Bekara karı boşamak kolay mantığı işte. Kadının neler çektiğini bilmeden midesiz diye yaftalamak... en büyük eksikliğimiz empati yoksunluğuMidesiz yazanlara da, konu sahibinin midesini bilmiyorum ama sizin KALPSİZ olduğunuz çok açık
Kadın sığınma evini gördünüz mü? Görseniz İnan oraya gidin demezsiniz.Hapisaneden bir farkı Yok haftada iki gün dışarı çık temizlik desen gelen yemekleri miden almaz.Dışardan yemek yasak zaten çıkamıyorsun, haftada iki gün izin var oda belirli saatler gibi gibi eğer şiddet yoksa ve gidebilecek başka bir yer varsa gidilecek yer değil görmeden bilmeden öneride bulunmayın lütfen aklının bir köşesine yer eder.Bende burda okuduklarımda çare olarak gitmiştim.Bildiğim için söylüyorum.Tabi çaresiz ise insan başka ....Konu sahibi öyle değil şiddet Yok çok şükür önce bir sakinleş şu tramvayı bir atlat. Rabbim feraha kavuştursun seni herşey geçiyor emin ol...Yeter ki sağlığın yerinde olsun.üzülmeEvet zor bir durum. Ama lutfen o adamla kalmaya devam etmeyin. Bu adam sizi yine aldatacaktir buna tenezzul etmisse eger. Ben esinizi tanimiyorum bir daha yapmayacaginiza yurekten inaniyorsaniz bir daha deneyin ama bana gore bu islere bulasanlar yine yapar. O yuzden durumunuzu duzeltene kadar kadin siignma evine yerlesin ve hemen bir is bulun. Orada bildigim kadariyla cocuklarinizada bakiliyor. Daha sonra ev arkadasi bulursunuz kendinize bir eve tasinirsiniz sonrasi Allah kerim bir cikis yolu bulursunuz nafakanizida alin cocuklarinizin kendinizin.
Gormedm ama kendim Allah korusun gidecek yerm olmasin oyle bir durumda dusunurdum bize soylemeniz iyi oldu baska cozumler bulur o durumlarda insanlar. Ama sehirden sehre farklilik gosterebilirmi bana iyi diyenlerde cok olmustuKadın sığınma evini gördünüz mü? Görseniz İnan oraya gidin demezsiniz.Hapisaneden bir farkı Yok haftada iki gün dışarı çık temizlik desen gelen yemekleri miden almaz.Dışardan yemek yasak zaten çıkamıyorsun, haftada iki gün izin var oda belirli saatler gibi gibi eğer şiddet yoksa ve gidebilecek başka bir yer varsa gidilecek yer değil görmeden bilmeden öneride bulunmayın lütfen aklının bir köşesine yer eder.Bende burda okuduklarımda çare olarak gitmiştim.Bildiğim için söylüyorum.Tabi çaresiz ise insan başka ....Konu sahibi öyle değil şiddet Yok çok şükür önce bir sakinleş şu tramvayı bir atlat. Rabbim feraha kavuştursun seni herşey geçiyor emin ol...Yeter ki sağlığın yerinde olsun.üzülme
Konu sahibinin kafasi karisik canim affedemiyor aslinda ama bebegi kucuk cocuklari var gidecek yeri yok. Gidecek yeri olmamasi cocuklar elini kolunu bagliyor Allah yardmcisi olsn dua edelm cnmAffetmissin zaten
Neden konu actigini anlamadim?
Rahatlamak icin sanirim
Unutmaya calis.
Kocanin iyi yonlerini dusun unutmana yardimci olur
Kendine de zaman ver
Tabbi ki dua ederim Allah yardimcisi olsun.Konu sahibinin kafasi karisik canim affedemiyor aslinda ama bebegi kucuk cocuklari var gidecek yeri yok. Gidecek yeri olmamasi cocuklar elini kolunu bagliyor Allah yardmcisi olsn dua edelm cnm
Kadinlar yaparsa sey oluyolar ... iste anlayin erkekler yaparsa sorun olmuyor kafasi hala yasiyor :) bu kafa degismez yahuSen niye milletin dedikodusuyla uğraşasın aldatan senmisin
Üstelik daha bir yaşında bebeğin varmış
Sen yapsan eşin seni affeder mi peki
Ben anlamıyorum bu adamları ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?