• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah yardımcınız olsun. Yalnız değilsiniz , çok yıpratmayin kendinizi.

Allah yardimcin olsun, yanındayız kendini yanlız hissetme ve haberlerini bekliycez.

En çokta bu koyuyor hani 20 yıl sonra fln herşeyden el ayak çekilse bi gönül eğlencesi olsa ayrılırım ama bu kadar kırılmazdım diye düşünüyordum.
Daha evliliğin ne olduğunu bilmeden bu olaylar mide bulandırıcı
Çok haklısın ! Sevgine mi , emeğine mi ,hayallerine mi üzüleceksin. .....karmakarışık! Artık üzülme ,yeter bu kadar üzüldüğün . Boşan ,biraz da o varlığı fuzuli yaratık üzülsün .

Iste aksam olsun yuzyuze gelsinler diye ben hep iyimser oldum kucukte olsa bi ihtimal var
Sabahtan beri kadinin esine ulasmak istiyo olaylar cok karisabilirdi hatta esi eve hic gelmeyebilirdi

Gozune bakip anlatsin ondan sonra oyar mi tukurur mu bilmem
Adamın gözü dışarda bence :( ben olsam konuşmazdım hele üstünden bu kadar saat geçip ilk sinirim geçtikten sonra takipte kalıp delil toplardım boşanma sırasında kullanmak için. Konuşunca adam inkar edecek , evet yaptım diyenine rastlamadım duymadım hiç

Olayı duyurmadan anlaşmalı boşanma yapmayı düşünüyorum. Çünkü bu olay yüzünden aileler fln birbirine girer ve büyür.

Olayı duyurmadan anlaşmalı boşanma yapmayı düşünüyorum. Çünkü bu olay yüzünden aileler fln birbirine girer ve büyür.
Olayı duyurma ama anlaşmalı da boşanma .bu rezilliği yaşatan adamın donuna bile göz dik hatta ..

Ceza davalarında bu tür şeyler kesinlikle suç olarak kabul ediliyor ve hakim suç duyurusunda bulunuyor savcılığa. Özel hayatın gizliliğini ihlal etmekten. Ancak eşler arası olunca bunlar (ses kaydı, kamera kaydı, yazışma dökümleri vs.) hakim delil olarak kabul ediyor. İçiniz rahat olsun.
Hayır canım evli bile olsan suç.. bende daha yeni boşandım oradan biliyorum ;)

Teşekkür ederim öyle utanç verici bir durum ki burası dışında kimseyle konuşamadım zaten.
Siz niye utanacaksınız utanması gereken insanlar varken. Ama insan yediremiyo kendine bilirim. Umarım herşey bi yanlış anlamadan ibarettir. Varmı yine yazışma

Ee nasıl delil sunacak boşanırken tazminat alabilmek için? Dedektif tutuyor millet
Bende eski eşimle boşanırken bir sürü ses kaydı vardı ama ne boşanmada ne savcılıkta dinlenmedi ve özel hayata karışma yasağıymış o. Ama fotoğraflarsan oluyor.yani ses kaydı ve mesajlar yasak Emin'im. Yine de bir avukata sorsun konu sahibi aynı cevabı alacaktır ki ZAten eşinin watssap webini alıp takip etmesi de suç.

Bende adliyede calisiyorum ve bosanma davalarinada bakiyorum ordan biliyorum :KK66:
Valla canım bende öyle oldu boşanırken ses kaydı vardı ve Facebook'unun mesaj ekran görüntüsünü aldım. Ses kaydı kesinlikle yasak ve eşin dahi olsa ona ait faceindeki mesajları almak yasak. Ben hiçbirini kullanamadım o yüzden boşanırken :(

Valla canım bende öyle oldu boşanırken ses kaydı vardı ve Facebook'unun mesaj ekran görüntüsünü aldım. Ses kaydı kesinlikle yasak ve eşin dahi olsa ona ait faceindeki mesajları almak yasak. Ben hiçbirini kullanamadım o yüzden boşanırken :KK43:
Hakime göre degisiyor demekki bizim hakim delil olarak kabul ediyor. Hatta bikesesinde adam karısının face hesabindaki baska bi erkege gönderdigi resimlerin (tabi açık saçık)ekran görüntüsünü cekmis hakim bakti ve bu kadın haketti artik iyice dedi ve hemen bosadı.

Hakime göre degisiyor demekki bizim hakim delil olarak kabul ediyor. Hatta bikesesinde adam karısının face hesabindaki baska bi erkege gönderdigi resimlerin (tabi açık saçık)ekran görüntüsünü cekmis hakim bakti ve bu kadın haketti artik iyice dedi ve hemen bosadı.
Bilmem olabilir canım ama ses kaydının özellikle delil olarak kabul edilmediğini biliyorum savcı söylemişti şikayet konusunda

Siz niye utanacaksınız utanması gereken insanlar varken. Ama insan yediremiyo kendine bilirim. Umarım herşey bi yanlış anlamadan ibarettir. Varmı yine yazışma
Konu sahibi 6 da çıktı siteden eşi 9 da geliyormuş açıklayacaktı herşeyi yarın yazarım diyordu . Son gelişme bu arkdslar . Dua edelim onun için canı elbet yanacak ama en az hasarla çıksın bu kötü durumdan..

Konu sahibi 6 da çıktı siteden eşi 9 da geliyormuş açıklayacaktı herşeyi yarın yazarım diyordu . Son gelişme bu arkdslar . Dua edelim onun için canı elbet yanacak ama en az hasarla çıksın bu kötü durumdan..
Allah yardimcisi olsun inşallah

Hi anladım canım ben bayağı geride kalmışım. Allahım çok zor ya. Sevgiliyken aldatilinca resmen öldüm gibi oldu. Ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi durumunu yaşamıştım. Çok fazla okuyamadım mesajları icim kötü oldu. Nasıl dayanacak yarın eşi olacak çöp torbası gelene dek konu sahibi. Ay çok kötü Allahım bi daha yasatmasin. İnsanı insanla sinamasin .
Sonradan affettiniz mi peki? Su yuzden sordum, ben de aldatildim ve ayni insanla onun pismanligi ve bizi bitirme affet vs leri uzerine yeniden devam ediyorum ve evlilige dogru gidiyor. Konu sahibinin konusunu okuyunca cok kotu oldum gecmisi hatirladim, eski acim geri geldi. Imkanim olsa o whatsap webi ben de yaparim ama uzak sehirlerdeyiz. Supheyle yasamak cok zor.

Aklım sen de. Duam da senınle , içim burkuldu. Hayır ortada bir şey yok diyenler de garip gercekten. Sayfalarca kendını anlatmışsın. Üzüldüm gercekten. Kimsenın yanına kar kalmasın kim ne yapıyosa hak edene hak ettiğini verceksın.

Back
X