Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim..insallah sende mutlu olursun...her ne olursa olsun Rabbim seninle olsun ..hı ozaman eski eşin hakkında konusabilirim=)))
allah mesud etsin canım allah nazardan saklasın, sonunda bulmussun mutlulugu
bende nişanlıyım ama en çok korktugum sey aldatılmak..
kendine güveni olan biriyim aslında ama toplum okadar yozlastıki, adamların aklını çelen okadar cok aşifte kadın varki insan evlenmeye korkuyo
kadin sisman ama stratejikmis...:1closedeyes: erkekler icin demek ki fiziik biryere kadar onemli..
burda evlilerde var, tecrübelerinizden biraz faydalansam
nasıl davranmak lazım evlenince?
yani mesela canı her yanına yanaşmak istediğinde izin vermekmi lazım
yoksa nazamı çekmek lazım?
sürekli bakımlı olup ev işlerini sallamakmı lazım yoksa saçını süpürgemi etmek lazım
güçlümü durmak lazım yoksa baba sefkati istemekmi lazım
annesi gibi kollamakmı lazım yoksa bazen umursamamakmı lazım??
ama yine ondan cabuk bikmisti yalvara yakara yine geldi kapima ama...gec kaldi.....mecbur yine dombilisine döndü
haklisin canim katiliyorum..ewet bunu bilmeden de yaparsin yapi geregi birsey demem buna..cunku her insanda dominant bir yon olabilir..ama tutupta etrafinda boyle yapamayan yada erkegine laf dinletemeyen kadinlaraa akil vermeye calisip zavalli yerine koyanlardan bahsediyorum..akilli bir kadin yaptirir ettirir diyenler..her erkege sokmez yada her erkek hoslanmaz...
ama yine ondan cabuk bikmisti yalvara yakara yine geldi kapima ama...gec kaldi.....mecbur yine dombilisine döndü
..benim anlatmak istedigim sey karektere bagli olan birsey...yani kilolu olmakla falan alakasi yok....hani diyorlarya kadin bakimli olmali falan filan.......o büyük bir bahane ve koskoca bir yalan.....öyle erkekler varki karisi zayif gider tombul bi hanimla aldatir......hatta annesi yasindakilerlen bile genc karisini aldatanlar var.....sasiracaksiniz ama bu gercek...allah allah demek bunları yapacakmışız aldatılmamak için ...hadi ya daha varmı başka ...hayret bişey ..eşimle çok mutluyuz ....hiçde böyle şeyler yapma geregi duymadım bunlar içten gelmeli yapmacık olmaz insanın tabiatında olmalı bu huylar ...
bu arada baklavacım allah mutlulugunu daim etsin canımcım da şu kilo olayına gelince şincik dombili kadınlar yani benim gibi olanlar çabukmu aldatılıyor yaaa ...takıldım valla ...