Aldatılma

Yapacaginiz en iyi sey bosanmak artik bu evlilikten hayir gelmez.Nasilsa gidemeyeceginizi biliyor zaten tekrar aldatmistir yada aldatacaktir

3 gün mü?Bana göre zaten affedilmemesi gereken bir şey fakat madem affedecektiniz bari 3 gün tavır koymasaydınız.Siz de ondan ilgi,güven dilenmeyin kendi hayatınıza odaklanın.Bunun adı sevgi değil bağımlılık

Anlattiklariniz ne kadar kotu farkindasiniz. Asagilamak, cinsellikle cezalandirmak, kavga cikarmak... Aslinda kavga cikarmadan dingin olmak istiyorsunuz ama hakli bir sebeple iyi bir kavga etmeden de durulamiyorsunuz. Asil sorun bu. Bu durtusel durumunuzu kontrol etmeyi ogrenmeniz gerek. Kendinizle ilgili buraya yazdiginiz aciklikta anlatarak bir terapistle gorusseniz keske. Bosanma, aldatilma, evlilik sonraki konular aslinda.

O zaman telefonunu karıştırmayı bırakın, birşeyini duyuncada kafanızı çevirin.
Ayrılmayacaksanız irdelemeyin.

Eşiniz çok rahat heba etmiş o yılları. Siz şuan çabalayarak geleceğinizi de heba ediyorsunuz sadece. Üzücü bir durum ama maalesef kabullenmek zorundasın. Bu adamla ömür geçmez

Yeniden görüşmeyi düşünüyorum. Bu olayın sıkıntı olduğunun farkındayım.

Şaka yapıyor olmalısın.Boşanmazsan ömrün heba olacak.İlginç bir kafa yapısı

Kendınce haklı olabilirsiniz kadın olarakta sizi anlıyorum ama bi konu kapandıysa kapanmıştır tekrar başka konular üzerinden açmaya gerek yok bence. Aynısı benımde basımda var suan erkek arkadasım gecmısımde söylemediğim şeyi baskasının vasıtasıyla öğrendi konusldu barısıldı ama en ufak tartısmada tekrar sana guvenmıyorum gibisinden seyler söylüyor. Sizin öyle yapmanız zaten bosanmıyor olarak görülüyor erkekler zaten pislik bide ekstra çaba gördüğü yerde iyice arsızlaşıyor

Aynı konuyu okudum sanki daha önce de adam ciddi olduğunu nasıl anlasın ciddi değilsin ki ? Güvenip güvenmemeni muhtemelen sadece söylenme diye dert ediyordur yoksa güvensen de evdesin güvenmesen de evdesin adamın kaybedeceği bir şey yok

Valla kafan güzel güle güle kullan senelerin böyle daha eziyetli heba oluyor ama farkında değilsin ama bir şey takdir ettim helal olsun sana gurursuz murursuz en azından yok çocuğum var şu ık mık diyip kendini de bizi de kandırmıyosun sağol boşa vaktimizi alıp sinir bozmuyosun en azından

Bence eşiniz de boşanmak istiyor ama o da korkuyor. Çocuklarını kaybetmekten, maddi zorluk, konfor alanının kaybolması( çay, çorba, çamaşır, bulaşık ve ev işleri).
Kafasına göre ve ona iyi gelen birini bulursa çocuklar büyüdüğünde ( büyümede de bunu göze aldığı ilk anda) şutlar sizi haberiniz olsun. Kadın da cesaret verebilir. Beraber galledetiz üstesinden geliriz vb.
İse girin iyi kötü. Veya bir meslek edinin. Pet kuaförlügu, tırnak yapma,makyaj vb.

Nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz ? Sizi aldatan biriyle nasıl mutlu kalacağınızı mi söylesin insanlar ?
Bu size normal geliyor mu ? Adamı mı tutalım bi daha yanlış yapmasın diye.
Kendi değerinizi bilmiyorsunuz.

Yılları heba etmek lafı çok saçma geliyor bana. Yıllarım çöp oldu falan. Öyle bir şey yok. Hayat böyle bir şey. Herşey başlar ve biter. Bir evlilik bitti diye geçen yıllar çöp de olmaz size de bişey olmaz. Hayatınızın o dönemi biter sadece ve başka bir dönemi başlar. Bu herşey için geçerli. Bir işe girince 5 sene çalışıp çıkınca ne yapıyoruz? Hayata devam ediyoruz yıllarım çöp oldu demiyoruz. Herşey tecrübe şu hayatta. Sizin de bu evlilikten edindiğiniz bazı tecrubeler olmalı. Kendinizle ilgili sıkıntılar var. Özgüvensizlik vs gibi. Bunları çözmeniz gerektiğini öğrendiniz. Hiç çalıştınız mı bilmiyorum. Belki de bu sebepten kendinize güvenmiyorsunuz. Bence terapiste gidin ve işe girin zaten sonra korkmazsiniz. Başka bir çözüm yolu göremedim.

Evet güvenmeyi denerken işte iyice sapıttım. Aşırı kontrolcülük başladı. Kontrol edip bişey bulamayınca eski konuları açtım kavga etmek için kavga ettikçe iyice birbirimizden uzaklaştık
şüphe düştü bi kere oda insanın içini delip geçiyor hep böyle devam edecek değişmez daha güven tek kullanımlık

Ayrılmak istemiyorsanız neden bu kadar yüz göz oluyorsunuz, konuyu birdaha acmayinnmadem. Böyle arsizlasmis sadece kocanız.

Evet güvenmeyi denerken işte iyice sapıttım. Aşırı kontrolcülük başladı. Kontrol edip bişey bulamayınca eski konuları açtım kavga etmek için kavga ettikçe iyice birbirimizden uzaklaştık
Kendinize hakaret ediyorsunuz fakat aldatan o. Dediğiniz gibi ciddi şekilde manipüle ediyor sizi.
Sanki siz boşu boşuna mı kavga ediyorsunuz boşu boşuna mı kontrolcüsünüz
Buraya yazmanız da bi adım iyi düşünün.

Ben size çok üzüldüm , nedenini bilmiyorum ama gerçekten çok üzüldüm. Normalde aldatılan kadınların derhal boşanması taraftarıyım ama siz çok çaresiz görünüyorsunuz , Allah yardımcınız olsun ...

`