aldatılmak...:( hissetmek... ne yapacagını bilememek

hayatat herkezin bir durusu vardır bir yapısı vardır ben eşim için müspet derken onu yüceltmedim sadece tanıtmak acısından dedim bunca zamandır sineye cekmeye gelince emin olmak hırsla kalkıp zararla oturmamak için ben gözlemledim acaba yanılıyormuyum acaba günahınımı alıyorum diye yannış gelmese idi inanın özelimi bir sosyal ağda paylaşmazdım.güney dogu bazı adetleri töreleri yenememiş lakin ben durumu kabullenmeye calışırken çirkefleşerek degil bana yakışan eğitimli bir anneye yakışır bir şekilde yapmam gerektiğine inandım ve son care adına 3. göz olmanız adına bu platforma yazdım ve sizden evvel hesabına havale yaptıgım istanbuldan bir psikolog hn la da konuştum bana denen şuydu dogu kanunları ayrılsan bir dert ayrılmasanda bende ayrılacagım ve eşimle hiç bu konuda ciddi bir biçimde konuşmadım dediğimde bana denen şuydu ee konuş amaa 2 çoçugun var 44 yaşındasın ve cevre baskısı cok olan bir çografyadasın bende daha fazla bunları duymamak adına kapattım sıgınma evlerine ihtiyacım yok elbette sıkıntılı gececek bir sürec olacak lakin buna hazırlıklıyım ama duruşumu ve tavrımı bozmadan...bu yüzden bu ağ da paylaştım 3. göz olmanız adına yoksa amacım asla ne eşimi müspet diye yüceltmek nede yermek ve unutmıyalım ki yapılan ibadetler bizler için degil yaradan için yapılıyor ben bu yüzden bu inanctan nemalanamam ii günler dilerim...

o kadar asil ve duru bir kadının cesarete ihtiyacı olduğundan buraya yazmış, onu motive etmek yada yol göstermek yerine neden olayı çarpıtıyorsunuz ki. Herşeyi siz biliyorsunuz sanki. niye sineye çekmiş, kocana niye kötü söz söylemiyorsun vs vs. Gerçekten hiç başınıza gelmeyecekmiş gibi yazanları zaten hiç anlamıyorum!! çok kötü bir durum, kötü durumda bir kadın, ona daha güzel bir dille destek olmak gerekmez mi ?

konu sahibi içinde çok üzüldüm. İnşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Çok zor bir durum ama bazen zoru yaşamak gerekiyor. umut ediyorum ki öyle bir sey yoktur. Varsa da eğer ne ilksiniz nede son kişi. Gücünüz, güveniniz geldiğinde en doğrusunu yapacağınıza inanıyorum. Herşeyin hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle.

Sasirdim yazdiklarinizi okuyunca.21 senelik evlilik, iki yetiskin cocuk,valizden cikan parfum kokulu kiyafetler..

Dediginiz gibi esinizin soylemleri dini nikah sarrtir, es hasta ise ikinci evlilik olabilir vs seklindeyse ve uzun zamandir suphe ediyorsaniz herseti yerine oturtmussunuz.

Yazdiklarinizdan olgun ve akli basinda bir hanimsiniz belli ki.Mesleginizde varmis,cocuklarda buyumus..Hayat,karar sizin elbet ama eger bu durumu sineye cekemeyecekseniz ( ki binkadin icin gercekten cok gurur kirici) ayrilin.Bu evliligi bu sekilde devam ettirmek hem ruhen hem fiziken size zarar verecek.İnsanlarin soylemlerine takilmayin,nasil olsa bos insanlar mutlu bir evliliginizde olsa konusacak birseyler bulacaklar.Onemli olan sizin huzurunuz.

İlk zamanlar zor olur elbet fakat boyle bir suphe ile o beyle ayin 27 gununu beraber gecirmek cok daha zor olsa gerek..

Rabbim yardimciniz olsun,hayirli kapilar acsin size.Her karabligin bir aydinligi var unutmayin.

