Ben de aynı şeyi düşündüm yani aldatıldığı duyulmasın istiyor ama öte yandan diğer kadının eşi durumu öğrenip hır çıkarsın, hatta eşini öldürsün falan istiyor.. Bence şu an sağlıklı düşünemiyor çok sarsıldı.Ben şu kısmı anlayamadım ama ailem bulunduğu şehirde nüfuslu bir aile olayın duyulmasını bu yüzden ayrıldığımızın bilinmesini istemiyorum dedi. Anlaşmalı boşanıcam dedi. Peki kadının eşi olaya karışınca nasıl duyulmucak bu olay? Eşi boşansa bile bunu yaptığı için anlaşmalı boşanmayı kabul edecek mi?
Bu kısmı düşündün müyast
İkisi de masum değil. Konu sahibi bunu bastıra bastıra söylüyo.Konu sahibi kocasını hiç savunmadı ama, her şeyin yeterince farkında bence; hiçbir şekilde adamı aklama çabası olmadı .
Bu konuda erkek zaten suçlu, acaba kadın da suçlu mu üzerinden tartışmalar döndü. O da üyeler arasında. Konu sahibi kadının da masum olmadığı konusunda oldukça net zaten.
Karsı tarafta ki hanım istemem yan cebime koy halin de bence. Bence yast yüzde yüz emin olursa rezil etsin ikisini de. Eden bulsun.Ben de aynı şeyi düşündüm yani aldatıldığı duyulmasın istiyor ama öte yandan diğer kadının eşi durumu öğrenip hır çıkarsın, hatta eşini öldürsün falan istiyor.. Bence şu an sağlıklı düşünemiyor çok sarsıldı.
Mesajların hepsini okumaya çalıştım evet eşi masum değil, sonuçta evli bi adam eşinin tanımadığı başka bi kadını yemeğe davet edemez ama karşıdaki kadın pek öyle flört halinde gelmedi bana. Ben konu sahibi yerinde olsam biraz daha beklerdim daha net bir şeyler görebilmek için. Şu an inkara çok açık bi konu bu. Sinirle ve buradaki gazla boşanıyorum dedi ama ben bu olay yüzünden boşanacaklarini sanmıyorum. Cinayetten falan bahsetmiş aman diyorum inşallah öyle durumlar olmaz. Takipteyim
sonrası için dedi o onu ben boşanıcam ama ikisi de korksun dedi kadın da evli oldugu içinKonu sahibinin boşanacağını düşünmüyorum. Çünkü şöyle bir cümlesi oldu, "İkisinin ne yaptığınıda yüzlerine vurucam pişman edicem ki iyice korksunlar bir daha birbirleriyle konuşamasınlar." Tam cümle bu değildi ama bir benzeriydi. Eğer doğru anlamışsam büyük korku verecek. Ama belkide ben yanılıyorumdur. Boşansalar bile kızla bağı kalmasındır amacı.. Bilemiyorum
Bi anlık gaflett derken neyi kasdetti acaba ?Günaydın arkadaşlar işe geldim ve anca size yazabildim.
Dün eve geldiğinde oturmasını ve konuşmamız gerektiğini söyledim.
Aklımda ilk yazışmaların çıktılarını vermek vardı fakat ne kadar ileri gittiklerini bilmediğim için
X ile görüşmelerini biliyorum senden bir açıklama da beklemiyorum, başımı eğdin sen benim diye direk konuya girdim.
Ne diyorsun ya sen dur bi fln demeye başladı ama ses yükseltme yok şokta şekilde.
Neyse öyle birşey yoksa ver telefonu arayalım kızı , sen vermezsen bende kendisinin de eşinin de telefonu var dedim.
Ya ne oluyor fln da hala.
Kanıt olarak Ses kaydı,görüntü yazışma ne istersin diye sordum? (Sadece dün bahsettiğim yazışmalar var oysa bende)
Sadece iki kelime yazıştık birşey yok bi anlık gaflet özür dillerim dedi.
Özür dileme yarın git avukata boşanıyoruz dedim.
Bu şekilde boşanma olmaz, millet neler neler atlatıyor diyor bana..
O millet midesiz ise beni ilgilendirmiyor artık seni görmek istemiyorum fln dedim.
Boşanmam dedi.
Ben bundan sonra çıldırdım işte adamı da arayacağım kızı da arayacağım gelsin ikinizi öldürsün fln o....sunuz ikinizde namusunuz yok fln diye baya saydırdım çıt yok ağlamaklı beyinsiz.
Gel bir konuşalım diyor ama tek kelime edemiyor karşımda.
Hiç ağlamadım, dimdik durdum.
Yüzüğü çıkardım.
Diğer oda da yattım bundan sonra benden sana ne eş ne hayat arkadaşı olur en kısa sürede bu iş bitecek dedim.
Kısaca böyleydi resmen kabul etti yani. Bir de utanmadan sadece 2 kelime bi anlık gaflet herkes hata yapar diyor.
Ben hata yapsam affedebilecek misin benden boşanmazsan bir çok hatamı yakalarsın dedim çıtı çıkmıyor salağın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?