- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.142
- 83
- Konu Sahibi Pptyalardasolar
-
Toplum deyince bende bir tuhaf oldum vallaValla toplum olarak benim bir suçum yok evde çay içiyorum :)
Unutamayacaksindir. Kadın milleti huyumuz en ufak bir hata yapsa pişirip pişirip önüne koyarız. Sonunda erkek de suçunu bu sefer sana atacak yada farklı yola başvuracak. Kadının tranvalari çenesine vuruyor hem kendini hem kocasını yiyor. Bilmiyorum eşin hayatı boyunca bu hatayı telafi etmek için uğraşacak senin aklından hiç gitmeyeceği için. Bence kocanın hatası nefsi ve merak duygusu. Seninde işin zor birde aile sana huzur vermiyorsa en çok hem sana hem evladına yazık olacak. Tavsiyem 2. Çocuğu yapma evladına ve kendine iyi bak. Eşini affetmeye çalış ve bu konuyu aranızda konuşun. Aklından çıkmayacağını hep şüphe duyabileceği bunu anlayışla karşılamali. Bu demek değil ki durduk yere başına kakican. Birde sevgisizlik şüphesi olabileceğini bunu atlatmak için psikatriye gitmeye ikna et. Olan olmuş inşallah bir daha yaşamazsınız. Sen kendi yoluna bak benim de eşim tarafından ufak bir çapkınlık başıma geldi. Benim anlim açık basım dik. Allah in karşısında hiçbir hataya dusmemeye çalıştım. Ama kendi hatası bir yana kendi ailesi de beni çok eziyorlar. Kendi yoluma bakıyorum çocuklarımla ayakta durmaya çalışıyorum. Sende öyle yap tranvalar kolay anlatılmıyor ama kimse başka tranva yasatmasin. Buna eşin de sende izin verme.Mrhb arkdşlar ben aldatıldım. Bunu yerimde olmayan kimse anlayamaz tabiki. Öncelikle şunları en başından söylemeliyim kendi ayakları üzerinde duramayan eşime mecbur olduğum bir durum söz konusu asla değil. Ben ki aldatılmayı asla affetmem diyen kişiler arasındaydım. Affettim mi zaten onuda bilmiyorum ya hoş! Neyse üstten kabaca sise anlatıcam durumu ve gerekli yorumlark dikkate alıcam belki beni rahatlatır aranızda beni daha çok üzeninizde çıkabilir tabi onlarada eywallah. Gerçi neyi duysam rahatlarım onuda bilmiyorum ya neyse... doğumdan sonra biz dağıldık resmen diyebilirim. Eskiden çok aktif bi hayatımız vardı çocuk gelince bitti ve biz bu şoktan çıkamadık yıllar geçti atlatamadık ve cinsel istek azaldı yani bende azaldı eşiminde isteği gözüme fazla gelmeye başladı sapık gibi görmeye başladım onu ve yaptığımız zama zamanlardada afedersnz arkamı dönüp işini görsün diye bekliyordum ve çoğu zaman offff git diye ittiriyordum. Ama böyle olmamda eşiminde suçu vardı ailesininde yani toplu olarak aile içi uzaklaşma konuşamama birşey paylaşamama birbirmizi anlayamama durumuna gelmiştik. Ben cinsel isteksizliğimin farkındaydım hatta tedavide görmeyi istemiştim düşünmüştüm ama kaç kere randevu aldıysam geri çektim çünkü eşine o dönem deseydim ki paikiyatriye gidelim destek alalım sen git bence senin ihtiyacın var diyecek kafadaydı. Öyleydik öyle olduk. Ama normalde öyle değildik birbirmizi çok seven ruh ikizi olan iki çifttik ve birbirimizin ilkiydik. Neyse bu süreçte orospunun biri eşimin aklına giriyor iş yerinden ilgi gösteriyor ileriye gidiyor çıplak resim erotik konuşmalar başlıyor sonundada yatıyorlar.(( nolur aldıtılmayanlar acımasız yorum yapmasınlar. Emin olun bende sizin düşündüğünüzün 10 katını düşünüyordum aldatılmadan önce ((( adam eve geliyor evde huzur yok bu yönden bakınca aldatılmayı hakettin kızım diyorum kendime. Ama aldatılmak hakedilirmi onuda bilemiyorum. Eşim şuan çok pişman ve bir daha yapmayacağını ben biliorum yerimde olsaydınız anlardnız. Eşim böyle bi insan değil çünkü ama yaptı yaptı işte onu savunmamda sise saçma gelebilir. Şu durumda ben eşimi affetmek istiyorum ama effedebilicekmiyim bilmiyorum psikolojik destek alıyorum. Tamam hakettik bunu yaşamayı belki ama peki ona dokunduğu elleri birleştiği vücudu gülüşmeleri sevişmleri ........ bunları nasıl kabullenicem bi gün unutucakmıyım bi gün silinicekmi beynimden bunlar ??? Aklımı kaybedicem geçmişimize yazık yavrumuza yazık oldu o kdr çok suçlu varki ben eşim eşimin ailesi toplum herşey bizi bunalttı doğum ve sonraki süreçte bı yüZdende aramıza uçurumlar sonrada erkeklerin zaafları yüzünden bi orospu girdi. Eşim suçsuz tek suçlu o kadın demiyorum ben durumun farkındayım ama eşim asla böyle bi insan değildi neden böyle birşey yaptı kafayı yemek üzereyim. Neyse yorumları bekliyorm uzun oldu kusura bakmayn.
