Aldatilmak her kadinin kaderi mi?

Evet .... Maalesef evet.

Adam eğer dünyadan elini eteğini çekmiş bir derviş değilse ( dikkat edin dindar değilse demiyorum) aldatmanın bin çeşidinden birini seçecek ve tattıracaktır.

Yalnız bazıları uyku esnasında(!) tattığı için tadını alamayıp, benim kocam/ sevgilim asla demeye devam edecektir.

Ahh .
Diğer konun geldi aklıma .
Benimki de yapıyor mu şüpheye düştüm .
Erkekler böyle işte .
Böyle .

Tabi ki yoluma bakacagim.
Sadece canimi cok sıktı cunku, inan her sorunu yasardim aldatilmayi yasatmazdi bana inanmistim.

Eski sevgilisini takip ettigini nerden anladin? Yani faceten falan mi takip ediyodu

Twitterde kizin son yazdigi seyi bu beyefendi de yazmis harfi harfine ayni sekilde "insan en sevdigiyle sinanir."
Lafa bak! Uc gun sinra yazmis kizdan. Bende burdan bi basladimcorap sokugu gibi geldi hersey..

aldatılmak, malesef ki birçok kadının kaderi..en çok da güzel kadınların...

Bosversene ya!
Abla kardesmis niye erkek arkadas degilde o kadinin kocasi degilde kadinla dost oluyor!
Sacmalik tamamen bi altini des bakalim neler bulacaksin benden demesi genelde boyle oluyor.

Ya erkekler yapa yapa kadinlarda artik bunu onemsemez oldu. Allah boylelerinin karsisina iyi insan cikarmasin!

aldatılmak, malesef ki birçok kadının kaderi..en çok da güzel kadınların...

Evet genelde guzelkadinlarin basina geliyor. Aslinda bursey farkettim guzel kadinla evli erkklerin guzellige zaafi var. Sizi secmis olmasi evlilik veya iliski icin bu zaafindan dolayi. Ortalama bi kadinla evlenn erkegin ise guzellikte gozu olmuyor sanirim.

Cocunuz mevcutt mu ayrılıcakmısınız

Bıde ayrılmak beım fıkrımde her kadının hakkı olamaz aslaaaaa
Neden aldatttın
Nicin aldatıldın
Ya da kullanıldıkmı kım bılır kı ıkınkısıden baska

Suan ne yapıcan ne yapan gerektıgını bılmen cok onemlı

Benim esim degil bunu yapan erkk arkadasim o yuzden bitirdim.

Namus kavramı budur işte. Hepimizin nefsi var. erkekler daha dayanıksız. Ama Allah korkusu, utanması olmayan bir erkek çirkin olsun yakışıklı olsun yapar yapacağını. İnsan beyninde aldatıyorsa devamı gelir mutlaka. Ama güzel kadın görüpte Allah'a sığınan benim helalimden fazlası bana haram diyebilen erkek isterse Brad Pitt olsun farketmez. Çünkü güzellik/Yakışıklılık en büyük imtihandır aslında. Hz Yusuf a.s.'ı hatırlayın kızlar :) burdan annelere sesleniyorum, oğullarınıza namusun önce erkeğe, sonra kıza emredildiğini öğretin lütfen. Ah almamayı, kul hakkının günahını öğretin ... Çünkü oğlum olursa eğer ben öğreteceğim.

şahsi yorumum ne sızı ne eskı sevgılısını sevıyor sızı sevse o olmaz onu sevse sız olmazdınız hayatında..kurtuldugun ıyı olmuş gercekten seven erkek bulmak cok zor ya hepsı yaralı yada baska seyler peşinde aşk yok oldu resmen..
Allah ahlaklı gercek seven samımı ınsanlarla karsılastırsın
pekı suan sızın peşinizden koşuyor af dılıyor mu ben onu merak ettım

son cumlene katılıyorum kesınlıkle annelere buyuk iş düşüyor oğullarına butun kızlar helal olsun yap oğlum et oğlum cok cok yanlıs bende oğlum olursa ona once efendılıgı erdemı kadınlara saygıyı öğreteceğim..

Yoo iki uc gun ugrasti en son dun sabah sacma bi mesaj atmis dahada muhattap olmadik.
Yeni yarabantlari lazim ona simdi araniyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…