aldatılmak,aradaki sevgiyi tüketir mi?

Meydanı boş bırakmak ne demek ya? Uğruna savaşılacak adam zaten aldatmaz aldatıyorsa sizi kaybetmeyi göze almıştır..

bitmeli. ama insan kabul edemiyor en başta konduramıyorsun ki o sana yalan söylüyor zaten kabul etmiyor hiç birşeyi ama hiç bişey söylemesine gerek yok zaten biliyorsun yani. bence olması gereken bitirmeli. ama olamıyor bütün hıncını alıyorsun bi kere sevdiğinden ağlıyorsun yüzüne bana bunu nasıl yaptın diyorsun bütün vicdan azabını duymasını sağlıyorsun ama işin garibi gün geçtikçe rahatlamıyorsun sadece işin şokunu atlatıyorsun ama ona karşı olan güvenin sıfırlanıyor. her yerde herşeyi kontrol ediyorsun. nereye baktı nereye göz dikti msjlarını karıştırıyım, internet profillerini kontrol ediyim, maillerde ne demişler bakiim diyorsun. ama inan ol kendini yıpratıyorsun olmuyor yani.. artık onun yüzüne bakttığın an aldatma sahnelerini görüyorsun ve bu hiç bir zaman geçmiyor. allahıma dua ediyorum bi daha karşıma böyle şerefsiz biri çıkarmasın diye.. ama inan olun kızlar belki hemen bitiremiyorsun ama gün geçtikçe eriyor sevginiz. o çırpınıyor ediyor ama neye yarar. bi kere o saf duyguları yok etmiş oluyor. artık sevmiyorsun sadece alışkanlıktan bi arada oluyorsun... ve acı ama ilk fırsat da sen de aldatıyorsun skorları eşitliyorsun ve sonra ayrılıyorsun. biliyorum yaptığım salaklıktı ama kendime olan inancımı korumak erkeklere karşı ezik durmamam için bunu yapmam gerekiyordu. bittiği an tek damla bile ağlamadım kurtulduğuma şükrettim. ama emin olun acısını yeni sevgilim çıkardı onu o kadar kontrol etmeye çalıştım o kadar boşuna kıskandım yıprattım ki... buna hiç değmezdi hala onun için beddua ediyorum hiç bir zaman mutlu olamasın diye. çünkü benim erkeklere olan inancımı resmen yerle bir etmişti. şimdiki aşkımsa bana gelen meleklerin en güzeli... o olmasa bu inanç asla geri gelmezdi.

yani en iyisi yoluna yollayın meydanı boş bırakmak ne kelime defedin gitsin aldattığına. emin olun onda sizde bulduğunu bulamıcak. kafasını taşlara vurucak ama siz sizi hakeden sizi siz gibi seven birinin kollarında mutluyken nanik yapın ona opuyorumnanaktan

bu konuda canı yanmış biri olarak söylemeliyimki kesinlikle çok can acıtıcı bir olay heleki çok gururluysanız kat kat fazla acı ekesiniz ne yazık yaşadım eyer geçekten seviyosanız sevginiz bitmez belki ama hibi şekilde sevginizi gösteremessiniz çünkü kırılan incinen yüeyiniz bidaha o insana asla güvenmez ve hiçbirşey eskisi gibi olmaz artık benim hayatımda hiçbirşey eskisi gibi deyil atık

bu konuda canı yanmış biri olarak söylemeliyimki kesinlikle çok can acıtıcı bir olay heleki çok gururluysanız kat kat fazla acı ekesiniz ne yazık yaşadım eyer geçekten seviyosanız sevginiz bitmez belki ama hibi şekilde sevginizi gösteremessiniz çünkü kırılan incinen yüeyiniz bidaha o insana asla güvenmez ve hiçbirşey eskisi gibi olmaz artık benim hayatımda hiçbirşey eskisi gibi deyil atık

evet eskisi gibi olmuyor ama affetmem diyoruz bir de bakmışız her şeyi unutmuş gibi yapıp yola devam ediyoruz..Aldatılıpta beraber yaşayan o kadar tanıdığım var ki..!
Allah kimsenin başına vermesin..

aldatılmak nasıl bir duygu?..aradaki sevgiyi tüketir mi?..çok sevdiğiniz birisi tarafından aldatıldığınızı bilseydiniz tepkiniz ne olurdu?..sineye çeker miydiniz..?affedebilir misiniz?...ya da çeker gider miydiniz?..meydanı boş mu bırakırdınız?

