Aldatılma

Dul bir kadın evli olduğunu bildiği bir erkekle neden birlikte olmaya devam eder?Erkeğin eşinin hamile olduğunu bildiği halde

Adam evli oldugunun farkinda degil miymis? Esinin hamile oldugunu adam bilmiyor muymus? evlenirken iyi gunde kotu gunde sozunu kadin mi vermis erkek mi? Yani ortada tek bir suclu aramayin.

Bosanın devam edecek çünkü. Kanıt toplayın ve bir avukata gidin. Maddi manevi tazminatınızı alın, ne halt yerse yesin.

Bosanın devam edecek çünkü. Kanıt toplayın ve bir avukata gidin. Maddi manevi tazminatınızı alın, ne halt yerse yesin.
Aldattığı kişi telefon kayıtlarında çıkarsa onada tazminat davası açabiliyor muşum

İlk tanıştığı kişilere bekarım diyormuş evli olduğunu söylediği halde ,isimli kadın seninle birlikte olmak istiyorum diyip devam etmiş görüşmeye

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadını ifşa etmeniz gerekiyor da kocanızı ifşa etmeniz neden gerekmiyor
Kadın çok kötü hemide dul hemide kocanıza zorla tecavüz etti demi
Bazı kendini bilmez kadınlara karşı çok sinirliyim,kocam da suçlu ama kadının ismi en azından burda bilinsin

Bazı kendini bilmez kadınlara karşı çok sinirliyim,kocam da suçlu ama kadının ismi en azından burda bilinsin
Aaa ama biz kocanızın ismini de istiyoruz. Kadın gelip geçici kocanızın yaptığı bir değil iki değil. Bu gider ikidane gelir. Esas suçlu kocanız. Yaptığıniz da çok terbiyesizce. Eşinizi koruduğunuz için de derdiniz ne belli...

Yaptığımda bi terbiyesizlik göremiyorum eşimi korumuyorum.Zamanı gelince onun ismini de yazarım, belki tanıyan çıkar

Kadının adını burada yazsanız ne olacak anlamadım ki.
Ben evli olan tarafın tek başına sorumlu tutulmasını gerçekçi bulmuyorum, eşini aldatanda evli biriyle birlikte olan da aynı ahlaksızliktadir. Ama eşimi çok seviyorum derken sadece kadına bilenmeniz kendinizi kandırmak demek sadece.

Kocayı bosar, ikisini de rezil ederim derseniz ona diyeceğim yok. Koca evde dursun kadın rezil olsun olmuyor. Bana sorarsanız bu tarz ilişkileri bu yaşayanlarin rezil olmak gibi hisleri de olmuyor orası ayrı.

Hıncınızı eşinizden çıkartın hem aldatmış hem hala sizi suçluyor. Sizin durumunuz da kadın da yok ayrıca kadınlar var kocanız tan bir pislik.

Yaptığımda bi terbiyesizlik göremiyorum eşimi korumuyorum.Zamanı gelince onun ismini de yazarım, belki tanıyan çıkar
Ben görüyorum. Eşiniz kadından da suçlu ama ismi verilmiyor neden zamanı varmış. Kadının ismini vermeniz başlı başına yanlış ama madem yaptınız tam yapın korumayın. Ne sanıyorsunuz kadının ismini vereceksiniz. Kocanızı affedip minnoş, mutlu hayatınıza devam edeceksiniz. Bunu sanıyorsunuz ama aldanıyorsunuz. Kibledim sizi

Kadın kendini bilsin bilmesin kocanıza tecavüz etmedi bu kadın hanımefendi kocanız isteye isteye defalarca başka kadınlarla sizi aldattı
Kocanıza sinirlenin kocanıza elin kadınlarından size ne biri gitmiş biri gelmiş çetelesini mi tutacaksınız kocanızın ne mal olduğu ortada, tüm kadınlar ahlak abidesi olsa geneleve gider kocanız sizin dert kadında kadın çok enteresansınız
Biz kadının adını merak etmiyoruz ki bize ne
Birimiz tanıyıp gidip saçını başını yolacağımızı mı umuyorsunuz
Kadının adını ifşa etmek için izin aldınız mı
Onun yerine kocanızın adını söyleyin de siz gururlu şerefli bir kadın dimdik bir anne olarak boşanacaksınızya başımızı yakmasın

Kocam da suçlu değil kocam suçlu kadınlar da suçlu
Siz kadınlarla mı nikahlısınız
Çıcuğunuzun babası kadınlar mı
Ne biliyorsunuz belki kandırdı kadınları
Kadınlar kocanızın gazozuna ilaç mı attı
Bırakın bu işleri ya ne kocanızı ne kadınları rezil ediyorsunuz kendinizi küçük düşüyorsunuz

Bu adam zaten sorunlu imiş ablacım ya.

Kocamın ismini niye istiyosun birlikte olduğu kadınlardan biri olabilir miyim diye mi merak ediyosun

Kadını biriniz tanırsınız diye ismini vermedim ben kadının iş yerini biliyorum,ben kocamı deşifre etmek için de açmadım bu konuyu birlikte olduğu kadınları deşifre etmek için açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…