• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma

Gerçekten zor hayatımda yaşadığım en büyük acı diyebilirim neresinden tutsam toparlayamıyorum en çok kızdığım şey kendi gurursuzluğum seneler önce bana böyle bir şeyi Affeder misin deseler asla derdim kendime yediremiyorum nasıl affettim nasıl tekrar Bu evin içinde devam edebiliyorum diye Ama söylediğim gibi içimdeki o Korkma duygusu Beni çok engelliyor düşünüyorum En fazla ne olabilir diye o zaman İçim rahatlıyor bir şey olmayacakmış gibi geliyor Herkes nasıl hayatını idare ediyor tek boşanan sen değilsin diyorum ama iş ciddiye bindiğinde sanki kocaman dünyada tek başıma kalmışım gibi bir his geliyor
Bişey diymmi ben 10 sene süren bir mücadeleden sonra boşandım eski eşim takıntılı ciddi hasta bir insandı ama ona rağmen boşanmak çok ürkütücü geliyordu,toplum baskısı cidden büyük bir sebep ama aslında öyle birşey yok biz izin verdiğimiz sürece laflar sözler bizi yaralar sonuçta eğitimsiz cahil insan dolu etraf ve en önemlisi bunu şanssız olan çoğu kadın bilirki ailenizin evi evlendikten sonra sizi yabancı olarak görüyor o sıcaklık yok oluyor 40 yıllık aileniz el gibi davranıyor bu işte bir kadını en çok korkutan sebep,ben ailemin evine kendi memleketime dönmedim çocuğumun düzeninide bozmadım ama şunu söylim annem annnem değil gibi babam sanki o adam değil gibi ve bunu hissettiriyorlarda o yüzden güçlü olmanız lazım değersiz hissettiğiniz bir yerden daha değersiz hissedeceğiniz bir yere gitmektense planlı olun düzeninizi kurun ve boşanın sonra kaldığınız yerden yeni bir hayata başlayın,ben boşandıktan sonra hiç olamdığım kadar rahatlamış hissettim kendimi çünki şunu biliyorum o adamın beni mutsuz etmeye hakkı yok ve ben buna daha fazla izin vermedim bu benim kendimi kendi gücümü eger istersem kendi hayatımı ailem yada destekçi bir erekek olmadan kendim kontrol edebiliyorum,kendinizi tek başınıza güçlü olmaya şartlandırın bu hayatınız boyunca her başınız sıkıştığında size yarar sağlayacak.

Boşanamayacaksanız kendinize odaklanın, sosyalleşin, işe girin, bakım yapın. Kendisini de bir ev arkadaşı gibi düşünün.
Kendinizi mutlu ettiğinizde, artık doymaya başladığınızda ondan boşanacak gücü de bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Dert etmeyin bu insanı kendinize, aynaya bakın ve ben daha iyi hislere layığım deyin lütfen.
Aslında ilk dönem affetmemin sebebi kendimde çok suç bulduğum zamanlar olmuştu evlendiğimizin ilk zamanları eşime çok kırıcı ve aşağılayıcı davranmıştım sürekli kavgacı bir yapım vardı terapi görüyordum ,Ama ani patlamalarım da çok oluyordu. Ben bunu fark ettiğimde iş işten geçmişti. Eşimin beni aldattığını öğrendim zaten kendim böyle bir suçluluk içinde olduğum için affetmem gerekiyormuş gibi geldi . Sonrasında Ben suçluluk psikolojisine girdikçe işler iyice Sarpa sardı haklısınız kendimle ilgilenmem gerektiğini biliyorum ama bu fevri yapın Beni çok aşağı çekiyor hiçbir şeyi içimde tutamıyorum kızdığım anda söylüyorum Kendimi suçlu hissediyorsam söylüyorum Bir dur bir düşün Bir gözlemle olayı hiç yok bende

