• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak İstemeyen İyi Okusun!

yaa kızlar sizler şu erkekleri ne kadar abartiyosunuz önemli olan sizsiniz bırakın yapan yapsın önemsemeyin onlara hakettiği değeri verirseniz ezilen aldatılan taraf siz olmazsınız giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir bu konuda kendimi yetenekli görüyorum deler ya kessen yapmaz diye bende öyleyim ama karşımdakide yaparsa sanki hiiiç umrumda olmaz bu bana allhın lutfu sizde öle yapın ssize değer vermeyene sizde vermeyin silin gitsin değermi 3 günlük dünyada inanın değmez

Taktiklerin işe yaradığını düşünmüyorum.
Şerefsizin birine denk gelmişseniz,yapacak birşey yok.
Allah kimseye yaşatmasın inşallah..

Erkek milletine kadınları köle yapmaktan başka yaptıkları bişey yok:olmaz: yazanlar zaten bilimadamları- kadınları değil bilimadamlarının işi yoksa azan erkeği azmasını önlemek için ilaç yapsınlarda görelim
o zaman bu saçmalıklarada gerek kalmaz.

Surekli, aldatilabilir miyim acaba korkusu ile yasanmaz ki. Erkeklerde esleri kendilerini aldatmasin diye taktikler uygulamak zorunda hissediyorlar mi acaba kendilerini cevabi tabiki hayir. Neden cunku onlar mukemmel insanlar ya kadinlar onlari prens gibi hissettirmeliler. Ben neysem oyum, kimse beni aldatmasin diyede caba falan gosteremem. Ben kendime guvenirim o kadar. Hergun aksamin korune kadar calisiyim sonrada eve gelip esime pof pof yapiyim, yok oyle birsey. Kimse icin sacimi supurge edemem dogrusu. Ustelik adamin icinde varsa agzinizla kus tutsaniz farketmez.

bencede eğer erkeğin içinde varsa kadın ne yaparsa yapsın yine aldatır
ayrıca biz kadınlar sadece eşimizi memnun etmek içinmi yaratıldık
bizim onları düşündüğümüz kadar onlarda bizi düşünsünler:dilcikar:

Böyle erkeklerin aldatmaları ile ilgili gerekçeler sıralanmaya başlayınca feminist yanım öyle bir kabarıyor ki, rahmetli Duygu Asena' yı bile geçebilirim yani, kesin bu maddeleri erkekler hazırlamıştır, sonuna bi "Bunları yapın yoksa aldatırız haa :olmaz: " eklemedikleri kalmış, hep tek taraflı yuvayı dişi kuş yapar dişi kuş toplar erkeğini elinde tutmak için böyle önerilere harfiyen uyar, evliliğin altın kurallarını yerine getirir, erkek ne yapar, işten dönünce eline kumanda ya da gazete kanepeye yayılır, çalışıyor ya yorgundur anlayış gösterilir sinirine her haline...

Lirik güzel...ben ikinci evlilik yaptigim icin her iki yönden örnek verebilirim...aynen dedigin gibi annelere cok büyük görev düsüyo...ex cadoloz kaynana derdi mesela erkekdir yapar neolmus....kürkcü dükkanina geri döner falan..gerci yolunu kaybetti yazik oldu tilkiye.dükkani bulamadi....neyse simdiki kayinvalidem esime der gelinimi üzersen karsinda beni bulursun hakkimi helal etmem diye....

Aldatmayan erkek, aldatilmayan kadin bence cok azinlikta kaliyor...keske ozellikle erkekler daha durust olabilseler ama ne yazik ki - bence- kafalarindaki chip' leri aldatmaya programlanmis olarak bu evrene dusuyorlar... kötükedihüso

dun bir sitede video denk gelmisti..adam kadinla yatakta biseyler yapiyor:sinifsinif:karisida geliyor ne yapiyorsunn diye sesleniyor adama..diger kadin toplaniyor..adam sarhostum sen sandim diyor..diger kadina o sarhostu amasen degildin bu cirkinlikle kimse senle olmaz zaten diyor.kocasini opuyor..
yalanda degil kadin aldatilirsa esini degil diger kadini sucluyor..boyle kadinlarda,eslerinden cok daha suclu geliyor bana..
normalde de hangi erkek arkasinda duruyor yaptiklarinin.:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
bence erkekler iğrenç varlıklar erkeklerden okadar nefret ediyorum ki bi kızım oldu diye allaha şükrediyorum ya erkek olsaydı oda başkasının canını yakardı tıpkı babasının bana yaptığı gibi bence eşinizi sevmiyorsanız sizi aldatması o kadarda önemsenecek bişey değil benden uzak olsunda ne halt ederse etsin

"Beğenilme istekleri için aldatan erkeklerin sayısı az değil. Aldatılmak istemiyorsanız, eşinize sık sık övgü dolu sözler söyleyin."

