• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılma

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
ben değilde yakın bir arkadaşım aldatılıyor.. eşimle çift olarak tanıyoruz ikisini. hatta kıskanmayan erkek diye konu açmıştım onlar hakkında. dün erkeğin kız dükkanda yokken kızı her seferinde başka kişilerle aldattığını öğrendim. biri söylemedi.. ama yanlışlıkla facebookkundaki mesajları gördüm :(
bahsettiğim gibi daha önce, kızı hiç kıskanmıyordu kızda ben şanslıyım düşüncesinde. kızı sürekli sen git eğlen diye gönderiyor beraber kaldıkları dükkandan.. o sırada işte başka kızları çağırıyormuş dükkana.. kız bana daha önce cinsel olarak çok aktif olmadıklarını bahsetmişti sohpet arasında sebep bu mu bilmem ama ben bunu kızın bilmesini istiyorum ne yapmalıyım yüzüne söyliyemem asla.. eşim çok kızar.

sahte bi face açtım kıza burdan mesaj atarak mı söylesem .. ben olduğum ortaya çıkar mı

Neden insanlarin iliskilerine mudahele ediyosunuz? Adamin facebook mesajlarini okudugunuz ortaya cikarsa ozel hayata tecavuzden basiniz belaya girer. Bu ciftle ilgili niye topicler aciyosunuz anlamadim ama basinizi belaya sokmadan peslerini birakmaniz menfaatinize olur

kız yakın arkadaşım kendini benim yerime koy. ayrıca telefonunu falan almadım kimsenin bakmak için masada açık bırakmış o zaman gördüm.. 1-2 aydırda arkadaşıma sürekli yalnız kalmak istediğini ima ediyordu.. evlencekler güya kızı oyalamaktan başka bişey yapmıyor.. kızda o kadar güveniyor ki.. hissettiğim gördüğüm şeylere gözmü yumayım :(

ben değilde yakın bir arkadaşım aldatılıyor.. eşimle çift olarak tanıyoruz ikisini. hatta kıskanmayan erkek diye konu açmıştım onlar hakkında. dün erkeğin kız dükkanda yokken kızı her seferinde başka kişilerle aldattığını öğrendim. biri söylemedi.. ama yanlışlıkla facebookkundaki mesajları gördüm :KK43:
bahsettiğim gibi daha önce, kızı hiç kıskanmıyordu kızda ben şanslıyım düşüncesinde. kızı sürekli sen git eğlen diye gönderiyor beraber kaldıkları dükkandan.. o sırada işte başka kızları çağırıyormuş dükkana.. kız bana daha önce cinsel olarak çok aktif olmadıklarını bahsetmişti sohpet arasında sebep bu mu bilmem ama ben bunu kızın bilmesini istiyorum ne yapmalıyım yüzüne söyliyemem asla.. eşim çok kızar.
Eşiniz neden kızsın ki? Ayrıca arkadaşınız size inanır mı? Ya yalan söylüyorsun dese? Yanlış görmüşsündür dese?

kız yakın arkadaşım kendini benim yerime koy. ayrıca telefonunu falan almadım kimsenin bakmak için masada açık bırakmış o zaman gördüm.. 1-2 aydırda arkadaşıma sürekli yalnız kalmak istediğini ima ediyordu.. evlencekler güya kızı oyalamaktan başka bişey yapmıyor.. kızda o kadar güveniyor ki.. hissettiğim gördüğüm şeylere gözmü yumayım :KK43:
Karışma bence görmedin duymadın bilmiyorsun. Kötü olan sen olursun kocanla aranın bozulduğuyla da kalırsın

kız yakın arkadasın mı? bu çift eşinin görüşmesinden rahatsız oldugun kız için de bir dünya laf saydığın arkadaş mı?

kız yakın arkadaşım kendini benim yerime koy. ayrıca telefonunu falan almadım kimsenin bakmak için masada açık bırakmış o zaman gördüm.. 1-2 aydırda arkadaşıma sürekli yalnız kalmak istediğini ima ediyordu.. evlencekler güya kızı oyalamaktan başka bişey yapmıyor.. kızda o kadar güveniyor ki.. hissettiğim gördüğüm şeylere gözmü yumayım :KK43:

Aldatiyosun desen kiz ayrilcak mi sence? Adamla yatiyo kalkiyo. Sadece mutsuz edeceksin onu. Bunu neden yapmak istiyosun? Neden yakin arkadasini uzmek istiyosun?

