• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak,aradaki sevgiyi tüketir mi?

ben de aldatıldım sözlüm tarafından.. güven bitince, hiç bişi eskisi gibi olmuo zaten.. svgi de bitio zamanla. affetmedim, güvenemezdim tekrar..

Aldatan nsanı bida affetmem sans verirsen bdaha yapar bence alatan kendin aldatır arkama bile bakmam güle gle kimle mutluysa onla olsun

eger esim bunu yapmayacak yapida biriyse,hani evlenince duzelir diye bakilan tiplerden bahsetmiyorum..once hatayi kendimde ararim sorgularim bir kendimi..tabiki canim cok yanar uzun zaman konusmam herhalde yuzune bakmam eger gercekten pisman oldugunu hissedersem affederim herhalde..bu affetme olasigim eger kendi gelip itiraf edip pisman olduysa ki bir erkek yatakta yakalansada yemin eder yapmadim der inkar eder..kendim yakarlarsam gozumle gorursem belkide kaldiramam..aldatan gercektende kendini aldatir ve kandirir..ALLAH kimseyi sasirtmasin.:Saruboceq:

Aldatılmadım ama aldatılmıştan beter oldum :))
İhanet zaten karşındaki kişinin sevgisizliğinden ve karaktersizliğinden kaynaklanan bir durum...
Bir dakika durmam... sineye çekersem aynı şeyi tekrarlar zaten..o yüzden anında biter bnm için.

herhalde çok yıkıcı bi duygudur..
yaşamadım yada en azından ben başıma gelmedi diye biliyorum ama hayat...ne gelir başımıza bilmiyoruz..
eğer gelirsede affetmem..
ömrüm boyunca nefretle yüzüne bakacağım bi eşi artık yatağımda istemem..
yan yana uyuyamam..ona yemek hazırlayamam..elini bi daha tutamam.. ozamanda yürütmem işte o evliliği

herhalde çok yıkıcı bi duygudur..
Yaşamadım yada en azından ben başıma gelmedi diye biliyorum ama hayat...ne gelir başımıza bilmiyoruz..
Eğer gelirsede affetmem..
ömrüm boyunca nefretle yüzüne bakacağım bi eşi artık yatağımda istemem..
Yan yana uyuyamam..ona yemek hazırlayamam..elini bi daha tutamam.. Ozamanda yürütmem işte o evliliği

haklısınız..en zor şey aldatılmak..sevgilerimle..

aldatıldıktan sonra aradaki sevginin tükenmesi lazım...yoksa daha çok acı çekilmez mi...o andan itibaren ondan nefret etmen gerekir ki sevginin yerine başka duygular gelsin..yoksa ipin ucunu yakalıyamazsın..herkes sever ama..insan önce kendi için yaşamalı...aldatıldıktan sonra yine sevmeye devm edersn nerde kaldı senin gururun dimi ama...orda bırakmalısın bnce..hmde hiç tepki verme hatta ki ne kadar değersiz olduğunu anlasın...hani yaparken düşünmemiş ama en azından hiç tepki vermessen acaba sevindi mi yoksa üzüldümü gerçekten bni sevmiyomuki böyle çekip gitti fln olur...bir dahada yüzüne bakmassın..olur biter...tabi Allah kimsenin başına böyle bişey vermesin...

Aldatılınca sevgi neden tükenmesin ki??? şakkıdı

Hemde daha çok nefret ederim ben olsam. :1closedeyes:
Allah'tan hiç aldatılmadım ve Allah kimsenin başına vermesin düşünmek bile çok kötü.:1no2:
Aldatan insan sizi hiç sevmemiş demektir bu,sizi hep kandırmış demektir...
Böyle bir insan nasıl sevilir ya :delphin:

aldatıldıktan sonra aradaki sevginin tükenmesi lazım...yoksa daha çok acı çekilmez mi...o andan itibaren ondan nefret etmen gerekir ki sevginin yerine başka duygular gelsin..yoksa ipin ucunu yakalıyamazsın..herkes sever ama..insan önce kendi için yaşamalı...aldatıldıktan sonra yine sevmeye devm edersn nerde kaldı senin gururun dimi ama...orda bırakmalısın bnce..hmde hiç tepki verme hatta ki ne kadar değersiz olduğunu anlasın...hani yaparken düşünmemiş ama en azından hiç tepki vermessen acaba sevindi mi yoksa üzüldümü gerçekten bni sevmiyomuki böyle çekip gitti fln olur...bir dahada yüzüne bakmassın..olur biter...tabi allah kimsenin başına böyle bişey vermesin...

