- 24 Kasım 2020
- 242
- 72
- 48
Bir an önce kabullenin yoksayin ve yolunuza bakın ilerde affederseniz daha çok pişman olursunuz hep şüpheyle geçer günleriniz çocuklarınizla yeni hayat başlayınMerhaba arkadaşlar,
Uzun bi süredir 9 aydır çok zor bir süreç geçiriyorum çok yoruldum tükendim artık.
Yaklaşık 1 yıl önce kayınpederim uzun zamandr gördüğü kanser hastalığından artık ağırlaşmaya başlamıştı ve hastane süreci başladı .Sürekli hastaneye gidip geliyorlardî eşim tek çocuk ve nisan da yatış yapıldı 1 ay a yakın kaldı ve en son yoğun bakımda vefat etti. Bem de hamileydim 2 gün sonra doğjm yaptım .Eşimin ailesiyle altlî üstlü oturuyoruz. Ne olduysa doğumdan sonra ben de lohusalık psikoljisiyle annesinden destek bekledim ve tartıştık bu sebep oldu .O günden sonra eşim buz gibi oldu bsns karşı hiç bir şekilde temas ettirmiyor sarılmak dahi tok yeni kıyafetler almaya başladı telefonunu değistirdi ve ben lohudayken geceleri bırakıp içmeye gidip 1 gibi gwliyordu .Ben zaten yeni doğum yapmışim bir de 4 yaşında bir evladım daha var Kendimi suçlu hissettim üzerine düşmedim çocuk babasını kaybetti brn de annesini istemiyor gibi anladı diye Daha sonra ben annemlwrin yanına gitmek durumunda kaldım bi süre çocuklarla kalayım dedim ve oraya gidince beni ısrarla almak istemedi defalarca gel dememe rağmen tam 23 gün kaldım ve çok zorlandım Beni almaya geldi ve yol boyunca kaç defa evlisin yuvana dönmelusin şarkısını dinletti Sobraki günlerde yube evden uzaktı bdnden de uzaktı Bana edirneye gidiyorum dedi Tesadüf eseri eski telefonundsn hgs den sapanca ya gittiğini öğrendim çok kısa zamsn sonra arabasında yarısı kullanılmış prezervatif kutusu buldum .Yüzlesyim vallahi arkadaş düşürmüş bilmem ne derken bu eskisi gibi bana iyi davranmays başladı tekrsr artıkdîşarı çıkmalar alışverişler bitti denecek kadar azaldı ama benim içimdeki şüphe beni kemirdi .Bana artık ona güveneyim diye tel şifresini vermisti tahmin etmedigi bi şekilde bsnka kayıtlarındsn kıza defalarca para gönderdiğini sapancada özel havuzlu villalar tutuldugunu vs gördüm kızı da buldum kız ögretmen ve aynı zamabda şatkısi ısratla dertleştiklerini o paraların öğrencilere kitap bagis paeasî oldugünu vs bi dünya yalab sıktı yani Eşim boşanmak ustemiyor ama ben gururuma yediremiyorum en zoruma giden kızı belli ki sevmiş Şu an görüşneselet bile bu beni mahvediyor .simdi boşanıcam ama farklı şehre taşîbıcam evlatlarımı düsünüyorum ve bu acıyı nasıl unutucam bilmiyorum hala onu nasıl sevebiliyorum .O nasıl bu kadar gaddar olabildi beynim almıyor. Iyileşmek istiyorum artık
Artık umrumda degil zaten bırakmasun artik bana sarmasın gitsin ne halt yerse yesiblwr zaten pişmanım ama canim ysnıyordu o an onu yaptım tabi ki de hataNeyin yemegi neyin birazda ben yiyeyim demesi? Aklınızı mı kacırdınız siz? Sayfalar dolusu bosanmak istediginizi söylemenize ragmen sürekli düsünceler icindesiniz böyle böyle ömrü yemek yiyerek harcayacaksınız görülüyor ki. Yasalar geregi 6 ayınız var. Bu 6 ay icinde zaman kaybetmeden halletmeniz gerekiyor. Siz birazda ben yiyeyim derdindesiniz.
