Selam hanımlar. Sizlere danışmak, fikir almak istediğim çok değişik bir konum var. Eşimle 13 yıldır evliyiz. Liseden sonra tanıştık. 19 yıl gibi bi tanışıklığımız var. İkimiz de öğretmeniz. Eşim bana çok benzeyen birine instagramdan bi kaç kez baktı. Hatta o kişiyi engellediğim halde başka hesaptan baktı. Beki seviyor ama neden öyle bi gaflete düştü? Bu kadınla bi toplantı da tanıştılar. Çok pişman beni üzdüğü için ama ben unutamıyorum. Kafama çok takılıyor. Evliliklerde böyle şeyler yaşayan var mı. Bazen olur diyorum bazen de isyan ediyorum. O kadından hoşlandı eminim. Sırf bana benzettiği için neden yaptı bunu. Biraz fikir verin bana ne olur..
Selam hanımlar. Sizlere danışmak, fikir almak istediğim çok değişik bir konum var. Eşimle 13 yıldır evliyiz. Liseden sonra tanıştık. 19 yıl gibi bi tanışıklığımız var. İkimiz de öğretmeniz. Eşim bana çok benzeyen birine instagramdan bi kaç kez baktı. Hatta o kişiyi engellediğim halde başka hesaptan baktı. Beki seviyor ama neden öyle bi gaflete düştü? Bu kadınla bi toplantı da tanıştılar. Çok pişman beni üzdüğü için ama ben unutamıyorum. Kafama çok takılıyor. Evliliklerde böyle şeyler yaşayan var mı. Bazen olur diyorum bazen de isyan ediyorum. O kadından hoşlandı eminim. Sırf bana benzettiği için neden yaptı bunu. Biraz fikir verin bana ne olur..
Yok tabiki .ama o engelledigim halde baktı diye çok büyük bir kavga etmiştik. O kavgaya rağmen bakması biraz zoruma gitti. Sanki duygusal olarak aşık mı oldu diye düşünüp durdum hep. Bilirsiniz biz kadınlar duygusal aldatılmak daha ağır yaşarız.Yapacak olan siz engelleseniz de bakar yapar instagramına merak edip bakmış ben de arada merak ettiğim kişilere dönem dönem baktım kocamı mı aldattım yani
Yani biraz öyle oldu gibiSize çok aşık olduğu için aldatırken bile size benzeyen kadın seçmiş, ne hoş
Anlamadım eşiniz başka kadınlara üzerindeki güzelmiş diye mesaj mı atıyorValla polyana olmak istemem ama çok da büyük dert değil eşimin bana bir kaç kez bu kadın sana benziyor bak şu saç ne hoş durmuş, üzerindeki güzelmiş diye mesaj atmışlığı var. Aldatıyor olması yada hoşlanıyor diye düşünmek aklıma bile gelmemişti
Eşim bana benzeyen kadınların üzerindekilerini yada tarzlarını bana gönderiyor. Sende de güzel durur diyeAnlamadım eşiniz başka kadınlara üzerindeki güzelmiş diye mesaj mı atıyor
Erkek aklı işte bilmem. Ben de anlamadım. Bize anormal onlara normal mi geliyor acabaİyidee kocaninizi niye ilgilendiriyor size benzemis birinini gizlice bakmak anlamadim sacma
aMa biz yapsak onlar da pek hos karsiliycagini dusunmuyorumErkek aklı işte bilmem. Ben de anlamadım. Bize anormal onlara normal mi geliyor acaba
Ne kadar eşime benziyor diye hayret etmiş olabilir o yüzden bakıyordur valla bazen öyle simalar oluyor ben mal mal kalıyorumYok tabiki .ama o engelledigim halde baktı diye çok büyük bir kavga etmiştik. O kavgaya rağmen bakması biraz zoruma gitti. Sanki duygusal olarak aşık mı oldu diye düşünüp durdum hep. Bilirsiniz biz kadınlar duygusal aldatılmak daha ağır yaşarız.
Hadi ayrılsanız size benzeyen kadına baksa bi nebze tamam unutamamış o yüzden size benzeyenini bulmuş dicem de evliyken adam neden size benzeyen bir kadına baktıda hoşlandı mantık kuramıyorum. Çok saçma belki de siz öyle umduğunuz için öyle görüyorsunuzdur.Selam hanımlar. Sizlere danışmak, fikir almak istediğim çok değişik bir konum var. Eşimle 13 yıldır evliyiz. Liseden sonra tanıştık. 19 yıl gibi bi tanışıklığımız var. İkimiz de öğretmeniz. Eşim bana çok benzeyen birine instagramdan bi kaç kez baktı. Hatta o kişiyi engellediğim halde başka hesaptan baktı. Beki seviyor ama neden öyle bi gaflete düştü? Bu kadınla bi toplantı da tanıştılar. Çok pişman beni üzdüğü için ama ben unutamıyorum. Kafama çok takılıyor. Evliliklerde böyle şeyler yaşayan var mı. Bazen olur diyorum bazen de isyan ediyorum. O kadından hoşlandı eminim. Sırf bana benzettiği için neden yaptı bunu. Biraz fikir verin bana ne olur..
Son satırı okuyunca gülme krizi geldiEngellediginiz halde bakiyor
Reelde de tanisti kadinla
Bu konudan buyuk kavga da ettiniz
Ve hala bakiyor
E ne duruyorsunuz?
Tahin helvasi bugune ozel sadece 39.99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?