haklısınız..susmak bazen çok şey anlatır tabiki anlayana.. Allah kimseye yaşatmasın..amin...

aldatılınca sevgi neden tükenmesin ki??? şakkıdı

hemde daha çok nefret ederim ben olsam. :1closedeyes:
Allah'tan hiç aldatılmadım ve allah kimsenin başına vermesin düşünmek bile çok kötü.:1no2:
Aldatan insan sizi hiç sevmemiş demektir bu,sizi hep kandırmış demektir...
Böyle bir insan nasıl sevilir ya :delphin:

günümüz erkeklerinde aldatmayan erkek yok gibi görünüyor sanki..
Allah kimsenin başına vermesin..

aldatılmadım ama aldatılmıştan beter oldum :))
ihanet zaten karşındaki kişinin sevgisizliğinden ve karaktersizliğinden kaynaklanan bir durum...
Bir dakika durmam... Sineye çekersem aynı şeyi tekrarlar zaten..o yüzden anında biter bnm için.

arada sevgi olsa aldatır mı.?

ıhaneti kaç erkek affediyor ? Ya da niçin affetmiyorlar ? Sevmediklerinden mi ?

Hayır ! Onurlarını, gururlarını, değerlerini, kendilerini her şeyden önemli gördükleri için...

Affetmem asla ! Onun onuru, gururu benimkinden çok daha mı üstün !

Sevgiymiş, Değermiş...

Zerre kadar inanmam aldatan erkeğin ya da kadının sevgisine.

Allah doğru insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:

öyle birinden boşanalı 4sene oldu.birdahamı sevmek asla neden derseniz.bi insan bir defa yanlış yapar.erkeklerin 1.40 böyle seviyorum diyolar ama aldatıyorlar.olan hep çocuklara oluyor.şimdi kızıma sarılıyorum.belki o olmasaydım çabuk toplanamazdım.aldatılmak çok kötgü bişey allah kimsenin başına vermesin.düşmanımın başına bile allah hepimizi korusun.

Aradaki sevgiyi tüketir mi derken,beni aldatan adamın bana olan sevgisi bitmiştir diye düşünürüm ben.
Kaldıramam,hazmedemem bunu.
Sevsemde,çeker giderim evet.

BEN YAŞADIM ALDATILDIM...1.5 YILIN SONUNDA ..BıLGıSAYARINI KURCALADIM ıLK VE ESKı SEVGıLıYE MAıLıNı...
TERK ETTıM DEMEDııGMı BIRAKMADIM ÇOK TEPKı VERMEDı KABULLENDı...
2 HAFTA SONRA AYNI ORTAMIMIZA BAŞKA Bı KIZLA GELDı DEMEKKı ALDATILMIŞIM BUKADRA BASıT VE KIZLA HALA ıLıŞKıSı SÜRÜO..BAZEN GıDıORUM ARKDAŞLARIMLA AMA BENı GÖRÜNCE RENGı ATIO VE BENı ıZLıO...
ÇÜNKı BEN KARŞIMA BıLE ALIP KONUŞMADIM NETTEKı OLAYI GÖRÜNCE SıLDıM VE BıTTı..AFFETMEM BENı SEVMEDıGıNı ZATEN GÖRMÜŞ OLDUM..ıNSAN ZAMANLA HERŞEYE ALIŞI GıDıNCE GENELDE GÖRÜORUM KIZLA ..BENıM YANIMDAN GEÇEMEZ YUHH DERSıNıZ..ARKDAŞLARIM BıLE GÖRÜOLAR DEVAMLI ŞAŞIRDILAR KIZ BUMU ERKEKLER BÖLE TıPLERDEN ıı HOŞLANIO KENDıLERıNDE PASıF OLUCAK KIZ...ONDAN YUKSEK DURAN KIZLARI KALDIRAMIOLAR GALıBA Nı TEKıM BEN ÖYLE DÜŞÜNÜORUM...ıNSAN ALDATILGIINI HıSSEDıO....HAREKETLERıYLEE..
ıNSAN SONRA KENDıNı SUÇLUO AMA HERŞEY BıTıO ZAMANLA SıLıNıO...
ıYıKıDE BıTMıŞ DıORUM <<..
aldatılma onu hissetmek bilmek....sevgiyi herşeyi bitirir..hiçbişeye bırakmaz..affedersin belki ama hep şüpe olucak..guven bitmiş olucak..
kısacası beni seven insan aldatmaz sevmeeyen insan aldatır...ve gözünün içine bakarak başkasıyla karşına geçip oturup mutlu gözükcek kadar...ve ozaman bir kalem çekersin..
sakın sizi aldatanı affetmeyin..tekrar yapıolar yolunuza devam edin...[/
B]