SONRA DA ŞIMARIP TEPENE ÇIKSIN!Çok üzgünüm çoook

gec bunları yaaa aldatmak isteyen ar damarı catlamıss olann aldatır afrodizyakmıs lavantaymıs limonun sapı tarcının tozu hikayee midesiz olan erkek haysiyetsiz erkek aldatırr:oklava: :kahve: :mymeka:

bence erkekler iğrenç varlıklar erkeklerden okadar nefret ediyorum ki bi kızım oldu diye allaha şükrediyorum ya erkek olsaydı oda başkasının canını yakardı tıpkı babasının bana yaptığı gibi bence eşinizi sevmiyorsanız sizi aldatması o kadarda önemsenecek bişey değil benden uzak olsunda ne halt ederse etsin

canin cok yanmis bellii..sevmiyorsan tamam herseye katlanirsin onemsemezsin ama aile olamadigin bir ortamda yapilan cocuga da yazik gunah olur...

canin cok yanmis bellii..sevmiyorsan tamam herseye katlanirsin onemsemezsin ama aile olamadigin bir ortamda yapilan cocuga da yazik gunah olur...

bende ihanetler dolu bi ailenin icinde büyüdüm..oda bir cocuk icin iyi bir ortam deyil..cocugun piskolojisini cok fazla etkliliyor....cok cirkin olaylara sahit olabiliyor cocuk....onun disinda anne babasinin kavgalari birbirinden igrenmeleri nefret etmeleri..bunlri birebir yasadim......bazi s.,,zler uckurunun derdine düsmeden önce keske en azindan cocuklarini piskolojisini düsünseler ....

bu ne be hep kadına yapılması gerekenleri söylemiş. kadın şunu yapmalı övmeli g..tünü kaldırmalı canım cicim demeli aynı zevkleri paylaşmalı kendine ait zevkleri olmayacakmı kadının!!!!
çok saçma geldi bu yazılanlar.. benim onu aldatmayacağıma emin olmalıymışşşş... tamam emin olsunda çok da fazla kendine güvenmesin.. oda beni elinde tutmak için gerekli özeni göstermeli. burda yazılanlardan sadece aldattığında affedilmeyeceğini bilmeli kısmı doğru gerisi benim fikrimce yanlışşşş..

bu ne be hep kadına yapılması gerekenleri söylemiş. kadın şunu yapmalı övmeli g..tünü kaldırmalı canım cicim demeli aynı zevkleri paylaşmalı kendine ait zevkleri olmayacakmı kadının!!!!
çok saçma geldi bu yazılanlar.. benim onu aldatmayacağıma emin olmalıymışşşş... tamam emin olsunda çok da fazla kendine güvenmesin.. oda beni elinde tutmak için gerekli özeni göstermeli. burda yazılanlardan sadece aldattığında affedilmeyeceğini bilmeli kısmı doğru gerisi benim fikrimce yanlışşşş..

.....ne yani kadin bakimle olacak herseyine dikkat edecek..adami b.k götürecek yanina yaklasilmayacak pasakliliktan..suratsiz ilgisizmi olacak herif..hatta bu taktikleri yazan her kimse bir kac sey unutmus......birde kral tahti alalim..yaninada iki cariye ellerinde yelpazeleriyle..benden cani sikildiginda onlar yedek olsun...ayaklarinida yikanmali masaj falan..hatta kendi ellerimize beslemeler....ha birde k..ini silmesi lazim kadin... onuda unutmus.......aman hanimlar dikkatli olun ha...aman kocalarimizin gözleri sag sola kaymasin ...kayarsa ne yapariz ac susuz.ortalarda kaliriz ....:roflol:

Son düzenleme:
allah aşkına yemek tarifi verir gibi ' şunu bunu yapmanın formülleri' 'şunları şunları yaparsanız herkesi kendinize hayran bırakırsınız' 'başarılı ve zengin olmanın 10 yolu' gibi abuk subuk şeylere prim vermeyin..insanlar umut fukaranın ekmeği deyip abuk subuk kitaplara para harcar çıkış yolu bulmak için sonra da olmayacak tiplere yüz veriyorlar.. olur olmaz herkes bu işte çok para var deyip yaşam gurusu kesiliyor...sonuç olarak bu isviçreli bilim adamları da bilime hizmet edeceğine milletin uçkurunun gizemini çözme derdine düşer doğal olarak:)

allah aşkına yemek tarifi verir gibi ' şunu bunu yapmanın formülleri' 'şunları şunları yaparsanız herkesi kendinize hayran bırakırsınız' 'başarılı ve zengin olmanın 10 yolu' gibi abuk subuk şeylere prim vermeyin..insanlar umut fukaranın ekmeği deyip abuk subuk kitaplara para harcar çıkış yolu bulmak için sonra da olmayacak tiplere yüz veriyorlar.. olur olmaz herkes bu işte çok para var deyip yaşam gurusu kesiliyor...sonuç olarak bu isviçreli bilim adamları da bilime hizmet edeceğine milletin uçkurunun gizemini çözme derdine düşer doğal olarak:)

allah aşkına yemek tarifi verir gibi ' şunu bunu yapmanın formülleri' 'şunları şunları yaparsanız herkesi kendinize hayran bırakırsınız' 'başarılı ve zengin olmanın 10 yolu' gibi abuk subuk şeylere prim vermeyin..insanlar umut fukaranın ekmeği deyip abuk subuk kitaplara para harcar çıkış yolu bulmak için sonra da olmayacak tiplere yüz veriyorlar.. olur olmaz herkes bu işte çok para var deyip yaşam gurusu kesiliyor...sonuç olarak bu isviçreli bilim adamları da bilime hizmet edeceğine milletin uçkurunun gizemini çözme derdine düşer doğal olarak:)[/QUOTE]

cok yasa emiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sabanda bir filminde kitap okuyordu kadin tavlamanin 10 altin kurali diye...ahu tubadan kac kere tokat yedi....:mymeka:.......:roflol:

Back
X