• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak,aradaki sevgiyi tüketir mi?

asla devam etmezdım ben.
bugun onun benı aldatmış olması ve benım affetmış olmam ılerıde gene yapacağı anlamına gelır.
aldatmasa bıle benım içimde şüphe oluşmasına sebep olur.
ve sürekli içimdeki o şüpheyle yaşayamam.dayanamam buna zaten.
ve dolayısıyla benden sonra ne ısterse yapsın dıye çekip giderdim.
eger benı cok sevse vazgeçemeyecek durumda olsa zaten benı aldatmazdı dıye düşünürdüm ve kalmama neden bulamayarak çekip giderdim.

Ben de senin gibi düşünüyorum ama aldattığı halde kabullenen o kadar insan tanıyorum ki.
Nasıl kabulleniyorlar anlamış değilim..

6 senenin sonunda bende aldatıldım. ve ondan nefret ediyorum. aldattıgı insanda okadar düşük biri ki.. sonunda deydi mi?? sorusunu sorunca...
artık bana zarar vermesin yeter. kim bilir kaç kere aldatıldım haberim yok. hiç yapmadıgım aldatıldıktan sonra nedendir ceketinin cebini karıstırmak geldi ve baktıgımda iki tane kız numarası ve hala akıllanmamıs.......!!!
iş yerinin yan tarafındaki arkadasından msjlar atmıs kızlara arkadasım sizden çok bahsetti ben ... tanısabilirmiyiz görüşme şansımız varmı...........!!!
bi insan bu kadar hayvan bu kadar seviyesiz olur...
ayrıldıktan 2 gün sonra bi kızla msjlasmaya başlamıs 2 konusmuslar ve daha niceleri.....
boynuzlarımı bende sayamadım.. ayakta uyutmusta haberim yok... erkek milleti bu kadar düşük bu kadar seviyesiz. bide ilk erkek arkadasımdı.. nefret ediyorum.. şimdi olup olmadık laflar söylüyo konusuyo. inş. sadece konusmakla kalır.. çenesinde kalır.. harakete geçmezz...!! sadece bunu istiyorum RAbbimden.. aileme bana zarar vermesin düşsün yakamdan..... sizde dualarınızı eksik etmeyin su anda en çok ihtiyacımın oldugu şey nolur kızlarsenağlama

bitirir...ben afetmeyenlerdenim...bu öyle bir hata deyilki bir kere oldu hadi..birdaha olmasin diyemem ben asla..herzaman aklima gelir aldattigi kadinla iliskisi...baskasinin tenine deyecek heryeri. bende affedicem yok böyle bir sey....

6 senenin sonunda bende aldatıldım. ve ondan nefret ediyorum. aldattıgı insanda okadar düşük biri ki.. sonunda deydi mi?? sorusunu sorunca...
artık bana zarar vermesin yeter. kim bilir kaç kere aldatıldım haberim yok. hiç yapmadıgım aldatıldıktan sonra nedendir ceketinin cebini karıstırmak geldi ve baktıgımda iki tane kız numarası ve hala akıllanmamıs.......!!!
iş yerinin yan tarafındaki arkadasından msjlar atmıs kızlara arkadasım sizden çok bahsetti ben ... tanısabilirmiyiz görüşme şansımız varmı...........!!!
bi insan bu kadar hayvan bu kadar seviyesiz olur...
ayrıldıktan 2 gün sonra bi kızla msjlasmaya başlamıs 2 konusmuslar ve daha niceleri.....
boynuzlarımı bende sayamadım.. ayakta uyutmusta haberim yok... erkek milleti bu kadar düşük bu kadar seviyesiz. bide ilk erkek arkadasımdı.. nefret ediyorum.. şimdi olup olmadık laflar söylüyo konusuyo. inş. sadece konusmakla kalır.. çenesinde kalır.. harakete geçmezz...!! sadece bunu istiyorum RAbbimden.. aileme bana zarar vermesin düşsün yakamdan..... sizde dualarınızı eksik etmeyin su anda en çok ihtiyacımın oldugu şey nolur kızlarsenağlama

Allah sabir versin sana bende o zor süreci gecirdim ama atlattim...daha iyi birini bulursun bosver..sen üzülen olursun....

bende aldatıldıımı dün öğrendim hemde çok acı biçimde önceki gün küsmüştük ben aradım gece bunu teli bir kız açtı bar gibi bir ortamdan sesler geliodu kız bana küfürler etti tehditler birdaha onu aramamı söledi şok oldum anlatmam o duyguyu aldatığı yetmiomuş gibi aldatığı o basit iğrenç kızla beni muhatap etti onu konuşturup küfür etmesine müsade etti :( çok kötü bir duygu rabbim birdaha yaşatmasın

insanın başına gelmeyince anlamıyo ben hamileyken aldatılmışım ve aldatıgı kadınıda bana bacım olrak tanıtı eşime güvendigim için aklıma hiç gelmedi beni aldatıgı hamileyken yapmadıgını bırakmadı oysa ne çok istemiştik bu bebegi ne tedaviler görmüştüm degmezmiş dogum yaptım tam ehrşey düzeliyo derken hopppp eşim o baynın bacısı degilde sevgilisi oldugnu söyleyince dünyam başıma yıkıldı ölmek istedim şimdi ise bi şans verdim aama açılan yara kapanmadı kapanmazda kanıyo sürekli iki yabancı gibiyiz eskisi gibi olurmuyuz bilmem ama yapamıyorum unutamıyorum ben onun yüzünden kafayı yiyecektim hamileyken

aldatılan kişi bunu affederse bence erkek daha cok bağlanıyor ve ona sadık oluyo tamamen istisnalar hariç tabi

evet baglanıyo çünkü piman çünkü karısını ve sevdigini çok üzdü peki ya aladatılan kadın inan böyle sakın konuşmayın hayaınız bitiyo o ne kadar baglanırsa baglansın sizin hayatınız zaten bitmş beyninizde sürekli çalkalanıyo yaptıklarını afetmek dıştan kolaydır ama içe sor bakalım ne fırtınalar kopuyo insanın beyninde:oklava: kötükedihüso

