aldatılma

Bence cogu neden cinselliktir.
Bi erkek " o kadinin muhabbeti daha guzel, astronomi hakkinda bnim karimdan daha bilgili, bayilirim astronomi bilgisi fazla olan kadinlara' diye dusnmuyordur bence. Yani beyinle alakasi yok( cok ucta kit akilli bi karisi yoksa tabi).

Bi erkek " o kadin benim karimdan dah guzel yemek yapiyor" diyede aldatmaz. Ne kdar da erkegin kalbine giden yol midesinden gecer deselerde ben inanmiyorum bu lafa.

Aldatmalarin 75% hatta daha fazlasina kalibimi basarimki cinselliktentir. Yoksa neden yatak odasinda yakalansin onca erkek??

ben kimsenin bana üzülmesini istemem ben ne olursa olsun çok güçlü bir kadınım ve birdaha bu olay olursa bu evlilik net olarak biticek kendi annesi bile artık öyle diyor çünkü

özür dilemedi tek olarak başbaşayken ailemin yanındayken herkesin içinde özür diledi. hatanın farkındamısın dediğimde dersimi aldım dedi son 1 haftadırda buyuk ihtimalle o kadınla iletişime geçmiyor. ev ve iş arasında sadece

sanıyorum izleyemeye alacaksın bu süre içinde.
inşallah gerçekten hatasını anlamıştır.

ilişkileri ne boyuttaymış? yalnız borcumu ödetmek için kadınla ilişkim oldu demesi fahişelikten farklı değil , bu adamla devam edebileceğine emin misin? ayrıca pek pişman gibi de değil...

ben kimsenin bana üzülmesini istemem ben ne olursa olsun çok güçlü bir kadınım ve birdaha bu olay olursa bu evlilik net olarak biticek kendi annesi bile artık öyle diyor çünkü
Canım inan sana gram üzülmedim ben asıl eşinin bulunduğu psikolojik duruma üzüldüm.
Bir daha dediğin durum var ya?
İşte o bir daha bir daha bir daha olacak emin ol.
Örneğin;
Aldatmak bakire kız gibidir.Aldatma dürtüsü şeytanın vesvesesidir.
Aklın bir tarafın da hep aldatma vardır.Nasıl ki bakire bir kız aklında cinsel fantazi üretse de bunu asla evlenene kadar eyleme dökmez.
Aldatma dürtüsü de bekaret gibi bikere kapıyı açtınmı devamı gelir.
Or...luğun dişisi erkeği olmaz or...luk huydur ve bir kimsenin içinde varsa onu kimse durduramaz kendisi bile.
İnşaAllah senin dediğin gibi Birdaha olmaz kardeşim.

az önce tefon konuşma kayıtlarına baktım sadece benle konuşmuş bide işle ilgili aramalar. bu defa düzelcek gibi whatsap resmine falan ikikmizin resmini de koydu

Deniz sen yaşadığın bu durumu o kadın olarak sınırlansırıyorsun ama sorun o bu şu kadın değil.
O kadın olmazsa başka bir kadın olur.
Evet artık o kadın olmayacak kesin ama başka kadınlar olmayacak diye bir garantin yok. Ve hergün için de ki o şüphe güve gibi içini yiyip bitirecek.Takip etmekten kollamaktan paranoyak olacaksın ve psikolojin bozulacak.
Gözünü her kapattığın da eşinin yanına her yattığın da ona her dokunduğun da ne hissedeceğini ben sana yazmayacağım zaten beni anlayacaksın.

az önce tefon konuşma kayıtlarına baktım sadece benle konuşmuş bide işle ilgili aramalar. bu defa düzelcek gibi whatsap resmine falan ikikmizin resmini de koydu

"Kadından para koparmak, borçları ödemek için beraber olduğunu" söylemesine rağmen siz düzelecek mi diyorsunuz???

Kusura bakmayın da siz kendinizi kandırıyorsunuz.

Allh akıl fikir versin kadın milleti whatsap profıl fotosuna kanacak kdr kıtmı?eşim ve ven çok sık birlikte oldugumuz foto koymayız ay problemlımıyız yoksa töbe allahım.hepimizin evliliği ile ilgili problemi oluyor ama siznki kendinizi kandırmaktan ibaret deneyin ve görün.bol şans umarım ümitleriniz kırılmaz

İlginç soruyla ne alaka!
Zaten suphelendiginiz için mi sordunuz
Çok pişman olmadı mı kafam da deli sorular
Erkekler neden aldatr? dedim. Adam olan aldatmaz demedi cinsellik icin dedi -ki hic cinsellik yasamayan bir cift degildik- Doyumsuzlugundan diye dusunuyorum ben.
Bu arada pisman olmadi mi diye sormussunuz.Aldatldgimi ogrendikten sonraki acklamasi "Ben seni duygusal olarak aldatmadım." oldu. Ve zerre pismanlık ya da kaybetme korkusu gormedim gozlerinde.Zaten aldatan kisi kaybetmeyi göze alıyor.Korksa aldatmaz.

inşallah.
peki düzelecek oldu diyelim. sizin ona karşı tavriniz ne olacak bu durumda.
her gün takip edeceksiniz sanıyorum bi sure. evde nasıl olacak durumunuz.
yeni bi aldatma mı yoksa geçmişe dayanıyor mu .
siz de yazın canım biraz . soru cevap gidiyoruz. bi süre sonra sıkılacağız artık sormaktan da

daha önce defalarca aldatmalarını yakaladım ama konuşma yazışma olarak bu defa net biriyle yattığını yakaladım yazışmalarda zaten nasıl yaptıklar birbirlerine attıkları uygunsuz yerlerin resimleri falan işte

bu defaki zaten hazmedilcek gibi değildi beni gerçekten kaybedeceğini anlayınca değişti biraz gibi. whatsapa o kadın görsün diye özellikle koydurdum bizim resmimizi

o resimleri millieğitime götürsem böyle öğretmen mi olur bunlarmı yeni gençliğe ders veriyor diyerekten acaba öğretmenlikten men ettirebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…