- 28 Mart 2020
- 21.715
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.276
- 598
Hala cok seviyorum mu diyorsunuz?Başka bir sürü kadın olmuş zaten
Dul bir kadın evli olduğunu bildiği bir erkekle neden birlikte olmaya devam eder?Erkeğin eşinin hamile olduğunu bildiği halde
Bosanın devam edecek çünkü. Kanıt toplayın ve bir avukata gidin. Maddi manevi tazminatınızı alın, ne halt yerse yesin.Ortalama güzellikte, çalışan,kendine güveni olan(eskiden),eşini seven, sadık,yuvasının düzenini sağlamaya çalışan bir bayanım. Eşimle ailelerimiz yüzünden sorunlar yaşıyorduk. 15 yıllık evliyiz ve iki yaş arayla çocuk sahibi olduk.ben çocuklar, iş ve ev işleri arasında uğraşırken eşimin bu süreçte beni aldattığını( bazıları uzun ilişki bazıları kısa) öğrendim. Bendemi bi sorun var diye çok düşünüyorum.Eşime çok güveniyordum evlilik sürecimizde.Bu güven de ailem de babam da böyle bir şey yaşamadığım için diye düşünüyorum.Evlendikten sonra ne sorun olursa olsun aldatma düşünülemez.Aldatıldığımı yakın zaman da öğrendim ve yıkıldım psikolojim çok kötü
Hamile değilim,çocuklarım büyüdü ama aldatılma olaylarından biri hamileliğim sırasında olmuş ve ben yeni öğrendim yani üzerinden on yıl geçmişKaç aylık hamilesiniz
Aldattığı kişi telefon kayıtlarında çıkarsa onada tazminat davası açabiliyor muşumBosanın devam edecek çünkü. Kanıt toplayın ve bir avukata gidin. Maddi manevi tazminatınızı alın, ne halt yerse yesin.
Kadını ifşa etmeniz gerekiyor da kocanızı ifşa etmeniz neden gerekmiyor
Kadın çok kötü hemide dul hemide kocanıza zorla tecavüz etti demi
Bazı kendini bilmez kadınlara karşı çok sinirliyim,kocam da suçlu ama kadının ismi en azından burda bilinsinKadını ifşa etmeniz gerekiyor da kocanızı ifşa etmeniz neden gerekmiyor
Kadın çok kötü hemide dul hemide kocanıza zorla tecavüz etti demi
Aaa ama biz kocanızın ismini de istiyoruz. Kadın gelip geçici kocanızın yaptığı bir değil iki değil. Bu gider ikidane gelir. Esas suçlu kocanız. Yaptığıniz da çok terbiyesizce. Eşinizi koruduğunuz için de derdiniz ne belli...Bazı kendini bilmez kadınlara karşı çok sinirliyim,kocam da suçlu ama kadının ismi en azından burda bilinsin
Yaptığımda bi terbiyesizlik göremiyorum eşimi korumuyorum.Zamanı gelince onun ismini de yazarım, belki tanıyan çıkarAaa ama biz kocanızın ismini de istiyoruz. Kadın gelip geçici kocanızın yaptığı bir değil iki değil. Bu gider ikidane gelir. Esas suçlu kocanız. Yaptığıniz da çok terbiyesizce. Eşinizi koruduğunuz için de derdiniz ne belli...
Ben görüyorum. Eşiniz kadından da suçlu ama ismi verilmiyor neden zamanı varmış. Kadının ismini vermeniz başlı başına yanlış ama madem yaptınız tam yapın korumayın. Ne sanıyorsunuz kadının ismini vereceksiniz. Kocanızı affedip minnoş, mutlu hayatınıza devam edeceksiniz. Bunu sanıyorsunuz ama aldanıyorsunuz. Kibledim siziYaptığımda bi terbiyesizlik göremiyorum eşimi korumuyorum.Zamanı gelince onun ismini de yazarım, belki tanıyan çıkar
Bazı kendini bilmez kadınlara karşı çok sinirliyim,kocam da suçlu ama kadının ismi en azından burda bilinsin
Son üç yıldır hiç aldatmadım dedi ama öncesinde yapmış
Kadın kendini bilsin bilmesin kocanıza tecavüz etmedi bu kadın hanımefendi kocanız isteye isteye defalarca başka kadınlarla sizi aldattıBazı kendini bilmez kadınlara karşı çok sinirliyim,kocam da suçlu ama kadının ismi en azından burda bilinsin
Kocam da suçlu değil kocam suçlu kadınlar da suçluBazı kendini bilmez kadınlara karşı çok sinirliyim,kocam da suçlu ama kadının ismi en azından burda bilinsin
Bu adam zaten sorunlu imiş ablacım ya.Şu dönemde anlayabildiğim eşim sorunlardan kaçmak için vicdanını rahatlatmak için aldatmayı seçmiş. Sorunlarımızdan biri de eşimin bana iftira atması bana güvenmemesi idi. Çok sosyal çevremde sürekli erkeklerle konuşan biri değilim ama eşim tarafında sürekli iftiraya uğradım. O namı baktın, bunu mu kestin,bu nu niye yaptın diyip herşeyin altında birşey arar. Ben niye bakayım başkalarına,seni seviyorum dedikçe inanmıyor du,güvenmiyordu.beni sürekli takip ediyordu kafasında kurup beni yargılıyor du.yatakta istekli olsam niye isteklisin,bugün istemiyorum erken kalkıcam desem neden istemiyorsun,derdi. Ben evde kendi dışardaysa aniden gelip ne yapıyorum diye bakardı.
Kocamın ismini niye istiyosun birlikte olduğu kadınlardan biri olabilir miyim diye mi merak ediyosunAaa ama biz kocanızın ismini de istiyoruz. Kadın gelip geçici kocanızın yaptığı bir değil iki değil. Bu gider ikidane gelir. Esas suçlu kocanız. Yaptığıniz da çok terbiyesizce. Eşinizi koruduğunuz için de derdiniz ne belli...
Ne kadar terbiyesizce konuşuyorsunuz? Ifsa eden sizsiniz tek tarafla olmaz dedik. Neyse siz aldatılmaya ve affetmeye devam.Kocamın ismini niye istiyosun birlikte olduğu kadınlardan biri olabilir miyim diye mi merak ediyosun
Kadını biriniz tanırsınız diye ismini vermedim ben kadının iş yerini biliyorum,ben kocamı deşifre etmek için de açmadım bu konuyu birlikte olduğu kadınları deşifre etmek için açtımKadın kendini bilsin bilmesin kocanıza tecavüz etmedi bu kadın hanımefendi kocanız isteye isteye defalarca başka kadınlarla sizi aldattı
Kocanıza sinirlenin kocanıza elin kadınlarından size ne biri gitmiş biri gelmiş çetelesini mi tutacaksınız kocanızın ne mal olduğu ortada, tüm kadınlar ahlak abidesi olsa geneleve gider kocanız sizin dert kadında kadın çok enteresansınız
Biz kadının adını merak etmiyoruz ki bize ne
Birimiz tanıyıp gidip saçını başını yolacağımızı mı umuyorsunuz
Kadının adını ifşa etmek için izin aldınız mı
Onun yerine kocanızın adını söyleyin de siz gururlu şerefli bir kadın dimdik bir anne olarak boşanacaksınızya başımızı yakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?