aldatılmak,aradaki sevgiyi tüketir mi?

En sağlıklısı ilişkiyi orda sonlandırmak çünki güven bir kere sarsıldıysa ağzıyla kuşda tutsa olmaz.Bir kere her hareketinin altında her davranışının arkasında acaba arayacaksın ya yaparsa ya yapıosaları kafandan bir türlü çıkaramayacaksın ki bundanda kötüsü artık seni sevdiğine bile inanmayacaksın sana her dokunduğunda acaba onuda benim gibi mi öptü onada mı böyle dokundu diyeceksin her göz göze geldiğinde için kinle dolacak ve en çok zararı kendine vereceksin arkadaşların dediği gibi kangren olmuşsa kes gitsin hep acımasındanda bi kere acır geçer gider Allaha Şükür evliliğimde başıma gelmedi umarımda hiç gelmez ama asla olmaz die bişi yok insanın başına ummadığı anda herşey gelebilio yaparsa böle bişey eşim asla affetmem değil 1 tane 5 çocuğum olsa paşalar gibi evlatlarımada bakarım kendimede yanına mı kalsın yaptıkları sallayacaksın gidecek(tabii herkesin imkanları farklı)

İnsanın kendine güvenebilmesi ne güzel! Ayakta kalma meselesi ekonıomik duruma bağlı! Çoğumuz bu durumdan yoksunuz ve bizi aldatan eşlere boyun eğiyoruz. Ne yazık ki! Allah kimsenin başına vermesin.

sanal ortamda bikaç kızla muhabbet ettiğini öğrenmiştim, kendisi bunun makara, eğlence olduğunu düşünüyodu ama bence bu aldatmaydı, ama affettim, çünkü gerçekten çok seviyorum ve beni ikna etti bunun sadece vakit geçirmek için yaptığı bişey olduğuna dair, bu olaylardan sonra nete bile girmiyo artık, ben de geride bıraktım... ha unuttum mu, asla... ama geride bıraktım...

sanal ortamda bikaç kızla muhabbet ettiğini öğrenmiştim, kendisi bunun makara, eğlence olduğunu düşünüyodu ama bence bu aldatmaydı, ama affettim, çünkü gerçekten çok seviyorum ve beni ikna etti bunun sadece vakit geçirmek için yaptığı bişey olduğuna dair, bu olaylardan sonra nete bile girmiyo artık, ben de geride bıraktım... ha unuttum mu, asla... ama geride bıraktım...

En küçük hareketinde acabalar...Yine beni aldatacak mı diye düşünür insan! Elbette unutulmaz.Yine de affetmekle büyüklük etmişsiniz bence!

aldatılmak nasıl bi duygumu.bunu öğrendiğinde bi kere dünyan başına yıkılıyo 1 sefer affettim ama şimdi keşke o zamanlar affetmeseydim diyorum.ama o zamandan sonra güven denen şeyin yerini sürekli şüphe alıyo.eski eşim eski sevgilisiyle aldatmııştı beni.ve ağlayarak pişmanım yapmıcam demişti affettim ama hep acabalarla doluydu içim.çok kötü bi duygu bi kadına yaşatılan en adice bi şey.

bende aldatıldıımı dün öğrendim hemde çok acı biçimde önceki gün küsmüştük ben aradım gece bunu teli bir kız açtı bar gibi bir ortamdan sesler geliodu kız bana küfürler etti tehditler birdaha onu aramamı söledi şok oldum anlatmam o duyguyu aldatığı yetmiomuş gibi aldatığı o basit iğrenç kızla beni muhatap etti onu konuşturup küfür etmesine müsade etti :( çok kötü bir duygu rabbim birdaha yaşatmasın

off canım ya...bin beter olsun inşallah...

Aldatıldım intikamı mı aldım kendisini aptal yerine koyduğumu ve zeki olduğum için beni tebrik etti.Tabii intikamın son noktasında herşeyi açıklamadan ağzıma ne geldiyse saydım içimin yağları eridi.

Ne kadar intikam alsanda o ilk duygu tepki unutulmuyor.İlk aklına gelen şeylerden biri o olduğu için sevgi aşk kalmıyor nefrete kine dönüşüyor ve hep daha fazlasını yapmak istiyorsun.

Affedemedim sevsemde acı çeksemde.

Cok guzel aldatildigimi ogrendim..
Cok uzuldum, kirildim...
Eskiden ona olan sevgimi,saygimi geri aldim....
Hakkimi helal etmedim
Cok guzel yolladim,hayatimdan sildim...
Simdi ise cok ama cok iyiyim...
:nazar:

bana göre bir insanın ne kadar seversem seviyim aldatmışsa beni benim için o an o dakika bitmiştir bir daha ne yüzüne bakarım onun ne de yüzümü görür yalvarsa bile geri dönüşü olmak bir söz vardır aşk her şeyi affeder mi diye.
bence affetmez aldatma olmuşsa asla affetmez...:olmaz::olmaz:

Bence tek cevaplı bir soru,tabii ki tüketir..
Yooo tüketmez,aksine aşkım arttı ona karşı diyecek bir vatandaş çıkarsa da buyursun meydan boş..

aldatilmanin acisi hic bir seye benzemez.. bunu maalesef ben de yasadim.. cok ama cok severken arada hic bir sorun yokken,, aldatildim.. ! neredeyse 2 yil olacak.. affettim.. ama unuttum mu hayir.. icten ice bunun acisini cekiyorum.. gözümde canlandiriyorum, deliye dönüyorum. cok zor dönemden gectim. insan nedense özgüvenini kaybediyor, sevdigi kisiye ait degilmis gibi hissediyor. affettikten sonra sevgim azalmadi ama sevgimin boyutu degisti.. onun üstüne titrerdim.. fakat o hadiseden sonra onu kendisiyle basbasa biraktim.. eski degerini kaybetti gözümde. bazen keske affetmeseydim dedigim de oluyor. hatayi kendimde aradim, ben de mi problem vardi acaba diye?? kendimle barisamadim.. neyse artik toparlandim nisanliyiz.. mutluyuz.. insallah bir kez daha ayni hatayi yapmaz. herkes bir sansi hakediyor ama ikinciyi asla böyle bir konuda....

Tabi ki tüketir. Mümkün mü aksi?...
Bir bölümde samantha onu aldatan adamla tekrar barışmıştır. Ama güven bir kere kayboldu mu geri gelmiyor olacak ki kaldıkları otelde adamın otel odasında bunu tekrar aldatıyor olduğuna kendini inandırıp odaya doğru koşmaya başlar. Asansör dolu olduğundan 8-10 katı koşarak hızlı hızlı çıkar. Odaya girdiğinde kız nerde diye sorar. Adam ne kızı? Samantha ne saçmalıyorsun diye gülümser. Hakikaten de öyle bir durum yoktur. Ama samantha artık böyle saçmalıklar için hem fazla yorgun hem fazla tecrübelidir. Ve son noktayı koyar.
"i love you but i love me more"
ve gider...

Hayatımda en nefret ettiğim şey bana karşı dürüst olunmaması, arkamdan iş çevrilip aptal yerine konmamdır. Aldatılmanın da bu saydıklarımdan hiçbir farkı yok, hem de arada sevgi olmasına rağmen böyle bir şeyi yapabiliyorsa o kişiyi tanıdığım "insan" listesinden çıkarır ve arkama 2. bakışı bile atmadan devam ederdim. Bu dediklerimden sonra, azaltır mı sizce? :51:

Back
X