Aldatılmak hemde 1 sene

Aldatılmış bile bile affetmişsiniz ,sorun nerede???Devam edin işte, alan memnun satan memnun ....

Bacım boş vaktin çok belli. Boş işler müdürü müsün?

Bir koltuğa iki karpuz bir gönüle iki kişi sığmaz.İnsanlardan bu kadar fazla şey beklemek doğru değil .İnsanların birbirine sevgisi vefası ilgisi bitebilir .Bitebilir Nokta.Bankada paranız var faizini alıyorsunuz bu taraftan parayı sürekli çekiyorsunuz üzerine para eklemiyorsunuz.Banka sizi arıyor para bitti.Bazen bu örnekteki gibi emek gerekir .Bazen sizin örnekteki gibi emeğe karşılık nankörlük olabilir.Hayat da bitiyor .İlişki niye bitmemek ölene kadar sürmek zorunda . Sürmeye bilir 5 çocuğunuz olsada bitebilir.Bunu bilerek ilişki evlilik yapın .Yoksa kimseyle olmayın.Tanam aldatılmak aldatmak olgusu çirkin bunu yaşayınca seçenekler belli ya kabul eder ya sen kimsin der yol verirsiniz.Demekki yanılmışım dersiniz.Kendinize dönersiniz.Boyle kırt satır kirk katır olmaz.Kendiniz için düşünün bu kişi mutsuz olsa ömürboyu mutsuz olmazki.Hem sizene o kadar uzun ömrünüz yokki.Biz hep birden yuhalayalim.Olani değiştirecek miyiz siz bir taraftan hala gelse ilişki yuruse kafasindasiniz .Size herşeyi yapması müstahak artık Kendi düşen ağlamaz.Madem herşeye bu kadar eyvallah diyecek bir tarziniz var .Oturun dua edin bu çoklu ilişkide gittiği yere kadar gidin madem

Sen bence uzun süre evlilik hayali kurma hayatı yaşa , bilmediğin yerlere git , hiç bilmediğin kitaplar oku ama oku ! Okul oku ! Ayaklarının üstünde dur ! Daha sonra birini bulursun fizyolojik olarak insan beyni 25 yaşında gelişimini tamamlıyor onu bekle mesela . Sonra Müge Anlı da haberlerde gazetelerde kadın ölümleri , eşinden dayak yiyip ama o kocam ben seviyorum diye çıkma !!! Bir erkeğin parası pahalı hediyelerine kanmayacak hatta bunu bir marifetmiş gibi de yazmazsın … daha çok yazarımda neyse

kızın biri sizin sevgilinizle profıl fotoğrafı yapmış ? Devam etmışsınız? Kız arayıp sıze herşeyi anlatmış 1 yıl başkasıyla da bırlıkteymış 20 yaşındasınız her seferinde gözlerime inanamadım demışsınız neye ınanamadınız zaten bellıymış üstüne barışmışsınız? Noktalama ışaretı kullanın bu nasıl bi anlatım dili? Ayrılmıyorsanız bize ne soruyorsunuz, ders hiç almamışsınız ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…