• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak,aradaki sevgiyi tüketir mi?

allah korusun gerçekten çok zor birşeydir insan paranoyak olur affetse bile acaba şöyle mi acaba böyle mi ama bazen affetmek zorunda kalıyor insan allah onlara sabır versin yardımcıları olsun

ama benim bekar arkadaşlara bir tavsiyem var kesinlikle ona bu konudaki hassasiyetinizi hissettirin onu affetmeyeceğinizi anlasın aileniz hep yanınızda olacağını her ne olursa olsun kimseye muhtaç olmadığınızı ve olmayacağınızı hissetmeli..

Ayrıca gerçekten bi erkek evde herşeyi buluyorsa dışarıya gitmiyor ona evde herşeyi verin o bana yapsın demeyin kızlar siz yapın o da zaten mutlaka yaptığınız güzel şeylere o da güzel cevap verir..

ve bekarlara bi tavsiye daha kesinlikle sizden birkaç yaş büyük ve herşeyi bekarken yaşamış bi erkek seçin zaten o hayatı yaşadığı için merak etmeyecek bile evliliğin tadını alınca ve kesinlikle geçmişini sorgulamayın afedersiniz ama eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayınyasakkelime

ne güzel nasihat etmişsin canım...şu da var bazı erkeklerin kanında var bozukluk..evde
nasıl davranırsan davran yine de yapacağını yapıyor...allah onlardan bizleri korusun...amin

Ben sahitim...Tanidigim bir arkadas esi tarafindan aldatildi, ve affetti...ve inanin daha çok baglandi ona...ha ben boyle birseyi anlayabilirmiyim ? hayir...
Meydani bos birakmak diye birsey yok bence. hangi meydani ? kimin için ve niçin ?

Benim canimdan çok sevdigim adamim beni aldatirsa...benim için hersey biter !
Sevgimin, askimin yerine, ofke, nefret, bosanmak yer alir
bu konuda hep soylemisimdir, belki buyuk bir konusma ama bir tek bu konuda bu kadar emin konusabilirim.
Allah yasatmasin, çok zor bir durum, gidene de, kalana da...

demekki aldatılmayı kaldırabilmiş..belki de mecbur du benim gibi..ben de çocuklarım için
her şeyi katlandım..başa gelmeyince bilinmez..

aldatılmak nasıl bir duygu?..aradaki sevgiyi tüketir mi?..çok sevdiğiniz birisi tarafından aldatıldığınızı bilseydiniz tepkiniz ne olurdu?..sineye çeker miydiniz..?affedebilir misiniz?...ya da çeker gider miydiniz?..meydanı boş mu bırakırdınız?

allah kimseye böyle bişeyi yaşatmasın inşallah :Saruboceq:. altatılmak ne yutulur nede sine çekilecek kadar basit bişey değil.
allah göstermesin böyle bişey başıma gelmiş olsaydı en başta olan sevgim saygım son bulurdu. çok seviyor olsam dahi . affedemezdim. bırakırım tabiki ne hali varsa görsün :mymeka:

allah kimseye böyle bişeyi yaşatmasın inşallah :Saruboceq:. altatılmak ne yutulur nede sine çekilecek kadar basit bişey değil.
allah göstermesin böyle bişey başıma gelmiş olsaydı en başta olan sevgim saygım son bulurdu. çok seviyor olsam dahi . affedemezdim. bırakırım tabiki ne hali varsa görsün :mymeka:

elbette affedilmiyor ama..yine de büyük konuşmamak lazım...diye düşünüyorum..

buna dayananam...
deli gibi sevsemde cekip giderim...
bunu kendime saygımdan yaparım...
şayet kalırsam kendime saygımıda yitiririm...
baska bir tene dokunana adama her baktıgımda için daha cok kanar...
ve her dokunusunda yeniden biterim...
işte bunları her defasında yasayacagıma...
içimi kahredip giderim...
ama o benden cok yanar pişmanlıgına...
ben cok güveniyorum eşime...
yanlıs gözle bakma bile aksini öğrenirsem biter benim için oda hayatta...
söz verdi çünkü bana ayrı yasayacaksak ölelim dedi...
allahım sen büyüksün sevgimizi sınama...
düşündümde cok acı geldi allah kimsenin basına vermesin...