Aldatılmak kadında yıkııcı etkilere yol açar.Psikolojik olarak çok yıpranır.Bırakın aldatmayı aldatılmayı her türlü yıkıcılık,olumsuz gelişme ilişkihi bozar.Affeder mi insan affetmez mi bunu yaşamadan bilemeyiz.

canım benim altatılmak bana göre sevgiyi bitrir. Ben kendi penceremden baktığımda aldatıldığım zaman inan bana sevgi diye bir şey kalmıyor. Katlanma safhası başlıyor sadece mecburiyetler yoksa sevgi falan hiç olup gidiyor....

aldatmai goze alan insna ayrilmayida goze alir biseyler eksik olmasa zaten aldatmaz diye dusunuyorum

aldatmai goze alan insna ayrilmayida goze alir biseyler eksik olmasa zaten aldatmaz diye dusunuyorum

İlişkilerinde tamamlanmayan şeyler olduğu için aldatır insan diyorsunuz. Belki de haklısınız ama öyle erkekler var ki aldatmayı meslek edinmiş sanki! Çevremde o kadar arsız insanlar görüyorum.

aldatılmadım, bilmiyorum..
ama bence sevgi biter.
sevgi zaten saygıyla birlikte yol alır
o saygı bitince sevgi dibe batar
hiçbir şey eskisi gibi değildir artık
peki hemen biter mi? bitmez bence..
bitti sanarız, nefret kusmalar, vicdan azabı çektirmeye çalışmalar başlar
ilk şoku atlatana kadar devam eder bu
sonra kendimize geliriz, hala bi yerlerde aşk kırıntısı vardır
acı çekeriz
belki 1 ay, belki 1 yıl.. belki daha da fazla..
belki başkalarında teselli ararız
belki de durumu eşitlemek adına aldatıldığımız gibi aldatırız
aslında bunlarla sadece kendimizi aldatırız
tek ilaç zaman bence..
bu zamanın sonunda aşkın tek bir kırıntısı kalmaz.

aldatılmadım, bilmiyorum..
ama bence sevgi biter.
sevgi zaten saygıyla birlikte yol alır
o saygı bitince sevgi dibe batar
hiçbir şey eskisi gibi değildir artık
peki hemen biter mi? bitmez bence..
bitti sanarız, nefret kusmalar, vicdan azabı çektirmeye çalışmalar başlar
ilk şoku atlatana kadar devam eder bu
sonra kendimize geliriz, hala bi yerlerde aşk kırıntısı vardır
acı çekeriz
belki 1 ay, belki 1 yıl.. belki daha da fazla..
belki başkalarında teselli ararız
belki de durumu eşitlemek adına aldatıldığımız gibi aldatırız
aslında bunlarla sadece kendimizi aldatırız
tek ilaç zaman bence..
bu zamanın sonunda aşkın tek bir kırıntısı kalmaz.

Arada aşk-sevgi olsa insan aldatır mı bilemiyorum? Aldatılınca da affetmek çok zor..Aradaki aşkı bitirir diye düşünüyorum..Zor bu işler o kadar!!

bence bıtırmıyor yanı bılmıyorum ben aldatılan degıl de aldatan taraf oldum malesef.çok sevdıgım halde boşluğa düştüğüm anda onu aldattım ıster ıstemes oldu bu olay ve onu cok üsdüm fakat sevgısı o kadar büyükki beni affetti bır süre süründürsede sonrasında hersey eskısınden daha ıyı oldu.

Bir kez aldatan mutlaka bunun devamini getirecektir..sevgi ve sayginin kalmadigi bir iliskinin hemen bitirilmesi en dogrusu bence..

böyle bişey ilişkiyi yıpratır,zedeler feleğini şaşırırsın birdaha da hiçbişey eskisi gibi olmaz zaten...

Güven tükenirde, sevginin tükenmesi biraz düşündürdü beni.

bence bıtırmıyor yanı bılmıyorum ben aldatılan degıl de aldatan taraf oldum malesef.çok sevdıgım halde boşluğa düştüğüm anda onu aldattım ıster ıstemes oldu bu olay ve onu cok üsdüm fakat sevgısı o kadar büyükki beni affetti bır süre süründürsede sonrasında hersey eskısınden daha ıyı oldu.

Aferin valla biraz da onlar kabullensin :)

Ben ayrıldığım bir sevgilime seni aldatmıştım ya hakkını helal et :D diye itiraf etmiştim.. Canın sağolsun :) demişti garibim.

Bi kadın asla unutmaz
Ağzından affettim lafı çıkar ama
Hiç birşeyi unutmaz , unutamaz
Zamanla sevgisini de saygısınıda kaybeder..

En sağlıklısı ilişkiyi orda sonlandırmak çünki güven bir kere sarsıldıysa ağzıyla kuşda tutsa olmaz.Bir kere her hareketinin altında her davranışının arkasında acaba arayacaksın ya yaparsa ya yapıosaları kafandan bir türlü çıkaramayacaksın ki bundanda kötüsü artık seni sevdiğine bile inanmayacaksın sana her dokunduğunda acaba onuda benim gibi mi öptü onada mı böyle dokundu diyeceksin her göz göze geldiğinde için kinle dolacak ve en çok zararı kendine vereceksin arkadaşların dediği gibi kangren olmuşsa kes gitsin hep acımasındanda bi kere acır geçer gider Allaha Şükür evliliğimde başıma gelmedi umarımda hiç gelmez ama asla olmaz die bişi yok insanın başına ummadığı anda herşey gelebilio yaparsa böle bişey eşim asla affetmem değil 1 tane 5 çocuğum olsa paşalar gibi evlatlarımada bakarım kendimede yanına mı kalsın yaptıkları sallayacaksın gidecek(tabii herkesin imkanları farklı)

Son düzenleme:
Back
X