Aldatılma

woznuraslan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2024
50
-6
8
22
herkese iyi geceler diliyorum öncelikle bir şey danışmak istiyorum eşimle yakın bir kız arkadaşı vardı ve bende tanıyordum samimi idik son zamanlarda bazı şeylerin ters gittiğini hissettim normalde eşimin telefonu karıştıran insan değilim ama dademin telefonuna bakarken o arkadaşı ile aralarında bişiler geçtiğini ve aldatıldığını öğrendim ve bir hafta sonra gizlice buradan ikisinin gideceğini kaçacaklarını öğrendim bana yardımcı olurmusunuz 26 aylık bebeğim var ve şuan 7 aylık hamileyim ne annem ne de babam var kimsem yok kalacak yerim yok şimdi evden çıkıp gitsem gidecek yerim yok bu yolda nasıl izlenim yapabilirim nolur yardımcı olun devlet yardımcı oluyor mu mesela

Yakın kız arkadaşıyla kaçacakmı doğru mu okudum cidden şok geçirdim sizi tahmin edemiyorum şuan gidecek kimsenizde yokmuş üstelik çok genç ve bebeğiniz var ne kadar karaktersiz bir eşiniz varmış mutlu olacağınımı zannediyor acaba kaçmadan bunları konuşmayı düşünüyormusunuz yüzüne vuracakmısınız yoksa gitmesinimi bekleyeceksiniz gerçekten çok üzüldüm sizin adınıza bu durumda ne yapılır bilemem

Nie çıkıp gideceksınız evden adam zaten kaçacakmış ekmegıne yağ sürersiniz sadece . Mesajlarını kendınıze gönderin mahkeme de lazım olur .nafaka ve manevi tazminat hakkınız için lazım olacak . Karşı tarafın numarası görünür olsun

Sabah da eşinizi alın karşınıza söyleyin böyle sizi perişan etmek yerine adam gibi boşanalım öyle defol git diyin çocuklarının sorumluluğunu alsın .

Bazı vakıflar falan kirayı ödüyor die biliorum faturaları da devlet karşılıyor çevremde var öyle ama daha ilerisi yok yardımların, yani evde oturup iki çocukla gecıneceğiniz kıvamda yardım zor buda süreç isteyen bi durum
144 ü arayıp öğrenebilirsin yardım alma haklarını

Direk devlete gidip sığınma talebi istiyorsanda 183 (sığınma evine gitmek istersenız alırlar ve asla kalıcı çözüm değil şuanki duzenıde kaybedebilirsiniz )
Eğer eşinin çocukları alıp kaçma gibi bir planı varsa polise , avukata durumu bildirmelisin .

Aldatması ayrı karaktersizlik hele kaçmaya karar vermesi bu ergenliktir. Ne yapacak bebekle seni ortada bırakıp yeni bir aşka yelken mi açacakmış. En son kaç yaşında kalmış acaba rezillik

Gerçekten doğru duydunuz bende çok karmaşık duygudayım yıkıldım

Kaldığım ev kayınvalidemin evi maalesef kimsenin yok gerçekten

Aldatması ayrı karaktersizlik hele kaçmaya karar vermesi bu ergenliktir. Ne yapacak bebekle seni ortada bırakıp yeni bir aşka yelken mi açacakmış. En son kaç yaşında kalmış acaba rezillik
Hiç beklemiyordum aldatacağını bunu yapacağını çok beklenmediğim yerimden vuruldum gerçekten bu gerçekten tam çocuksu

Kaldığım ev kayınvalidemin evi maalesef kimsenin yok gerçekten
Kayınvalideniz sizi çocuklarla pat die sokağa atar mı ? Yani eşinizle yüzleşmelisiniz , ben sana engel değilim tamam boşanalım ama evı düzeni kur bu çocukları böyle bırakıp gitme diyin ne tepki verir sizce yapar mı ?

