aldatılma.

Ya kadın boşansa ne olacak en fazla ayda bin lira nafaka alır 3 çocuğun neyine yetecek o nafaka?
Ev zaten annesinin üstüneymiş ondan da pay alamaz.
Kira faturalar 3 çocuğun tek başına sorumluğu vs.kolay mı?

Konu sahibi bence psikolojik destek al bi süre belki iyi gelir.
Tekrar okuma şansın varsa oku kendini geliştir para at köşeye.
Eşine 2.bir şans vermişsin bence kavga etmek üs tüne gitmek ilişkinizi zedele zamana bırak.
Eğer bu 2.şansı degerlendiremezse o zaman yoluna bakarsın.

Ha bir de o kadını da rezil rüsva et mümkünse çevresine falan için soğur belki.

Kadın sığınma evini gördünüz mü? Görseniz İnan oraya gidin demezsiniz.Hapisaneden bir farkı Yok haftada iki gün dışarı çık temizlik desen gelen yemekleri miden almaz.Dışardan yemek yasak zaten çıkamıyorsun, haftada iki gün izin var oda belirli saatler gibi gibi eğer şiddet yoksa ve gidebilecek başka bir yer varsa gidilecek yer değil görmeden bilmeden öneride bulunmayın lütfen aklının bir köşesine yer eder.Bende burda okuduklarımda çare olarak gitmiştim.Bildiğim için söylüyorum.Tabi çaresiz ise insan başka ....Konu sahibi öyle değil şiddet Yok çok şükür önce bir sakinleş şu tramvayı bir atlat. Rabbim feraha kavuştursun seni herşey geçiyor emin ol...Yeter ki sağlığın yerinde olsun.üzülme

kendini üzme senin anlın açık o yaptığından utansın ve ben eşime nasıl böyle bişey yaparım diye o üzsün kendisini tabiki boşanmak daha iyi olurdu ama şartlar maalesef herkes için aynı olmayabiliyor madem boşanma gibi bir şansınız Yok sizde onu umursamayın ve kendinizi üzmeyin.allah böyle erkekleri ıslah ne diyeyim bu arada lütfen birikim yapın eşinizden gizli ....tekrar yaşanırsa bu durum en azından biraz para olur ...

Tekrar aldatacak.siz unutamayacaksinz.hayati esinize cehennem ettiginizi sanacak ama kendinize edeceksiniz.bilmezden gelseydiniz keske madem bosanmayacaksiniz davalar acip geri cekilince nasilsa bosanamaz izlenimi verdiniz.
Dava asamasinda her erkek bin.pisman oluyor zaten sonrasinda cirkeflikler.pisman olacak insan yapmazdi emin olun

Çaresizligini anlıyorum.Şu an icin boşanamıyorsun da.Ama bu adamı da böyle kabullenme aman bir daha yapmaz deme. Kafandan sil at bence. Koşulların ne zaman ki uygun olur ozaman boşanırsın. Okul kazanmişsin ne güzel bundan da vazgecme derim. Cocukları baktirabilecegin anne veya kv varsa baktır.Kendin gir ise çalış. Zaten su an iyi bi okuldan mezun olsan da asgariyle başlatiyorlar olmasan da. Çalısmanın hic bir ayibi yok bence. Gir biyere başla.Imkanin oldugundan. Adamın eline bakmaktan iyidir.

3 hafta önce aldatıldığını çok acı bir şekilde öğrenen ben! Duygularınızı çok iyi anlıyorum( Benim şansım arkamda duran annem ve para sıkıntımın olmaması olduğu halde) 4 yaşındaki oğlumu onsuz büğütmesem acaba affetsem mi diye bile düşündüm siz küçücük çocuklarla maddi sıkıntılarla daha zordasınız. Size tavsiyem: sürekli orayı burayı okuyup( çünkü aynısını yaptım) yaranızı deşmeyim kendinizi sürekli meşkul edin, bir süre unutmaya çalışın azıcık büyüsün çocuklarınız.Evde eşinizle beraberken aklınıza geldiği zaman bu konu derin nefes alın hemen kalkıp birşeylerle meşkül olun ki o siniriniz geçsin.Unutamazsınız ama bi nebze dindirin acınızı zaman herşeyin ilacı. Dualarım sizinle kavga etmememye çalışın çocuklarınız için.

Anlasmali bosanirken evde kalacaginizi onunda size bakmaya devam edecegini sizinde calisacaginizi soylemeliydiniz.

