Aldatılmak hakedilir mi ?

Silersiniz aklınızdan masum kocanızla oturup birbirinize teselli verin destek olun olmadı psikolog falan gidin.
Bi KADINA o yakıştırmayı yaparken empati yapın ama bence !

Ben kendimi sizin yerinize koyamadım ama eşinizin yerinde olsam yine aldatırdım sizi nasıl olsa hep karşı taraf o.. oluyor ben de kandırılan masum ve madur ohh ne güzel hayat! Bir daha yapmaz diyerek de güvenmeniz beni benden aldı!

Eminim kadın ayartmıştır. Eşinizden bu kadar anlayışla bahsedip hemcinsinize küfrediyorsunuz ya; fark edin isterseniz size bağlılık yemini eden eşiniz.

Herhalde şaka yapıyorsun. o kadına o... diyorsan eşine ne diyelim? sadece kadın suçlu sanki. belki kadın da öyle kötü biri değildir o zaman? ne kadar garip kafada kadınlarımız var bizim yaa

Tek bildiğim bir kere aldatan başka da aldatır.
Ama arada da küçücük bir çocuk var ve ona ayrılmayı yaşatmak gerçekten çok büyük travma.
Yaşadım, biliyorum.
Biraz akışına bırakmanız olayı şu an tek tavsiyem.
Eşiniz çok çok hatalı maalesef. Size yardımcı olmak yerine kolay yolu seçmiş. Ama hayat dallı budaklı uzun bir yol. Daha büyük krizlerde olabilir. O zaman ne olacak? Yine mi teselliyi başkalarının koynunda arayacak?
İkinizin de psikolojik tedavi görmesi lazım. Mesela çift terapisi alabilirsiniz. O zaman daha net karar verebilirsiniz.
Benim şahsi düşüncem çocuk için bir şans daha verilebilir mi?
Evet sanırım verilebilir...

Unutamayacaksindir. Kadın milleti huyumuz en ufak bir hata yapsa pişirip pişirip önüne koyarız. Sonunda erkek de suçunu bu sefer sana atacak yada farklı yola başvuracak. Kadının tranvalari çenesine vuruyor hem kendini hem kocasını yiyor. Bilmiyorum eşin hayatı boyunca bu hatayı telafi etmek için uğraşacak senin aklından hiç gitmeyeceği için. Bence kocanın hatası nefsi ve merak duygusu. Seninde işin zor birde aile sana huzur vermiyorsa en çok hem sana hem evladına yazık olacak. Tavsiyem 2. Çocuğu yapma evladına ve kendine iyi bak. Eşini affetmeye çalış ve bu konuyu aranızda konuşun. Aklından çıkmayacağını hep şüphe duyabileceği bunu anlayışla karşılamali. Bu demek değil ki durduk yere başına kakican. Birde sevgisizlik şüphesi olabileceğini bunu atlatmak için psikatriye gitmeye ikna et. Olan olmuş inşallah bir daha yaşamazsınız. Sen kendi yoluna bak benim de eşim tarafından ufak bir çapkınlık başıma geldi. Benim anlim açık basım dik. Allah in karşısında hiçbir hataya dusmemeye çalıştım. Ama kendi hatası bir yana kendi ailesi de beni çok eziyorlar. Kendi yoluma bakıyorum çocuklarımla ayakta durmaya çalışıyorum. Sende öyle yap tranvalar kolay anlatılmıyor ama kimse başka tranva yasatmasin. Buna eşin de sende izin verme.

O...pu diye yazdığınız bölümden sonrasını okumadım.
Senin eşin çok şerefli namuslu ya! O kadın girmiş aklına.
Kusura bakma ama bu olayda sadece kadına suç atamazsın
Aldatılmak hak edilen bir durum değildir. Ne erkek ne kadın böyle bir şeyi hak etmez. Sevgisi biten çeker gider ama karaktere şerefe namusa bir nebze Allah korkusuna sahip olan birey, aldatmaz, sevse de sevmese de..

Bize çok benzer seyler yasamissiniz tek fark benim eşim yatmadı sadece saçma sapan mesajlasmalarini yakaldim flortlesme tarzinda ona ragmen icimden çıkmıyor düşünmediğim ondan sogumadigim bir gün yok.Cocugum için 2. Şansı verdim ama yapamıyorum artik onu sevmiyorum eminim önünde sonunda boşanacağım.Bosanip boşanmamalı geçtim gerçekten hala sevebiliyor musun kocanı?

bence sen şey dememizi bekliyorsun, eşinde sende bunalmışsın o kadını da eşin bir anlık mutluluk kaynağı gibi görmüş kullanıp atmış boşver evini yuvanı bozma... ama çok beklersin.
kusura bakma ama erkeğinde o...su olur ve evli olan kocandı, yani asıl o... kocan bu bir.
ikincisi bu ne özgüvensizlik bu ne haksızlık böyle kendine yaptığın? eziklik bu kusura bakma.
üçüncüsü ise burada kim ne derse desin sen boşanmazsın bacım ondan daha fazla bişey demeyeceğim.

