Aldatılmak hakedilir mi ?

Erkeklerin ki zaaf, kadının ki o...puluk. Ne güzel kafalar ya. Bir insan terk edilmeyi hak edebilir ama aldatılmayı asla. Zira aldatılmak, aldatılan insanla ilgili değildir, tamamen aldatanın ahlaksızlığıdır. Eşiniz insan olsa, sorunlarımız var, bunları düzeltelim, düzelmiyorsa da yollarımızı ayıralım diyebilme dürüstlüğüne sahip olurdu. Adam değilmiş. Yok kadın aklına girmiş, bilmem ne... Sokmasaymış aklına, cinsel uzvuyla değil, beyniyle düşünseymiş. Affetmek mi istiyorsunuz, hayat sizin, bize ne... Ama bütün suçu kendinize ve eşinizin "aklını çelen" kadına yükleyip de eşinizi aklamaya çalışmayın en azından. O kadar gururunuz olsun.

Affedip aynı yatağa nasıl girilir nasıl unutulur ama.
Ben denedim deyip geçilecek kadar hafif bir durum yok.
Zina var.

Sanırım öyle bir eşi unuturken daha az acı çekersiniz her an birlikte olduğunu düşünmek beraberken daha zor gelir. Aldatılmayı kimse haketmez ayrıca. Kendinizi ya da başkasını suçlamayın. Eşinize doğum sonrası ilginiz azalmış olabilir ama bu aldatmaya bahane ya da gerekçe olamaz. Affetmek için zihniniz size sadece oyun oynuyor. Allah yardımcınız olsun zor bir süreç. Affedip devam edecekseniz de eşinizi sürekli suçlamayın bu olayı olabildiğince kapatmaya çalışın ki daha fazla acıtmayan kabuk bağlasın.

Tacize ve tecavüze ugrayan kadınları yazdıklarımın neresinden çıkardınız çok merak ettim bu bir.kastettiğim kuyruk sallayanların adamın evli olduğunu bile bile evli erkekleri baştan çıkarmaya çalışanları kastetmek olduğunu mesajı tekrar okursanız anlayacaksınız bu iki.tecavüz edilen,taciz edilen ve akabinde katledilen kadınlarımızın kızlarımızın kuyruk sallamadığı için yani istemediği için yani cebren gözü dönmüş insan dışı yaratıklar tarafından bu muameleye maruz kaldığını idrak edecek zekayada sahibim çok şükür bu üç.son olarakta daha geçen ay eşime sözde bir kuyruk sallamayan tanışalım mı diye mesaj attı evliyim ben diyince namuslu iffetli küçük hanım benim için farketmez belki evlisindir ama mutlu değilsindir diye cevap verdi.genç kızlarımız bu halde hanımefendi buda dört.sanırım açıklayıcı olmuştur.iyi günler size

Ya siz iyimisiniz başkasının bi yerine giren erkekle devam fikri ne kadar sağlıklı boşanın bence siz yapsanız boşanırdı

artık sizin olan anların, anıların, güzel olan herşeyin büyüsü bozulmuş canım. aynı durumda sen olsan ayrılmak için dakika düşünmezdi eşin, söyleyeceği etiketten bahsetmiyorum bile. bırak ne hali varsa görsün.

Niye kadına o... diyorsunuz. Belki o da kocası tarafından ihmal edilmiş ilgiye muhtaç bir kadındır. Ha tabii kadın yapınca o... oluyordu erkek zavallı
Buradaki yorumunuzu okuyunca yazdıklarımın neden bu kadar zorunuza gittiğini anladım.evli! Eşi tarafından ihmal edilmiş ve ilgiye muhtaç! Öyle mi...pes doğrusu...sizin gibileri kimler yetiştiriyor acaba...

Bakın kendiniz demissiniz eşim evliyim dedi diye değil mi? Evli adamla birlikte olan kadın masum tabi ki değildir ama evli erkeklerde baştan çıkmama iradesini göstermek zorunda. Eşinize mesaj atan kadınla görüşseydi eşiniz bahanesi mesaj attı beni baştan çıkardı mı olacaktı?

