- Konu Sahibi kaderim_48
bende sevgiyi de tüketir bence artık ona güvenemem ki...
sevgi tükenir elbette ama bazı özel durumlarda katlanmak zorunda kalınıyor..en acısı o işte...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sevgiyi de tüketir bence artık ona güvenemem ki...
allah korusun gerçekten çok zor birşeydir insan paranoyak olur affetse bile acaba şöyle mi acaba böyle mi ama bazen affetmek zorunda kalıyor insan allah onlara sabır versin yardımcıları olsun
ama benim bekar arkadaşlara bir tavsiyem var kesinlikle ona bu konudaki hassasiyetinizi hissettirin onu affetmeyeceğinizi anlasın aileniz hep yanınızda olacağını her ne olursa olsun kimseye muhtaç olmadığınızı ve olmayacağınızı hissetmeli..
Ayrıca gerçekten bi erkek evde herşeyi buluyorsa dışarıya gitmiyor ona evde herşeyi verin o bana yapsın demeyin kızlar siz yapın o da zaten mutlaka yaptığınız güzel şeylere o da güzel cevap verir..
ve bekarlara bi tavsiye daha kesinlikle sizden birkaç yaş büyük ve herşeyi bekarken yaşamış bi erkek seçin zaten o hayatı yaşadığı için merak etmeyecek bile evliliğin tadını alınca ve kesinlikle geçmişini sorgulamayın afedersiniz ama eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayınyasakkelime
Ben sahitim...Tanidigim bir arkadas esi tarafindan aldatildi, ve affetti...ve inanin daha çok baglandi ona...ha ben boyle birseyi anlayabilirmiyim ? hayir...
Meydani bos birakmak diye birsey yok bence. hangi meydani ? kimin için ve niçin ?
Benim canimdan çok sevdigim adamim beni aldatirsa...benim için hersey biter !
Sevgimin, askimin yerine, ofke, nefret, bosanmak yer alir
bu konuda hep soylemisimdir, belki buyuk bir konusma ama bir tek bu konuda bu kadar emin konusabilirim.
Allah yasatmasin, çok zor bir durum, gidene de, kalana da...
aldatılmak nasıl bir duygu?..aradaki sevgiyi tüketir mi?..çok sevdiğiniz birisi tarafından aldatıldığınızı bilseydiniz tepkiniz ne olurdu?..sineye çeker miydiniz..?affedebilir misiniz?...ya da çeker gider miydiniz?..meydanı boş mu bırakırdınız?
allah kimseye böyle bişeyi yaşatmasın inşallah :Saruboceq:. altatılmak ne yutulur nede sine çekilecek kadar basit bişey değil.
allah göstermesin böyle bişey başıma gelmiş olsaydı en başta olan sevgim saygım son bulurdu. çok seviyor olsam dahi . affedemezdim. bırakırım tabiki ne hali varsa görsün :mymeka:
bir evlilikte olan ne varsa hepsini tüketir bence. evliliğin ayakta durmasını sağlayan yapı taşlarını sarsar bence...evliliği evlilik yapan değerleri yok eder...
başkalarını bilemem bende herşeyi tüketir....
doğrudan nefrete dönüşürdü sevgim, asla affetmem diyebileceğim tek şey.
aldatılmak kadar kötü bişey var mı acaba.seviyorum deyip aldatan insanın sevgisinden süphe ederim ben.bi insan kendisinin basına gelmesini istemediği bişeyi başkasına yapmamalı.aldatılsam asla affetmem.neden affedeyim ki.beni düşünmeden başka insanla birlikte oluyosa beni üzeceğini bile bile benden uzak olsun.ben sevdiğimin bi göz yasına dayanamazken o bile bile bana buunu yaparsa defolup gitsin.meydanı boş mu bırakırdınız lafınıda sevmedim.ne o aldatcak bende o aldattığı kadınla yarış mı yapıcam onun olsun tepe tepe kullansın.aldatan insan yarında onu aldatır.ona afiyet olsun......:enbuyukkk:
Aldatılmak sevgiyi aşkı öldürür yerini kin ve nefret alır.Eğer aldatılırsam neler yapabileceğimi ben bile kestiremiyorum şu an düşündüm de.aldatmak kadar iğrenç bir şey yok şu dünya dakaydirigubbakcemile
bu soruyu bide senin cevaplaman lazım
sevgiyi tüketse nolur tüketmese nolur..!
insanı mahveder aldatılmakkafamçokkarıştı
aldatılan kişiyi tüketir, ilişkiyi tüketir. sevgi olsa nolur olmasa nolur.
Allah kimsenin başına vermesin valla.:Saruboceq::asigim:a.s.
aldatılan kişi bunu affederse bence erkek daha cok bağlanıyor ve ona sadık oluyo tamamen istisnalar hariç tabi