Aldatılma

Belliki psikolojiniz iyi değil yorum ve cevapların bir çoğunu okudum... Biraz üstünüze gelinmiş cevaben çirkin üsluplar kullanılmış bu hoş olmamış
Gelelim konuya
Eşiniz ne sebeple size gelip sizi aldattığını anlattı orası biraz garip ...acaba sizi kıskandırmak yada kızdırmak için abartmış olabilirmi?
Sanki gurunuzu kırmak ,özgüveninizi zedelemek, uyarı vermek için, anlatmış gibi geldi..
3 yıldır aldatmamasını söylemesi de ayrıca enteresan
Kadını tanıyorsunuz madem deşifre etmeye gerek yok gidin yüzleşin ..deşifre etmek size ve çocuklarınıza zarar verir psikolojik anlamda...rahatlamazsınız tam tersi huzurunuz kaçar tabi eğer varsa orası şu an muamma
Bakın eşinizi en iyi siz tanırsınız..ne yapıp ne yapmayacağını da siz bilirsiniz
Eğer mutluysanız boşanmayın.Ama boşanmayacaksanız da bazı şeyleri sorgulamayın artık ..inanın siz onun aldatmasını konu edip tartışmaya devam ettikçe eşiniz yüzsüzleşip dahada ileri gidecektir.bunun bir sonraki aşaması evi terkedip metresle ayrı bir hayat kurmak olur
Yani kısaca eğer boşanmayacaksanız bu konuları kapatın ve hiç açmayın eşize..unutun söylediklerini
Yada boşanıp gururunuzu kurtarın tercih sizin

valla evli bir erkekle birlikte olan dul bekar farketmez kadın bana göre ahlaksızdır amaaa en önemlisi evli olan erkek karısını aldatıyorsa daha büyük ahlaksızdır. dünyadaki hiç bir kadının benim evliliğime karşı sorumluluğu yok bana karşı sorumluluğu olan tek kişi eşim açıkcası böyle bir olayla karşılaşsam karşıdaki kadınla hiç muhattap olmam direk eşimi sepetlerim

Dul bir kadın evli olduğunu bildiği bir erkekle neden birlikte olmaya devam eder?Erkeğin eşinin hamile olduğunu bildiği halde
Evli bir adam hamile karısını bırakıp dul kadına neden gider? Karnında çocuğunu taşıdığın adam sana bunu yaparsa dul kadın ne etsin?

Kadını ifşa etmek istiyorum evli bir erkekle birlikteliğine devam ettiği için
Kocanı boşamadıkça bunu yapma. Kocanla evli kalacaksın, o bedel ödemeyecek, iki kişilik bir suçta tek taraf ceza alacak, bu adil değil.

Gerekirse kocamı da ifşa ederim. Bu niye kaygılandırdı sizi
Gerekirse mi? Allah'ım sana geliyorum. Şuna '' cesaretim olursa '' derseniz daha iyi olur. Adamdan korkunuza nefes alamayacak hale gelmişsiniz. Çocukları bırakma şartı koşuyor boşanırsanız, siz de yere bakıyorsunuz. Evlilik içinde böyle şey yaparsanız adamın işine yarar zaten, herşey alenileşir, artık bişey yaparken saklamasına çekinmesine lüzum kalmaz. Zaten sizin gözünüze sokmuş, artık herkesin gözüne sokar. Rahat rahat takılır, nasılsa kapının önüne koyup, nafaka ve tazminat alıp bedel ödeten yok. Nasılsa hala yemeğini yapıp donlarını yıkayan, sıkıntılı ailesinin nazını çeken biri var. Beyefendiye de sefasını sürmek düşüyor.

Yaptığımda bi terbiyesizlik göremiyorum eşimi korumuyorum.Zamanı gelince onun ismini de yazarım, belki tanıyan çıkar
Koruyorsun, kadının adı çıkacak, etiketlenecek, dışlanacak. Kocan da yemeğini yiyecek, duşunu alacak, yatağa yayılacak. Hâlbuki iki kişilik bir suçtu, hâlbuki en fazla bedel ödemesi gereken bunca yıl kahrını çektiğin, çocuklarını taşıdığın adamdı.

Ifsa etti zaten sonradan. Ben şikayet ettim de sildi yönetim isim ve soyismi. Banlandi sonra geldiğinde bana terbiyesizce bir şey yazdı.

Ifsa etti zaten sonradan. Ben şikayet ettim de sildi yönetim isim ve soyismi. Banlandi sonra geldiğinde bana terbiyesizce bir şey yazdı.
Ay töbe töbe, konu eskiymiş. Farketmedim. Bu kafayla daha çok aldatılır.

Kadının dul olması gereksiz bir ayrıntı.
Erkek eşi hamileyken neden bu işlere kalkışır? diye sormak istiyorum bende.
O kadın olmazsa bu kadın olur o olmazsa su olur.suçun çoğu erkektedir yeterki icinde olmasın adilik bir erkegin şeklinde eklemek istiyorum bende

Terbiyesizliğin lüzumu yok hanımefendi. Kazen bu sitenin yöneticisidir, ve kendisi erkektir. Gerilerde size sordu, kocanızı da ifşa edecek misiniz diye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Metrese ifşa, metrese aşağılama, fişleme, dışlama. Kocalara ütülü don, sıcak aş, kırmızı gecelik.

Ben kocayı boşayıp erkek olcam ya. Erkek olmak varmış, hele bu zamanda.

O kocan seni boşayacak eninde sonunda zaten, tam da öyle bir kadın için. O vakit yaptığının ne kadar lüzumsuz bir iş olduğunu anlayacaksın. Düşman koynunda, boş yere dışarda arama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…