Mrhb arkdşlar ben aldatıldım. Bunu yerimde olmayan kimse anlayamaz tabiki. Öncelikle şunları en başından söylemeliyim kendi ayakları üzerinde duramayan eşime mecbur olduğum bir durum söz konusu asla değil. Ben ki aldatılmayı asla affetmem diyen kişiler arasındaydım. Affettim mi zaten onuda bilmiyorum ya hoş! Neyse üstten kabaca sise anlatıcam durumu ve gerekli yorumlark dikkate alıcam belki beni rahatlatır aranızda beni daha çok üzeninizde çıkabilir tabi onlarada eywallah. Gerçi neyi duysam rahatlarım onuda bilmiyorum ya neyse... doğumdan sonra biz dağıldık resmen diyebilirim. Eskiden çok aktif bi hayatımız vardı çocuk gelince bitti ve biz bu şoktan çıkamadık yıllar geçti atlatamadık ve cinsel istek azaldı yani bende azaldı eşiminde isteği gözüme fazla gelmeye başladı sapık gibi görmeye başladım onu ve yaptığımız zama zamanlardada afedersnz arkamı dönüp işini görsün diye bekliyordum ve çoğu zaman offff git diye ittiriyordum. Ama böyle olmamda eşiminde suçu vardı ailesininde yani toplu olarak aile içi uzaklaşma konuşamama birşey paylaşamama birbirmizi anlayamama durumuna gelmiştik. Ben cinsel isteksizliğimin farkındaydım hatta tedavide görmeyi istemiştim düşünmüştüm ama kaç kere randevu aldıysam geri çektim çünkü eşine o dönem deseydim ki paikiyatriye gidelim destek alalım sen git bence senin ihtiyacın var diyecek kafadaydı. Öyleydik öyle olduk. Ama normalde öyle değildik birbirmizi çok seven ruh ikizi olan iki çifttik ve birbirimizin ilkiydik. Neyse bu süreçte orospunun biri eşimin aklına giriyor iş yerinden ilgi gösteriyor ileriye gidiyor çıplak resim erotik konuşmalar başlıyor sonundada yatıyorlar.(( nolur aldıtılmayanlar acımasız yorum yapmasınlar. Emin olun bende sizin düşündüğünüzün 10 katını düşünüyordum aldatılmadan önce ((( adam eve geliyor evde huzur yok bu yönden bakınca aldatılmayı hakettin kızım diyorum kendime. Ama aldatılmak hakedilirmi onuda bilemiyorum. Eşim şuan çok pişman ve bir daha yapmayacağını ben biliorum yerimde olsaydınız anlardnız. Eşim böyle bi insan değil çünkü ama yaptı yaptı işte onu savunmamda sise saçma gelebilir. Şu durumda ben eşimi affetmek istiyorum ama effedebilicekmiyim bilmiyorum psikolojik destek alıyorum. Tamam hakettik bunu yaşamayı belki ama peki ona dokunduğu elleri birleştiği vücudu gülüşmeleri sevişmleri ........ bunları nasıl kabullenicem bi gün unutucakmıyım bi gün silinicekmi beynimden bunlar ??? Aklımı kaybedicem geçmişimize yazık yavrumuza yazık oldu o kdr çok suçlu varki ben eşim eşimin ailesi toplum herşey bizi bunalttı doğum ve sonraki süreçte bı yüZdende aramıza uçurumlar sonrada erkeklerin zaafları yüzünden bi orospu girdi. Eşim suçsuz tek suçlu o kadın demiyorum ben durumun farkındayım ama eşim asla böyle bi insan değildi neden böyle birşey yaptı kafayı yemek üzereyim. Neyse yorumları bekliyorm uzun oldu kusura bakmayn.
Konulara bakıyorum da evli erkeklerle yatan kadınlara bir madalya takılmadığı kalmış.ne demek o kadında suç yok.tamam en baş suçlu erkek ama evli olduğunu bile bile onunla yatmayacak arkadaşım.biraz iffet biraz ar biraz namus.buna müsade ediyorsan bu hakaretlere de göz yumucaksın.sen evlisin olmaz demek cokmu zor.bu erkekler bu kadınlara tecavüz etmiyo herhalde.kuyruk sallamayana hiç bir erkek yeltenmez.gidecek kendine kendi gibi bekar birini bulacak.herkes ektiğini biçiyor.gün gelicek onlarda evlenecek ve onların kocalarıda onları ALDATACAK...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?