- 26 Mart 2018
- 28.484
- 128.071
- 598
Ne kutsal bir amaçKadını biriniz tanırsınız diye ismini vermedim ben kadının iş yerini biliyorum,ben kocamı deşifre etmek için de açmadım bu konuyu birlikte olduğu kadınları deşifre etmek için açtım
Evli bir adam hamile karısını bırakıp dul kadına neden gider? Karnında çocuğunu taşıdığın adam sana bunu yaparsa dul kadın ne etsin?Dul bir kadın evli olduğunu bildiği bir erkekle neden birlikte olmaya devam eder?Erkeğin eşinin hamile olduğunu bildiği halde
Kocanı boşamadıkça bunu yapma. Kocanla evli kalacaksın, o bedel ödemeyecek, iki kişilik bir suçta tek taraf ceza alacak, bu adil değil.Kadını ifşa etmek istiyorum evli bir erkekle birlikteliğine devam ettiği için
Gerekirse mi? Allah'ım sana geliyorum. Şuna '' cesaretim olursa '' derseniz daha iyi olur. Adamdan korkunuza nefes alamayacak hale gelmişsiniz. Çocukları bırakma şartı koşuyor boşanırsanız, siz de yere bakıyorsunuz. Evlilik içinde böyle şey yaparsanız adamın işine yarar zaten, herşey alenileşir, artık bişey yaparken saklamasına çekinmesine lüzum kalmaz. Zaten sizin gözünüze sokmuş, artık herkesin gözüne sokar. Rahat rahat takılır, nasılsa kapının önüne koyup, nafaka ve tazminat alıp bedel ödeten yok. Nasılsa hala yemeğini yapıp donlarını yıkayan, sıkıntılı ailesinin nazını çeken biri var. Beyefendiye de sefasını sürmek düşüyor.Gerekirse kocamı da ifşa ederim. Bu niye kaygılandırdı sizi
Koruyorsun, kadının adı çıkacak, etiketlenecek, dışlanacak. Kocan da yemeğini yiyecek, duşunu alacak, yatağa yayılacak. Hâlbuki iki kişilik bir suçtu, hâlbuki en fazla bedel ödemesi gereken bunca yıl kahrını çektiğin, çocuklarını taşıdığın adamdı.Yaptığımda bi terbiyesizlik göremiyorum eşimi korumuyorum.Zamanı gelince onun ismini de yazarım, belki tanıyan çıkar
Ifsa etti zaten sonradan. Ben şikayet ettim de sildi yönetim isim ve soyismi. Banlandi sonra geldiğinde bana terbiyesizce bir şey yazdı.Gerekirse mi? Allah'ım sana geliyorum. Şuna '' cesaretim olursa '' derseniz daha iyi olur. Adamdan korkunuza nefes alamayacak hale gelmişsiniz. Çocukları bırakma şartı koşuyor boşanırsanız, siz de yere bakıyorsunuz. Evlilik içinde böyle şey yaparsanız adamın işine yarar zaten, herşey alenileşir, artık bişey yaparken saklamasına çekinmesine lüzum kalmaz. Zaten sizin gözünüze sokmuş, artık herkesin gözüne sokar. Rahat rahat takılır, nasılsa kapının önüne koyup, nafaka ve tazminat alıp bedel ödeten yok. Nasılsa hala yemeğini yapıp donlarını yıkayan, sıkıntılı ailesinin nazını çeken biri var. Beyefendiye de sefasını sürmek düşüyor.
Ay töbe töbe, konu eskiymiş. Farketmedim. Bu kafayla daha çok aldatılır.Ifsa etti zaten sonradan. Ben şikayet ettim de sildi yönetim isim ve soyismi. Banlandi sonra geldiğinde bana terbiyesizce bir şey yazdı.
O kadın olmazsa bu kadın olur o olmazsa su olur.suçun çoğu erkektedir yeterki icinde olmasın adilik bir erkegin şeklinde eklemek istiyorum bendeKadının dul olması gereksiz bir ayrıntı.
Erkek eşi hamileyken neden bu işlere kalkışır? diye sormak istiyorum bende.
Şahsi olarak kimseye terbiyesizlik yapmadım.Kocamı ifşa etmiyeceğim.Terbiyesizliğin lüzumu yok hanımefendi.Kazen bu sitenin yöneticisidir, ve kendisi erkektir. Gerilerde size sordu, kocanızı da ifşa edecek misiniz diye?
Kocan melek di mi, hep o kötü kadınlar ayarttı kocanı, vah zavallı adamçaaaz. Acınacak haldesiniz.Şahsi olarak kimseye terbiyesizlik yapmadım.Kocamı ifşa etmiyeceğim.
Konuyu niye saptırıyosunuz. Evet okadınlar kötü. Kocam sizi ilgilendirmezKocan melek di mi, hep o kötü kadınlar ayarttı kocanı, vah zavallı adamçaaaz. Acınacak haldesiniz.
Evet metreslik yapmasınlarMetrese ifşa, metrese aşağılama, fişleme, dışlama. Kocalara ütülü don, sıcak aş, kırmızı gecelik.
O kadınlar da sizi ilgilendirmez. Kocanızı boşamadan kimseyi ifşa mifşa yapamazsınız.Konuyu niye saptırıyosunuz. Evet okadınlar kötü. Kocam sizi ilgilendirmez
Kocan da onlara gitmesin. Kimseye de bu kadar kinlenmek zorunda kalmazsın.Evet metreslik yapmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?