• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak İstemeyen İyi Okusun!

sondan üçüncüyü ben çok iyi uyguluyorum sürekli kesnlikle affetmeyeceğimi sölüyorum hatta hemen başkasıya nişanlanır sonrada evlenir giderim diyorum sende mahfolursun herşeyide mahfedersin diyorum sus azından yel alsın diyorr.benim halamın kızı var çocukla evlenceklerdi çocuk bunu aldatmış aldattıktan bir hafta sonra ablam başkasına kaçtı çocuk evin önlerin ayrılamadı şok aldu mahfoldu sürekli bu olayı anlatıyorum...sizde böle şeyler anlatın kıslar güzel oluyo

her fedakarlığı bizmi yapmak zorundayız.erkekler bizim için ne yapıyor.bu konuyu açıp okudum ama kocam olsa acaba gözünün önüne koysan kadınlarla ilgili birşeyi okurmu.sabah sabah sinirliydim zaten.

:)) walla aldatmak ısteyene bahane cok bu lıste dısında bı bahane cıkarırverırler karsımıza sasar kalırız

erkeklerin genlerini cözmek imkansiz bence ya
hic beklemedigin erkekler dünya güzeli,dünya sekeri eslerini öyle bir aldatiyorlarki sasar kalirsiniz..
elbette aldatilmamak icin tedbiri elden birakmamak gerekiyor ama bu maalesef tek tarafli bi özveri degil.agzinla kusta tutsan aldatan erkek aldatiyor...

aldatılmayayım diye yapabileceğim hiç bir şey yok...
kılımı bile kıpırdatmam...

erkeklerin genlerinde var çokeşlilik.
kendilerini dizginlemeleri lazım
onun için de yuvalarına bağlı olmaları gerekir

o da yetmez karılarına aşık olmaları lazım
küçükken erkeklere bazı değerler aşılanmalı
maalesef çapkın erkeklerin marifetli sayıldığı bir toplumda yaşıyoruz

karısını aldatmayana enayi gözü ile bakan erkek grupları var

arkadaşlarını ve ö
çevresini iyi seçmeli derim ben.

Bence aldatmak insanın mayasıyla ilgili bir şey..Eğer erkeğin mayasında varsa,ortam da uygunsa yapıyor işte.Yoksa,yanında taş gibi hatunlar olan erkekler aldatmazlardı.Bu tamamen kişilikle alakalı bir şey.

evet erkeğin mayasında varsa aldatır...

ister bu şıkların hepsini harfiyen yerine getir...ister ağzınla kuş tut,olcağı varsa olur...

bunlar bahane hep...bu şıklarla mı elimde duracak...şıkları yapmadım mı hemen aldatacak yani :delphin:

kapı orda yiyosa yapsın :delphin:

ama dönmeye çalıştığı an da o çıktığı kapıyı kapı diil duvar bulur :delphin:

Bunlara inanasim gelmiyor nedense.
Ben herzaman sunu savunmusumdur; icinde varsa ne yaparsan yap gider aldatir.
Suc herzaman aldatanda mi diyeceksiniz, evet aldatanda.
Cok dirdir ediyorsan, kocani heycanlandirmiyorsan, ayni özelliklere sahip degilsen bile, aldatiliyorsan bu senin degil, aldatan kocanin sucudur.
Karisindan memnun olmayipta, gönlü baskasina kayan adam karisindan ayrilsin sonra istedigini yapsin.
Ama biriyle beraberken, isterse dünyanin en kötü insani olsun, o kisiyi aldatmak bana göre günahlarin ve hatalarin en büyügüdür.
Allah kimsenin basina vermesin.
AMIN.

bu yazıya göre kadınların erkekleri aldatmaya daha fazla meyili olması gerekir....
erkekler türlü fedakarlıklarda,kadınlar ile kıyaslanamaz,bu bir gerçek...
bunlar kısmen de olsa,yeterli bahaneler değil,aldatmak için...
öyle bile olsa,vay kadının haline...

erkeklerde ugrassın bizim icin biraz biz bu dunyaya onları memnun etmek icinmi geldik ya.. hep neden oluyor bunlar erkek yapar erkek dayanamaz erkegi elinde tut dusuncelerini asılayan anneler yuzunden sanki kadınlarını elinde tutmak icin erkeklerin yapması gereken seyler yok

yok canim ya..okadar ip uclarini zaten cogu hanimlar biliyo ve yapiyor...ama yinede aldatiliyorlar...her yazilan kitabi önemsemeyin ve umursamayin....insanin sütü bozuk olmasin..o halti yiyen yine yer.......o sahsin kisiligi karekteri bozuksa bu yazilanlarin daha fazlasinida yapsa kadin yine aldatir yine...

mesela sarah connor da aldatildi..evliliklerinde her zaman heycan yaratmis kadin bakimli olmasina dikkat etmis.her seyi yapmis .kiliktan kiliga girmis esime sürekli degisik gözükeyim heycan yaratayim diye ama yine aldatti kocasi..sanirim iki cocuklari vardi onlarinda...

ne kadar dört dörtlük olursan ol adam aldatacaksa yine yaapr.. ama uyanıksan çok geçmeden yakalarsın..

ama aldatmayacak adam evde kadın ne kadar paspal olursa olsun evliliği benimsemiş sadık ise asla aldatmaz.

Altın aramıyorum,altın olmaya yeteneği olan bakır nerede? demiş HZ.MEVLANA..
Allah hepimize altın kalpli olmasada altın kalpli olmaya yeteneği olan eş nasip etsin

biride cikip erkeklere esleriniz icin su taktikleri uygulayin desin..
kadin memnun olmadan erkegi memnun edemez kusura bakmasinlar is onlarda bitiyor..:hulya:

Aman yaa offf...
Ne kadar ezdiriyoruz kendimizi.
Aman bizi aldatmayıversinler diye maddeler sıralıyoruz. Hem de bu maddeler, bilmem kaç erkeğe sorularak sıralanmış yazılar, onların egosunu kabartmaktan başka bir amacı yok.
Eril düzenin pompalanması başka bişey değil.

Bu davranışları aşık olan kadın zaten yapar.

Sırf aldatmadan dursun diye yapılacaksa zaten o işte bir yaramazlık vardır.
Aynılarını aşık erkek te yapmalı zaten, e o zaman sorun da yok demektir.

Ne diye durup durup kadınlar olarak aramızda böyle kendimizi ikinci sınıf konumuna düşüren öğütler sıralıyoruz anlamıyorum.

biride cikip erkeklere esleriniz icin su taktikleri uygulayin desin..
kadin memnun olmadan erkegi memnun edemez kusura bakmasinlar is onlarda bitiyor..:hulya:
evet ya..neden hep kadinlara taktikler siraliyorlar...ikinci sinif insanlarmiyiz biz..peh banane aldatan aldatsin umrumda deyil...:dilcikar:........

ama sonuclarina katlanmasi lazim..a.s

benim görümcem abisinden soğutacağını hani çocukken anne dışarı gitse hic gelmeyecek sanar ya öyle oldu abisini alacam göstermicem sandı abisi haliyle soğudu şimdi ise onlara kızıyor huzrsuz ediyor yana yana bizi barıştırmak istiyor hiçbirsey bile yapmamıştım

hee ondan ıngılızlerın evlılıklerı ay suruyo sadece
pekı ben yaparım denerım bunları ama lımondan vazgecmem asla erkek ıcınde olsa
bıde erkeklere kadınları kaybetmemek ıcın bı kac oner verılse ya ...
dua etsınde ben aldatmıyım daha agır ceker acıyı!

Back
X