Aldatılmak hakedilir mi ?

Aldatmayı haketmek diye bir şey yok. Aldatılmanız eşinizin karaktersizliği. Kendinize ve diğer kadına suç bulup eşinizi affetmeyi düşüneceğinize kendi hayatınızı kurmaya bakın derim.

Siz kafanızda zaten rolleri belirlemişsiniz..işyerindeki o... kocanızı etkilemiş, kocanız da zaten siz oyle davrandıgınız için nereye ceksen gidecek moddaymış yani haklıymış...pişmanmış özür de dilemiş...

Eee burdan sadece destek istiyorsunuz...kocana bundan sonra sahip çık reddetme bunları duymak istiyorsun sadece, ne kaldı ki geriye?

Sebep ne olursa olsun başkasıyla yazışan işi yatmaya kadar vardırıp buna da cesaret edip gerçekleştiren bir adamın yatagına tekrar girerim, içimde de şüphelerle yaşarım diyorsan yolun açıkolsun

Bir insan(kusura bakmayın açıkça söylüyorum) aldatıyorsa bu şerefsiz olduğundandır. Bu herifle evli kalıp çocuğunu yanında tutup iyi aile,iyi baba görüntüsü veren şerefsizi şereflendirerek boş iş yapmıştır. Aldatmayı düşmanım bile haketmez,haketse bile vicdan sahibi birisi aldatmayı hoş görmez. Tamam bebeğiniz oldu ve cinsel isteğin azaldı bu çoğu kadının başına gelen bir durum ve çözümleri illa ki vardır. Neden seninle kalıp çözmek yerine iş yerindeki "yosma"yla tek gecelik ilişkiye giriyor? Çünkü kadınları elinin kiri gibi gören dünyayı penisinin etrafında döndüğünü sanan sadakat,dürüstlük,sevgi gibi insanca duyguları olmayan bir mahluk. Burada suç bütün erkeklerde değil(bütün erkekler de uçkuruna düşkün duygusuz yaratıklar da değil). Suç o ve onun gibi karaktersizleri şımartan ana babasında. Sen şimdi pişman olduğunu düşün,bütün kadınların evli erkeklerle yatmak için sıraya giren birer şeytan olduğunu san. Hatta eşini de güneşe koy belki beynindeki sadakatten sorumlu lobundaki küfü ve kafasındaki o" yosma" silinir

Karşılıklı hatalarınız varmış ve sonucunda kötü bir olay yaşanmış. Herkes ikinci bir şansı hak edebilir ama peki siz o eski problemlerinizi çözdünüz mü artık?

Affedip aynı yatağa nasıl girilir nasıl unutulur ama.
Ben denedim deyip geçilecek kadar hafif bir durum yok.
Zina var.
Ben hafif bir durum var diye bir ifade nerede kullanmışım? Konu sahibi hanımfendi siz olsanız ne yapardınız diye fikrimizi sormuş, ben de benim eşim yapmış olsaydı böyle yapardım, yine de büyük konuşmak istemem dedim.
Bu başkalarını neden ilgilendirir onu anlamadım, siz de konu sahibini etiketleyerek ben olsam asla affetmezdim, zina var çünkü ifadenizi kendisinin okumasını sağlayın, muhattabınız ben değilim zira, benim böyle bir tecrübem ya da problemim yok, varsayarak bir yorum yaptım.

Eşinizin yapmış olduğu davranışın açıklanır bir tarafı yok burada tek suçlu var oda eşiniz. İnsan ne kadar sevsede affetsede o yara güven duygusu birdaha eskisi gibi olurmu ben sanmıyorum. Ama bu şoku atlatabilmeniz için affetmiş gibi görünüp çocuğun sorumluluklarını eşinize de yükleyip kendinizi toparlayıp güçlü bir şekilde eşinizden ayrılabilirsiniz. Bu sizi daha az yıpratacaktır. Ama ben unutturum unuttum derseniz, eşinizde gerçekten çok pişmansa ve evliliğiniz çok iyi bir şekilde devam ediyorsa o zmn düşüncelerinizden vazgeçersiniz.

Burada birbirimizle de fikir alışverişi yapıyoruz.Hafif durum dediğinizi söylemedim.
Herkes hata yapar, hata insan içindir demiş olmanızdan, olayı biraz hafife indirgemek gibi olduğu kanısına vardım.
Bu taraftan bakıp evliliğini kurtarması adına bir şeyler söylemeniz güzel, fakat tekrardan nasıl aynı yatakta yatar insan diye sorguladım sonra dan çok zor bir durum gerçekten. Fikrinize karşı çıkmak veya eleştirmek gibi algılamayın lütfen.
Aksine hak verdim fakat yakarıştı benimkisi of ama aynı yatağa nasıl girilir nasıl kabul edilir gibi.

İnşallah tecrübede etmeyin böyle bir şeyi, mutluluklar dilerim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…