Bişey diymmi ben 10 sene süren bir mücadeleden sonra boşandım eski eşim takıntılı ciddi hasta bir insandı ama ona rağmen boşanmak çok ürkütücü geliyordu,toplum baskısı cidden büyük bir sebep ama aslında öyle birşey yok biz izin verdiğimiz sürece laflar sözler bizi yaralar sonuçta eğitimsiz cahil insan dolu etraf ve en önemlisi bunu şanssız olan çoğu kadın bilirki ailenizin evi evlendikten sonra sizi yabancı olarak görüyor o sıcaklık yok oluyor 40 yıllık aileniz el gibi davranıyor bu işte bir kadını en çok korkutan sebep,ben ailemin evine kendi memleketime dönmedim çocuğumun düzeninide bozmadım ama şunu söylim annem annnem değil gibi babam sanki o adam değil gibi ve bunu hissettiriyorlarda o yüzden güçlü olmanız lazım değersiz hissettiğiniz bir yerden daha değersiz hissedeceğiniz bir yere gitmektense planlı olun düzeninizi kurun ve boşanın sonra kaldığınız yerden yeni bir hayata başlayın,ben boşandıktan sonra hiç olamdığım kadar rahatlamış hissettim kendimi çünki şunu biliyorum o adamın beni mutsuz etmeye hakkı yok ve ben buna daha fazla izin vermedim bu benim kendimi kendi gücümü eger istersem kendi hayatımı ailem yada destekçi bir erekek olmadan kendim kontrol edebiliyorum,kendinizi tek başınıza güçlü olmaya şartlandırın bu hayatınız boyunca her başınız sıkıştığında size yarar sağlayacak.
Işte siz size eziyet eden bir adamdan kurtulmak için çabalamışsınız gerçekten Dışarıdan bakıldığında Eşim bana çok iyi davranıyor bu aldattığı dönemlerde de böyleydi Tek fark şu ki Eskiden ben çok aşağılıyordum cinsellikle cezalandırıyordum devamlı problem çıkarıyordum Ama bu aldatma olayından sonra kör ölür badem gözlü olur misali eşime karşı düşüncelerim çok değişti kaybetme korkusu çok sardı Bu da beni iyice onun üstüne gitmeye gitti ben üstüne gittikçe o kaçtı diyorum ya Saçma sapan bir döngünün içine girdik

Aslında ilk dönem affetmemin sebebi kendimde çok suç bulduğum zamanlar olmuştu evlendiğimizin ilk zamanları eşime çok kırıcı ve aşağılayıcı davranmıştım sürekli kavgacı bir yapım vardı terapi görüyordum ,Ama ani patlamalarım da çok oluyordu. Ben bunu fark ettiğimde iş işten geçmişti. Eşimin beni aldattığını öğrendim zaten kendim böyle bir suçluluk içinde olduğum için affetmem gerekiyormuş gibi geldi . Sonrasında Ben suçluluk psikolojisine girdikçe işler iyice Sarpa sardı haklısınız kendimle ilgilenmem gerektiğini biliyorum ama bu fevri yapın Beni çok aşağı çekiyor hiçbir şeyi içimde tutamıyorum kızdığım anda söylüyorum Kendimi suçlu hissediyorsam söylüyorum Bir dur bir düşün Bir gözlemle olayı hiç yok bende
En azından farkındalığınız var. Kendinizi bu kadar dibe çekmeyin, suçlamayın da. Aldatmayı hafifletip sebebini de kendinizde aramayın.

En azından farkındalığınız var. Kendinizi bu kadar dibe çekmeyin, suçlamayın da. Aldatmayı hafifletip sebebini de kendinizde aramayın.
Hayır kesinlikle hafifletmeye çalışmıyorum Hatta söylüyorum hep sebebini olursa olsun bunu yapmamalıydı gerekirse boşanmalıydı ama dönüp baktığımda ben de gerçekten hiçbir insanın kabul etmeyeceği şeyler yaptım bilmiyorum Keşke de aldatmadan o haldeyken bitseydi. Kendime nasıl toparlayacağımı da bilmiyorum bir yerden başlamak istiyorum ama Kafamın içinde 1000 tane açık sekme var sanki

Boşan, terapiye git ,işe gir
Bunların sıralamasını nasıl ayarlarsınız bilmiyorum ama başka yolu yok
Kendinize mi hiç güvenmiyorsunuz, çok mu değersizlik hissiniz yüksek, kimse mi sizi sevmiyor, aileniz mi korkunç ,beceriksiz misiniz ?nedir sizi bu kadar tutan korku ?
Bir işe başlamadan zaten önünüzü göremezsiniz ki
Heba olan yıllara her sene yenisi ekleniyor. yaptığınız hayat tüketmek. üç ömrünüz var herhalde

Eşinde hem suçlu hem güçlü yani suçlusun bir hata yapmışsın bari sus üste çıkma kaybetmek istemeyen böyle davranır sende bahsini etmemelisin madem affettin.Eşin hala aynı durumdaysa bir çabası yoksa yerinde durmanın anlamıda yok

İki senedir mantıklı düşünmeye çalışıyorum 2 senede bir vukuatını görmedim yeniden Hatta çabasını da gördüm ama gerçekten Güven olayı öyle bir şey ki bir kere gittikten sonra gelmese çok zor oluyor. Şu an boşansam ortada bir sebep yokken boşanacakmışım gibi geliyor Konfor alanından çıkamıyorum sanırım inanın ne oluyor Ben de bilmiyorum
İçin için kendınızı yiyip bitireceksınız o konfor alanıbozdan çıkmazsanız , bütün bunlar bi yerden sonra bedenınızden hastalık olarak çıkacak ruh sağlığınız bozulacak geçen giden zamana da yazık olacak

