- 1 Aralık 2014
- 158
- 144
- 53
- 34
Farklılık mutlaka vardır ilçeden ilçeye değişiyor.İstanbulda gittiğim ilçe iyi bir ilçeydi ama temizlik gibi yada odada bir kaç kişiyle yatıyorsunuz.Bunlarda farklılık olabilir gerisi değişmez.Ben üç gün geçirdim.Allah kimseyi zorda koymasın inşallah.Gormedm ama kendim Allah korusun gidecek yerm olmasin oyle bir durumda dusunurdum bize soylemeniz iyi oldu baska cozumler bulur o durumlarda insanlar. Ama sehirden sehre farklilik gosterebilirmi bana iyi diyenlerde cok olmustu
Baya kompleks yapmışsınız bazı şeyleri, sakin olun konu sizin konunuz değil.Eşimi ben terkettim. Onurlu bir kadının yapması gerektiği gibi ! Siz beni tanımıyorsunuz ki nereden çıkarttınız eşimin ayrılmak istediğini ?
Ben konu sahibi gibi ezik değilim. Duygu sömürüsü yapmıyorum.
Boşanmaktan pişman olduğum günler oldu. Çünkü ortadoğu zihniyetinde boşanmış kadınları açık kapı görüyorlar.
Çocuğum olsaydı da boşanırdım.
Muhtemelen diğer kadın hamile kaldığında , tekmeyi yiyecek konu sahibi.
Midem bulandı yahu
Kenarda birikmisin varsa avukat tut dava ac gerisi gelir adams da evden gitmesini soylekadın hastalıklı mi bilmem 6 ay olmuş kocasından boşanalı.ama sizin tavrınız çok kötü fikrinizi söylemeniz yeterli.meraketmeyin ezik biri degilim ama şu an öyle elim kolum baglı ki .yorumlarınıza ihtiyacım yok tşklr.
Çocuklar bahane
Mideniz nasıl alıyor bilmiyorum.
Affetmişsiniz alışırsınız zamanla
defne eski konuları özellikle mi hortlatıyorsun?Yani konu açmış kadın zor durumda. Bir dövülmediği kalmış Burada.
Konu sahibi bir iş Bulup çalış ufaktan para biriktir.
Çocukların biraz Büyüyünce de ayrıl.
Tabi nafaka tazminat vs iste
Hayır , ne alaka ?defne eski konuları özellikle mi hortlatıyorsun?
Kiz senin konunu kopipast itmislerya o zamanyok daha önce açmadım.ilk konum.evet çok yoruyor ve ben şaşırmış durumdayım.kimseye bir şey de diyemiyorum desem bile herkes ayrılmama karşı çıkacak zaten.birde milletin dedikodusu ile ugraşacagım
Üzüldüm gerçekten çaresizlik kötü bişey. Allah yardımcınız olsun ne diyim. Kendinizi garantiye almadan bosanmakta çözüm değil bence. Işiniz yok çocuklarınız küçük lira parası bakıcı parası hepsiyle basedemezsiniz. Çalışıyor olsanız veya aile desteginiz olsaydi başka türlü konusabilirdim ama hayatın bazı gerçekleri var malesef. Lise mezunu olarak asgari ücretle siz kirayı odeseniz bakıcı parasini odeyemezsiniz onuda verseniz yiyecek bişey almaya paranız kalmaz. Insanlar kötü hayat zor umarım herşey düzelir. Bence gizliden gizliye para biriktirmeye başlayın bebeğiniz büyüyüp krese gidebilecek duruma geldiği zamanda çalışmaya devam edersiniz para biriktirirsiniz. Gelecekte neler olur bilinmez kenarda paranız olursa kendinizi güvende hissedersinizYok ev tutulmuş kadın oraya yerleşmiş filan evde bir ara bir sorun olmuş anahtarı eşime vermiş bunu yaptırıver diye .tabi bu arada da konuşuyorlar gündüzleri dışarda yemek filan yiyorlar çay içiyorlar.Onun dışında bir şey olmadı diyor yatmadım diyor ya da yatmaya fırsat olmadı bilemicem akşamlar bir yere çıkmaz normalde hiçbir zaman..Belki o yüzden denk getiremedi.Ben çalışmıyorum evlenmeden önce çalışıyordum evlenince işi bıraktım.lise mevzunuyum.Çok düşündüm 15 gün boyunca düşündüm mahkeme 2.03 gün kala affettim.Üç çocukla evden de bir yere gidemedim ev kendisinin evlenmeden önce almış annesinin üstüne zaten.Ergün bir şekilde konuşarak beni ikna etti.Boşanın demeyin boşanma Fikri'nin geçtim artık ama zamanla hafifler mi bu acı bilmiyorum ya da yaşayanlar geçiyor mu?Bir de kocam Çapkın bir insan değildir on yıldır tanıyorum kimseye yan gözle baktığını görmedim yadben farkında değildim bilmiyorum.Kadın buna her gün aramış bir şeyler sormuş Sucu tanıdığın var mıda tanıdığın var mı diye öyle muhabbet etmişler.Sonra kadın dükkanı filan gelip gitmeye başlamış oraya geldiğinde hep yanıma otur orada diyor bana yakın oturuyordu diyor.Sonra ben kadını buldum internetten filan baktım evet güzel hoş 27 yaşında daha.Kendisi de o bana yanaştı diyor yanaştıkca ben de hoşlandım öylelikle konuşmaya başladık filan diyor.Ama yatmadığı için hatta yatmak da istememiş öyle muhabbet ettim vakit geçirdim sadece diyor bir ay boyunca yatmak isteseydim gündüzde yatardım diyor. Yatmadığı için de kendini aldatmış saymıyormuş sadece biraz yavşamış.
