- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi denizzzguvenn
-
sanıyorum izleyemeye alacaksın bu süre içinde.özür dilemedi tek olarak başbaşayken ailemin yanındayken herkesin içinde özür diledi. hatanın farkındamısın dediğimde dersimi aldım dedi son 1 haftadırda buyuk ihtimalle o kadınla iletişime geçmiyor. ev ve iş arasında sadece
ilişkileri ne boyuttaymış? yalnız borcumu ödetmek için kadınla ilişkim oldu demesi fahişelikten farklı değil , bu adamla devam edebileceğine emin misin? ayrıca pek pişman gibi de değil...özür dilemedi tek olarak başbaşayken ailemin yanındayken herkesin içinde özür diledi. hatanın farkındamısın dediğimde dersimi aldım dedi son 1 haftadırda buyuk ihtimalle o kadınla iletişime geçmiyor. ev ve iş arasında sadece
Canım inan sana gram üzülmedim ben asıl eşinin bulunduğu psikolojik duruma üzüldüm.ben kimsenin bana üzülmesini istemem ben ne olursa olsun çok güçlü bir kadınım ve birdaha bu olay olursa bu evlilik net olarak biticek kendi annesi bile artık öyle diyor çünkü
Deniz sen yaşadığın bu durumu o kadın olarak sınırlansırıyorsun ama sorun o bu şu kadın değil.özür dilemedi tek olarak başbaşayken ailemin yanındayken herkesin içinde özür diledi. hatanın farkındamısın dediğimde dersimi aldım dedi son 1 haftadırda buyuk ihtimalle o kadınla iletişime geçmiyor. ev ve iş arasında sadece
az önce tefon konuşma kayıtlarına baktım sadece benle konuşmuş bide işle ilgili aramalar. bu defa düzelcek gibi whatsap resmine falan ikikmizin resmini de koydu
İşte bu beaz önce tefon konuşma kayıtlarına baktım sadece benle konuşmuş bide işle ilgili aramalar. bu defa düzelcek gibi whatsap resmine falan ikikmizin resmini de koydu
Erkekler neden aldatr? dedim. Adam olan aldatmaz demedi cinsellik icin dedi -ki hic cinsellik yasamayan bir cift degildik- Doyumsuzlugundan diye dusunuyorum ben.İlginç soruyla ne alaka!
Zaten suphelendiginiz için mi sordunuz
Çok pişman olmadı mı kafam da deli sorular
Nefes alsin yeter demis adam demekki. Demekki kendini okadar kucultmus.bende aldatıldım hemde benden yaşca büyük ve çirkin bir kadınla . neden oluyo hala anlam veremiyorum. piskolojik anlamda çökmüş durumdayım
az önce tefon konuşma kayıtlarına baktım sadece benle konuşmuş bide işle ilgili aramalar. bu defa düzelcek gibi whatsap resmine falan ikikmizin resmini de koydu
kadınlar da aldatıyor nedeni ise karakter eksikliğierkekler neden aldatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?