Ben sizinle empati yaptım ama asla böyle bir şeyi affedemem ve asla bunu hakettiğimi düşünmem. Sizde işyerindeki kadına o... derken aynı zamanda eşinize nasıl bir yakıştırma yapıyorsunuz? Zira karşı tarafı suçlamak en kolayı, ama unutmayın size sadakat sözünü o kadın vermedi.

buradaki önceliğin eşini affedip affetmemek değil senin bozulan psikolojini düzeltmek olsun düzelt ki sağlıklı düşün kararını ver.şu an çok sağlıklı düşünmüyorsun bence. Bir kadının unutması çok zor bence hele birde o kadının gönderdeği resimleri gördüysen aklından çıkmayacak en azından ben takıntılı bir insanım ömrümün sonuna kadar unutamazdım bana her dokunduğunda aklıma gelirdi. her şey gönlünce olsun

Size yapılan onca hakaretlere rağmen, hatayı kendinizde aramanız çok rencide edici. Kadın o.., kocanız aşağılık, siz.. çanak tutan mı oldunuz gerçekten? Çok şuursuzca

Bir gün Nasrettin Hoca’nın çok sevdiği eşeği çalınmış. Hoca çok üzülmüş, aramış taramış, ama eşeğin izine rastlamamış. Komşuları toplanıp hocaya geçmiş olsuna gelmişler. Biri demiş ki “İyi de hocam, sen de hiç önlem almamışsın. İnsan ahırın kapısmı kilitlemez mi?” Hoca üzülmüş, “Ne yapacaksın işte düşünemedim” demiş. Öteki komşu, “Aaah ah, gitti güzelim eşek. Ben sana dediydim bahçe duvarını yüksekçe ör diye hocam, dinlemedin ki” demiş. Hocanın canı daha çok sıkılmış.

Bir başka komşu da “Sen de amma ağır uyuyormuşsun be hocam. Adam ahıra giriyor, koca eşeği alıp gidiyor da uyanmıyorsun. Hayret vallahi!”Hoca daha fazla dayanamamış. “Yeter yahu! Hepiniz bana yükleniyorsunuz. Tamam, kilit takmadım, duvarı yüksek örmedim, sesi de duymadım ama insaf edin, hırsızın hiç mi suçu yok?!” evet burda ıkı suçlu var ıkısıde kadın bacım.kocalar melek melek

Acaba siz aldatsaydınız kocanız diyecek miydi "o adam karımı ayarttı ben de çok ilgisizdim" diye. Yoksa anında kapının önüne koyup ömrü billah çocuğunuzun yüzünü göstermeyecek miydi ? Size affedin veya affetmeyin demiyorum bu karar elbette sizin. Fakat eşiniz dışında kimseyi suçlu görmeyin. Ne o kadın ne de siz. Önce bunu kabullenin ve kararınızı ona göre verin. Aşarız, atlatırız diyorsanız yola devam edin. Unutamam diyorsanız kendinize eziyet etmeyin. Karar tamamen sizin dediğim gibi. Eşiniz çok dürüst biri olsaydı ilgisizliğinize ve cinsel durumunuza ilişkin sizi karşına alır ve " aramızdaki sorunları aşamıyoruz. Boşluktayım ve başka bir kadına ilgi beslemekten korkuyorum. Ya boşanalım yolumuza bakalım ya da bu durumu çözmeye çaba gösterelim" derdi.

Peki affettiniz diyelim. yine en küçük bir aranızın kötü olmasında adam yine aldatmayacak mı
nasıl olsa bir kere affetti. bir daha affeder nasıl olsa diye düşünür adam.
ayrıca aldatılan insanda ne olursa olsun suç yoktur. ayrıl sonra ne halt yersen ye. aldatmanın bahanesi olmaz o yzüden kendinizi suçlayıp, yıpratmayın.
şöyle düşünün. ben zaten doğumdan sonra bunalıma girdim.psikolojim bozuldu eşim bana destek olacağına başkasını buldu. bence bunu düşününce kendinizde hak vereceksiniz.

ayrıca söylemeden geçemeyeceğim son günlerde bu aldatma konuları nedir böyle herkes mi aldatılıyor. her bdv ye geldiğimde aldatma konusu olmasa şaşıracağım artık.

Mune nin sizin gibi yazan bir kadına müthiş bir cevabi vardı. Bu kadar tacize, tecavüze uğrayan kadında mi kuyruk salladı diye. Ne biçim bir tabir bu ya. Sizin gibiler yetiştiriyor bunları. Günümüzde kadınlar tacize, tecavüze uğruyor öldürülüyor ama kafalar kadınlar kuyruk salladı oluyor. Belki konu sahibinin kocası kuyruk salladı ne malum. Kadında söz geçiremedi kendine. Olabilir mi sizce. Hâlâ siz diye hitap ederken yazmayı burada bitireyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…