Son düzenleme:
BEN YAŞADIM ALDATILDIM...1.5 YILIN SONUNDA ..BİLGİSAYARINI KURCALADIM İLK VE ESKİ SEVGİLİYE MAİLİNİ...
TERK ETTİM DEMEDİİGMİ BIRAKMADIM ÇOK TEPKİ VERMEDİ KABULLENDİ...
2 HAFTA SONRA AYNI ORTAMIMIZA BAŞKA Bİ KIZLA GELDİ DEMEKKİ ALDATILMIŞIM BUKADRA BASİT VE KIZLA HALA İLİŞKİSİ SÜRÜO..BAZEN GİDİORUM ARKDAŞLARIMLA AMA BENİ GÖRÜNCE RENGİ ATIO VE BENİ İZLİO...
ÇÜNKİ BEN KARŞIMA BİLE ALIP KONUŞMADIM NETTEKİ OLAYI GÖRÜNCE SİLDİM VE BİTTİ..AFFETMEM BENİ SEVMEDİGİNİ ZATEN GÖRMÜŞ OLDUM..İNSAN ZAMANLA HERŞEYE ALIŞI GİDİNCE GENELDE GÖRÜORUM KIZLA ..BENİM YANIMDAN GEÇEMEZ YUHH DERSİNİZ..ARKDAŞLARIM BİLE GÖRÜOLAR DEVAMLI ŞAŞIRDILAR KIZ BUMU ERKEKLER BÖLE TİPLERDEN İİ HOŞLANIO KENDİLERİNDE PASİF OLUCAK KIZ...ONDAN YUKSEK DURAN KIZLARI KALDIRAMIOLAR GALİBA Nİ TEKİM BEN ÖYLE DÜŞÜNÜORUM...İNSAN ALDATILGIINI HİSSEDİO....HAREKETLERİYLEE..
İNSAN SONRA KENDİNİ SUÇLUO AMA HERŞEY BİTİO ZAMANLA SİLİNİO...
İYİKİDE BİTMİŞ DİORUM <<..
aldatılma onu hissetmek bilmek....sevgiyi herşeyi bitirir..hiçbişeye bırakmaz..affedersin belki ama hep şüpe olucak..guven bitmiş olucak..
kısacası beni seven insan aldatmaz sevmeeyen insan aldatır...ve gözünün içine bakarak başkasıyla karşına geçip oturup mutlu gözükcek kadar...ve ozaman bir kalem çekersin..
sakın sizi aldatanı affetmeyin..tekrar yapıolar yolunuza devam edin...[/
B]

Katılıyorum..Affetmemek gerekiyor da bunu kaç kişi başarabiliyor..?

asla devam etmezdım ben.
bugun onun benı aldatmış olması ve benım affetmış olmam ılerıde gene yapacağı anlamına gelır.
aldatmasa bıle benım içimde şüphe oluşmasına sebep olur.
ve sürekli içimdeki o şüpheyle yaşayamam.dayanamam buna zaten.
ve dolayısıyla benden sonra ne ısterse yapsın dıye çekip giderdim.
eger benı cok sevse vazgeçemeyecek durumda olsa zaten benı aldatmazdı dıye düşünürdüm ve kalmama neden bulamayarak çekip giderdim.

Back
X