- Konu Sahibi kaderim_48
kalmaz herhalde yüzüne bile bakarken affetsen dahi o gelir ama bitirir külü bile kalmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konuda canı yanmış biri olarak söylemeliyimki kesinlikle çok can acıtıcı bir olay heleki çok gururluysanız kat kat fazla acı ekesiniz ne yazık yaşadım eyer geçekten seviyosanız sevginiz bitmez belki ama hibi şekilde sevginizi gösteremessiniz çünkü kırılan incinen yüeyiniz bidaha o insana asla güvenmez ve hiçbirşey eskisi gibi olmaz artık benim hayatımda hiçbirşey eskisi gibi deyil atık
aldatılmak nasıl bir duygu?..aradaki sevgiyi tüketir mi?..çok sevdiğiniz birisi tarafından aldatıldığınızı bilseydiniz tepkiniz ne olurdu?..sineye çeker miydiniz..?affedebilir misiniz?...ya da çeker gider miydiniz?..meydanı boş mu bırakırdınız?
aldatmai goze alan insna ayrilmayida goze alir biseyler eksik olmasa zaten aldatmaz diye dusunuyorum
aldatılmadım, bilmiyorum..
ama bence sevgi biter.
sevgi zaten saygıyla birlikte yol alır
o saygı bitince sevgi dibe batar
hiçbir şey eskisi gibi değildir artık
peki hemen biter mi? bitmez bence..
bitti sanarız, nefret kusmalar, vicdan azabı çektirmeye çalışmalar başlar
ilk şoku atlatana kadar devam eder bu
sonra kendimize geliriz, hala bi yerlerde aşk kırıntısı vardır
acı çekeriz
belki 1 ay, belki 1 yıl.. belki daha da fazla..
belki başkalarında teselli ararız
belki de durumu eşitlemek adına aldatıldığımız gibi aldatırız
aslında bunlarla sadece kendimizi aldatırız
tek ilaç zaman bence..
bu zamanın sonunda aşkın tek bir kırıntısı kalmaz.
bence bıtırmıyor yanı bılmıyorum ben aldatılan degıl de aldatan taraf oldum malesef.çok sevdıgım halde boşluğa düştüğüm anda onu aldattım ıster ıstemes oldu bu olay ve onu cok üsdüm fakat sevgısı o kadar büyükki beni affetti bır süre süründürsede sonrasında hersey eskısınden daha ıyı oldu.