• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak İstemeyen İyi Okusun!

erkeklere ne yaparsan yap aldatırlar abicim kuraldır bu hepsinin köküne kibrit suyu :mymeka::mymeka::mymeka:

Erkeklein Icinde Varsa Af Edersiniz Ama Kendimizi öldürsekte Yaparlar Allah O Pis Niyeti Iclerine Koymasin Tabiki Süpriz Heyecan Olmali Evlilikte Ama Bunu Sadece Kadin Yapmamali

Aldatılmak ya da aldatmak bir insanın içinde ki ego eksikliğinden kaynaklanıyor bence.Kendisinde ya da beraber olduğu insanda keşfetmediği o özelliği başkasında görünce yavaş yavaş bir enerji duymaya,etkilenmeye ve daha sonra da hoşlanmaya başlar.Aslında buraya kadar normal herkes birbirinin bir şeyini beğenebilir.İişte bundan sonrası eğer hayatımız sıkıcı monoton geçiyorsa ve önümüzde de bir alternatif varsa başlarız aldatmaya ya da aldatılmaya.
Eğer böyle bir yeni etkileşimle karşılaşmasak ya da sevdiğimiz insana karşılaşmasaydı aldatma gerçekleşecek miydi.Bazı insnalar çok gurur yapar işte beni nasıl aldatır ,beni aldattı vs.Ben evli değilim ayriyetten çok kıskanç bir kız olarak erkek arkadaşım böyle bir şey yaşatsaydı bana mantıken beni aldattığı kızın benden daha üstün özelliklere sahip olduğuna inanamam.Çünkü zamanında bende o insanla beraberim benden de hoşlandı demekki zamanla değişti bir takım şeyler o zaman eksiklikten kaynaklanan bir şey olmaktan çıkıyor bu durum.Sadece dediğim gibi alışkanlığa dönüşen bir takım olaylar yerini heyecan aramaya insanın kendini kendisine ispatlamasına bırakıyor.Bu aslında doğru bir şey değil ama yanlış birşey de olduğu tartışılır.Doğru olmadığı kısmı kırılan tarafın çektiği acılar gerçekten diz boyu olmakla beraber aldatan insanın yaşadığı heyecan da o biçim olur heralde.Ya bu insanoğlu çok tuhaf her zaman uzlaşmacı bir birey olarak aldatmayı hoş bulmuyorum aldatılmayıda.Aslında böyle birşeyle karşılaşmak istemiyorum.Çünkü o anı yaşadığımda böyle akıl verebilip mantıklı bakabilecek miyim olaya karakterim böyle güçlü olacak mı ondan da emin değilim.O zaman napıyoruuuuzz böyle bir şey yaşamamayı diliyoruuuz.En kolayı bu sanırım.

erkekler aynen şunu derler bunu okusalar :) eşimin ilgisizliği dırdırı bahane,diğer tenler şahane derler...hiç olmadı gözle aldatırlar..

belki dorudur belki yannıs denemkte sakıca yok..ama ben yatak odasını mumla doldurup ona saatlerce masaj yapıodum,ne mi oldu o beni değil ben onu aldattımm..

aman aldaıtıcakları varsa aldaır
bunlar kadına baglı sebepler buradakıler, halbukı dıs etkenlere baglı da ohooocok aldatma olabılıo Türkiyede

aman aldaıtıcakları varsa aldaır
bunlar kadına baglı sebepler buradakıler, halbukı dıs etkenlere baglı da ohooocok aldatma olabılıo Türkiyede

Ne olursa olsun aldatacaklar....evet bu doğru ve eğer bende erkek olsaydim bende aldatirdim..düşünsenize bayanlar aldatmayi çapkinlik olarak değerlendiren ve normal karşilayan ve artik erkekler dünyasinda aldatmak gelenekmiş gibi görülüyor öyle bir toplumda yaşarken ben erkek olsaydim eğer evet bende aldatirdim ohhhhhh ne güzellllmiş ya ....diyelimki bayanlarda aldattiklari zaman gerile gerile gezbilseydi evde onu bekleyen bir kocasi olsaydi ama o keyif çatsaydi birine bağli yasamasaydi....ohhh ohhhh işde o zaman boşanmalar hiç olmazdi işde ozaman kavgalarda hiç olmazdi..işde o zaman o zaman namusss kavrami olmaz di....erkeklerde namus kavrami sadece kadinlarda olduğu için şu an bu durumda yani namusluyuz....

aldatmak isteyen öyle kolay aldatırki içinde öyle bir niyet varsa bağlasam durmaz:1closedeyes:

oldu hep biz şımartalım fedakarlık yapalım bize kim ne yapçak...hep kadınlar ne bitmez çilemiz varmış yaaaa.....yasakkelime

erkekler aldatir tamam da kendikendilerine mi aldatiyorlar bunlar? evli erkeklere kadinlar prim vermeseler zorla olmaz bu isler...Hicbir erkek kendine pirim vermeyen kadinla iliski baslatamaz, kadin istemedikten sonra asla olmaz...Kadinlarda hic mi suc yok..Bazilari bilerek bazilari da erkeklerin "esimle ayrilicaz, ayri yatiyoruz, bosanma asamasindayiz, mutlu degilim vs" gibi yalanlarina aldanip iliski yasiyorlar. Kadinlar durust olsa, erkekler de meydani bos bulmasa bu aldatma olayi da ortadan kalkar ama nerdeee

hepsi doğru yani ne denilebilirki ama heyecanı ayakta tutmak zordur sanırım çok ciddi ilişkilerde heyecan biraz kalkıyoda ortdan

bence bunları yazan bir erkek

kesinlikle katılıyorum.
ama bişeyi merak ettim bunları yapıp da yine de aldatılan kadın var mıdır?

eğer erkeğin aklında aldatmak varsa gözünün üstünde kaşın var der gene aldatır kadın ne yaparsa yapsın bence boşuna allah erkeklerin içine vermesin yeter ki

yaa en nefret ettiğim we zman zman kendimi yaparken yakaladığım şey dırdır.. duramıyorum konuşmadan laf etmeden..

erkeklerı sureklı mutlu edersen ondanda sıkılırlar..
erkekler elde edemedıklerının pesınden koşar..
eşimi mutlu etmek ıcn elımden gelenı yaparım..
karşığında takdır teşekkür beklerım..
bulamazsam bence uğraşmam o kadar fazla..
bu dunyaya bır kere gelıyorum

onemlı olan once benım mutlu olmam..
kımseye kendımden fazla değer vermem...
sureklı eşımı mutlu etmek ıcınde uğraşmam
yarın obur gun ayrıldığımızda
'yazık bana bır omur boyu değmeyen bır adamı mutlu etmek ıcın kendımı feda ettım dıye uzulmem.'.
BEN MUTLUYSAM EŞIMDE MUTLUDUR ZATEN

Back
X