Yapmaz
kesinlikle böyle bir şey yapmaz zaten borçları zar zor kapattık ev felan kurmaz kayınvalidem beni sokakta bırakmaz ama ne olursa olsun kendi evinin yerini hiç bir şey tutmuyor

Yapmaz

kesinlikle böyle bir şey yapmaz zaten borçları zar zor kapattık ev felan kurmaz kayınvalidem beni sokakta bırakmaz ama ne olursa olsun kendi evinin yerini hiç bir şey tutmuyor
Kayınvalide sizi sokakta bırakmazsa pat die evden çıkıp sığınma evıne gitmeyin .çünkü sığınma evlerinden pek hayır gören görmedim duymadım . kira olmayacaksa nafaka ve alacağınız tazminatla gecınebilme imkanı olabilir . muhtemelen ortada bırakmazsa kayınvalide de torunları ıcın destek verir belki . o çocukların hakkını devlet yazacak verecek size vazgecmeyın haklarınızdan sakın . Onla kaçan akılsız da size nafaka ödemekten geçinemeyince geri atacaktır başından o hıyarı .

kayınvalide çocuklara bakmaz mı çalışmanız için ?

Kayınvalidenizin evinden gitmeyin hatta çocuklara bakmasını rica edin bakarsa siz çalışın kendiniz gelirinizi sağlayın en kötü evden çalışırsınız pasta börek yaparsınız yada ne bileyim farklı şeyler yaparsınız ama ev çok önemli kira vermeyin bence kadın sığınma evlerine hiç güvenmeyin derim araştırın isterseniz

Kocanız normal biri değil ve zaten sizden boşanmak istiyor. Böyle de saçma bir bahane bulmuştu.

Ailem yok kimsem yok demeyin çünkü varlar ve istediğiniz zaman aile evine gidebiliyorsunuz. 19 yaşında kaç, 3 ay orada burada sığıntı gibi yaşa, eş ailesinin yanına git ve arka arkaya çocuk yap. Çocukları geçtim kayınvalidenin suçu ne? Oğlu evlenip kendi evini kuracağına +4 nüfus oluşuyor. Yaptım bir hata ama bu çocuğu biraz büyütüp bir işe gireyim, kreş yaşına kadar kayınvalidem bakar, çalışıp birikim yapar kendi evimize çıkarız diyeceğinize bir çocuk daha yapmışsınız. Bu saatten sonra ne yapılabilir ne söylenebilir? Mecbur oturup kadının nazını çekip işini gücünü yapacaksınız.

Hanımlar ne olur yardımcı olun bu gece bilet alınmış gideceklermiş çok zor durumdayım

Ne gibi yardım bekliyorsun ki kayınvalide kayınpeder yokmu onlara söyle ne bilim kocana Sor sen hayırdır iki çocukla beni ortada bırakiyosun de yani biz burdan naoabiliriz

Hanımlar ne olur yardımcı olun bu gece bilet alınmış gideceklermiş çok zor durumdayım
Yapabileceğin birsey yokki .bırak gitsin boşanma için kanıt olustur kendıne .kocanın numarası gözükecek şekilde msjlasmalar al gidecegının ekranngöruntusununal o kadınla resımlerı varsa onu al.kaynanandan da ayrılma .daha sucuk izlememiştim adam suan desen inkar eder üste cıkar belkı senı evden atar.elindekı tum deliklerine kaybedersin.

Annesine anlattım sabah uyanınca bırak dedi gitsin dedi biz sana bakarız dedi

Ya sevmeyen adamı bugun evde tutsan yarın tutamazsın .cocuklarına acımıyor ailesine acımıyor sana mı acıyacak.kimswsiz oldugunu biliyor kavga eser haklıyken haksız duruma dusurur senı.evden atar cocuklarıda vermez .sonra o kadınla keyfine bakar.bosver gitsin.zaten yokmuşki.sen cocoukları onların gelecegını dusun.zor birsey ama takmamaya caliş.

Annesine anlattım sabah uyanınca bırak dedi gitsin dedi biz sana bakarız dedi
Sizin derdiniz çocuklarımla ortada kalmayayım mı yoksa kocam elden gidiyor mu? Adam zaten sizi boşayacaktı söylemişti. Şaka mı yapıyor sandınız? Ben siz olsam kayınvalidenin bir dediğini ikiletmem her işini yaparım. Ayrıca ailenizle de görüşüyorsunuz gidip geliyorsunuz. Adamı bırakın da kendi derdinize düşün.

Kaçan kızların sonu hep aynı, kocalarından değer görmüyorlar sevilmiyorlar. Ya gözünüzü seveyim çocuk yapmayın yalvarırım. Bakın adamların umurunda bile değil çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…