aldatılma.

Lütfen bu durumdan kendinizi kurtarın. Şu an o insanlar için ne gururunuz var ne değeriniz. Adam sizi sevmiyor,saygı göstermiyor. Ayrıca o artık sizin kocanız değil anlattıklarınıza bakılırsa. Üzgünüm bunu söylediğim için.

.bazen çocukların velayetini ona vermek istiyorum boşanma kararı verirsem sırf rahat etmesin diye.kafam çok karışık fazla dost yok paylaşıp akıl alabilceğim(;;
Bunu kendinize ve çocuklarınıza neden yapıyosunuz. Başkasını seven bi kocanın-babanın size ne faydası olurki bu saatten sonra?

Şuan endişelerini anlıyorum ben boşandım aynı şekilde ihanet yüzünden hayatım gayet güzel devam ediyor 2 tane çocuğum var emin ol senin kıymetini bilmeyen gözü dışarıda olan bir adamdansa yalnızlık özgürlük demek arkamı dönemediğim onurumu kıran bir hayattansa daha az para daha az imkanlarla yaşarım daha güzel en azından duruşum ve bir tavrım olur Bugün bunu yapan yarın daha çirkin şeyler yapar ve böyle yaşanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…