sürekli konu hortlatıyorsun o alakaHayır , ne alaka ?
Evt acmisti...bu konuyu hatrlyrm.bu konuyu daha öncede açtınız mı siz ilk üyeliğinizle falan,okudum sanki önceden de..
madem affettiyseniz düşünmemeye çalışın her akşama aynı şeyleri kendinize yaşatmak,olayları tekrarlamak sadece sizi üzer ve yorar
1-2 kere yapmış olabilirim ama sürekli de değil yani abartmayınsürekli konu hortlatıyorsun o alaka
mrb Arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum bu ikinci üyeliğim. eşimbeni bir ay boyunca aldatmış.Emlakçılık yapıyor kendisi.Ev buluverdigi iki Çocuklu boşanmışbir kadınla.Bir akşam kadın bunamesaj atmış o şekilde yakaladım.Evde sorun mı ne çıkmış eşim de anahtar varmış sana ihtiyacım var evin anahtarını bana getir verir misin diye akşam saat 7:00'de.Biz tartıştık sonra her şeyi anlattı.Ben de gece telefonun online işlemlerinden kadınla ne zaman konuşmaya başlamiş falan onlara baktım.Gündüzleri konuşmuş gece telefonu ortalık yerde olur çünkü akşamları numarasını engelliyor muş akıllı beyfendi.Neyse bayağı bir tartıştık kavga ettik ben bittim boşanma davası açtım anlaşmalı olacak dedim imza attırdım.Mahkeme bize üç hafta sonraya gün verdi.Bu arada her gün özür diledi her gün yalvarmalar filan.Ben aslında af etmezdim ama üç tane küçük çocuğum var.en büyügü 9 yaşında.Gidecek bir yerim yok.Annem babam yıllar önce vefat etti ablam ve abim var abim yeni evlendi.Ablam yeni oğluna düğün yaptı. Yani herkesin kendince büyük sorunları telaşı hayat kavgası var.Ben ne yapacağım bilemedim af ettim.Ama affettiğin günden beri bir ay oldu her gün kafamda deli Sorular.Hem kendimi yiyorum hem her akşam olmadık bir zamanda onla tartışıyorum.Ne yapacağım bilemiyorum unutamıyorum da bana yaptığını.Şuan yazarken bile boğazım düğümlüüm geçer mi bunlar ya da ben eskisi gibi nasıl güvenirim.Kendisi de yıllardır on yıllık evliyiz ben yalanı sevmem kimseyi kandırmam aldatmam gibi kendince kendini beyefendi gösterir.