Ayrıca kadın suclu falan degil. Suclu olan esiniz kadın bekar esiniz evli size yemini verende o. Kadın gram sevmiyor esinizi para tatlı geldi cünkü. Esiniz cok sevmis. Cünkü erkek yatırım yaptıgı kadını ister ve sever. Üstelik annenizin evine gitseniz kadınla görüsmeye devam edecek emin olun. Hatta evlenebilir de.
Ve hicbir sey yapamaz cöl maymunu hicbir sey. Esyalarınızı toplayıp kaybolun ortadan. Oturupta ishalli agzından cıkan ask sözlerine kanmayın.
Üzgünüm ki bende öyle hissediyorum bosanamayacak gibi.Konu sahibi böyle yorumlara cevap yazmıyor. Benzer seyleri bende yazdim.
Oraya gitmisler, bunu yapmislar diye ic dokmeye gelmiş. Eşi 6aylik sure olayini biliyorsa konu sahibini oyaliyor olabilir zaten Google a yazinca cikiyor bu sure. Konu sahibi haklarini kaybettikten sonra eşi sahalara geri döner. Bosanacagini sanmıyorum ben
Bosanacagınızı sanmıyorum ama olur ki bosandınız veya sürectesiniz burdan yazın. Öyle umrumda değil demeyle olmuyor. İki bi sevgi kırıntısı atsın önünüze düsüyorsunuz.Artık umrumda degil zaten bırakmasun artik bana sarmasın gitsin ne halt yerse yesiblwr zaten pişmanım ama canim ysnıyordu o an onu yaptım tabi ki de hata
Cimrilik yogunlugu daha cok oglakta sonra basak. En rahatı ve lükse düskünüde boga.Ben başak demiştim ama sonra düşününce başak erkeği cimridir,öyle villa filan tutmaz bedavaya getirmeye çalışır
Boyle seylerı gordukce gıtgıde aska olan inancimi kaybetmeye basladim , ben de cok aldatildim, asla affetme o kadar cok pşsman oluyolarki sonradan , ama is isten gecmis oluyor , aldatan yine aldatir , ve mesela affettin diyelim , icinde hep huzursuzluk olucak acaba beni aldatiyormu falan diye , boyle yasanmaz , ayril gitsin balimMerhaba arkadaşlar,
Uzun bi süredir 9 aydır çok zor bir süreç geçiriyorum çok yoruldum tükendim artık.
Yaklaşık 1 yıl önce kayınpederim uzun zamandr gördüğü kanser hastalığından artık ağırlaşmaya başlamıştı ve hastane süreci başladı .Sürekli hastaneye gidip geliyorlardî eşim tek çocuk ve nisan da yatış yapıldı 1 ay a yakın kaldı ve en son yoğun bakımda vefat etti. Bem de hamileydim 2 gün sonra doğjm yaptım .Eşimin ailesiyle altlî üstlü oturuyoruz. Ne olduysa doğumdan sonra ben de lohusalık psikoljisiyle annesinden destek bekledim ve tartıştık bu sebep oldu .O günden sonra eşim buz gibi oldu bsns karşı hiç bir şekilde temas ettirmiyor sarılmak dahi tok yeni kıyafetler almaya başladı telefonunu değistirdi ve ben lohudayken geceleri bırakıp içmeye gidip 1 gibi gwliyordu .Ben zaten yeni doğum yapmışim bir de 4 yaşında bir evladım daha var Kendimi suçlu hissettim üzerine düşmedim çocuk babasını kaybetti brn de annesini istemiyor gibi anladı diye Daha sonra ben annemlwrin yanına gitmek durumunda kaldım bi süre çocuklarla kalayım dedim ve oraya gidince beni ısrarla almak istemedi defalarca gel dememe rağmen tam 23 gün kaldım ve çok zorlandım Beni almaya geldi ve yol boyunca kaç defa evlisin yuvana dönmelusin şarkısını dinletti Sobraki günlerde yube evden uzaktı bdnden de uzaktı Bana edirneye gidiyorum dedi Tesadüf eseri eski telefonundsn hgs den sapanca ya gittiğini öğrendim çok kısa zamsn sonra arabasında yarısı kullanılmış prezervatif kutusu buldum .Yüzlesyim vallahi arkadaş düşürmüş bilmem ne derken bu eskisi gibi bana iyi davranmays