- 6 Kasım 2008
- 2.680
- 390
- 688
- Konu Sahibi kaderim_48
ben de aldatıldım sözlüm tarafından.. güven bitince, hiç bişi eskisi gibi olmuo zaten.. svgi de bitio zamanla. affetmedim, güvenemezdim tekrar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herhalde çok yıkıcı bi duygudur..
Yaşamadım yada en azından ben başıma gelmedi diye biliyorum ama hayat...ne gelir başımıza bilmiyoruz..
Eğer gelirsede affetmem..
ömrüm boyunca nefretle yüzüne bakacağım bi eşi artık yatağımda istemem..
Yan yana uyuyamam..ona yemek hazırlayamam..elini bi daha tutamam.. Ozamanda yürütmem işte o evliliği
aldatıldıktan sonra aradaki sevginin tükenmesi lazım...yoksa daha çok acı çekilmez mi...o andan itibaren ondan nefret etmen gerekir ki sevginin yerine başka duygular gelsin..yoksa ipin ucunu yakalıyamazsın..herkes sever ama..insan önce kendi için yaşamalı...aldatıldıktan sonra yine sevmeye devm edersn nerde kaldı senin gururun dimi ama...orda bırakmalısın bnce..hmde hiç tepki verme hatta ki ne kadar değersiz olduğunu anlasın...hani yaparken düşünmemiş ama en azından hiç tepki vermessen acaba sevindi mi yoksa üzüldümü gerçekten bni sevmiyomuki böyle çekip gitti fln olur...bir dahada yüzüne bakmassın..olur biter...tabi allah kimsenin başına böyle bişey vermesin...
aldatılınca sevgi neden tükenmesin ki??? şakkıdı
hemde daha çok nefret ederim ben olsam. :1closedeyes:
Allah'tan hiç aldatılmadım ve allah kimsenin başına vermesin düşünmek bile çok kötü.:1no2:
Aldatan insan sizi hiç sevmemiş demektir bu,sizi hep kandırmış demektir...
Böyle bir insan nasıl sevilir ya![]()
aldatılmadım ama aldatılmıştan beter oldum :))
ihanet zaten karşındaki kişinin sevgisizliğinden ve karaktersizliğinden kaynaklanan bir durum...
Bir dakika durmam... Sineye çekersem aynı şeyi tekrarlar zaten..o yüzden anında biter bnm için.
günümüz erkeklerinde aldatmayan erkek yok gibi görünüyor sanki..
Allah kimsenin başına vermesin..
BEN YAŞADIM ALDATILDIM...1.5 YILIN SONUNDA ..BİLGİSAYARINI KURCALADIM İLK VE ESKİ SEVGİLİYE MAİLİNİ...
TERK ETTİM DEMEDİİGMİ BIRAKMADIM ÇOK TEPKİ VERMEDİ KABULLENDİ...
2 HAFTA SONRA AYNI ORTAMIMIZA BAŞKA Bİ KIZLA GELDİ DEMEKKİ ALDATILMIŞIM BUKADRA BASİT VE KIZLA HALA İLİŞKİSİ SÜRÜO..BAZEN GİDİORUM ARKDAŞLARIMLA AMA BENİ GÖRÜNCE RENGİ ATIO VE BENİ İZLİO...
ÇÜNKİ BEN KARŞIMA BİLE ALIP KONUŞMADIM NETTEKİ OLAYI GÖRÜNCE SİLDİM VE BİTTİ..AFFETMEM BENİ SEVMEDİGİNİ ZATEN GÖRMÜŞ OLDUM..İNSAN ZAMANLA HERŞEYE ALIŞI GİDİNCE GENELDE GÖRÜORUM KIZLA ..BENİM YANIMDAN GEÇEMEZ YUHH DERSİNİZ..ARKDAŞLARIM BİLE GÖRÜOLAR DEVAMLI ŞAŞIRDILAR KIZ BUMU ERKEKLER BÖLE TİPLERDEN İİ HOŞLANIO KENDİLERİNDE PASİF OLUCAK KIZ...ONDAN YUKSEK DURAN KIZLARI KALDIRAMIOLAR GALİBA Nİ TEKİM BEN ÖYLE DÜŞÜNÜORUM...İNSAN ALDATILGIINI HİSSEDİO....HAREKETLERİYLEE..
İNSAN SONRA KENDİNİ SUÇLUO AMA HERŞEY BİTİO ZAMANLA SİLİNİO...
İYİKİDE BİTMİŞ DİORUM <<..
aldatılma onu hissetmek bilmek....sevgiyi herşeyi bitirir..hiçbişeye bırakmaz..affedersin belki ama hep şüpe olucak..guven bitmiş olucak..
kısacası beni seven insan aldatmaz sevmeeyen insan aldatır...ve gözünün içine bakarak başkasıyla karşına geçip oturup mutlu gözükcek kadar...ve ozaman bir kalem çekersin..
sakın sizi aldatanı affetmeyin..tekrar yapıolar yolunuza devam edin...[/B]
aldatılmak sadece sevgiyi değil saygıyıda öldürür bence...