ben aldatıldımmı bilmiyorum bana göre aldatılmadım , ama öyle bir şey olursa ne yaparım bilmiyorum.. giderim demek kolay geliyor insana ama o anda bilemiyorum. ama her ne olursa olsun sineye çekilecek bir şey degil bu allah kimseye yaşatmasın inşallah.. kalıp devam etmeye gelince hiç bir şey eskisi gibi olamaz yıkık dökük virane olmuş bir ilişki kimseye faydası olmaz .....

bir evlilikte olan ne varsa hepsini tüketir bence. evliliğin ayakta durmasını sağlayan yapı taşlarını sarsar bence...evliliği evlilik yapan değerleri yok eder...

başkalarını bilemem bende herşeyi tüketir....

evet karşıdan bakılınca her şeyi yok ediyor..başa gelince hele geçerli sebeblerin varsa.
çok zor canım..aldatıldığını bile bile gözüne bakmak..

aldatılmak çok acı veren insanın yüreğine bıçak saplanmış gibi hissettiren bir duygu.allah kimseye yaşatmasın.ben size başımdan geçeni anlatayım.bu gün çok doluyum.3 sene beraber olduğum ,evlenmek üzere ailesi ailemle tanışmaya gelen insan beni aldattı.nasıl mı kız kardeşime sessiz telefonlar gelmeye başladı ,sonra aramış ve konuşmuş sen çok tatlısın gibi sözler söylemiş.kardeşim benimkinin sesine benzettğini söyledi.o an neler hissettiğimi anlatamam.delirecek gibi oldum.geceydi aradım sordum yok öle bir şey dedi.içime sinmedi sabah işyerinden izin alıp yanına gittim yüzüme bakarak söylemesini istedim gözlerimin içine baka baka yok dedi yalan söyledi.ve yaklaşık bu olaydan sonra üç ay süre ile yüzüme baka baka yalan söyledi ve aramalara devam etti.hiç ihtimal vermiyordum ama içime de sinmiyordu.biz savcışığa başvurduk numaranın belli olması için.ve numara en sonunda belli oldu ve tabi ki onun numarası.ölmeek istedim o an.soğuk bir kış günüydü halamlardaydım.kardeşim aradı abla oymuş dedi.balkonda kış günü belki bir saat ağladım.sonra açtım telefonu günlerce hakaret ettim ama cevap bile veremedi.görüşmeyi bıraktım.yaklaşık 4 ay sonra sürekli aramaya başladı beni hep ağlıyordu telefonda.bir gün arkadaşlartı işyerinden aradı hastaneye kaldırmışlar oraya gittim.çok kötüydü zayıflamış ve intihara kalkışmış.neyse en büyük hatayı burada yaptım.arkadaşları devreye girdi ablası devreye girdi beni konuşmaya ikna ettiler.yeniden görüşmeye başladık bana bahaneler uydurdu.çok kısa sürdü.adam düzelince sanki hiç suçu yokmuş gibi davrandı.onu asla affedemedim edemezdim de zaten hep yüzüne vurdum tabiki ayrıldık.ama en önemlisi kendimi hala affedemiyorum.böle insanla yaptığına karşı neden yeni bir fırsat verdim diye.ve hala kendimi affedemiyorum.nefret ediyorum kendimden. soruların cevaplarına gelince aldatılmak anlatılamayacak kadar kötü bir duygu,ben aslında affedemedim affedilecek bir şey olmadığı için,ama ona çok kısa da olsa ikinci şansı verdiğim için hala kendimi affedemiyorum.keşke yaptığıyla başbaşa kalsaydı,hayatımdan çok şey götürdü.4 senemi ilişki için,yaklaşık 2 senemide kendimi toparlamam için,insanlara güvenimi kaybettirdi,erkeklere inanmıyorum ve kimseyey şans veremiyorum artık. bazılarınız beni eleştirecek ama inanın hakediyorum ve bunu neden yaptığımı bilmiyorum.sadece çok üzülmüştüm onu o halde görünce...keşke hep o halde kasaydı da kendime olan saygımı kaybetmeseydim.

