Kocanizi da ifşa edecek misiniz? Ve bu ifşadan sonra onurlu bir kadin gibi ayrilacak misiniz?Kadını ifşa etmek istiyorum evli bir erkekle birlikteliğine devam ettiği için
Böyle bi durumda ben ilk kocamı suçlarım. Neticede kocamda bu şerefsizlik varsa eğer o kadın olmazsa başka kadın olur o olmazsa başkasını bulur. Horoz ölürmüş gözü çöplükte kalırmış.Tabi kadın fark etmez eşte suç ama kadın da bile bile kuyruk salmamalı .adam bekarım diye kandırabilir ama bakarsın ki evli uzak durursun kime giderse gitsin ben günaha girmem deme cesaretini göstermeli sözde kadın olanlar
Tabi ki de ilk başta koca suçlu ama kadında da suç varBöyle bi durumda ben ilk kocamı suçlarım. Neticede kocamda bu şerefsizlik varsa eğer o kadın olmazsa başka kadın olur o olmazsa başkasını bulur. Horoz ölürmüş gözü çöplükte kalırmış.
Çocuklarımı ve seni bırakmam diyor bazen.Bazen de çocuklar yüzünden sana katlanıcam diyor.boşanmak istiyorsam çocukları bırakıp gidebilirmişimKadının dul veya bekar olması ayrıntısı bişey değiştirmez !
Nerden biliyorsunuz kocanız bekarım diye kandirmadi kadını?
defalarca uzun kısa aldatmış zaten birde üstüne 2 çocuk var.birde hamileyken aldatılmayi nasıl kabul ettiniz?
siz affetmissiniz eşiniz devam etmiş.
biliyormusunuz eski kimliğini gösterip bekarım diye kandıran çok erkek var.hatta hem karısı hem metresi hamile olan da vardı bir ara duymuştum.
He kadın bile bile gelip kocanizla birlikte olduysa mesela aynı apartmandan,aynı iş yerinden evli olduğunu bilen ama beraber olan kadına edilecek çok laf var.
Ama eşiniz suçlu.esiniz pislik bir adam.hem sizi aldatıyor.hem çocuklarını aldatıyor.hem belki birlikte olduğu kadını aldatıyor.kac kişiyi kendi zevki için perişan ediyor.
Keşke bosansaniz derdim ama bence siz bosanmazsiniz.uzuldum.
Ne munasabet o adama çocukları bırakacaksın.Çocuklarımı ve seni bırakmam diyor bazen.Bazen de çocuklar yüzünden sana katlanıcam diyor.boşanmak istiyorsam çocukları bırakıp gidebilirmişim
Kişi kendinden bilir işi diye bir tabir vardır.Şu dönemde anlayabildiğim eşim sorunlardan kaçmak için vicdanını rahatlatmak için aldatmayı seçmiş. Sorunlarımızdan biri de eşimin bana iftira atması bana güvenmemesi idi. Çok sosyal çevremde sürekli erkeklerle konuşan biri değilim ama eşim tarafında sürekli iftiraya uğradım. O namı baktın, bunu mu kestin,bu nu niye yaptın diyip herşeyin altında birşey arar. Ben niye bakayım başkalarına,seni seviyorum dedikçe inanmıyor du,güvenmiyordu.beni sürekli takip ediyordu kafasında kurup beni yargılıyor du.yatakta istekli olsam niye isteklisin,bugün istemiyorum erken kalkıcam desem neden istemiyorsun,derdi. Ben evde kendi dışardaysa aniden gelip ne yapıyorum diye bakardı.
Gerekirse kocamı da ifşa ederim. Bu niye kaygılandırdı siziKocanizi da ifşa edecek misiniz? Ve bu ifşadan sonra onurlu bir kadin gibi ayrilacak misiniz?
Bazı kadınlar ucuzluğu sever. Bazıları dda bunun gibiler bedava olmayı sanırım. Allah ıslah etsin. Böyle inssnalaardan da uzak etsin biziDul bir kadın evli olduğunu bildiği bir erkekle neden birlikte olmaya devam eder?Erkeğin eşinin hamile olduğunu bildiği halde
Başka bir sürü kadın olmuş zatenFarkında mısın bilmiyorum ama o kadın olmazsa başka kadın olacak. Kaypaklığın başı kocada. Anlatabildim mi ?
Bence siz kocanızı ifşa edin karısını aldattığı içinKadını ifşa etmek istiyorum evli bir erkekle birlikteliğine devam ettiği için
Kadını ifşa etmeniz gerekiyor da kocanızı ifşa etmeniz neden gerekmiyorGerekirse kocamı da ifşa ederim. Bu niye kaygılandırdı sizi
Gerekirse kocamı da ifşa ederim. Bu niye kaygılandırdı
Kaç aylık hamilesiniz15 yıllık evliyiz ben aldatmalarını 6 ay önce öğrendim, çok büyük kavgalar ve sorunlar sonucu.herşeyi ayrıntılarıyla kendi anlattı.zamanında öğrensem şu anki özgüven sorunu olmazdı sanırım.hamileyken öğrenmedim yani. Son üç yıldır hiç aldatmadım dedi ama öncesinde yapmış
Benim yüzümden aldattı diye düşünmek doğru değil. Bu adatan kişinin kendini aklama çabasından başka bir şey değildirOrtalama güzellikte, çalışan,kendine güveni olan(eskiden),eşini seven, sadık,yuvasının düzenini sağlamaya çalışan bir bayanım. Eşimle ailelerimiz yüzünden sorunlar yaşıyorduk. 15 yıllık evliyiz ve iki yaş arayla çocuk sahibi olduk.ben çocuklar, iş ve ev işleri arasında uğraşırken eşimin bu süreçte beni aldattığını( bazıları uzun ilişki bazıları kısa) öğrendim. Bendemi bi sorun var diye çok düşünüyorum.Eşime çok güveniyordum evlilik sürecimizde.Bu güven de ailem de babam da böyle bir şey yaşamadığım için diye düşünüyorum.Evlendikten sonra ne sorun olursa olsun aldatma düşünülemez.Aldatıldığımı yakın zaman da öğrendim ve yıkıldım psikolojim çok kötü
Öfkeniz sadece kadına çünkü. Gerekirse ne demek? Asıl suçlu sadakat yükümlülüğünü bozan kocanız. Siz kadını ifşa edip kocanizla evli kalmaya devam edeceksiniz. Bu sayede kocanız aklanacak mı? Buldugu ilk firsatta baska bir kadinla daha olacak.Gerekirse kocamı da ifşa ederim. Bu niye kaygılandırdı sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?