Aldatılma :(

Yabancı diliniz varsa girin kuyumcuya. Annem oyle yapmış. 18 yıllık eşini boşamış babamdan maddi manevi hicbisey görmemiş zaten. Şuan 45 yaşında 22 yaşına kadar o bakti bana ve abime. Sonra evlendik zaten. Tek maaş 2 çocuk.

Calismayanlar bos bos oturup seda sayan izleyen yaratiklar degil.atip tutarken lafinizi tartin once.kocasi calistirmayip calisamayan is bulamayip calisamayan saglik nedeniyle calisamiyan insan dolu heryer.calisiyorsunuz diye filozof mu oldunuz

Bir akrabamin arkadssinin kocasi alenen aldatti .kadin kocami elinden kurtardim onun diye ovunup duruyor.boyleleri de var.acaba calisinca bosanmak cokmu kolay oluyor .hayir.cunku kadinin cok iyi bir isi var

Bosanmak calisip calismamakla ilgili deflgildir.ahmak beyninizi anlamadiginiz mevzulara yormayin.siz gidin sizin gibi calisan yuce insanlara saklayin fikirlerinizi.bir daha da ev hanimlarini kucumsemek gibi bir gaflete dusmeyin

Cocuklar mevzunun ic yuzunu biliyormu.

şu an oturduğunuz ev kira mı sizin mi
tabi ki belli yaştan sonra dönemezsiniz baba evine siz yapamazsınız zaten
ama gerekirse garsonlukta kasiyerlikte yapacaksınız
nafaka versin eşiniz o ne iş yapıyor maddi durumu nasıl ve çocuğunuz kaç yaşında?

Ozellikle lisedeki kizlar zengin koca bulsak kaçariz diyenler

Canim sen ise girmeden hic birsey yapma. Birsure evi terket dersini alicaktir. Zaten cocuklarinda buyukmus sikinti olmaz. Arkadasimla cafede oturuken ailesiyle gelmis olan dede saatlerce kizi kesti . Bazilarinin fitratinda var malesef. Kadinlarda cok fena evli oldugunu bile bile yapiyorlar.Hatta evlu adamlar daha cok dikkat cekiyor. Aile hayaatini cocuklarina olan duskunlugunden etkileniyorlar. Zaten o pisliklerin istedigide bu sen kocani birak onlar alsin.Bosanma ama surundur gerekirse ayri eve cik .Bak gor kiymetini anlicak.

Pek çok kadın eşim calismami istemiyor deyip evde kendini yayiyor. Birçok kadın tanıyorum oglene kadar uyuyup sonra çocuklarının okuluna gidip Faso fiso vakit geçiren. Sağlık sorunu dışında öyle hayatı uyymakla geçmiş, kocis kocis peşinde kadınların sonu hüsran.

Sayın konu sahibi 40 yas öyle ölüp bitiren yas değil. Bir yerden başlayın.

Kocis kocis demeyip calisanlarida gorduk.kadin isten gelip cocuk yemek ev ugrasip erkenden yorulup sizarken adam balkondan yan komsuya gecip aldatirken basilmisti

Kocis kocis demeyip calisanlarida gorduk.kadin isten gelip cocuk yemek ev ugrasip erkenden yorulup sizarken adam balkondan yan komsuya gecip aldatirken basilmisti
Haha valla bu isler zor ve calissakta calismasakta hep eksigiz erkeklere gore :)trajikomik ama oyle..

Üzüldüm...
Espirilerinle gülümsetiyorsun beni...
Hayat dolu bir kadın diye düşünmüştüm senin için.
okuduklarima çok üzüldüm...

Nasılsın şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…