Tabikide iradelerine sahip çıkmak zorundalar.bunu yapamayanlar erkekler en baş suçlu zaten.bu bağlamda ben sizinle zaten hemfikirim.ama tek suçlu taraf erkek birlikte olan kadında hiç suç yokmuş gibi konuşuluyor ona sinirleniyorum.erkek çok mutsuzsa gidip boşanacak karşıdaki bayanda evdeki hemcinsinin yerine kendini koyup empati yapacak.her iki tarafta bekarsa şartlar aynıysa o zaman birlikte olunsun.

Ah yavrum , adamceeez ne hallere düşmüş. Hep o karısı olacak ilgisiz ve iş yerindeki or... bu yüzünden gül gibi masum adam nasıl da tü kaka şeylere maruz kalmış. Kıyamam yaaaa.
Erkeğe en büyük ceza onu kendi silahıyla vurmaktır. Sende git onu aldat madem. O miğdesi alır seni affederse sen de onu affedersin.

Adam onursuz gurursuz olduktan sonra ayşe yok dese fatmayla o da yok dese filancayla nasıl olsa yapar yapacağını. Bana sorumlu olan iş yerindeki or...bu , dışardaki kuyruk sallayan yada dolmuştaki bilmem ne değil eşimdir.
Yani mesela ADAM olmakla alakalı.

Psikolojik destek almaya devam edin. Belli bir süre sonra eger içinize sinmiyorsa bitirmeyi düşünebilirsiniz. Cunku sizin mutsuzlugunuz cocugu da mutsuz eder

BENİMKİ FİZİKSEL ALDATMADAN ÇOK SANAL ALDATMAYDI.AYNI DURUMDAYDIK SENİNLE

Ben olsam eşimi tek şartla affederim. Aldatmanın bedeli hadım edilmektir benim kanaatimce. Kendi erkekliğini sonlandırmadığı sürece bir daha o evliliği sürdürmem. Güvenemem artık çünkü.

aldatan aldatilmayi hak eder.
Bu durumda esinizi siz aldatabilirsiniz gayet de,
tabi kendinize yakistiriyorsaniz.

Ama yakistirmiyorsunuz degil mi,
hakkiniz olsa bile aldatmak gibi bir karaktersizligi kendinize sayginizdan kendinize yakistirmiyorsunuz.
Iste aldatma bu yuzden cok cirkin bir sey,
insan bir anlik sinirle mutsuzlukla bir cok sey yapabilir, ama karakterine cok ters bir seyi hakki olarak gorse bile yapamaz.

esinizi affetmek istiyorsaniz da affedin,
ama sucu baskalarina, topluma atmayin,
suc esinizin,
ama yeri geliyor ne suclar affediliyor,
bunu da affedebilirsiniz,
ama deger mi. onu da siz bileceksiniz.

İliskilerde sorunlar olur hep yasanan sorunlarda baska birine kacicaksa iki tarafdan biri o evlilik artik kagit ustunde devam eder bozulmusdur bir kere kutsalligi hicbirsey aldatmaya bahane degil kisinin kendi yanlisidir is o boyuta gelene kadar bosansaydi belki ilgisizdiniz bu konuda hataliydiniz ama aldatmasi onun karakterindeki sorundan kaynaklaniyor

Buradaki yorumunuzu okuyunca yazdıklarımın neden bu kadar zorunuza gittiğini anladım.evli! Eşi tarafından ihmal edilmiş ve ilgiye muhtaç! Öyle mi...pes doğrusu...sizin gibileri kimler yetiştiriyor acaba...

Konu sahibi kadına o. Deyip eşini affetmeye meyilli olduğu için Öyle dedim. Erkek yapınca ilgisiz kaldığı için oluyor kadın yapınca o... ayrımcılık yaptığı için yani umarım bu sefer anlatabilmişimdir. Kadında suçludur. Ama koca daha suçlu olur benim gözümde. Benim eşim bu ya. Ayşe olmazsa fatma olur kadın önemli değil. Aynı şekilde ben eşimi aldatsam burda da en suçlu ben olurum erkek değil. Size göre hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…