- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Calismayanlar bos bos oturup seda sayan izleyen yaratiklar degil.atip tutarken lafinizi tartin once.kocasi calistirmayip calisamayan is bulamayip calisamayan saglik nedeniyle calisamiyan insan dolu heryer.calisiyorsunuz diye filozof mu oldunuzBravo müthiş doğru yazmışsiniz.
Yıllarca koca parası yerler. Bişey üretmezler. Evde seda sayan izlerler.
Sonra böyle bir durumda "napicam ben. İşim yok" diye ağlarlar. En çok üzüldükleri de adamın sağladığı imkanlardan mahrum kalacak olmaları olur.
Insan asgari ucretle çalışır yine de kendi ayaklari uzerinde durur, gururlu davranıp
Bir akrabamin arkadssinin kocasi alenen aldatti .kadin kocami elinden kurtardim onun diye ovunup duruyor.boyleleri de var.acaba calisinca bosanmak cokmu kolay oluyor .hayir.cunku kadinin cok iyi bir isi varAynı. Hergün her dakika mesaj yalvarma. Komik geliyor. Yani bu söylediklerin şimdi mi aklına geldi be adam. Benim elimde aynı seninki gibi eminim bensiz yapamaz başka kimsesi yok çünkü. Ama bi arkadaş yazmış ya seni çantada keklik görüyor diye. Hani azıcık aramız bozuk olsa anlıycam da.
Pazartesi adliyeye gideceğimi bildirdim. Küçük oğlum delirdi nasıl ağlıyor. Gelmiş bana çocuğun haline bak diyo nolu yapma etme. Ben mi yaptım deliricem. Annem babam var oğlum var elimi kolumu bağlayan. Bilmiyorum dipteyim hiçbir şey yapmıyorum yapamıyorum. Çok zormuş onu anladım. Çocuklar küçükken büyük olsalar hiç düşünmeden giderdim diyordum ama büyüyünce daha zormuş. Kendimden nefret ediyorum.
Cinsel anlamda bana değil dokunmak kokumu bile duyamaz.
Bosanmak calisip calismamakla ilgili deflgildir.ahmak beyninizi anlamadiginiz mevzulara yormayin.siz gidin sizin gibi calisan yuce insanlara saklayin fikirlerinizi.bir daha da ev hanimlarini kucumsemek gibi bir gaflete dusmeyinBravo müthiş doğru yazmışsiniz.
Yıllarca koca parası yerler. Bişey üretmezler. Evde seda sayan izlerler.
Sonra böyle bir durumda "napicam ben. İşim yok" diye ağlarlar. En çok üzüldükleri de adamın sağladığı imkanlardan mahrum kalacak olmaları olur.
Insan asgari ucretle çalışır yine de kendi ayaklari uzerinde durur, gururlu davranıp
Cocuklar mevzunun ic yuzunu biliyormu.Aynı. Hergün her dakika mesaj yalvarma. Komik geliyor. Yani bu söylediklerin şimdi mi aklına geldi be adam. Benim elimde aynı seninki gibi eminim bensiz yapamaz başka kimsesi yok çünkü. Ama bi arkadaş yazmış ya seni çantada keklik görüyor diye. Hani azıcık aramız bozuk olsa anlıycam da.
Pazartesi adliyeye gideceğimi bildirdim. Küçük oğlum delirdi nasıl ağlıyor. Gelmiş bana çocuğun haline bak diyo nolu yapma etme. Ben mi yaptım deliricem. Annem babam var oğlum var elimi kolumu bağlayan. Bilmiyorum dipteyim hiçbir şey yapmıyorum yapamıyorum. Çok zormuş onu anladım. Çocuklar küçükken büyük olsalar hiç düşünmeden giderdim diyordum ama büyüyünce daha zormuş. Kendimden nefret ediyorum.
Cinsel anlamda bana değil dokunmak kokumu bile duyamaz.
Yani adamın metresi vefat mı etti?Malesef barıştı. Bebeğin annesi vefat etti.
Ozellikle lisedeki kizlar zengin koca bulsak kaçariz diyenlerHaah iste sizin bu mesajinizi bilboard yaptirip sehrin her yanina asmak lazim. 19 yasinda cok seviyorum deyip koca pesinden kosan kizlara, kocisi istiyor diye isi birakip harcliga mahkum olanlara, benim kocisim beni aldatmaz demek ki sorun sizde diyen egolu hanimlara da gunde on kere okutmali. Kocam calissin ben yiyeyim diye dusunen hanimlar o altin kafesin anahtarini kendi teslim ediyor adama. Sonra vah yillarim ah omrum.
Siz de dertlisiniz tabii kusura bakmayin sert yaziyorsam ama gencecik ogrencilerimle bile konsuurken kocamin maasi iyiyse ben calismam hocam diyor mimarlik, psikoloji ve muhendislik ogrencisi kizlar.
Dusunun neler yapabilirsiniz ona gore bi is arayin. Anne baba da uc ay size tahammul etse yeter. Sonra hemen baska bi yere tasinirsiniz tabii eger ayrilmak istiyorsaniz.
Evet cnmYani adamın metresi vefat mı etti?
Kocis kocis demeyip calisanlarida gorduk.kadin isten gelip cocuk yemek ev ugrasip erkenden yorulup sizarken adam balkondan yan komsuya gecip aldatirken basilmistiPek çok kadın eşim calismami istemiyor deyip evde kendini yayiyor. Birçok kadın tanıyorum oglene kadar uyuyup sonra çocuklarının okuluna gidip Faso fiso vakit geçiren. Sağlık sorunu dışında öyle hayatı uyymakla geçmiş, kocis kocis peşinde kadınların sonu hüsran.
Sayın konu sahibi 40 yas öyle ölüp bitiren yas değil. Bir yerden başlayın.
Haha valla bu isler zor ve calissakta calismasakta hep eksigiz erkeklere gore :)trajikomik ama oyle..Kocis kocis demeyip calisanlarida gorduk.kadin isten gelip cocuk yemek ev ugrasip erkenden yorulup sizarken adam balkondan yan komsuya gecip aldatirken basilmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?