aldatılma

özgüven eksikliğinden
ego tatmin etmek için
kendinden daha zayıf birini bulmuşsa ve sen ona fazla isen...vs diye gider bu sorunun cvbı

bende aldatıldım hemde benden yaşca büyük ve çirkin bir kadınla . neden oluyo hala anlam veremiyorum. piskolojik anlamda çökmüş durumdayım

Neden aldatır sorusunun bence tek bir cevabı yok
Bu kişinin nefsiyle/gözünün açlığı ile alakalı da olabilir; kisinin basta kendine sonra da birlikte olduğu kisiye saygısı olmadığından da, özgüveni düşük ezik biri olduğu icin egosunu tatmin etme ihtiyaci hissetmesinden de olabilir yani sebep.cok
genel olarak özsaygı eksikliğinden diye düşünüyorum

ben çalışıyorum 3,250 maas alıyorum eşimin borcun ödüyorum malesef elimden bişey gelmiyor

Neden elinizden bir şey gelmiyor. Önce eşinizin borcunu ödemeyi bırakın. Başkası ile yatıp kalkmayı bilen adam borcunu da ödesin. Sonra da boşanmanız için önünüzdeki engel nedir?

çocuğum sonra ailem . defalarca kaçtım ayırı eve çıktım . ailemin yanına sığındım ama her defasında yine geri dönmek zorunda kaldım. elimde yazışmaları var bide düşünün yani delillerim bile var

Aldatılmak... Direkt size yapılan bir hainlik. Ben olsam bir daha güvenemezdim. Hala sabrınızı koruyabiliyorsunuz sanırım siz

ailemi tehdit etti boşanamaz diye ailem korktu . çoğuğumuda vermez zaten diye. olmadı yanı. siz galiba evli değilsiniz . çünkü bekarken bende olmassa boşanırım diyodum ama işin içine girince öyle olmadığını gördüm

Ben evliydim ve boşandım
Konunuza yorum yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…