Masada acik da kalsa bir insanin ozel mesajlarini okuman suctur, basin belaya girer

Masanın üstünde açık duran Facebook hesabındaki mesajları özel olarak gidip okumadıysanız nasıl okuyabildiniz?

kız yakın arkadasın mı? bu çift eşinin görüşmesinden rahatsız oldugun kız için de bir dünya laf saydığın arkadaş mı?
evet aynen öyle.. adamdan kurtarmaya çalışıyorum eşimi..yaşantıları biraz rahat diye..biz kısmen çözdük sıkıntımızı. ama kızcağız çok güveniyo yazık ya.. inan evlencez diye oyalıyıp duruyor.. bide bu kızı her dükkandan gönderdiğinde olmuş. kıza diyor sen bugece annenlere gitsene , ablana gitsene.. ya nebilim tamam karışmayayım ama yazık ya resmen kızı salak yerine koyuyor.. nebilim vicdan yaptım işte

evet aynen öyle.. adamdan kurtarmaya çalışıyorum eşimi..yaşantıları biraz rahat diye..biz kısmen çözdük sıkıntımızı. ama kızcağız çok güveniyo yazık ya.. inan evlencez diye oyalıyıp duruyor.. bide bu kızı her dükkandan gönderdiğinde olmuş. kıza diyor sen bugece annenlere gitsene , ablana gitsene.. ya nebilim tamam karışmayayım ama yazık ya resmen kızı salak yerine koyuyor.. nebilim vicdan yaptım işte
Kiz hakkinda eski konunda yazdiklarini okuyunca vicdan yapacagini dusunmek zor. Senin derdin onlarin iliskisi bitsin cift olarak gorusmeyin o yani. Ama yuva yikanin yuvasi olmaz. Fesatlik yapmak cesaret ister o yuzden.

Aldatiyosun desen kiz ayrilcak mi sence? Adamla yatiyo kalkiyo. Sadece mutsuz edeceksin onu. Bunu neden yapmak istiyosun? Neden yakin arkadasini uzmek istiyosun?

Masada acik da kalsa bir insanin ozel mesajlarini okuman suctur, basin belaya girer
kendini benim yerime koy gözüm kaydı işte.. tamam üzmek istemiyorum ama kız bi yalanın içindemi yaşasın.. allah korusun senin başına gelse bilmek istermiydin yada sana söylenmesini

Kiz hakkinda eski konunda yazdiklarini okuyunca vicdan yapacagini dusunmek zor. Senin derdin onlarin iliskisi bitsin cift olarak gorusmeyin o yani. Ama yuva yikanin yuvasi olmaz. Fesatlik yapmak cesaret ister o yuzden.
yok kesinlikle öyle değil.. yani ayrılsalarda eşim o çocukla görüşür..kesinlikle öyle değil samimiyetime güvenin konu başka yere kaymasın. özellikle o çift olduğunu yazdım hatta çünkü öncesini bilin istedim fikir danışıyorum size. içimde fesatlık yok asla sadece üzüldüm zaten bunun gibi olayları hissetiğim için görüşmek istemedim

kendini benim yerime koy gözüm kaydı işte.. tamam üzmek istemiyorum ama kız bi yalanın içindemi yaşasın.. allah korusun senin başına gelse bilmek istermiydin yada sana söylenmesini
Ben kimsenin iliskisini bozmak icin ugrasmam. Aksine gizlerim yani birak afise etmeyi. Ayrica yaptigin tck ya gore suc. Gozum kaydisi yok o isin

dün akşam kızı istb göndermiş. bizim haberimiz yoktu gittik arkadaşlarla bizim yanımızda masada gece için bi kadınla yazışmış.teli karşımdaydı yan yatırdı teli şak diye gözümün önünde mesajlar.. bide diyoki akşama bi arkadaş gelicek dükkana falan filan..

ben adamın nişanlısına ( kendisi benimde arkadaşım ) ufaktan o gece çemkirdim. boşanmak üzereyiz elinize vericem boşanma kağıdını anlarsınız o zaman dedim. yeter yüz vermeyin olur olmaz çağırmayın benim eşimde irade yok geliyo her arandığında dedim. biz evliyiz çocuğumuz var bizi flört eden çift olarak görmeyin dedim.

yukarıdaki cümleleri kurdum geçen konuda.. bi dünya laf dediğin bunlar mı..

Back
X