Aldatılma

vantutirifor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2025
27
6
1
35
Merhaba hanımlar. Ben 2 sene önce aldatıldığımı öğrendim. Eşim bir kızla konuşmuş instagramdan iş buluşmaya gelmiş falan filan. Birlikte olmadığını söylüyor. Ben o dönem çocugum küçüktü ayrılmaktan korktum affettim. Sürekli tartışmaların ucu oraya bağlandı. Neyse bugün ki geldiğimiz konumda eşim beni sürekli manipüle ediyor,ona iyi davranmamın yolunu aldatma korkusuyla bulduğunu düşünüyor bence. Tam anlamıyla bana güven vermiyor. Birçok konuda değişti ama ben hala güvenemiyorum.
Biliyorum aslında bunun yolu ayrılmaktı ama o dönem affetmeyi seçtim. Korktum doğrusunu söylemek gerekirse. Son dönemlerde kendimi sürekli uzun konuşmalar yaparken buluyorum bak bana güven ver,aynı şeylerin tekrarı olmasın diye. O da anladı bence benim boşanmak istemediğimi önemsemiyor konuşmalarımı .
Sabah ciddi bir tartışma yaşadık. Güvenmediğimi söyledim. Ama zaten hep söylüyorum. Genel anlamda tehdit edip sonra da bir şey yapmıyorum bu döngüyü kırmak istiyorum benim artık bir şeyler de ciddi olduğumu anlamasını istiyorum

Önünüzde ki seneleri de heba ediceksiniz gibi duruyor

Söylenip söylenip adamı terk etmediğiniz için artık sözleriniz bir kulağından girip öbür kulağından çıkıyor adamın

Sadece daha dikkatli aldatacak bundan sonra sizi
Yakalanırsam karım yine kafa ütülemesin diyecek

Korkmamış ki hiç
Gidemeyeceğinizi ve ayrılmak istemediğinizi hissediyor

Ayrılmazsanız 60 yaşınıza geldiğinizde emeklerinizin boşanmayarak heba olduğunu düşüneceksiniz

İnanın bende bunu çok düşünüyorum. Korktuğun ne diyorum. Zaten herşeyle ben ilgileniyorum. Yokluğunda ne kaybedersin diyorum. İçime dönüp bakabildiğim zamanlarda emeklerimin boşa gitmesi gibi geliyor,başarısızlık gibi geliyor. Sanki herkes becermişte bi ben becerememişim evlilik işini

Affetmeseydin deyip devam eder üstüne de sizi suçlu çıkarır böyleleri
Henüz demedi ama der yani ben böyle devam edersem. İlk öğrendiğimde 3 gün evden göndermiştim. Keşke diyorum affedeceksem bile o zaman daha dirayetli davranıp uzun süre gelmesine izin vermeseydim.

Size mutluluklar dilerim bacım ne diyeyim ki size ..Çocuğunuza yazık değil mi? Sızı aldatan kişiyi affedersiniz daha çok ağlarsınız

Boşan diyemiyooozzzzsonra bu sitede kadınların yuvalarını yıkıyosunuz diyorlar günah keçisi oluyoruz (boşan) o yüzden size mantıklı gelen şey neyse onu yapın siz aslında içten içe biliyorsunuz yapmanız gerekeni doğru olanı(boşan) bir kez güven bittiyse o ilişkiden hayır gelmez ama tabi sizin ilişkideki sabrınız neleri tölere edebileceğiniz de önemli sonuçta bir kez affettim diyorsunuz ama sindirememişsiniz bu hep böyle gider tadı kaçmış bir ilişki düzelmez zor bir durum allah kolaylık versin.

Sinderemiyorsunuz affetmiyeceksiniz
Ondan sonra ömür boyu şüpheyle yaşayıp daha da mutsuz oluyorsunuz
İhanet affedilmez, madem affettiniz güvenmeyi deneyin
Evet güvenmeyi denerken işte iyice sapıttım. Aşırı kontrolcülük başladı. Kontrol edip bişey bulamayınca eski konuları açtım kavga etmek için kavga ettikçe iyice birbirimizden uzaklaştık

Gerçekten zor hayatımda yaşadığım en büyük acı diyebilirim neresinden tutsam toparlayamıyorum en çok kızdığım şey kendi gurursuzluğum seneler önce bana böyle bir şeyi Affeder misin deseler asla derdim kendime yediremiyorum nasıl affettim nasıl tekrar Bu evin içinde devam edebiliyorum diye Ama söylediğim gibi içimdeki o Korkma duygusu Beni çok engelliyor düşünüyorum En fazla ne olabilir diye o zaman İçim rahatlıyor bir şey olmayacakmış gibi geliyor Herkes nasıl hayatını idare ediyor tek boşanan sen değilsin diyorum ama iş ciddiye bindiğinde sanki kocaman dünyada tek başıma kalmışım gibi bir his geliyor

2 senedir düşündünüz mü peki ?
İki senedir mantıklı düşünmeye çalışıyorum 2 senede bir vukuatını görmedim yeniden Hatta çabasını da gördüm ama gerçekten Güven olayı öyle bir şey ki bir kere gittikten sonra gelmese çok zor oluyor. Şu an boşansam ortada bir sebep yokken boşanacakmışım gibi geliyor Konfor alanından çıkamıyorum sanırım inanın ne oluyor Ben de bilmiyorum

Boşanamayacaksanız kendinize odaklanın, sosyalleşin, işe girin, bakım yapın. Kendisini de bir ev arkadaşı gibi düşünün.
Kendinizi mutlu ettiğinizde, artık doymaya başladığınızda ondan boşanacak gücü de bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Dert etmeyin bu insanı kendinize, aynaya bakın ve ben daha iyi hislere layığım deyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…