Boşan, terapiye git ,işe gir
Bunların sıralamasını nasıl ayarlarsınız bilmiyorum ama başka yolu yok
Kendinize mi hiç güvenmiyorsunuz, çok mu değersizlik hissiniz yüksek, kimse mi sizi sevmiyor, aileniz mi korkunç ,beceriksiz misiniz ?nedir sizi bu kadar tutan korku ?
Bir işe başlamadan zaten önünüzü göremezsiniz ki
Heba olan yıllara her sene yenisi ekleniyor. yaptığınız hayat tüketmek. üç ömrünüz var herhalde
Kendime olan güvenim zaten çok azdı bu aldatma olayı ile beraber tamamen bitti diyebilirim Aslında etrafımda beni seven insanlar var ailem var bir şeyler de beceriyorum kendimce sadece Bekarken çok huzursuz bir hayat yaşadım boşanıp oraya geri dönmekten korkuyorum eşim bu aldatma olayları olana kadar hep etrafımda pervaneydi Bu ilgiyi başka birine göstermesinden korkuyorum bunu kaldıramamaktan korkuyorum ayrıldıktan sonra çocuklarına unutup daha az görmek istemesinden korkuyorum çocukların ileride idare etseydin de babamızla büyüseydik demesinden korkuyorum birden fazla şey var

Eşinde hem suçlu hem güçlü yani suçlusun bir hata yapmışsın bari sus üste çıkma kaybetmek istemeyen böyle davranır sende bahsini etmemelisin madem affettin.Eşin hala aynı durumdaysa bir çabası yoksa yerinde durmanın anlamıda yok
O aslında aynı değil benim güvensizlik anılarımda bir şeyler yapmaya çalışıyor Evde bilgisayardan WhatsApp'ını Açık bırakıyor Ne istersen o şekilde güvenini sağlamaya hazırım diyor ama bu aldatılma konusundan bağımsız olarak benim içimde bir dürtü var ki huzursuzluk çıkmadan rahat etmiyorum Sanki o büyük kavgayı yaşamayınca o sakinlik anı gelmiyor ayda bir 3 haftada bir böyle bir döngü oluyor büyük bir kavga çıkarma isteği aldatmakla da elime koz geçti buradan yürüyorum ve önü alınmaz bir kavga ediyoruz işin sonunda boşanmalar terk etmeler havada uçuyor ama sonrasında Hiçbir şey yapmıyorum Aslında o anda bile biliyorum ki boşanmak için değil o kavgayı çıkarmak için yapıyorum

O aslında aynı değil benim güvensizlik anılarımda bir şeyler yapmaya çalışıyor Evde bilgisayardan WhatsApp'ını Açık bırakıyor Ne istersen o şekilde güvenini sağlamaya hazırım diyor ama bu aldatılma konusundan bağımsız olarak benim içimde bir dürtü var ki huzursuzluk çıkmadan rahat etmiyorum Sanki o büyük kavgayı yaşamayınca o sakinlik anı gelmiyor ayda bir 3 haftada bir böyle bir döngü oluyor büyük bir kavga çıkarma isteği aldatmakla da elime koz geçti buradan yürüyorum ve önü alınmaz bir kavga ediyoruz işin sonunda boşanmalar terk etmeler havada uçuyor ama sonrasında Hiçbir şey yapmıyorum Aslında o anda bile biliyorum ki boşanmak için değil o kavgayı çıkarmak için yapıyorum
Herkes hata yapabilir gereken o konuda çabayıda göstermiş daha ne yapsın,affetmişsin.Biraz zamana bırak sonuçta hala görüşmüyorlar eminsin.İsterse ayrılır ona giderdi öyle düşün sinirlenmenim tekrar geçmişi düşünmenin anlamı yok mutlu olmaya bak eşin neden bunu yaptı neden sendne uzaklaştı aldatmayı savunduğuödan değil ama neden böyle bir hata yaptı aldatılmanında bir açıklaması yok ama özgüvensiz miydi hani birşeyler sebep olur ya yoksa sizi seviyor hala bırakmış ve sizi kaybetmekten korkuyorsa seviyor.

