Sakin çıkmayın. Zaten o evde yasal olarak da hakkiniz mi o gitsin istiyorsaniz ne kirasi boyle rahatliktan sonra .Hem is bulursaniz geciminiz de kolaylasir kiraya tonla para veriyoruz hic kolay değil .Tek maasi alir götürür zaten kira .Kendi evimiz
Demeknki surekli sizle ve sadece sanalda bunu yapiyor .Su an aklima çözüm gelmiyor ama dizginleyebilirsiniz belki .7_24 beraberiz neredeyse. Gezeriz tozarız akşamları da evde ama elinde hep telefon.
Benim kayinvalidem 30 sene sonra boşanmış. Boşanmanın yaşı yok yani. Sizin derdiniz biraz maddiyatla alakali sanirim. Eğer eşinizin durumu iyiyse aslinda bi süre affetmis gibi yapsaniz ama eşinizi cok sıkı takibe alsanız, sizi aldattığını dair 3-5 belge edinseniz.. Tazminat davasi açar, kendi ayaklariniz uzerinde durmaya az da olsa katkisi olacak bi para alirsiniz. Zaten bunca yiliniz, emeginiz var o kişi de ve değeri bilinmemis tazminat en doğal hakkınız.20 yıllık kocam gitmiş elin kadının hikayesine "güzellik" yazmış instada.
Bir ay önce bi hikayesine göz kırpma emojisi koymuş. Hikayeleri göremedim tabi ben. Yıllar önce aynı haltı yedi affettim. Bi daha etmem dedim. Aramızda nasıl iyi canım cicim. Üniversiteye gidecek çocuğumuz var ya. Aptalca açıklamalar yeminler cart curt. Sanırım kur aşamasında yakaladım bu sefer. Boşanınca göbek atacak çok kişi var. Boşanmazsam bana yazık dün tansiyonum tavan yaptı hayatımda ilk defa. Nasıl geçinicem ben. Yaşım olmuş 40 baba evine gitmem bu saatten sonra. Şimdi kiralara baktım uçmuş hepsi. Bu yaşa işte yok. Niye mahkum kalıyorum ben bu adama yaa. Ruhum daralıyor nefes alamıyorum
Kadınla iş yapıyorlar. Baştan ödemesini erken yaptım güzellik yaptım paranızı erken yatırdım yazmak istedim dedi. Sonra sırf güzellik yazıp gönderdiğim için çok utandım ve arayıp özür diledim dedi. Nerde arama diyorum tel kaydetmemiş dedi. Fatura dökümünü aldım ne tesadüf ki turkcell de kaydetmemiş bu aramayı. Sonra öylesine yazdım diye itiraf etti. Kadın bunun fotolarını beğeniyormuş işle ilgili olanları. Bu da jest olsun diye kadını beğenmiş. Dedim evli barklı kadına güzellik yazacak kadar mı şerefin yok. Ağır konuşuyorsun dedi. Bana bi adam yazsa cinayet sebebi olur amaSokakta baksa internette gezerken gozu takilsa nolcak derim. Ama iletisim kurmus bi yerde mesaj atmis. Belki cevap gelir diye bi umut. Bence bu bi adim atmaktir ve aldatmaktir. Erkeklerdeki yuzsuzlugun sonu yok. Kadinla yatakta bassaniz bile ya bi kere yaptim elin o...sundan mi kiskaniyosun beni derler ama siz tv de himmm cagatay da kutur kutur haaa falan deseniz eminim tencere tava ne olsa kafaniza yersiniz.
Ayyy aynı anda aynı mesajı yazmışızBenim kayinvalidem 30 sene sonra boşanmış. Boşanmanın yaşı yok yani. Sizin derdiniz biraz maddiyatla alakali sanirim. Eğer eşinizin durumu iyiyse aslinda bi süre affetmis gibi yapsaniz ama eşinizi cok sıkı takibe alsanız, sizi aldattığını dair 3-5 belge edinseniz.. Tazminat davasi açar, kendi ayaklariniz uzerinde durmaya az da olsa katkisi olacak bi para alirsiniz. Zaten bunca yiliniz, emeginiz var o kişi de ve değeri bilinmemis tazminat en doğal hakkınız.
Ben oturup 5 dk dusunmedim bile. 5 dk onunla konustum. 5 dk sonrada oglumu aldim kapiyi carptim ciktim gittim babaevine. Babaevinde uvey anne varken hemde. 18 sene olacak cok sıkıntılar cektim ama. Iyiki de gitmisim diyorum. Benim mide kaldirmiyor bu tur seyleri..20 yıllık kocam gitmiş elin kadının hikayesine "güzellik" yazmış instada.
Bir ay önce bi hikayesine göz kırpma emojisi koymuş. Hikayeleri göremedim tabi ben. Yıllar önce aynı haltı yedi affettim. Bi daha etmem dedim. Aramızda nasıl iyi canım cicim. Üniversiteye gidecek çocuğumuz var ya. Aptalca açıklamalar yeminler cart curt. Sanırım kur aşamasında yakaladım bu sefer. Boşanınca göbek atacak çok kişi var. Boşanmazsam bana yazık dün tansiyonum tavan yaptı hayatımda ilk defa. Nasıl geçinicem ben. Yaşım olmuş 40 baba evine gitmem bu saatten sonra. Şimdi kiralara baktım uçmuş hepsi. Bu yaşa işte yok. Niye mahkum kalıyorum ben bu adama yaa. Ruhum daralıyor nefes alamıyorum
e aklin yoku birAyyy aynı anda aynı mesajı yazmışız
e aklin yoku bir
Benim ki de kaldıramayacakBen oturup 5 dk dusunmedim bile. 5 dk onunla konustum. 5 dk sonrada oglumu aldim kapiyi carptim ciktim gittim babaevine. Babaevinde uvey anne varken hemde. 18 sene olacak cok sıkıntılar cektim ama. Iyiki de gitmisim diyorum. Benim mide kaldirmiyor bu tur seyleri..
evden gitsin kocanız afedersinz ama eşek gibi bakmak zorunda sizeBurnu sürtsün istemiyorum.onu yokluğumla cezalandırmak istiyorum. Seviyorum benim için çok zor olacak ama devam edersem kendimi yer bitiririm. Çocuklar için 5_6 sene katlanmak mi? Kendi ruh sağlığım için boşanmak mi? Bütün gece bunu düşündüm.deliricem Allahım maddiyat düşününce elim kolum bağlanıyor. Alabileceğim 1600 lira o da komple kira fatura.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?