- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
Aynı durumu yaşamış biri olarak söylemek istiyorum, o kızı hala sevdiği filan yok.
Hırs bu sadece. Bu hastalık.
Kurtulduğun iyi olmuş. Bir süre sonra ben buna nasıl evet dedim diyeceksin.
Ayrıca bir erkeğin dili önemlidir. Çirkinde olsa dili varsa, her kadını baştan çıkarır.
Bazı erkekler gerçekten çok karaktersiz, ahlaktan nasibini alamamışlar maalesef..
Ama bence sen hiç üzülme tecrübe olarak bak bu yaşadığın olaya ve de hiçbir erkeğe güvenme.
Kadınlar şunu bilmeli ki asıl yeminler eden, ayrılmak istendiği vakit karşı tarafı iknaya girişen adamlardan korkmak gereklidir!
Seven insanda biraz onur, gurur olur.
Böyle laçkalıklar yapandan hayır gelmezzzz!!
Aldatılmak kimsenin kaderi değildir vede kimse aldatılmayı haketmez bence.
Bizim eski mahallemizde komşumuz bir gelin aldı. Gelin nasıl güzel sizlere anlatamam. Komşumuzda maddi olarak çok iyiydi oğluna güzel bir ev yaptı
Sonra o güzeller güzeli kız mahallenin çöpçüsüyle basıldı mahallede sonra da kaçtılar birlikte
Güzellikle parayla onla bunla olacak bir şey değil karakter meselesidir
Yookkk asla zaten buna da guvenmedim ki. Yakaladigim ipin ucunu cektim yeminlerine kanip kendimi kandirmadim cok sukur. Cunku ben suna inaniyorum kadin hissediyorsa mutlaka bir bityenigi var o iste. Mutlaka altindan bi capanoglu cikiyor. Hemcinslerime sunu soyluyorum bi tek suphenizin saglamasini mutlaka yapin hali altina itmeyin veya adama sorup ibanmayin. Mutlaka saglamadini yapin ispatini isteyin.
Bence erkeklerde aldatma oranı çok yüksek sadece yakayı ele verenler biliniyor.. kimsede benim sevgilim eşim yapmaz demesin.. iş yerinde erkek egemenliği yüksek olduğundan neler gördüm.. yirmibeş yıllık evli adam işyerinde ayrı bi hattı var çapkınlık dizboyu mesela.. çakma face msn adresleri falan.. hatta benim ilk eşim internetten yazışmalarını yakalayıp ayrıldım.. bunun çirkinlikle guzellikle parayla alakasi yok Allahim o fırsatı vermesin erkeklere inşallah..
Süpersin.
Peki şu an çabalıyor mu sana ulaşmak için?
Uc gundur ugrasiyordu en son sabah msj atmis "gubaydin mesajlami bitirceksn" die aynen sunu yazdim :) " annene pislik diyen insani takipte sana mutluluklar bir daha beni arama!" Yazdim yolladim daha sesi kesildi
Bence mesaj atman bile önemsediğini, zoruna gittiğini gösterir öyle anlar yani.
Sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum havasında ol, yani seni üzecek kadar sende değerinin olmadığını hissettir ona.
bi beni aramış bide o kadını aramış daha sıklıkla o kadını aramış geri dönmeyi düşünmüyorum yani şöyle söyleyim 10 dk ye bir msj atılmış telefonda konuşulmuş çok sık görüşmüşler ramaz ayında ben annemlerde kaldığımda sanırım kadınlada aralarında bişeyler geçmiş öyle tahmin ediyorum çok güceniyorum bildiğiniz gibi değil hala aramda bişey yok diye inkar ediyor eşim çok alkol kullanıyordu bende bu sebepten dolayı onu cezalandırıyordum pek fazla konuşmuyordum sanırım dediğiniz gibi duygusal boşluğa düştü.Üstellik tabiki inanmadım bu yalana ama kafam şu yönden karışık herşey daha iyi olucak diyor bende güzel olsaydı 2 senedir olurdu diyorum ve bi daha şans vermeyi düşünmüyorumAbla kardeş konuşması mıBu erkekler hiç mantığını kullanmaz mı? Bu yalana inanmadınız değil mi?
Peki sadece telefon konuşması mı olmuş, ne sıklıkla konuşulmuş ve yüzyüze görüşme olmuş mu bu konuda fikriniz var mı? Aranızın kötü olduğunu yazmışsınız konuşmya ilk başladıklarında da sorunlarınız var mı? Duygusal boşluğa düşmüş olabilir diyeceğim ama böyle birşeyi bahanesi olmaz ki.
Daha çok gençsiniz evliliğiniz de taze çok yazık olmuş. İnanın çok üzüldüm. Geri dönün ya da dönmeyin diyemem. Ama dönersenizde ilk önce bunu onun burnundan getirin kolayca dönmeyin derim. Allah yardımcınız olsun
herkese mrb yeni üye oldum kadınlar klübüne.yaşım 23 2 senelik evliyim eşimin beni yan yan komşumla aldattığını 1 hafta önce öğrendim .hemde kadın sürekli benim evime girip çıkıyordu meğerse 3 aydır birliktelermiş eşim 24 yaşında kadın 38 yaşında ben telefon faturası dökümanında kadının numarasını gördüm ve eşim kendisi itiraf etti ben dilekle 3 aydır konuşuyorum diye eşimle aramızın çokta iyi olduğu söylenemezdi ama böyle birşeyi asla beklemezdim kendisi bana aralarında birliktelik değilde abla kardeş konuşması olduğunu söyleyip beni ikna etmeye çalışıyor şu anda çok pişman gibi yalvarıyor bende babamın evindeyim çok kararsız kaldım sizce bu durumda ne yapmalıyım ayrıca boşanma davası açtım ama eşim pek pes etmeyecek gibi yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karışık??
Allah yardımcın olsun zor bir durum ama ayrı bir konu aç istersen,orada konuşalım durumunu,burda arkadaşın konusunu sabote etmeyelim...
Bu kimseyi seveyen erkekler ne kadar da cogaldi artik! Beni gorup begenip pesime dusen ve ben her ayrilmak istedigimde beni ikna eden bir adamin dogum gunumde eski sevgilisini takip ettigini (gizliden) ogrendim ve bana yeminler edip bir defa diyip aylardir kizin pesinde gezdigini ogrenmem uc gun surdu. Ben anlamiyorum madem unutamadin niye beni aldin hayatina!
Ben seni de eski sevgilini de tanimaz etmezdim niyedir bu?
Yani insanlari yarabandi gibi kullanmak hangi derdin dermani olmus ki!
Birde eski sevgili senin annene "pislik kadin" demis acik aleni boy boy hakaretler yazmis. Buna ragmen hala sen beni kandirdigin yetmiyor gibi bir de annene bu hakaretleri eden insanin fellik fellik pesinde gezmeye serefin nasil el verdi?
Buyudukce daha igrenc seyler goruyorum ya insanlik vicdan hic mi kalmadi bu mahlukatlarda!
Gelip pesime dusen sendin bana asik oldugunu soyleyende sensin hayaller kuran ve surekli ilgilenen sendin. İki kiza birden nasil yetistin? Hayir madem o kiza asiksin ben niye girdim hayatina!
Bu ahlarla nasil mutlu olmayi bekliyorlar nerden geliyor bu cesaret bu hayvanlara!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?