aldatılmak kadar kötü bişey var mı acaba.seviyorum deyip aldatan insanın sevgisinden süphe ederim ben.bi insan kendisinin basına gelmesini istemediği bişeyi başkasına yapmamalı.aldatılsam asla affetmem.neden affedeyim ki.beni düşünmeden başka insanla birlikte oluyosa beni üzeceğini bile bile benden uzak olsun.ben sevdiğimin bi göz yasına dayanamazken o bile bile bana buunu yaparsa defolup gitsin.meydanı boş mu bırakırdınız lafınıda sevmedim.ne o aldatcak bende o aldattığı kadınla yarış mı yapıcam onun olsun tepe tepe kullansın.aldatan insan yarında onu aldatır.ona afiyet olsun......:enbuyukkk:

aldatılmak kabullenilecek bir şey değil elbette...ama büyük konuşmamak gerekiyor..
aldatıldığını bile bile kabullenen kişi neden kabul ediyor diye düşünmeli..bence..a.s.

Aldatılmak sevgiyi aşkı öldürür yerini kin ve nefret alır.Eğer aldatılırsam neler yapabileceğimi ben bile kestiremiyorum şu an düşündüm de.aldatmak kadar iğrenç bir şey yok şu dünya dakaydirigubbakcemile

evet çok kötü duygu canım...allah kimseye yaşatmasın

çok kötü bi duygu.. ben 3 yıllık sevgilim tarafından aldatıldım (kendi aramızda sözlüydük ve aileler biliyodu). 4 ay geçti, bu süre içinde sürekli bana döndü ben tam affeder gibi oldum ki aptal derecede çok seviodum, o geri döndü, gel-gitler yaşıyo, hala öyle. dallastan beter oldu artık.. ama ben 4 ay sonra gördüm anladım ki soğumuşum, hiç bi zaman affedemicem, güvenemicem, görüşmüorum artık (bikaç gün oldu ama kararlıyım).. biliorum yine dönmeye çalışcak ama istemiorum, yine yapar mı diye yada acabalarla yaşamak istemiyorum.. çok üzüldüm çok yıprandım ama artık olmaz, kabullenmek zor oldu tabi.. inanıyorum ki bana yaşattıklarını o da, aramıza giren de yaşayacak, ama şimdi ama ilerde.. ben mutluyken de onların mutsuz olacağını biliyorum..

sevgiyi tüketse nolur tüketmese nolur..!
insanı mahveder aldatılmakkafamçokkarıştı
aldatılan kişiyi tüketir, ilişkiyi tüketir. sevgi olsa nolur olmasa nolur.
Allah kimsenin başına vermesin valla.:Saruboceq::asigim:a.s.

aminnnnnnnnn..bence de tüketir...:lepi::lepi:

altatan insan zaten karsısındaki insanı coktan gözden cıkarmış demektir.. ben böyle düşünüyorum
ve ben herseye katlanabirim belki ama aldatmaya asla sengözlerimebaksanab
tiksinirim heralde
allah kimseye yasatmasın insallah cok zor olur heralde
:delphin:

bana göre sevgiyi tüketmez tamamen bitirir:kızgın:
hiçbirzaman büyük konuşmak istemem ama aldatılmak benim için ilişkinin son noktasıdır:1closedeyes:
sevdiğimi başka bir kadının kollarında düşünme fikri bile beni mahveder unutamam:kahve:

yasanabılecek en kotu duygulardan bırı olsa gerek....
hem sevgım hem guvenım hemde hayallerım yok olur gıder...
asla afetmem...sınye hıç cekmem...
bırakır gıderım..yol senın..ıstedıgını yap derım...
kaybeden o olur...
aldatacak ınsan ılgılen yada ılgısız kal o içinde varsa gözü dısardaysa..ne yapar eder aldatır...

Back
X