( birde aklima bosanma sonrasi sehir degistirmeniz nasil olur diye geldi.Yeni bir hayat, yeni baslangic.Daha az toplum baskisi hissedeceginiz bir sehirde? Neden olmasin yolunuz acik olsun)

Kadınlar hisseder ama konduramıyor işte

Eşiniz hasta olsa siz yapar mıydınız

Sizin kişisel sartlariniz ve deger yargilariniz yaşadığınız cografyanin hatalarini tolere etmesin.Sizin icin bir dilegimde eşiniz umarim mesleki yeteneklerini kullanarak sizi bu tuhaf yaşam tarzina alistirip meşru gösterme konusunda ikna etmez.

Pek dini butunmus gercekten...bence konusurken burdan girin...diger kadina dini nikah yapmasi sizi aldatmis oldugu gercegini degistirmiyor,dini pisligine alet etmis

Bi kere kocaniz sizi bosamadan nasil ikinci bir kadinla nikah yapiyor.
Yapamazki isterse elin 100 yerinden hoca getirsin sayilmaz o nikah.
Annen baban kv kayinpederin hicbiri bilmiyormu.
Soyle ve hemen bosan .
Bide sadece gorusme de degil bildigin bunlar oyle boyle olmus.
Tovbe tovbe agzimdan kotu seyler cikacak.

allah razı olsun hırsla kalkıp zararla oturmak istemedim bu nedenle zamana yayıp gözlemlemeyi tercih ettim ve dediğiniz gibi ben duurmu kabullenip başımada bunun gelecegi varmış demiyecegim elbette sıkıntılı zor günler beni bekliyor ama derdi sıkıntıyı veren yüce rabbim devasını ve sabrınıda verir allah razı olsun cvbnız için ilginiz için....

anneme ve ablama hafiften bir cıtlamayı denediğimde annem ve ablam bakınız güney doguda yaşıyorum ve ailemde ben ve yurdışında yaşıyan abim okudu bana bunlar senin vesvesen hem olsa ne olucak ee falanca caminin imamımın bile 2. eşi var diyen insanlar burdaki hayat ve alışkanlıklar emin olun kolay degil ve bende bu yüzden sizlere özelimi açma gereyi duydum...ve sizlere belki filim tadında geliyo ama malesef ki gercekler bunlar

imam nikahinin gecerli olmasi icin etrafindakin herkesin bilmesi gerekir yani bu durumda ortada nikah mikah yok
Eger suphelendiniz seyler gercekse ayrilmaniz en dogrusu olacaktir Allah kolaylik versin size ve cocuklariniza cok zor

Kadın hissediyor ne yazık ki bende hissetmistim ve dogru cıktı ama sadece telefonda görusmüsler kimse demesin benim kocam yapmazz falan diye
kimseye vesvese vermek istemem lakin bana deselerdi bunları yaşayıp hissedeceksin diye bende film tadında derdim ama malesef gercegim bu yaşadıgım hissettiklerim bu...

imam nikahinin gecerli olmasi icin etrafindakin herkesin bilmesi gerekir yani bu durumda ortada nikah mikah yok
Eger suphelendiniz seyler gercekse ayrilmaniz en dogrusu olacaktir Allah kolaylik versin size ve cocuklariniza cok zor
allah razı olsun...

Bu insanlar kendilerini nasıl kandırıyorlar ben de bunu anlamıyorum . Hadi karşındakini kandırdın da kendilerini nasıl hala doğru yaptık diye kandırıyorlar ?

Bakin ben anliorum sizi ama etrafinizdakiler kabulleniyor diye sizdemi kabullenmek zorundasin.
Baska bi sehire tasinin. Mesleginizde varmis. Allah yardim eder cnm. Allaha havale et. Oyle sacma sapan 2 nikahlarada inanma. Peygamber efendimizden sonra tek eş ikinci es diye bisey yok.
Seni bosicak ondan sonra baska biriyle gecersiz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…