• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak İstemeyen İyi Okusun!

offf ben saçını süpürge edecek tiplerdenim :mymeka: ama beni aldatırsa kafasının derisini yüzerim

morscum katılıyorum dediklerine ama özellikle işaretlediğim kısımları mesela mizacı gereği elinde olmadan yapan kadınlar da mevcut yani amaçları erkeği yönetmek olmayan ama karakter yapıları böyle olan kadınlar da var. tabii içlerindeki dominant teyzeyle henüz yüzleşmemiş kadınlar[/QUOTE]

haklisin canim katiliyorum..ewet bunu bilmeden de yaparsin yapi geregi birsey demem buna..cunku her insanda dominant bir yon olabilir..ama tutupta etrafinda boyle yapamayan yada erkegine laf dinletemeyen kadinlaraa akil vermeye calisip zavalli yerine koyanlardan bahsediyorum..akilli bir kadin yaptirir ettirir diyenler..her erkege sokmez yada her erkek hoslanmaz...bazi erkek yonetmeyi sever bazisi da yonetilmeyii..

Son düzenleme:
haklisin canim katiliyorum..ewet bunu bilmeden de yaparsin yapi geregi birsey demem buna..cunku her insanda dominant bir yon olabilir..ama tutupta etrafinda boyle yapamayan yada erkegine laf dinletemeyen kadinlaraa akil vermeye calisip zavalli yerine koyanlardan bahsediyorum..akilli bir kadin yaptirir ettirir diyenler..her erkege sokmez yada her erkek hoslanmaz...[/QUOTE]

tabii canım o tiplerden ben de hoşlanmıyorum. her erkek bu karakterdeki kadını taşıyamaz uğraşmaz erkeğe bağlı dediğin gibi.ama eşiyle sorun yaşayan kadınları dediğin gibi akıllı kadın yaptırır deyip hele bi de aşağılama yoluna gidiyorlarsa zaten empati yetenekleri yoktur ve dünyaya bakış açıları dardır katılıyorum canım

Son düzenleme:
hı ozaman eski eşin hakkında konusabilirim=)))

allah mesud etsin canım allah nazardan saklasın, sonunda bulmussun mutlulugu
bende nişanlıyım ama en çok korktugum sey aldatılmak..
kendine güveni olan biriyim aslında ama toplum okadar yozlastıki, adamların aklını çelen okadar cok aşifte kadın varki insan evlenmeye korkuyo
sagol canim..insallah sende mutlu olursun...her ne olursa olsun Rabbim seninle olsun ..

Son düzenleme:
burda evlilerde var, tecrübelerinizden biraz faydalansam
nasıl davranmak lazım evlenince?
yani mesela canı her yanına yanaşmak istediğinde izin vermekmi lazım
yoksa nazamı çekmek lazım?
sürekli bakımlı olup ev işlerini sallamakmı lazım yoksa saçını süpürgemi etmek lazım
güçlümü durmak lazım yoksa baba sefkati istemekmi lazım
annesi gibi kollamakmı lazım yoksa bazen umursamamakmı lazım??

canim burdada anlatildigi gibi bu karekter meselesi...istersen elinden geleni yap en mükemmel kadin ol yine yaranamazsin.....insallah nisanlin helal süt emmis biridir.....ama esine asla affederim hissini vermiyeceksin.......

yani benim bi safim arkadas gibi...öyle beni hafif bir bayanla aldatirsa bir kereligine affederim....ama asik olursa cikma olayi falan olursa affetmem dememek lazim...o arkadasin esi kizlarlan ciktita her seyi yapti her seyi affetti....birde sanirim erkek milleti biraz cadiliktan hoslaniyor....bi hanim nasil kilibik erkten hoslanmiyorsa sanirim erkekte öyle...gerisi erkeyin vicdanina kalmis birsey...ama herseden önemlisi tabiki Allah korkusu olmasi lazim insanin....insan bazen ilk davranislardan az cok anlar nasil bir insan oldugu....

haklisin canim katiliyorum..ewet bunu bilmeden de yaparsin yapi geregi birsey demem buna..cunku her insanda dominant bir yon olabilir..ama tutupta etrafinda boyle yapamayan yada erkegine laf dinletemeyen kadinlaraa akil vermeye calisip zavalli yerine koyanlardan bahsediyorum..akilli bir kadin yaptirir ettirir diyenler..her erkege sokmez yada her erkek hoslanmaz...