Herkes hata yapabilir gereken o konuda çabayıda göstermiş daha ne yapsın,affetmişsin.Biraz zamana bırak sonuçta hala görüşmüyorlar eminsin.İsterse ayrılır ona giderdi öyle düşün sinirlenmenim tekrar geçmişi düşünmenin anlamı yok mutlu olmaya bak eşin neden bunu yaptı neden sendne uzaklaştı aldatmayı savunduğuödan değil ama neden böyle bir hata yaptı aldatılmanında bir açıklaması yok ama özgüvensiz miydi hani birşeyler sebep olur ya yoksa sizi seviyor hala bırakmış ve sizi kaybetmekten korkuyorsa seviyor.
Zaten beni bu çok yıpratıyor aldatma olayından önce adama Kafadaki köpek gibi davranıyordum öncesinde benim için yaptığı hiçbir şeyi görmedim inanın sadece önlüğü suçluluk hissi çok zorluyor Onun dışında boşasaydı diyorum madem ben de böyle kötü davranıyorum böyle bir kaçoş yolu arayana kadar sonra da diyorum ki ama çocuk vardı boşanmak istemedi Demek ki falan filan bir sürü düşünce kafamda

Işe girmek için uğraşıyorum kendimi bir alan daha geliştiriyorum çocuğum da biraz daha büyüdü Ama ben genel anlamda ondan ayrılmak istemiyorum Evet çok gurursuzca farkındayım ama sanki senelerimi heba etmek gibi geliyor
O zaman uzun konusmalarla ne adamın kafasını şişirin ne de kendinizi yorun.
Ayrılmayacaksanız ayrılacağım diye ortaya atılıp durmayın
Kocanız nasıl olsa hiç bişey yapamaz diye tekrar aldatmaya bari yüz bulmasın

O zaman uzun konusmalarla ne adamın kafasını şişirin ne de kendinizi yorun.
Ayrılmayacaksanız ayrılacağım diye ortaya atılıp durmayın
Kocanız nasıl olsa hiç bişey yapamaz diye tekrar aldatmaya bari yüz bulmasın
O yüzden kendime kızıyorum ya zaten yapmayacağım şeyleri yapacakmış gibi sürekli öne sürüp durdum şimdi yapacaksan bile inanmıyor

Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Siz deveyi güdememiş ama diyardan da gidememişsiniz. Sıkışıp kalmışsınız. Uzadıkça uzamış sakız gibi. En kötü durum bu olsa gerek. Bir karar vermeniz gerekiyor.

Merhaba hanımlar. Ben 2 sene önce aldatıldığımı öğrendim. Eşim bir kızla konuşmuş instagramdan iş buluşmaya gelmiş falan filan. Birlikte olmadığını söylüyor. Ben o dönem çocugum küçüktü ayrılmaktan korktum affettim. Sürekli tartışmaların ucu oraya bağlandı. Neyse bugün ki geldiğimiz konumda eşim beni sürekli manipüle ediyor,ona iyi davranmamın yolunu aldatma korkusuyla bulduğunu düşünüyor bence. Tam anlamıyla bana güven vermiyor. Birçok konuda değişti ama ben hala güvenemiyorum.
Biliyorum aslında bunun yolu ayrılmaktı ama o dönem affetmeyi seçtim. Korktum doğrusunu söylemek gerekirse. Son dönemlerde kendimi sürekli uzun konuşmalar yaparken buluyorum bak bana güven ver,aynı şeylerin tekrarı olmasın diye. O da anladı bence benim boşanmak istemediğimi önemsemiyor konuşmalarımı .
Sabah ciddi bir tartışma yaşadık. Güvenmediğimi söyledim. Ama zaten hep söylüyorum. Genel anlamda tehdit edip sonra da bir şey yapmıyorum bu döngüyü kırmak istiyorum benim artık bir şeyler de ciddi olduğumu anlamasını istiyorum
Siz öğrendiğinizde ne yaptınız?Yani sizi döndürmek için ne kadar uğraştı?Ciddi olduğumu anlasın diyorsunuz ama ciddi değilsiniz biz de anladık buradan.Nasıl anlasın

Siz öğrendiğinizde ne yaptınız?Yani sizi döndürmek için ne kadar uğraştı?Ciddi olduğumu anlasın diyorsunuz ama ciddi değilsiniz biz de anladık buradan.Nasıl anlasın
Evden gönderdim. 3 gün sonra konuşmak istedi affettim. Haklısınız. Ciddi davranmak istiyorum. Ama şöyle bişey var mesela bir olay oluyor tavır koyuyorum ben konuşmadıkça o da konuşmuyor. Artık bana gına geliyor ben konuşuyorum ama kavgayla. Kavga ettikçe iyice mesafe koyuyor. O mesafe koydukça ben tetiklenip iyice saldırganlaşıyorum. Döngüyü nasıl kıracağımı bilmiyorum

Back
X