Siz evlendikten sonra hiç bir mal mülk sahibi oldumu bu adam eğer olduysa bilin yarısı sizin sakın anlaşmalıya girmeyin acilen 3
Kuruşta olsa birikime geçin evliliğiniz devam etse dahi çocukları kreşe okula verin ve ben çalışıcam diyin en azından bir müddet çalışın ve paranızı biriktirin ileriyi düşünün çünkü başınıza ne yazıkki birdaha gelebilir güçlenin güçlü olun nafakanızıda alın öyle boşayın evet şuan çaresiz olabilirsiniz ama 1 yıl sonra daha güçlü olabilirsiniz inş birdaha yapmaz ama yapar gibi düşünüp hayatınızı bu yönde yönlendirip kendinizi birdahaki olumsuz konuma hazırlayın Allah yardımcın olsun

Affetmissin zaten
Neden konu actigini anlamadim?

Rahatlamak icin sanirim
Unutmaya calis.
Kocanin iyi yonlerini dusun unutmana yardimci olur
Kendine de zaman ver

Gormedm ama kendim Allah korusun gidecek yerm olmasin oyle bir durumda dusunurdum bize soylemeniz iyi oldu baska cozumler bulur o durumlarda insanlar. Ama sehirden sehre farklilik gosterebilirmi bana iyi diyenlerde cok olmustu

Affetmissin zaten
Neden konu actigini anlamadim?

Rahatlamak icin sanirim
Unutmaya calis.
Kocanin iyi yonlerini dusun unutmana yardimci olur
Kendine de zaman ver
Konu sahibinin kafasi karisik canim affedemiyor aslinda ama bebegi kucuk cocuklari var gidecek yeri yok. Gidecek yeri olmamasi cocuklar elini kolunu bagliyor Allah yardmcisi olsn dua edelm cnm

Konu sahibinin kafasi karisik canim affedemiyor aslinda ama bebegi kucuk cocuklari var gidecek yeri yok. Gidecek yeri olmamasi cocuklar elini kolunu bagliyor Allah yardmcisi olsn dua edelm cnm
Tabbi ki dua ederim Allah yardimcisi olsun.
Gidecek yeri olmamasi eli kolu baglar.
Ama affetmesi lazim bir sekilde.
Unutmaya calismasi lazim.

Sen niye milletin dedikodusuyla uğraşasın aldatan senmisin
Üstelik daha bir yaşında bebeğin varmış
Sen yapsan eşin seni affeder mi peki
Ben anlamıyorum bu adamları ya

Sen niye milletin dedikodusuyla uğraşasın aldatan senmisin
Üstelik daha bir yaşında bebeğin varmış
Sen yapsan eşin seni affeder mi peki
Ben anlamıyorum bu adamları ya
Kadinlar yaparsa sey oluyolar ... iste anlayin erkekler yaparsa sorun olmuyor kafasi hala yasiyor :) bu kafa degismez yahu

Elbette unutmazsınız bu yaptığını ancak emin olun acınız şuanki kadar da taze kalmaz, her acı öyledir, yoksa yaşayamazdık zaten. Bazen insanın elindeki en büyük güç, bir süreliğine her şeyi olduğu gibi kabul edip başa çıkabilme yetisini arttırmaktır. O yüzden kendinize ve çocuklarınıza odaklanacaksınız, umutlarınızı hep taze tutacaksınız, planlar yapıp uygulamaya koyacaksınız. Ama önce biraz acınızı yaşayın, bu hakkınız, hatta psikolojik destek alın. Sonra kafanızı toplar her şeyi yoluna koyarsınız..

Af etmişsinzaten neyin dersin ne diyen arkadaşlar etmek zorunda kaldım ne yapacağımı da şaşırdım.İnsan her gün yüzüne bakarak yalan söylenir mi sabah benimle konuş öğleyin aradınmı onunla konuş.1:30 ay bu şekilde yapmış.Ben bunu hazmedemiyorum bana hiçbir şey yokmuş gibi sarılmalar konuşmalar.

Ben üniversiteyi kazandım ne güzel umutlar besleöiştim .dört yılda bitiririm formasyonu öğretmenlik oluyor bölümden öğretmen olmaya çabalarım diye düşünüyordum.Şimdi içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.Çok gereksiz şeylere sinirlenip kızıyorum.Ya bir daha o kadını görürse karşılaşırsa diye korku var içimde geçmiyor.Şu zamanda birine ulaşmak o kadar kolay ki diyorum bir de kendi kendime.Çünki dükkanı kadının durdugu apartmana yakın sayılır.Apartmanın altında işyeri olan arkadaşı var oraya gidip gelirdi bazen.Bunları bile sürekli kafama takıyorum işte...

Annen baban olmadığı ve işin gücünde olmadığından biraz sabret para biriktir sonra o adamı kapıya korsun .Yapacak bişey yok takip et delil topla derim.Çocuklar çok ufak yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…