Aldatılma

Bak canım.
Bir konuda daha bahsetmiştim.
Benim samimi ve uzak oldugum bir kadın da seninle aynı durumda.
15 belki fazla zamandır evli.
Adam bu kadını evlendiğinde beri kısa ve uzun süreli sayısız aldattı.
Hamileyken de aldattı.
Aldatılan kadın en son 10 yıl önceki metresi ifşa etti,rezillik çıkardı.

Şuan adam hala o metresle beraber.evli gibi yaşıyorlar.herkes herşeyi biliyor.
Aldatılan kadın da adamla beraber.asla boşanmadi.herkes ben dahil nasıl bir kadın bu ben olsam bir dakika evli kalmam diye konuşuyor hakkında.yazik çocuklarına babası yıllardır annesini aldatıyor ama annesi ayrılmadı kabul etti diye konuşuyorlar.

Biz aldatılan kadına laf anlayamadık.
İnşallah siz bu yasanmisliktan ders alırsınız.
Kendinizi ve çocuklarınızı bu adamdan kurtarın ne hali varsa görsün.

Böyle bi durumda ben ilk kocamı suçlarım. Neticede kocamda bu şerefsizlik varsa eğer o kadın olmazsa başka kadın olur o olmazsa başkasını bulur. Horoz ölürmüş gözü çöplükte kalırmış.

50 li yaşlarda bir tanıdık aldatıldı gibi öğrendi.hemde 10 yıla yakındır aldatiliyormis.cocuklari 20-25 yaşlarında.kadin gayet sakin karşıladı.adami evden gönderdi.cocuklari destek oldu.

Ama o metrese gitmiş.evine gitmiş eşine karını çağır demiş.kadin gelmiş.kadina sen gurursuz bir kadınsın ama ben değilim demiş.agzina geleni saymış evine dönmüş.
Sonra metres kendi kocasindan boşanmış.
Bu ablayi rahatsız etmeye başladım senin kocanla evlenicem diye.

Bu ablanın aklına giriyorlar.iste 30 senedir evlisin,bütün çileyi sen çektin.bu adamı sen adam ettin.malin mülkün var.tamam koçanı affetme evde kalsın sen hizmet emte ama boşama o kadınla evlenmesi senin cektiklerin boşa gitmesin diye.

Kadın adamı eve aldı.hic huzurlari yok.neymis malı mülkü varmış.asla affetmemis ama böyle ona ceza veriyormuş.

İnşallah aldatılan kadınlar bunları oku da ders alır.kendi hayatlarini yaşarlar ve o pislik adamlardan kurtulurlar.

Tabi ki de ilk başta koca suçlu ama kadında da suç var

Bir yıldır psikolojik olarak bitmiş durumdayım,ne yapacağımı bilmiyorum kafamı toplayamıyorum.Eşimi çok seviyorum çocuklarımın ayrı anne baba hayatı yaşamasını istemiyorum.Severek evlendik ilk başlar da çok mutluyduk ama bi yerde bi kırılma noktası oldu ailelerle ilgili,anlaşamama gibi sorunlar oldu. benim mantığıma göre evlilikte aldatma olmaz sorunlara çözüm bulursun unutursun yoluna devam edersin, çocuklarını düşünürsün.

Şu dönemde anlayabildiğim eşim sorunlardan kaçmak için vicdanını rahatlatmak için aldatmayı seçmiş. Sorunlarımızdan biri de eşimin bana iftira atması bana güvenmemesi idi. Çok sosyal çevremde sürekli erkeklerle konuşan biri değilim ama eşim tarafında sürekli iftiraya uğradım. O namı baktın, bunu mu kestin,bu nu niye yaptın diyip herşeyin altında birşey arar. Ben niye bakayım başkalarına,seni seviyorum dedikçe inanmıyor du,güvenmiyordu.beni sürekli takip ediyordu kafasında kurup beni yargılıyor du.yatakta istekli olsam niye isteklisin,bugün istemiyorum erken kalkıcam desem neden istemiyorsun,derdi. Ben evde kendi dışardaysa aniden gelip ne yapıyorum diye bakardı.

Çocuklarımı ve seni bırakmam diyor bazen.Bazen de çocuklar yüzünden sana katlanıcam diyor.boşanmak istiyorsam çocukları bırakıp gidebilirmişim

Çok sevilmiş çok sevgi görmüş başka kadınlardan benim sevgim sevgi değilmiş.

Çocuklarımı ve seni bırakmam diyor bazen.Bazen de çocuklar yüzünden sana katlanıcam diyor.boşanmak istiyorsam çocukları bırakıp gidebilirmişim
Ne munasabet o adama çocukları bırakacaksın.
Adam suçlu.evliligi bitiren o.
Lütfen kendini topla ve ayakların yere sağlam bassın.
Sen önce kadın sonra annesin.
O adamın dediklerini duyma bile.

Kişi kendinden bilir işi diye bir tabir vardır.
Cuk oturmuş.
Pislik herif

Dul bir kadın evli olduğunu bildiği bir erkekle neden birlikte olmaya devam eder?Erkeğin eşinin hamile olduğunu bildiği halde
Bazı kadınlar ucuzluğu sever. Bazıları dda bunun gibiler bedava olmayı sanırım. Allah ıslah etsin. Böyle inssnalaardan da uzak etsin bizi

Kadını ifşa etmek istiyorum evli bir erkekle birlikteliğine devam ettiği için
Bence siz kocanızı ifşa edin karısını aldattığı için
Kadına kin güttüğünüz kadar kocanıza kin gütseydiniz neden diye değil herifi nasıl boşarım diye sorardınız
Elin kadını değil mesele sizin kocanız

Gerekirse kocamı da ifşa ederim. Bu niye kaygılandırdı
Kaç aylık hamilesiniz

Benim yüzümden aldattı diye düşünmek doğru değil. Bu adatan kişinin kendini aklama çabasından başka bir şey değildir

Gerekirse kocamı da ifşa ederim. Bu niye kaygılandırdı sizi
Öfkeniz sadece kadına çünkü. Gerekirse ne demek? Asıl suçlu sadakat yükümlülüğünü bozan kocanız. Siz kadını ifşa edip kocanizla evli kalmaya devam edeceksiniz. Bu sayede kocanız aklanacak mı? Buldugu ilk firsatta baska bir kadinla daha olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…