asla böyle bir şeye yeltanmadim bile eşim bir gün görümcemlere gidiyor istanbulda oturuyor görümcem eşimi aradım cvp alamadım görümcemi aradım tele ben nihan nuray ablanın teli diye bir bayan actı eşimle görüşebilirmiyim dediğimde bizler evli olan beylere ismi ile hitap etmeyiz ve teli verirken m.. al canım karın hatat demeyiz degilmi
erkek aldatıyorsa bi sebebi vardır düşüncesini bırakmalıyız bayanlar,geçerli bi sebep varsa alkış mı tutacağız aldatana ?Eşiniizi başka bır kadına yada evlılıgıe ıten sey nedır? Mesajınızda goruyorum esınız hakkında kotu bısey soylemıyosunuz. Agır efendı demıssınız. Aldatma sebebı nedır?
erkek aldatıyorsa bi sebebi vardır düşüncesini bırakmalıyız bayanlar,geçerli bi sebep varsa alkış mı tutacağız aldatana ?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sadece senaryo değil demek, şaştımkonu icine konu katmak gibi olmasin ama böyle seyler oluyor...malasef.
kendi ailemde, kuzenlerin hepsinin metresi var...ve herkez biliyor...ve hatda metreslere aile tarafindan "gelin" gözüyle bakiliyor. ve bu kuzenlerin Hanimlari evde cocuk bakmakla mesgul. beyler metreslerini toplayip aile ziyaretine getirirler mesela...kimse agizini acip birsey demez...cok rezil ve üzücü durum....ama ortaya ciksa, bosanma asamasina gelse olan bizim kendi gelinlerimize olucak... 3 veya 4 cocukla gelirleri olmadan ortada kalcaklar....cok cok var böyle aileler...benimkide böyle oldugu icin ben birgün evlenip kendi kocami asla kuzenlerin yanina sokmam...utancdan yerin dibine girerim yani
Pardon ama ne alaka arkadaşım ya.Inancsiz olanlar benim bedenim,benim kararım, özgürlüğüm adı altında her türlü pisligi yapıyor, elin kocasını ayartip yuva yıkar bisey yok,fitne sokarlar ortaya bisey yok. "onlar zaten normal görüyor"oluyor. Iki reka namaz namaz kilan biri dahi olsa bisey yapınca hocalar hacılar böyle. Aman şöyleler aman böyleler.iki taraflı düşünmek gerek.Her yaşam tarzinin, her meslegin, her memleketin iyisi kötüsü vardır elbet. Kadın iyi ki eşim imam yahut hacı filan dememiş.yoksa direkt darağacı kurardiniz suraya.Hanimefendinin hisleri dogru ise Esinin yaptığı cokk cokk yalniş.ki insallah yanılıyorsundur konu sahibi.insallah yoktur oyle bi sey.cokk zor.Rabbim sana guc kuvvet versin.Konuyu eşeleyip arkadaşın konusunu kapatmak istemem.o yüzden açıktan yazmıycam bi çok şeyi. SelametleBence bu kısa süreli ya da geçici bir durum gibi durmuyor adamın resmen iki hayatı var ve bunu kendine hak görmüş
uzun yıllarır devam ediyor olabilir hatta çocukları bile olabilir
Ayrıca bu tür şerefsizlikleri dini bütünlük ad altında yapmıyorlarr mı deliriyorum
Bu devirde hacıdan hocadan korkacaksın asıl
Afedersin ama bizim Sivas' ta bi tarafına kazık arıyor deniyor o lafaErkekler bir türlü yetinmeyi bilmiyorlar.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sadece senaryo değil demek, şaştım
Pişman olmaz böyle tipler. Sahip olduğu para ve kariyerin ve kılıfına uydurduğu dinin kendisine böyle bir imtiyaz tanıdığına inanmış bir kere. Asla pişmanlık duymaz. Adam kendine göre hakkını kullanıyor.Ben sizi takdir ettim gercekten bukadar ilimli ko\usabilmenuz beni sasirtti zira bende yengec burcuyum ama herhalde o adamin basina o evi yikardim ben rezil rusva ederdim tabi oralarda hos karsilaniomus bu konu ama bende affi yok bunun siz kalp hastaliginizla ugrasirken iki cocuk vermissiniz o adama ama o elindekinin kiymetini bilememis nasil degerli birini yitirdigini anlayamamis belki hic anlamicak ama bence bigun pisman olcak ama cok gec olucak yazikkkk anlik zevkler ugruna kendi degerini kaybetmis o esiniz olcak adam aslinda es bile demek cok fazla ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?