- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Pptyalardasolar
-
Affedip aynı yatağa nasıl girilir nasıl unutulur ama.Merhaba, büyük konuşmak istemem ama benim fikrim her insan hata yapabilir, hata insan içindir, eşiniz de üzülmüş ve özür dilemişse ben sizin yerinizde olsam hem kendim hem de çocuğun için bir şans daha vermeyi denerdim diye düşünüyorum, eğer yine olmazsa ve sorunlar daha da büyürse de en azından ben denedim diye içim biraz daha rahat olurdu.
Tacize ve tecavüze ugrayan kadınları yazdıklarımın neresinden çıkardınız çok merak ettim bu bir.kastettiğim kuyruk sallayanların adamın evli olduğunu bile bile evli erkekleri baştan çıkarmaya çalışanları kastetmek olduğunu mesajı tekrar okursanız anlayacaksınız bu iki.tecavüz edilen,taciz edilen ve akabinde katledilen kadınlarımızın kızlarımızın kuyruk sallamadığı için yani istemediği için yani cebren gözü dönmüş insan dışı yaratıklar tarafından bu muameleye maruz kaldığını idrak edecek zekayada sahibim çok şükür bu üç.son olarakta daha geçen ay eşime sözde bir kuyruk sallamayan tanışalım mı diye mesaj attı evliyim ben diyince namuslu iffetli küçük hanım benim için farketmez belki evlisindir ama mutlu değilsindir diye cevap verdi.genç kızlarımız bu halde hanımefendi buda dört.sanırım açıklayıcı olmuştur.iyi günler size@Mune nin sizin gibi yazan bir kadına müthiş bir cevabi vardı. Bu kadar tacize, tecavüze uğrayan kadında mi kuyruk salladı diye. Ne biçim bir tabir bu ya. Sizin gibiler yetiştiriyor bunları. Günümüzde kadınlar tacize, tecavüze uğruyor öldürülüyor ama kafalar kadınlar kuyruk salladı oluyor. Belki konu sahibinin kocası kuyruk salladı ne malum. Kadında söz geçiremedi kendine. Olabilir mi sizce. Hâlâ siz diye hitap ederken yazmayı burada bitireyim en iyisi
Buradaki yorumunuzu okuyunca yazdıklarımın neden bu kadar zorunuza gittiğini anladım.evli! Eşi tarafından ihmal edilmiş ve ilgiye muhtaç! Öyle mi...pes doğrusu...sizin gibileri kimler yetiştiriyor acaba...Niye kadına o... diyorsunuz. Belki o da kocası tarafından ihmal edilmiş ilgiye muhtaç bir kadındır. Ha tabii kadın yapınca o... oluyordu erkek zavallı
Bakın kendiniz demissiniz eşim evliyim dedi diye değil mi? Evli adamla birlikte olan kadın masum tabi ki değildir ama evli erkeklerde baştan çıkmama iradesini göstermek zorunda. Eşinize mesaj atan kadınla görüşseydi eşiniz bahanesi mesaj attı beni baştan çıkardı mı olacaktı?Tacize ve tecavüze ugrayan kadınları yazdıklarımın neresinden çıkardınız çok merak ettim bu bir.kastettiğim kuyruk sallayanların adamın evli olduğunu bile bile evli erkekleri baştan çıkarmaya çalışanları kastetmek olduğunu mesajı tekrar okursanız anlayacaksınız bu iki.tecavüz edilen,taciz edilen ve akabinde katledilen kadınlarımızın kızlarımızın kuyruk sallamadığı için yani istemediği için yani cebren gözü dönmüş insan dışı yaratıklar tarafından bu muameleye maruz kaldığını idrak edecek zekayada sahibim çok şükür bu üç.son olarakta daha geçen ay eşime sözde bir kuyruk sallamayan tanışalım mı diye mesaj attı evliyim ben diyince namuslu iffetli küçük hanım benim için farketmez belki evlisindir ama mutlu değilsindir diye cevap verdi.genç kızlarımız bu halde hanımefendi buda dört.sanırım açıklayıcı olmuştur.iyi günler size
Tabikide iradelerine sahip çıkmak zorundalar.bunu yapamayanlar erkekler en baş suçlu zaten.bu bağlamda ben sizinle zaten hemfikirim.ama tek suçlu taraf erkek birlikte olan kadında hiç suç yokmuş gibi konuşuluyor ona sinirleniyorum.erkek çok mutsuzsa gidip boşanacak karşıdaki bayanda evdeki hemcinsinin yerine kendini koyup empati yapacak.her iki tarafta bekarsa şartlar aynıysa o zaman birlikte olunsun.Bakın kendiniz demissiniz eşim evliyim dedi diye değil mi? Evli adamla birlikte olan kadın masum tabi ki değildir ama evli erkeklerde baştan çıkmama iradesini göstermek zorunda. Eşinize mesaj atan kadınla görüşseydi eşiniz bahanesi mesaj attı beni baştan çıkardı mı olacaktı?
Şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüzBan ban ban
Cok saskınim sarhostum hatırlamiyorum
Adam onursuz gurursuz olduktan sonra ayşe yok dese fatmayla o da yok dese filancayla nasıl olsa yapar yapacağını. Bana sorumlu olan iş yerindeki or...bu , dışardaki kuyruk sallayan yada dolmuştaki bilmem ne değil eşimdir.Konulara bakıyorum da evli erkeklerle yatan kadınlara bir madalya takılmadığı kalmış.ne demek o kadında suç yok.tamam en baş suçlu erkek ama evli olduğunu bile bile onunla yatmayacak arkadaşım.biraz iffet biraz ar biraz namus.buna müsade ediyorsan bu hakaretlere de göz yumucaksın.sen evlisin olmaz demek cokmu zor.bu erkekler bu kadınlara tecavüz etmiyo herhalde.kuyruk sallamayana hiç bir erkek yeltenmez.gidecek kendine kendi gibi bekar birini bulacak.herkes ektiğini biçiyor.gün gelicek onlarda evlenecek ve onların kocalarıda onları ALDATACAK...
aslında ironi yapmış. Yanlış anladınız benceBuradaki yorumunuzu okuyunca yazdıklarımın neden bu kadar zorunuza gittiğini anladım.evli! Eşi tarafından ihmal edilmiş ve ilgiye muhtaç! Öyle mi...pes doğrusu...sizin gibileri kimler yetiştiriyor acaba...
Buradaki yorumunuzu okuyunca yazdıklarımın neden bu kadar zorunuza gittiğini anladım.evli! Eşi tarafından ihmal edilmiş ve ilgiye muhtaç! Öyle mi...pes doğrusu...sizin gibileri kimler yetiştiriyor acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?