- 25 Nisan 2009
- 34.385
- 39.879
- 1.123
- Konu Sahibi denizzzguvenn
kadın evli olduğunu biliyor birde öğretmenmiş kaşar

peki ne olacak şimdi. eşin bi daha nasıl görüşmeyebilir. eşin de öğretmen mi.
ayni iş yerinde mi tanışmışlar.
midesizler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadın evli olduğunu biliyor birde öğretmenmiş kaşar

peki ne olacak şimdi. 
sözde kadından para koarmak borçları ödemek için berabermiş. yalan tabi yemedim. şu an onlıne self servisten takıp ediyorum o kadını aramıyo. telefonun şifresinide değiştirmiyo
evet bi çocuğum var
Böyle bir konuyu bir yerden hatırlıyorum ama neysesözde kadından para koarmak borçları ödemek için berabermiş. yalan tabi yemedim. şu an onlıne self servisten takıp ediyorum o kadını aramıyo. telefonun şifresinide değiştirmiyo

sözde kadından para koarmak borçları ödemek için berabermiş. yalan tabi yemedim. şu an onlıne self servisten takıp ediyorum o kadını aramıyo. telefonun şifresinide değiştirmiyo
böyle bir konuyu hatırlıyorum derken anlamadımBöyle bir konuyu bir yerden hatırlıyorum ama neyse
Bahaneside en az aldatma kadar mide bulandirici![]()
ben sadece derdimi paylaşmak istedim inanip inanmamak sana kalmışBu yazdığınız gerçek değil heralde bu nasıl bir açıklama bu nasıl bir pişkinlik ayrıca kusura bakmayın ama çok pasif buldum sizi ne demek boşanamam ne demek tehdit ediyor dağ başımı burası hak var hukuk var efendim
silkelenin ve kendinizi toparlayın bide bu pis herifin borcunumu ödüyorsunuz aklınızdan zorunuz mu var sizin
ben sadece derdimi paylaşmak istedim inanip inanmamak sana kalmış
kadınların dertleri birbirine benziyor.ben sadece derdimi paylaşmak istedim inanip inanmamak sana kalmış
Çok güzel bir konuya değinmişsiniz.erkekler neden aldatır
erkekler neden aldatır

Benim ex bu soruyu kendisine sordugumda "cinsellik icin" demisti.
Not:Cev aldktan iki hafta sonra kendisi tarafından aldatıldım.
Aldatan kadınların çoğu evlenmeden önce baba evinde gördüğü baskı, fakirlik, tutuculuk, mahrum bırakılma vs gibi sebeplerden aldatır.Erkek olarak mi soruyorsunuz bunu ?
Aldatmanın cinsiyeti yok. Kadın da erkekte şeref yoksunu, karaktersiz oldukları için aldatirlar.
A*i şer*fs*z k*pek oldukları için.Not : Aldatıldım hemde evlilik arefesinde
![]()