başladı tekrsr artıkdîşarı çıkmalar alışverişler bitti denecek kadar azaldı ama benim içimdeki şüphe beni kemirdi .Bana artık ona güveneyim diye tel şifresini vermisti tahmin etmedigi bi şekilde bsnka kayıtlarındsn kıza defalarca para gönderdiğini sapancada özel havuzlu villalar tutuldugunu vs gördüm kızı da buldum kız ögretmen ve aynı zamabda şatkısi ısratla dertleştiklerini o paraların öğrencilere kitap bagis paeasî oldugünu vs bi dünya yalab sıktı yani Eşim boşanmak ustemiyor ama ben gururuma yediremiyorum en zoruma giden kızı belli ki sevmiş Şu an görüşneselet bile bu beni mahvediyor .simdi boşanıcam ama farklı şehre taşîbıcam evlatlarımı düsünüyorum ve bu acıyı nasıl unutucam bilmiyorum hala onu nasıl sevebiliyorum .O nasıl bu kadar gaddar olabildi beynim almıyor. Iyileşmek istiyorum artık
Zaten evlendiğime bin liBoyle seylerı gordukce gıtgıde aska olan inancimi kaybetmeye basladim , ben de cok aldatildim, asla affetme o kadar cok pşsman oluyolarki sonradan , ama is isten gecmis oluyor , aldatan yine aldatir , ve mesela affettin diyelim , icinde hep huzursuzluk olucak acaba beni aldatiyormu falan diye , boyle yasanmaz , ayril gitsin balim
Bitiyor zqten ama hala inanamıyorum nasıl ben anlamadım böyle bi adam olduğunu Hala qnlayamıyorum bi insan babası ölünce nasil bunların peşine düşer bu kadar merhametsizlik Şok gecirmis gibiyim bunca yıl maske mi takıyordu nasıl böyle bi adam çıktı inanmak istemiyorum sanıeımBen aldatıldıktan sonra hiç sevememiştim Allah korusun da nasıl hala sevilebiliyorsunuz anlamıyorum. Sapancada villa tutmalar da meşhur oldu, eşim elin kızını alıp tatile goturecek yarım kutu prezervatif harcayacak ben de onu sevicem. Güzel hayat. Gençliğine güzelliğine yazık keşke ayrılsan bitirsen ama...
Evet çok doğru yorum,para yedirmesi sevdiğinden değil kadını elde tutmak içinSuç kocanın tabi.
Ama seviyor falan denmiş o kadar para harcamış .
Ölçü bu değil onu demek istedim.
Para yedirmeden evli bir adam kimseyle olamaz zaten.
Açığını kapatacak bir şekilde.
Gelecek vermek gibi bir durumu yok çünkü.
Ben konudaki adamın da boşanıcağını sanmıyorum kurulu düzenini erkekler kolay kolay bozmaz.
Kanser fln doğru mu gerçekten, eğer öyleyse çok geçmiş olsunBen 43 yaşında 15 yil evlilik ve evladimiza rağmen; aldattığından suphelendigim şerefsizi boşamak için savaş verdim.
Bana yaşanmadığı rezillik kalmadi ama pes etmedim.Kizimi da aldim.Yaşattıklari beni kanser etti ama yine pes etmedim.Asla da pişman olmadim.Konularima bakin lütfen.
Aldattığıni kanitlamissiniz dahasi aşık olmus.Bosanmayip da napicaksiniz? Devam etmeniz sizi bitirir.Siz biterseniz evlatlarinizda biter.
Hayat verdiğiniz tercihlerden ibarettir.
Koç'un yansıması terazi değil miydiAstrolojide antiscia vardır. Yansıma burclar. Her burc bir diger burcun yansımasıdır. Bunlardan biride koç-basak birbirinin aynasıdır.
Bu yüzden bir basak olarak asla ama asla koç erkekleriyle yapamam. Birbirimizi yeriz aynılıktan mesela.
Hayır koçun başak.Koç'un yansıması terazi değil miydi
İlk siz baslatmissiniz kusura bakmayın.Guzellikle çocuklar etkilenmeyecekse ayrılın.Merhaba arkadaşlar,
Siz iyi misiniz?İlk siz baslatmissiniz kusura bakmayın.Guzellikle çocuklar etkilenmeyecekse ayrılın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?