Hanımefendi durumunuza çok üzüldüm ama çok afedersiniz de ben bir evlilik görmüyorum ortada. Ekonomik bağımsızlığınız varsa boşanın şu ahlaksız durumda bırakmayın kendinizi ayrıca kocasınızın metresi isterse sizden sonra evlensin sonu muhakkak boşanma ile biter. İlahi Adalet çok keskin. Umarım kendinizi bu durumdan kurtarırsınız hayırlısını diliyorum sizin için. Ayrıca sakın o kızla kendinizi kıyaslayıp,üzülmeyin. Ayrıca sakın sırf o mutlu olmasın diye kendizini diri diri mezara koymayın.nm bende aldatıldığımı öğrendiğim 1.5 ay oldu.2 kızım var kızıda biliyorum beni tanıyo 2 senedir büyük bi oyunun içindeymişim eşim deli gibi sevmiş ama eve belli etmiyo 2 çocuk var direk boşanırım diye.kız baskı yapınca artık ne zaman boşancan ne zaman evlencen diye gizli telefonlar geliyodu bana bunlar tartıştıkça ankesorluden bana telefon açıyodu eşimin açığını vermek için kavga edelimde ayrılalım diye.bi erkek telefonuna sürekli şifre koyuyosa köşe bucak telefonu saklıyosa giyim kuşamına dikkat ediyosa gece geç geliyorsa yada gelme saatleri uzuyorsa eve karşı ilgi ve sorumlulukları azalıyorsa sürekli git annende kal canın sıkılıyosa diyip çocuklarıda al git kal değişiklik olur diyip kendine zaman dilimi ayırmaya çalışıyorsa iş çalışma saatleri uzunsa ve sürekli şu iş çıktı bu arıza verdi gibi bahaneleri arttıysa sizi eskisinden daha az dışarı çıkarıyosa vakit ayırıyosa ve özellikle şuna dikkat!!!!!! Instagram watsap gibi sosyal ağlara birlikte resminizi koymuyorsa çok büyük konuşuyorum yüzde 90 aldatılıyorsunuz.ben yaşadım çok sıcak daha yeni hamileyken iki tarafta bunu biliyo olmasına rağmen aldatılmaya başladım.erkek evliyse arabasını evin önüne değilde arka sokaklara park ediyosa eğer(sevgilisi gelip kontrol eder düşüncesiyle)genelde erkekler evde sorun var gibi gösterir dışarıya işte eve gitmedim şurda kalıyorum arkadaşımın evinde dükkanında kalıyorum gibi yalanlar söyler karşıya.bu söylediklerim yaşadıklarım o yüzden dikkatli olun ben eşime aşırı güveniyodum 6 sene konuştuktan sonra evlendik severek.o kadar güveniyodumki hiçbirşeyden şüphelenmeyip üstüne gitmiyodum eşim bana yanlış yapmaz diye.çok pişmanım gözüm çok kapalıymış.siz siz olun papuç bırakmsyın.şuanda durumu öğrebdikten sonra benden kötüsü yok meer eve anlamıyım diye iyi görünüyoöuş maske düştü gerçek yüzü çıktı hayvan gibi muamele ediyo bana şuanda.boşanma davası açıcam bende bu hafta.soğudum diyo batıyosun bana diyo:)) artık o kadar yüze çıktı.kimseye güvrnmeyin lütfen nnn erkeklerin yüzde 90 ı aldatıyo arkadaşlar kimisi öğreniyo kimisi öğrenmiyo.çevremde insanlar var bildiğim ama eşlerinin haberi yok(( bu çok acı verici.insan söyleyemiyoda sebep olmakta ağır.allah benim durumumda olan herkese sabır versin küçüğü 2 yaşında daha.işte düşünün bizi bi başımıza bırakıcak kadar kadına bağlanmış kopamıyo zehirlenmiş gibi.af diledi üstüne 5 kere daha aynı kişiyle görüşmek için girişimde bulundu halada bazı şeylerinden anlıyorum bitmiyo.boşansammı boşanmasammı 2 çocuk var gel git yaşıyorum brnim durumumda olan yada benzer yada boşanmış hayat nasıl devam ediyo ?
Hanımefendi durumunuza çok üzüldüm ama çok afedersiniz de ben bir evlilik görmüyorum ortada. Ekonomik bağımsızlığınız varsa boşanın şu ahlaksız durumda bırakmayın kendinizi ayrıca kocasınızın metresi isterse sizden sonra evlensin sonu muhakkak boşanma ile biter. İlahi Adalet çok keskin. Umarım kendinizi bu durumdan kurtarırsınız hayırlısını diliyorum sizin için. Ayrıca sakın o kızla kendinizi kıyaslayıp,üzülmeyin. Ayrıca sakın sırf o mutlu olmasın diye kendizini diri diri mezara koymayın.
Malesef kaybetmekten korktuğum için devam ettiriyorumonlar kesin evlenirler diye.eşim artık konuşması benle çok rahat boşanırsan boşan işte ınstagram üzerinden mesajlaşıyo telefonlardan anlaşılmasın diye bi kaç kez yakaladım onu silceksin diyorum silmiyo ben sildim tekrardan uğraştı girdi resimleri kaldırmak istiyo sürekli beni engelleyip sırf kadın görsün dige durum mesajları başkalarının arkadaşlarının telefonlarından ulaşmaya çalışıyo iletişim firmasından bi kaç kere öğrendim diye temkinli davranıyo.2 çocuk var çok üzülüyorum.onlarıda istemiyo sen al diyo ben nasıl bakıcam diyo.derdi şu kadınla rahat evleniyim ayak bağım olmasın diye.bazen çocukların velayetini ona vermek istiyorum boşanma kararı verirsem sırf rahat etmesin diye.kafam çok karışık fazla dost yok paylaşıp akıl alabilceğim (;;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?