evlilik ve evladimiza rağmen; aldattığından suphelendigim şerefsizi boşamak için savaş verdim.
Bana yaşanmadığı rezillik kalmadi ama pes etmedim.Kizimi da aldim.Yaşattıklari beni kanser etti ama yine pes etmedim.Asla da pişman olmadim.Konularima bakin lütfen.
Aldattığıni kanitlamissiniz dahasi aşık olmus.Bosanmayip da napicaksiniz? Devam etmeniz sizi bitirir.Siz biterseniz evlatlarinizda biter.
Hayat verdiğiniz tercihlerden ibarettir.

Kanser fln doğru mu gerçekten, eğer öyleyse çok geçmiş olsun

Pislik herif serefsiz. Yorumlarda ne sevgisinden bahsediliyo ya. Adam onu sevmis deyip durumu masumlastirmayin. Igrenc yaratik

Koç'un yansıması terazi değil miydi

Ben olsam kadından da adamdan da bunun acısını çıkarırım.
Kadını rezil ederim, yanına bırakmam.
Adamin da donuna kadar...

İlk siz baslatmissiniz kusura bakmayın.Guzellikle çocuklar etkilenmeyecekse ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…