Konumu burda arkadaşlar okudu isteyen yorum yaptı düşüncesini yazdı. Ben hayat hikayemi anlatmadım, ben neler yaşadığımı yazmadım, sadece konu ile alakalı bir anket yapmak görüş almak istedim. belki de sizden aldığım cevaplarla daha fazla ayakta kalmak istedim. Görüş ayrılıkları illaki olur herkes aynı şeyi düşünemez. ama tartışma boyutuna getirilmemeliydi . olumsuz düşünceler yazılırken iki kere düşünülüp yazılmalıydı. Benim eski kocam masumdu kadın pisti diye bir şey kullanmamış olmama rağmen bu düşüncelere yer verildi.
zaten burda aldatılmış bir kadın var onuru iki kere kırılmış ezilmiş çocukları için ayakta durmaya çalışan. yorumlar eleştiriler keşke daha uygun olsaydı.
Aldatılma hikayemi anlatmadığım için detaylara girmedim. Beni aldattığı kadın evli olduğunu biliyor beni biliyor samimi olmasakta arkadaşımızın arkadaşıydı. kinimin öfekemin bu denli intikam almamın sebebi buydu.
Kocanız da işinden oldu mu?
Kocasını neden işinden etsin?
Iki çocuk var, işsiz adam nasıl nafaka ödesin?
Bir şeylere kızıp ceza verme niyetindeyken kendi çıkarlarınızı unutmayın
Diğer konuyada yazdım burayada yazıyorum ikisine de iyi yapmışsınKonumu burda arkadaşlar okudu isteyen yorum yaptı düşüncesini yazdı. Ben hayat hikayemi anlatmadım, ben neler yaşadığımı yazmadım, sadece konu ile alakalı bir anket yapmak görüş almak istedim. belki de sizden aldığım cevaplarla daha fazla ayakta kalmak istedim. Görüş ayrılıkları illaki olur herkes aynı şeyi düşünemez. ama tartışma boyutuna getirilmemeliydi . olumsuz düşünceler yazılırken iki kere düşünülüp yazılmalıydı. Benim eski kocam masumdu kadın pisti diye bir şey kullanmamış olmama rağmen bu düşüncelere yer verildi.
zaten burda aldatılmış bir kadın var onuru iki kere kırılmış ezilmiş çocukları için ayakta durmaya çalışan. yorumlar eleştiriler keşke daha uygun olsaydı.
Aldatılma hikayemi anlatmadığım için detaylara girmedim. Beni aldattığı kadın evli olduğunu biliyor beni biliyor samimi olmasakta arkadaşımızın arkadaşıydı. kinimin öfekemin bu denli intikam almamın sebebi buydu.
galiba bende size yorum yapmıştımKonumu burda arkadaşlar okudu isteyen yorum yaptı düşüncesini yazdı. Ben hayat hikayemi anlatmadım, ben neler yaşadığımı yazmadım, sadece konu ile alakalı bir anket yapmak görüş almak istedim. belki de sizden aldığım cevaplarla daha fazla ayakta kalmak istedim. Görüş ayrılıkları illaki olur herkes aynı şeyi düşünemez. ama tartışma boyutuna getirilmemeliydi . olumsuz düşünceler yazılırken iki kere düşünülüp yazılmalıydı. Benim eski kocam masumdu kadın pisti diye bir şey kullanmamış olmama rağmen bu düşüncelere yer verildi.
Kadın suçlu evet evli adama metres olmasınlar o zaman öyle kadınlarda... Kocişkosu değil artık bir yabancı bu arada.Kociskonuz cok masum hep kadın suçlu....
Katılıyorum sizeKadina resmen kendini sorumlu hissettirip ekstra aciklama yaptirtmislar.Ne bicim bir yer oldu burasi ya.Sıtkım sıyrılıyor bdv den artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?