• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılma

sözde kadından para koarmak borçları ödemek için berabermiş. yalan tabi yemedim. şu an onlıne self servisten takıp ediyorum o kadını aramıyo. telefonun şifresinide değiştirmiyo

evet bi çocuğum var

eğer boşanmayı göze alamıyosan ağır bi ders ver.
davayı aç ayrı yaşa, burnunu sürt, kulak memesi kıvamına gelirse birleş.
ama zaten zaafları olan biri bidaha güvenemem diyosan hayatı zehir etme, bas k.çına tekmeyi...

sözde kadından para koarmak borçları ödemek için berabermiş. yalan tabi yemedim. şu an onlıne self servisten takıp ediyorum o kadını aramıyo. telefonun şifresinide değiştirmiyo
Böyle bir konuyu bir yerden hatırlıyorum ama neyse
Bahaneside en az aldatma kadar mide bulandirici:kusmuk:

Bu yazdığınız gerçek değil heralde bu nasıl bir açıklama bu nasıl bir pişkinlik ayrıca kusura bakmayın ama çok pasif buldum sizi ne demek boşanamam ne demek tehdit ediyor dağ başımı burası hak var hukuk var efendim
silkelenin ve kendinizi toparlayın bide bu pis herifin borcunumu ödüyorsunuz aklınızdan zorunuz mu var sizin

Bu zten yterınce gurur kırıcı bişi dgru olsada olmasada evlılıgın srdugu srece aklında hep spheyle ysıcaksın ve hç kimse senden önemli dğil zor gnler gcıren bri olarak içtenlıkle syluyorm bnu aşılmaz sandgın bi çok sey asabılırsın ölecegını sanırsın cocuguna bakıp uzun uzun aglarsın ama sdece snu dsun ekonomık özgrlugun var sen cocugun için ayakta drup savasabılırsın mtlu olacagın gnleri dşün

Bu yazdığınız gerçek değil heralde bu nasıl bir açıklama bu nasıl bir pişkinlik ayrıca kusura bakmayın ama çok pasif buldum sizi ne demek boşanamam ne demek tehdit ediyor dağ başımı burası hak var hukuk var efendim
silkelenin ve kendinizi toparlayın bide bu pis herifin borcunumu ödüyorsunuz aklınızdan zorunuz mu var sizin
ben sadece derdimi paylaşmak istedim inanip inanmamak sana kalmış

ben sadece derdimi paylaşmak istedim inanip inanmamak sana kalmış
kadınların dertleri birbirine benziyor.
çok üzüldüm.
yani bu saatten sonra nasıl koca olarak yüzünüze bakacak.
borçlar için insan kendi namusunu kirletir mi.
kadınlar için değil ki sadece namus
kocan sana çocuğuna çok iyi bi insan mı.
çok iyi bi eş mi.
bu yaptığını bi şekilde unutturur pişman olur da af diler mi.
gerçekten yapar mı bunu. yoksa bi çok erkeğin yaptığı gibi af diler yine yine yapar mı.

affedilecek bi adam mı kısacası. yoksa hem kel hem fodul mu.

erkekler neden aldatır
Çok güzel bir konuya değinmişsiniz.
Erkeklerin aldatma sebepleri kişilik, ahlak ve psikolojik bozukluk olarak üç kola ayrılır.
Kişilik bozukluk aileden gelen yetiştirilme ile alakalıdır.Aile ortamı sağlıksız olan, annesi tarafından uzun süre anne kuzusu muamelesi görüp belli bir yaştan sonra sudan çıkmış balık misali kendini ispatlama ego tatmini gibi gereksinimler duyan erkek aldatır.
Ahlak bozukluğu yine aileden gelen yetiştirilme tarzı ile alakalıdır.
"Benim oğlum erkek adam yapar eder aslan oğlum" gibi pohpohlamayla yaptığı her yanlış girişim aile tarafından desteklenirse veya aileden yeterince sevgi ilgi görmeyip aile huzuru olmadan kendi başına büyüyen erkekte başka bir ana baba evladına saygı duymaz ve her türlü kullanır ve o kişiyi harcamaktan çekinmez.
Psikolojik bozukluk ise yukarıda bahsettiğim sebepler ile birlikte aile içi şiddet gören cinsel bozukluk yaşayan kimselerin tatmin olmak için her fırsatı değerlendirmesidir ki kendini ispatlama derdine düşen erkeğin genelde ileri derecede cinsel ve ruhsal rahatsızlığı vardır ve sorunun kendinde olduğunu kabul etmedikleri için buldukları her partnerde hüsrana uğradıkça "buda beni anlamadı buda beni tatmin etmedi" gibi saçma düşünceler ile sürekli partner değiştirme isteği duyarlar.
Ahlaksızlık Allah korkusu olmayan vicdansız merhametsiz yetişmiş her erkek aldatmaktan kaçınmaz.
Bunun bir çözümü yoktur çünkü bu tamamen aileden gelen yetişme ile alakalıdır.Fazla özgüven yüklenen bir erkek şiddet uygulamaktan aldatmaktan kalp kırmaktan çekinmez.Bu durumu anlamak imkansızdır çünkü karşısında ki kadını elde edip egosunu tatmin edene dek asla renk vermezler. Aldatan çoğu erkek heyecan ve adrenalin için aldatma yolunu seçer.
Birde eşi bakımsız dırdırcı suratsız olan mutsuz huzursu adamlar vardır ki onları da eşleri başka denizlere yelken açıp aldatmaya iter bu durum genelde istisnadır.
Kısacası;
Allahtan korkmayan kuldan utanmazmış.
Vicdanlı merhametli evlatlar yetiştirmek önemlidir ;)

erkekler neden aldatır

Böyle yavaş yavaş konuya gireceğinize detaylı olarak başınızdan geçeni anlatsanız daha iyi olmaz mı? Belli aldatıldınız, konuyu bilmeden ne diyebiliriz ki? Herkesin öyküsü, sebebi, durumu farklı.

Ben detay olmayan konuya yorum yazamıyorum, ellerim titriyor... :işsiz:

Erkek olarak mi soruyorsunuz bunu ?

Aldatmanın cinsiyeti yok. Kadın da erkekte şeref yoksunu, karaktersiz oldukları için aldatirlar.
Aldatan kadınların çoğu evlenmeden önce baba evinde gördüğü baskı, fakirlik, tutuculuk, mahrum bırakılma vs gibi sebeplerden aldatır.
Genelde görücü usulü evlenip evden uzaklaşarak kendilerine ait bir hayat ve düzen kurduktan sonra patentli resmi kadın oldukları için artık onları kimse bekaretiyle kontrol edemeyeceği için görücü usulü evlendiği sevemediği kocasının maddi imkanlarınu kullanarak gerçek aşkı yaşama isteği sebebiyle kendilerinden her türlü ödünü vermekten çekinmeden aldatırlar.
Kendilerine göre haklı sebepleri vardır ve kocalarının maddi imkanları heyecan ve aşk dolu yeni dünyalarına yelken açmak için sağlam bir paravandır.
Bu sebepten kocalarına aşık şirin kadın olarak davranarak maddiyatı garantiler öte yandan da gönlünü tatmin etmek için de sevgilisine her türlü muameleyi yaparlar.Bu durum aslın da tamamen tatminsizlikten gelir.
Baba evinde gören kadınla koca evinde gören kadın arasında büyük fark vardır.

Back
X