- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
Doyumsuz ve herşeye aç insanlar.Aldatmak aldatılmak her kadın veya erkeğin kişiliği yada kaderi olmadığı gibi bunu yapan insanlar edep,haya ve vicdan yoksunu kişilerdir.Allah yardımcın olmuşta erken haberin olmuş canım.Üzülme yoluna bak.O layığını bulmuş.
Eski sevgilisini takip ettigini nerden anladin? Yani faceten falan mi takip ediyodu
herkese mrb yeni üye oldum kadınlar klübüne.yaşım 23 2 senelik evliyim eşimin beni yan yan komşumla aldattığını 1 hafta önce öğrendim .hemde kadın sürekli benim evime girip çıkıyordu meğerse 3 aydır birliktelermiş eşim 24 yaşında kadın 38 yaşında ben telefon faturası dökümanında kadının numarasını gördüm ve eşim kendisi itiraf etti ben dilekle 3 aydır konuşuyorum diye eşimle aramızın çokta iyi olduğu söylenemezdi ama böyle birşeyi asla beklemezdim kendisi bana aralarında birliktelik değilde abla kardeş konuşması olduğunu söyleyip beni ikna etmeye çalışıyor şu anda çok pişman gibi yalvarıyor bende babamın evindeyim çok kararsız kaldım sizce bu durumda ne yapmalıyım ayrıca boşanma davası açtım ama eşim pek pes etmeyecek gibi yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karışık??
erkekler ! ah şu erkekler aldatınca ne geçiyor acaba ellerine ve ya aklınızda başkası varken neden başka birinin hayalleriyle oynuyorsunuz bu durumdan ne kadarr zevk alıosunuz ?
Bir türlü anlamıyorum bunları heeee tek erkekelr diyorum ve ya diyoruz ama artık bir çok kadın da eşini veya sevgilisini aldatıyor .
Ahh .
Diğer konun geldi aklıma .
Benimki de yapıyor mu şüpheye düştüm .
Erkekler böyle işte .
Böyle .
Ya erkekler yapa yapa kadinlarda artik bunu onemsemez oldu. Allah boylelerinin karsisina iyi insan cikarmasin!
aldatılmak, malesef ki birçok kadının kaderi..en çok da güzel kadınların...
aminnnnnnnn !! allah herkesin hakkında hayırlısı nı nasip eylesin ayrıldın mı peki ?
Evet ayrildim.
Uc gun yalvardi donmedim su an facesini falan dondurmus sesi solugu yok. Aklima geldikce sinir oluyorum.
Bu kimseyi seveyen erkekler ne kadar da cogaldi artik! Beni gorup begenip pesime dusen ve ben her ayrilmak istedigimde beni ikna eden bir adamin dogum gunumde eski sevgilisini takip ettigini (gizliden) ogrendim ve bana yeminler edip bir defa diyip aylardir kizin pesinde gezdigini ogrenmem uc gun surdu. Ben anlamiyorum madem unutamadin niye beni aldin hayatina!
Ben seni de eski sevgilini de tanimaz etmezdim niyedir bu?
Yani insanlari yarabandi gibi kullanmak hangi derdin dermani olmus ki!
Birde eski sevgili senin annene "pislik kadin" demis acik aleni boy boy hakaretler yazmis. Buna ragmen hala sen beni kandirdigin yetmiyor gibi bir de annene bu hakaretleri eden insanin fellik fellik pesinde gezmeye serefin nasil el verdi?
Buyudukce daha igrenc seyler goruyorum ya insanlik vicdan hic mi kalmadi bu mahlukatlarda!
Gelip pesime dusen sendin bana asik oldugunu soyleyende sensin hayaller kuran ve surekli ilgilenen sendin. İki kiza birden nasil yetistin? Hayir madem o kiza asiksin ben niye girdim hayatina!
Bu ahlarla nasil mutlu olmayi bekliyorlar nerden geliyor bu cesaret bu hayvanlara!!!!
herşeyin hayırlısı cnm boşver ne hali varsa görsün ama çok pişman olcak
Cocunuz mevcutt mu ayrılıcakmısınız
Bıde ayrılmak beım fıkrımde her kadının hakkı olamaz aslaaaaa
Neden aldatttın
Nicin aldatıldın
Ya da kullanıldıkmı kım bılır kı ıkınkısıden baska
Suan ne yapıcan ne yapan gerektıgını bılmen cok onemlı
Pisman olmak neye yarar ki artik..
Ya ben buna inanmiyorum benm arkadasim gercekten cok cirkin bi adamla evlendi ve kiz cok guzeldi adam iki yil aldatti kizi ve sonra bosanip aldattigi kdnla evlendi. Enistem var cok yakisiklidir onbes yillik evli degil aldatmak kaldirip kafasini bakmaz bile.
Namus kavramı budur işte. Hepimizin nefsi var. erkekler daha dayanıksız. Ama Allah korkusu, utanması olmayan bir erkek çirkin olsun yakışıklı olsun yapar yapacağını. İnsan beyninde aldatıyorsa devamı gelir mutlaka. Ama güzel kadın görüpte Allah'a sığınan benim helalimden fazlası bana haram diyebilen erkek isterse Brad Pitt olsun farketmez. Çünkü güzellik/Yakışıklılık en büyük imtihandır aslında. Hz Yusuf a.s.'ı hatırlayın kızlar :) burdan annelere sesleniyorum, oğullarınıza namusun önce erkeğe, sonra kıza emredildiğini öğretin lütfen. Ah almamayı, kul hakkının günahını öğretin ... Çünkü oğlum olursa eğer ben öğreteceğim.
şahsi yorumum ne sızı ne eskı sevgılısını sevıyor sızı sevse o olmaz onu sevse sız olmazdınız hayatında..kurtuldugun ıyı olmuş gercekten seven erkek bulmak cok zor ya hepsı yaralı yada baska seyler peşinde aşk yok oldu resmen..
Allah ahlaklı gercek seven samımı ınsanlarla karsılastırsın
pekı suan sızın peşinizden koşuyor af dılıyor mu ben onu merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?