sağolasın
eğer senin dediğin gibi gerçekten ""şeffaf ve birebir özdeş" olarak ha arkaş ortamından ha tinderdan tanışabilecek/ilişki yaşayabilecek bir hayatı varsa OK. zaten diyorum ya ben tinder'a öyle aman aman aslaaa şeklinde yaklaşan bir insan deilim. 2 sebeple 1- dediğin gibi ortamı/hayatı olanlar için ha o ha o aynı şey 2- benim dediğim şekilde ortamı olmayan için hele genç nesil için ise alternatif bir yoldur, olabilir. biriyle tanışmak ya da tek gecelik takılmak istiyordur başka ortamı yoktur, mesela.
konu sahibi ne düşünür bilmiyorum da benim genel olarak "aynı şey" diye değerlendirmemem ise şundan:
tinder'da takılan bunu arkadaş ortamında yaptığı gibi yapmıyor işte (birebir ayrı şekilde yaşıyorsa, bence evet, aynı şey) - ama o izmir kafası diyeceğimiz şey ülkede az bulunan bir durum
dışarıda efendi dürüst, evlenilecek erkek
tinder'da kazanova, olan bu.
tinder "avlanma/takılma" mecrası oluyor. aldatma imkanı.
hatta burada konuya yorum yapan birisi diğer kadını "evli" diye nitelemiş...konuda evli olduğuna dair bir ifade yok, çocuklu demiş sadece. belki boşandı
ama işte anlatabiliyor muyum tinder hep böyle bir falsolu ilişkiler yumağı diye görülüyor. (erkek nişanlı kadın evli, gibi) konu sahibi de herhalde o yüzden tinder'a karşı "önceden dolu"dur.