• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak İstemeyen İyi Okusun!

hakikaten size bir sey soyleyim kadin her seyi ile guzelolmalidi.davranisi ,haraketi,ailede ve disda.sadece ben oyle kizlar goruyorumki ben kadinligim ile ondan kacmaq istiyorum. arkadaslar unutmayaq ne kadar guzel gorunsek hem fizik hemde davranisla o kadar da kocamizin gozunde her seyi ile 100 /100 kadin olacagiq.

Paylasimin icin tesekkurler.

Bu tür yazılar, erkeklerin her alanda oldugu gibi iliskiler konusunda da birinci sinif vatandas olmalarini destekleyici yazilar. Bana gore bu tur yazilari yazanlar ya erkek ya da kadin olup ta kadinin herzaman erkegin hosuna gidecek sekilde davranmasi gerektigini kabul eden kisiler. Yani heryerde erkekler ne ister, erkekler hanig tarz kadinlardan hoslanir, erkekler neden aldatir vs baslikli yazilar gormek mumkun ama tam tersi pek az nedense.

Oysa ki hersey karsiliklidir, erkek te kadin da birbirini memnun edecek davranislar sergilemeli elbette ama surekli "erkeklerin istedigi kadin olabilme" fikrini de empoze etmeye gerek yok bence. Yani bu lafim tabiki konuyu acan kisiye degil bu tarz yazilari yazanlara. Kadinlarin hayati zaten zor, hem calisacak, hem fit olacak, hem anne olacak..Bir de bunu ekledik simdi; erkeginin ALDATMAMASINI saglayacak.

Ayrica kadin ne kadar iyi olursa olsun, erkegin insani duygular, ahlaki gelismemisse yapacagini yapar, kimse kusura bakmasin.

Bu arada ovucu sozler soyleyin demis, en cok buna guldum. Ondan sonra ben neymisim be diyip te daha cok aldatmasin?

Son düzenleyen: Moderatör:
hakikaten size bir sey soyleyim kadin her seyi ile guzelolmalidi.davranisi ,haraketi,ailede ve disda.sadece ben oyle kizlar goruyorumki ben kadinligim ile ondan kacmaq istiyorum. arkadaslar unutmayaq ne kadar guzel gorunsek hem fizik hemde davranisla o kadar da kocamizin gozunde her seyi ile 100 /100 kadin olacagiq.

hersey karsilikli.. kadin bakimli olupda erkek kendini birakmis perisan ilgisiz olurmu....ayrica o bakimli hanimlarin cogu disarda gözüktükleri gibi durmuyo .... bi siteden okudugum olayi anlatayim...bi cocugun ciktigi kiz ilk kez evine davet etmis...o cok bakimli güzel kiz 10 dakika sonra cocugun yanina gelmis tekrar cocuk taniyamamis....o güzelim uzun takma saclar yerine kisa sacli bi kiz gelmis..güzel makyajli bakimli kizin yerine rengi soluk paspal kiyafetli bi kiz gelmis.....cocuk birden kalkimis demiski...benim bir yerde randevum vardi unutmusum hemen gitmem lazim .....yani hersey disardan gözüktügü gibi kalmiyo.....

Son düzenleme:
kadın ne yaparsa yapsın
bi erkeğin içinde varsa yapar
karakter meselesi :delphin:

Erkek milletine kadınları köle yapmaktan başka yaptıkları bişey yok:olmaz: yazanlar zaten bilimadamları- kadınları değil bilimadamlarının işi yoksa azan erkeği azmasını önlemek için ilaç yapsınlarda görelim
o zaman bu saçmalıklarada gerek kalmaz.

dogru diyorsun
hem bunlari soylemek icin bilimadami da olmaya gerek yok zaten
ya bunlar kasitli seyler, yani medya bunu ozellikle yapiyor, zaman zaman gundeme gelir bu tur yazilar, siz zannedersiniz ki birisi boyle bi yazi yazmis yok degil belki bu yazi bir kitabin bir bir parcasi butun olarak okuyunca daha anlamlidir kesin, belki altinda da erkegin yapmasi gerekenler yaziyordu, fi tarihte yazilan bi kitapti belki de

ama iste kasitli olarak bu parca cikarilip yayinlaniyor, altina bir de yabanci bilim adamlari dedin mi zaten tamamdir, cunku yabanci bilimadami mukemmeldir

ayrica kocam beni aldatmasin diye taktik uygulamak bence kendisine güveni olmayan biridir..kocam beni sevecekse her halimle sevmeli...sonucta bende onu her haliyle seviyorum...bu evliligin temeli bu kadar zayif olmamali...cocuk oyuncagi deyilki evlilik......yani hersey karsilikli...her kadin bakimli olmali..bende bakimli olmaya calisirim ama bunu önce kendim icin yapmaliyim...aman kocam beni aldatmasin diye deyil.......

Son düzenleme:
Niyeyse tüm öğütler kadınlara. Tüm paralar erkeklere. Elinin altında sürekli bir kadın bulunsun ama ben başka kadınlarla birlikte olayım düşüncesindeki erkek için değil ağzınızla başka bir yerinizle kuş tutsanızda o yapacağını mutlaka yapar. Hem içinde aldatma güdüsü bir erkek için niye zahmete gireyim.

budur !!!!:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

İngiliz bilimadamlarına göre, şu basit öneriler kadının aldatılmasını önlüyor.

* Erkeklerin çoğu heyecan için aldatır. Sık sık onu heyecanlandıracak sürprizler yapın.

* Aldatıldığı duygusuna kapılan erkek, hemen eşini aldatır. Bu yüzden kesinlikle şüpheli hareketlerde bulunmayın.

* Erkeğin cinsel isteği tarçın ile lavanta kokusunda artar. Limon kokuları ise kadından bir anda soğumasına bile neden olabilir.

* Çikolata, içki, çilek gibi doğal afrodizyaklara dikkat! Çünkü bunlar erkeğin aldatma duygusunu harekete geçirir.

* Kıskanç ve çok söylenen kadınlar, karşısındaki erkeği uzaklaştırır. Dırdır yapmayın.

* "Aldatsam da beni affeder" diye düşünen erkek, aldatmayı alışkanlık yapar. Bu nedenle kesinlikle onu affetmeyeceğinizi hissetmeli.

* Eşiyle ortak alışkanlıkları bulunmayan erkekler, aldatır. Onunla aynı zevkleri paylaşın.

* Beğenilme istekleri için aldatan erkeklerin sayısı az değil. Aldatılmak istemiyorsanız, eşinize sık sık övgü dolu sözler söyleyin.

ben bunları hep yapıyorummmm allahıma şükürrr 10 sene oldu böle bişiyle karşılaşmadım en azından hissetmedimmmm:26::26::26::26: allahta bozmasınnn aşkımıı:69::69::69:

ya kızlar aldatmak karakter ve inanç işidir bi erkeğin karakterinde aldatmak varsa siz ne yaparsanız yapın aldatır çünki aklı sizde olsada gözü kayar sonrda aklı gider elbette bi bayan dikkat etmeli ama en önemlisi karakterli bi erkek seçmede dikkat etmeli insanlık hali olurda bunları yapmassan hooooopp kuş başklasına kondu :3:

valla aman kocam beni aldatmaın aman gözü dışarı kayasın diye kendimi şekilden şekile sokamam!
Seviyorum ve bunları zaten sevdiğim için yapıyorum,anlamıyorum bunları yaparsam eşim beni aldtamaz diyen kadınları zaten.

Back
X