tabii canım o tiplerden ben de hoşlanmıyorum. her erkek bu karakterdeki kadını taşıyamaz uğraşmaz erkeğe bağlı dediğin gibi.ama eşiyle sorun yaşayan kadınları dediğin gibi akıllı kadın yaptırır deyip hele bi de aşağılama yoluna gidiyorlarsa zaten empati yetenekleri yoktur ve dünyaya bakış açıları dardır katılıyorum canım[/QUOTE]

aynen sana katiliyorum erkek milleti pesinden kosan deyil kosturan tatli geliyo....yani akilli kadin pesinden kosturacak...aman kocam aldatmasin sunu yapmasin bunu yapmasin diye cirpinan kiliktan kiliga bürünen kadinlar acizligini zayifligini dahada ortaya koyup kocasinin daha cok yoldan cikmasina simarmasina sebep oluyo.....olay bu .a.s

Son düzenleme:
allah allah demek bunları yapacakmışız aldatılmamak için ...hadi ya daha varmı başka ...hayret bişey ..eşimle çok mutluyuz ....hiçde böyle şeyler yapma geregi duymadım bunlar içten gelmeli yapmacık olmaz insanın tabiatında olmalı bu huylar ...
bu arada baklavacım allah mutlulugunu daim etsin canımcım da şu kilo olayına gelince şincik dombili kadınlar yani benim gibi olanlar çabukmu aldatılıyor yaaa ...takıldım valla ...

eeee....o ingiliz araştırmacılarıııı...valla ben bunların sanırım yüzde doksanını yaptım....ama neyse yaaa....kadınlar aldatmasın diye ne yapılması gerekiyormuş birde onu araştırsınlar...

Bu maddeleri erkek köşe yazarları sıralamış olmalı.kaydirigubbakcemile3 Maddeler fasa fiso.Varsa bir erkeğin içinde aldatma dürtüsü,karşısındaki dünyanın en bakımlı,en güzel kadınlarından biri olsun ,yine aldatır.Adamın sütü bozuksa ,gerisi nafile...:1closedeyes:
Ben de yazacağım; erkekler dikkat,şunları şunları yapın yoksa eşiniz siz aldatır,diye.
Kadın erkeği elinde tutacağına,erkek kadını elinde tutmaya çalışsın.Oğlum olursa bu zihniyette yetiştirmeyeceğim kesinlikle.Annelere büyük görev düşüyor bu noktada.Erkekleri pof poflayan bir zihniyete sahip olduğumuz sürece kaybederiz.:olmaz:

allah allah demek bunları yapacakmışız aldatılmamak için ...hadi ya daha varmı başka ...hayret bişey ..eşimle çok mutluyuz ....hiçde böyle şeyler yapma geregi duymadım bunlar içten gelmeli yapmacık olmaz insanın tabiatında olmalı bu huylar ...
bu arada baklavacım allah mutlulugunu daim etsin canımcım da şu kilo olayına gelince şincik dombili kadınlar yani benim gibi olanlar çabukmu aldatılıyor yaaa ...takıldım valla ...
..benim anlatmak istedigim sey karektere bagli olan birsey...yani kilolu olmakla falan alakasi yok....hani diyorlarya kadin bakimli olmali falan filan.......o büyük bir bahane ve koskoca bir yalan.....öyle erkekler varki karisi zayif gider tombul bi hanimla aldatir......hatta annesi yasindakilerlen bile genc karisini aldatanlar var.....sasiracaksiniz ama bu gercek...

arastirmacilar boyle basliklar atip kadinlari robotaa dondurmeye calistikcaa..erkeklerde kendilerini bi nimetten sayacakkk:dilcikar:
cok feminist gordummm kendimiiii:roflol:

Lirik güzel...ben ikinci evlilik yaptigim icin her iki yönden örnek verebilirim...aynen dedigin gibi annelere cok büyük görev düsüyo...ex cadoloz kaynana derdi mesela erkekdir yapar neolmus....kürkcü dükkanina geri döner falan..gerci yolunu kaybetti yazik oldu tilkiye.dükkani bulamadi....neyse simdiki kayinvalidem esime der gelinimi üzersen karsinda beni bulursun hakkimi helal etmem diye....

Haklısın baklava.Benim anlatmak istediğim de bu.Kadının elinde büyük bir silah var.''Annelik''. Keşke her kadın erkek evladını kadına değer veren ,hor görmeyen bir birey olarak yetiştirse.Erkektir,elinin kiridir,demese...Aldatmak bu kadar basit bir konu gibi işlenmese...mirmirmirmir

Back
X