Sevgili arkadaşım; soruların kabul edilebilir ama "aradaki sevgiyi tüketir mi?" kısmı gerçekten saçma olmuş...Bu soruya "aldatıldığım halde sevgim tükenmez" diyen bir tek kadına rastlayamazsın...
Ben aldatılmayı asla sineye çekmem,affetmem...Çünkü biliyorum ki;bir kez affetmek,gerisine de göz yummayı gerektirecektir.Mutlaka tekrarlayacaktır.Affedilecek bir durum değildir."Sana mutluluklar " der ve sırtımı döner giderim.Zararın neresinden dönsem kardır...Değmez uğraşmaya...

Sevgili arkadaşım; soruların kabul edilebilir ama "aradaki sevgiyi tüketir mi?" kısmı gerçekten saçma olmuş...Bu soruya "aldatıldığım halde sevgim tükenmez" diyen bir tek kadına rastlayamazsın...
Ben aldatılmayı asla sineye çekmem,affetmem...Çünkü biliyorum ki;bir kez affetmek,gerisine de göz yummayı gerektirecektir.Mutlaka tekrarlayacaktır.Affedilecek bir durum değildir."Sana mutluluklar " der ve sırtımı döner giderim.Zararın neresinden dönsem kardır...Değmez uğraşmaya...

Aldatıldığı halde affeden kadın yok mudur?
Bence vardır.
En basit örnek Hülya avşar Kaya ile evliyken beni aldattı ama affettim demişti yanlış hatırlamıyorsam. Başa gelince belli oluyor.
Sen kabullendin mi diyeceksin?
Ben bilirim.

ben aldatmaz diodum o konuda güvenim tamdı ama dün akşam kendi ağzıyla 1 sefer aldattığını itiraf etti hemde yaşadığımız onca zorluklara rağmen 1 seneyi 1 saate bir iddaa uğruna satmış.. çok şeyler atlattım ama dün akşamdan beri kesseler beni hissetmem her yerim uyuşuk.. sevgisi bittimi hayır bitmedi içimdeki öfkemi nefretmi ne anlayamıyorum ama onsuzda olmak istemiyoruum ama midemde kaldırmıyo

ben aldatmaz diodum o konuda güvenim tamdı ama dün akşam kendi ağzıyla 1 sefer aldattığını itiraf etti hemde yaşadığımız onca zorluklara rağmen 1 seneyi 1 saate bir iddaa uğruna satmış.. çok şeyler atlattım ama dün akşamdan beri kesseler beni hissetmem her yerim uyuşuk.. sevgisi bittimi hayır bitmedi içimdeki öfkemi nefretmi ne anlayamıyorum ama onsuzda olmak istemiyoruum ama midemde kaldırmıyo

Şimdi anlayabilirsin karşındaki insanııııııı
Terketmek istersin ama edemezsinnnnnnnnnnnnn
Kahrolursunnnnnnnnnnn
onunla olduğun her an onun bir başkasıyla beraberliğini düşünürsün..
İçin kan ağlar ama çekip kapıyı gidemezsinn
Ne ağır duygudur oooooooooooo
Öyle denildiği gibi kolay değildirrrrrrrr

tabiyki bitirir.! başkasını tercih etmiş daha napacak bu adam bana?gitmeyip napıcam bidaha aldatana kadar beklicemmi?işim olmaz daha o adamla merdiven silerim gene onun ekmeğini yemem !

bende 4 senelik evliyim kocam beni 1 sene önce,işyerinde evli olan bir sürtükle aldattı.evet kadında evliydi..ben kocamın tuhaf hareketlerinden şüpheleniyordum fakat konduramıyordum...taki 22/08/08 tarihinde o sürtük kocasıyla çıktığı tatilden kocamın cep telefonuna mesaj atana kadar..tabiki msg silinmiş öğelerden silinmemiş farketmemiş...aradım öğrendim kim olduğunu...kocasına kadar söyledim tabi aradığım kocasıysa ki değildi...bir erkek "karınızın kocamla samimi olmasını istemiyorum" lafını ne kadar olgunlukla karşılar bilemiyorum ama ya bu kocası değildi yada geniş mezhepliydi..karı-koca mimarlar.. olabilir dünya 3 boyutlu düzlem sanki onların gözünde:) ne taraftan bakarsan bak bir bok anlaşılmaz...anlayacağınız ahlaksız insanlardı...Affettim..Allaha havale ettim...O sürtüğün çocuğu oldu (kimden olduğu şaibeli belkide kocamdandır:))...Şuan içimde bin pişmanlık var..Neden affettim diye kendimi affetmiyorum..Yüce Rabbim neler çektiğimi biliyor hala boğazım düğümleniyor..Ama artık ilk ve son şansı olduğunu biliyor...Değerlendirir yada değerlendirmez...Kim kaybettiği zaten ortada hayata 1-0 yenik başlamış insanlar ezik insanlar komplexli insanlar..Sadece kendini ispatlamak için böyle ucuz yöntemler arıyor olmaları ne kadar kaliteli olduklarını gösteriyor zati.. lafı uzatmayalım..Allah yardımcınız olsun

Back
X