Aldatılma :(

Sakin çıkmayın. Zaten o evde yasal olarak da hakkiniz mi o gitsin istiyorsaniz ne kirasi boyle rahatliktan sonra .Hem is bulursaniz geciminiz de kolaylasir kiraya tonla para veriyoruz hic kolay değil .Tek maasi alir götürür zaten kira .

7_24 beraberiz neredeyse. Gezeriz tozarız akşamları da evde ama elinde hep telefon.
Demeknki surekli sizle ve sadece sanalda bunu yapiyor .Su an aklima çözüm gelmiyor ama dizginleyebilirsiniz belki .

Benim kayinvalidem 30 sene sonra boşanmış. Boşanmanın yaşı yok yani. Sizin derdiniz biraz maddiyatla alakali sanirim. Eğer eşinizin durumu iyiyse aslinda bi süre affetmis gibi yapsaniz ama eşinizi cok sıkı takibe alsanız, sizi aldattığını dair 3-5 belge edinseniz.. Tazminat davasi açar, kendi ayaklariniz uzerinde durmaya az da olsa katkisi olacak bi para alirsiniz. Zaten bunca yiliniz, emeginiz var o kişi de ve değeri bilinmemis tazminat en doğal hakkınız.

Hatta affet bikaç kere daha o daha çok rahatlıcaktır yüz bulacaktır
Yüzyüze buluştuğunu görünce de yanında da arkadaşın olsun tanık o zaman yıkıldımdersin ayrıl o sana tazminata gerek kalmadan evi verir az bile

Kadınla iş yapıyorlar. Baştan ödemesini erken yaptım güzellik yaptım paranızı erken yatırdım yazmak istedim dedi. Sonra sırf güzellik yazıp gönderdiğim için çok utandım ve arayıp özür diledim dedi. Nerde arama diyorum tel kaydetmemiş dedi. Fatura dökümünü aldım ne tesadüf ki turkcell de kaydetmemiş bu aramayı. Sonra öylesine yazdım diye itiraf etti. Kadın bunun fotolarını beğeniyormuş işle ilgili olanları. Bu da jest olsun diye kadını beğenmiş. Dedim evli barklı kadına güzellik yazacak kadar mı şerefin yok. Ağır konuşuyorsun dedi. Bana bi adam yazsa cinayet sebebi olur ama

Ayyy aynı anda aynı mesajı yazmışız

Ben oturup 5 dk dusunmedim bile. 5 dk onunla konustum. 5 dk sonrada oglumu aldim kapiyi carptim ciktim gittim babaevine. Babaevinde uvey anne varken hemde. 18 sene olacak cok sıkıntılar cektim ama. Iyiki de gitmisim diyorum. Benim mide kaldirmiyor bu tur seyleri..

Takibe al belli etme
O ev senin hakkın manevi yıpranıyorsun bari maddi açıdan görsün gününü

Benim yakalamamdan 10 dk sonra kadını aramış. Watsaptan ss attım bunu açıklar mısın diye? Aynı anda hem bana yazıyor hem de kadınla konuşmuş. Kadın AA olur mu öyle şey çok üzüldüm ben eşinizle konuşurum demiş. Bi numara aradı dün ama kadının numarası değil açmadım bende. Sonra birkaç saat geçti biz hala Yazışıyoruz konuşuyoruz eşimle dediki kadını arayıp konuşurum senin yanında ama rezil olurum dedi. Hiç bana konuştuğunu falan söylemedi. Taa akşam ben fatura dökümünü bakınca gördüm konuşmasını. 62 saniye. İnsan bu kısa sürede hiç alakası olmayan birine durumu nasıl izah edebilir ki.

Benim ki de kaldıramayacak

evden gitsin kocanız afedersinz ama eşek gibi bakmak zorunda size

Ablama mesaj attım uyuyorum musun diye. Gidip ona anlatıcam ilk önce. Sonra belki abime. Annem ne kadar geç duyarsa o kadar iyi. Kahrolacak kadın

Aldatma dediğimiz şey fiziksel temastan ibaret değil. Alıcı bir bakış bile aldatmaktır.

Geçen küçük bi pastaneye girdim. 3 teyze poğaça, börek, turta tarzı şeyler yapıp satıyor. Minik bir yer ama çok güzel iş yapıyor. Erkek falan yok yanlarında. 3ü yapıp satıyor işte. Niye erkeğe mahkum olasınız ki?

Sevgili Elalis , çocuğunuz haziranda üniversite sınavına girecek anladığım kadarıyla. Öncelikle düzeninizi bozmayın lütfen bu sınav bi atlatılsın, evden gidecekse eşiniz gitsin. Sizin gitmeniz çok anlamsız. Biraz uzaklaşın bu sürede neler yapabileceğinizi düşünün, kardeşinizle paylaşın onun desteğini hissetmek iyi gelecektir.

Aldatılmaktan ziyade sizi bu sıkışmışlık duygusu yoruyor. Bu olay vesilesiyle de bu duygularınız iyice açığa çıkmış. Kaygı seviyenizi azaltmaya çalışın, yaşımız kaç olursa olsun hayatta mutlaka yapacak bir şeylerimiz var. Rahat olun, bir süre sadece sakince düşünün..

Bosanamayacak güçte ve şartlardaysanız nıye aldatıldıgınızı bıldıgınızı bellı edersınızkı
Bıldıgı halde kabul edılmek yerıne aptala yatıp gururunuzu kurtarmış gıbı yapsaydınızda şu beyzadeler Mısır sultanları kıclarını havaya dıkmese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…